Mafijska država: Družini Janković odpisali skoraj 29 milijonov evrov dolga, sodni primeri proti ljubljanskemu županu pa v sumljivih okoliščinah padajo vsi po vrsti: Fiktivni upniki, druženje s kriminalci in sodniki, stalno prebivališče v skladišču, brez “grehov” ni niti Mija Janković!

Družina Janković (Foto: STA)

Družina Janković je zagotovo ena najbolj nedotakljivih pred roko pravice pri nas, kar kaže na mafijsko delovanje sistema, ki naj bi se imenoval pravna država, v resnici pa je popolnoma pod nadzorom globoke države. Slednje dokazuje najnovejši primer, ko je sinovoma ljubljanskega župana Zorana Jankovića uspel odpis milijonskih dolgov podjetja Electa Holding, pa tudi številni drugi primeri, povezani z družino Janković, ki so padli v preteklosti. Omenimo na primer samo razvpito sodno uničenje policijskih prisluhov, ki so Zorana Jankovića bremenili, da naj bi v zameno za redno službo v ljubljanskem Javnem zavodu Lekarna Ljubljana od farmacevtke zahteval spolne usluge, do katerega je prišlo zaradi malomarnosti tožilstva, ki je zamudilo rok za vložitev obtožnice.

Medtem ko slovenska država povprečnega državljana z visoko denarno kaznijo kaznuje že, če sorodniku pomaga pri obnovi hiše, pa to seveda ne velja za izbrance globoke države, med katerimi so tudi člani družine Janković, na čelu z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem in njegovima sinovoma Damijanom Jankovićem in Juretom Jankovićem, proti katerim so v preteklosti na različne sumljive načine že padli številni odmevni primeri. Zlasti škandalozna je najnovejša zgodba, povezana s sinovoma Janković, saj jima je uspel odpis milijonskih dolgov podjetja Electa Holding. Ljubljansko okrožno sodišče je namreč potrdilo poenostavljeno prisilno poravnavo njunega zadnjega prezadolženega podjetja Electa Holding.

Skrivnostni poslovnež Bec
Skupno je bilo v Electi Holdingu, Inženiringu in Naložbah, ki sta jih v slabe številke spravila sinova ljubljanskega župana, odpisanih kar 95 odstotkov vseh dolgov, kar pomeni skoraj 29 milijonov evrov. Pri tem naj bi po poročanju spletnega portala 24ur.com ključno vlogo odigral javnosti neznan poslovnež Jan Bec, ki je bil leta 2010 donator županske kampanje Zorana Jankovića, nato pa je še večkrat reševal družino Jankovič s finančnega vidika, da so se izognili odplačevanju dolgov. Nekateri, med drugim tudi avstrijska slaba banka Heto, so Beca v preteklosti že označili za fiktivnega upnika.

Zoran Janković Electo leta 2004 predal sinovoma
Afere, povezane z Electo, imajo sicer že dolgo brado. Že pred več kot 15 leti, ko je bila še v rokah sedanjega ljubljanskega župana, je namreč poslovala z Mercatorjem, ki ga je vodil prav Janković. Leta 2004 pa jo je ta predal sinovoma in to kar brez poravnane kupnine, ki naj bi mu jo dajala postopoma, in sicer tako, da sta pri tem bremenila preostala podjetja Electe. Po podatkih Fursa je Zoran Janković pri tem na svoj račun prejel vsaj tri milijone evrov. Komisija za preprečevanje korupcije je prišla do ugotovitve, da je na račun verižnega prenakazovanja med podjetji v družinskem krogu prejel znesek v višini 208 tisoč evrov, ki pa je obremenjen s korupcijskim tveganjem.

Damijan Janković (Foto: STA)

Damjan in Jure Janković v primežu dolgov
Poleg primerov, povezanih z Electo, nedotakljivost članov družine Janković dokazujejo tudi številne druge zgodbe, ki se, kljub hudim obtožbam in nepredstavljivim dolgovom, praviloma končajo njim v prid. Damijan Janković in Jure Janković sta se tako v preteklosti pred poslanci med drugim zagovarjala zaradi spornih poslov z zemljišči. Jure je takrat, da bi se izognil rubežu, prebivališče prijavil celo v skladišču v Slovenskih Konjicah. Kot da že vse omenjeno ne bi bilo dovolj, so Jureta Jankovića v preteklosti med prisluhi ujeli celo v pogovoru s prekupčevalcem z drogo Dejanom Kefertom, ki je leta 2014 za tihotapljenje heroina iz Turčije in kokaina iz Dominikanske republike dobil štiri leta in 11 mesecev zaporne kazni. Jure Janković je seveda tudi pri tem ostal nedotakljiv. Ne glede na to pa je očitno, da ga še naprej pestijo dolgovi. Zaradi njih namreč Furs od njega terja skoraj 600 tisoč evrov. Posledično je za 5. september razpisana dražba za 1.422 kvadratnih metrov veliko parcelo v naselju Vinterca na Rudniku. Naprodaj bo le polovica parcele, saj je drugi del v lasti župana Jankovića, ki pa bo imel kot solastnik predkupno pravico. Izklicna cena znaša 45 tisoč evrov. Le dan prej bo naprodaj tudi polovica sosednje parcele, ki je v lasti Damijana Jankovića. Ta se bo na dražbi prodajala za 99 tisoč evrov. V rdečih številkah je sicer tudi podjetje Jankovićeve žene Mije Janković.

Jure Janković (Foto: STA)

Afera “farmacevtka” potrdila nedotakljivost ljubljanskega župana na slovenskih sodiščih
Še pestrejšo zgodovino od svojih sinov ima seveda Zoran Janković, ki je od nastopa županske funkcije leta 2006 večkrat kršil zakon o preprečevanju korupcije, saj ni pravočasno sporočal podatkov o svojem premoženjskem stanju. V času opravljanja funkcije župana in poslanca v obdobju med 17. novembrom 2006 in 24. majem 2012 je na svoje bančne račune pri različnih bankah prejel za kar približno 2,4 milijona evrov nakazil, ki niso bila povezana z rednim osebnim dohodkom ali drugimi običajnimi prilivi. Sedanji ljubljanski župan je bil v preteklosti tudi sicer udeležen v številne razvpite sodne postopke, ki so se mnogokrat zaključili na sumljiv način. Omenimo samo primer, ko ga je v zadevi Niš oprostila sodnica Nina Drozdek Draganić, ki se je takoj po razglasitvi oprostilne sodbe z njim tudi rokovala. Še bolj nenavadne so bile okoliščine pri aferi “farmacevtka”, ko je okrožna državna tožilka Blanka Žgajnar zamudila rok za vložitev obtožnice, zaradi česar je prišlo do razvpitega sodnega uničenja policijskih prisluhov, ki so Jankovića bremenili, da naj bi v zameno za redno službo v ljubljanskem Javnem zavodu Lekarna Ljubljana od farmacevtke zahteval spolne usluge. Sporno je, da prav Žgajnarjeva vodi tudi enega najnovejših primerov zoper ljubljanskega župana, ki se nanaša na hladilno strojnico v Stožicah, ki naj bi jo po Jankovićevem posredovanju Energetika Ljubljana leta 2010 za 3 milijone evrov kupila od graditelja športnega centra Stožice, Grepa, čeprav ta sploh ni bil njen lastnik, ampak je imel le stavbno pravico. Omenjena obtožnica še ni pravnomočna, Janković pa se je nanjo že pritožil.

Zoran Janković (Foto: STA)

Rajko Golob

 • piko8

  Vse sledi v slolandiji vodijo v murgle, k Mafijskemu Botru milanu kurčanu!!

  • SIMON ROZIC

   …pa še res je! O, da mi je kakšna medvedovka pri roki in se bi lahko sprehodil
   po ličnih potkah do “javnih” hišk v Murgljah in mirno čakal na “medvedka” in pok-pok!
   Bummmmm! Sanje!

   • antimur

    Vse še bo, tako, da imej upanje, da se ti bodo sanje uresničile.

   • McBobo

    Ceausescu-ta sta debilno gledala, ko se je zares začelo.

    • jan Gedli

     Žal Kučanescu -ta nista debila in sta izgradila bolj sofisticiran in povsem delujoč sistem.

  • Steiermark

   … ki je car balkansko komunističnega ološa!

  • KAPIBARA

   Slišal, da naj bi se njuna zgodba- milanće+ zaronće, začela tam v časi izgonov Slovencev v Srbijo, da naj bi milaćetovi bivakirali pri zoranćetovih.. ? Gazdunće pa da je bil kar fejst gajsen..Po lobanjah sodeč, bi to kar držalo..

  • Den456

   Slovenska kriminalna uspesnica:
   “Don Kurčone in Mafijankovići”

 • AlojzZ

  Ni problem gospod Janković. Problem je v volivcih, ki ga izvolijo.

  • Novakec1

   Tisti ki ga volijo že vejo zakaj,
   za yugo kriminalce in brezdelneže RAJ

  • SIMON ROZIC

   …saj bi ponaredili, če bi bilo drugače!

  • jan Gedli

   Ja po par sto jih pred volitvami živi na enem naslovu, tako da jih na prijavno odjavni službi navkljub suženjskemu tempu ne morejo vseh dovolj hitro prijaviti. Da bi preverjali resničnost bivanja na prijavljenem stanovanju bi bilo pa itak bogokletje.

 • tzt

  Slovenski Berlusconi pa ja ne bo bankrotiral, nje. Neinteligentna sinova mu več zapravita, kot čale nakrade. Če bi znala in smela, bi Mija uvedla fiskalno pravilo. Tipična ciganska familija, de.

  • Mojca pokraculja

   Berlusconi je amater proti jankovicu. Familia sopranovih alias jankovic & comp., je zaščitena bolj kot država. Oni so država.

  • Dragan Krstič

   Gospa Vera Mejak je v nekem intervjuju povedala: enkrat sem obiskala Sereorce prav z namenom ugotoviti iz kje izhaja Janković ampak ta vas je poseljena s srbskimi cigani.

   • Danko Frenky boy

    Vera je srbksa komunistka. Fotr je bil pa ćedo sine.

   • jan Gedli

    Sicer pa vendarle domnevam, da gospa Vera Mejak ni obiskala Sereoce prav z namenom ugotoviti IZ KJE izhaja Janković, ampak OD KOD izhaja Janković.

 • montyamp

  Ma kaka mafija ???
  Mafija ima hrbtenico .
  Balkanistanski šoder , šolski primer mentalne marginalizacije , dve zgodovinski fazi zaostale rasne smeti , ki jahajo na pre-veliki strpnosti slovenskega naroda in to novim bankrotom naproti .
  Atentati na dobrotnike so njihov domet , so stranski učinek preveč razredčenega kokaina , seveda v to kategorijo spadajo tudi odpisi dolgov s strani pritlehnega murglosrbskega krivosodja .
  Kaj vi mislite zakaj Slovenci bojkotirajo volitve ???
  Vsak ki količkaj spoštuje svoj želodec , si nedelje ne bo pokvaril z mislijo na produkte politkomisarskih orgij in njihove zavožene mladiče .
  V kaki normalni državi bi se kandelabri že lomili , pa ne od žleda .

  • zokispoki

   Olos je to. Podn od podna, de !

  • Steiermark

   Upamo lahko samo, da se bodo kmalu zdrogirali s kokainom, kjer bo primešan strihnin in to vsi, od prvega do zadnjega, politika in ostale balkansko komunajzarske smeti! Tako nas bodo sami odrešili njihove prisotnosti in našega uničevanja……

 • FORT WORTH

  Yugomanagerju, cudeznemu decku mora slovenska drzava z yugosodniki odpisovati milijonske dolgove, da lahko ostane nad vodo in financno prezivi.
  Totalno nasprotje zdrave pameti.
  Manager, ki bi moral denar ustvarjati, zaposlovati in polniti drzavno blagajno z davki ni v stanju brez pomoci drzave niti preziveti.
  Projekt Stozice, kjer ni znal financne konstrukcije niti sestaviti.
  Za njim je morala stanje cistiti politika, ko so prosjaki levaki s Pahorjem moledovali pri Gadafiju za financne inekcije…
  Izvajaci, ki so pri tem zavozenemu projektu sodelovali niso dobili poplacano niti za stroske dela.
  Njegovo sposobnost vodenja smo lahko opazovali ze pri politicni stranki PS, kjer se mu ni izslo niti pri enostavnem kalkuliranju.
  Skratka NIC OD NICA !
  Opravilno nesposobni Jankovic je rezultat socializma in zaradi takih modelov se je yugovina in vzhodna evropa s sovjetsko zvezo sesula v prah brez izstreljenega enega samega naboja.

  • jan Gedli

   Se popolnoma strinjam, ampak me vendarle zanima kateri konkretno yugosodniki so odpisaovali čudežnemu dečku milijonske dolgove. Lažje bi prenesel to odpisovanje, če bi bili njihovi priimki res Yugo izvora, kot pa Slovenistanskega izvora. Tako ne bi bilo 2 x izdajstva.

 • neuralinkn1

  Zapomnite si že enkrat, da mafija ne rabi državo. Sliši se napeto in razburljivo, ampak mafija ni to kar vi mislite, tiste sicilijanske kmete je organizirala cerkev in so bili oziroma so zavezani tradicionalnim družinskim vrednotam..
  Kadar si posamezne oligarhije podredijo cel državni aparat, govorimo o fašistih in o fašizmu.

 • neuralinkn1

  Če prav razumem izsledke novinarske preiskave, so se družili kriminalci in sodniki.
  Pa Jankovič je bil tudi zraven.

  • SIMON ROZIC

   Eeeeeeee, točno to!

  • KAPIBARA

   Za Masleševega sina, je MOL usatnovila, katero šprotno društvo in ga tam zaposlila..?? na bregovih Ljiubljanice, v posmeh samomoru župana HRIBARJA

 • Jožefa Benko

  ojavljena na prvi fotografiji pa res ne moreta biti mafijca,ker tako lepo molita,samo poglejte te roke,to je opazil muko brajdić

 • VERZIFIKATOR

  Janko Sodnikar

  NEDOTAKNJEN

  Nedotaknjen! Naj se ne dotakne
  ga nihče, prišel ukaz je z vrha,
  pa če je še takšen prasec, mrha,
  vanj se, vanjo naj nihče ne vtakne.

  Brez dotikov, stroga je zapoved,
  je nedotakljivost prva norma,
  nedotaknjenost nje vidna forma,
  za otroke trapasta pripoved.

  Nekaj časa še otrok verjame,
  a ko zraste, stvar se ga dotika,
  vedno bolj pravica ga zamika,
  se dotakne je, jo v roke vzame.

  Ko dotika se je, se mu gabi
  in spoznanje naglo ga prešine,
  da lahko nedotakljivost mine,
  če na pravem mestu se jo zgrabi.

  Bo pravica, ko bo nedotaknjen
  brez dotikanja, a efektivno,
  nedotaknjeno in neprizivno
  obvisel, pod njim bo stol spodmaknjen.

  In ne bo sledov ugotovljivih,
  nedotaknjeno bo prizorišče,
  našel brez dotika bo, kar išče
  prvi v vrsti teh – nedotakljivih.

 • antimur

  Jankoviću in njegovi zalegi, sploh pa vsem kučanistom bi predlagal, naj si preberejo knjigo Frana Jakliča-Peklena svoboda. Govori namreč o ljubljanski revoluciji leta 1848. Takrat sicer ni bilo žrtev, kar pa ne kaže pri sedanjemu uporu, ki bo vsekakor prišel. Samo toliko, da se ta golazen ne bo brezskrbno norčevala in smejala kot opice ter hodila okrog kot da smo Slovenci njihovi tlačani.

 • GverilaStyle

  Nerazumem kako imajo obraze, da se še gibajo med narodom? Nerazumem od kod jim vsem skupaj jajca, da jih ni strah po ulici hodit?

  • SIMON ROZIC

   V Zloveniji so varni! Zanje ni represivnih organov! Zaščiteni so kot Kočevski
   medvedi!

   • jan Gedli

    Bolj so zaščiteni, medvede so začeli po malem streljati. Mislim sicer da bi moralo biti obratno.

  • KAPIBARA

   Če pa tudi to sfero pokrivajo..

 • me

  V yugo slovenistanu…klasika.

 • me

  Jagodni izbor slovenskega naroda.
  Cifurski pokvarjeni mešanec.

 • Tunka Šmarjola

  Nič novega…to je že stara in obrabljena novica:

  Tunka Šmarjola 18 hours ago

  psst…pustimo uboge begunce pri miru…to je bolj zanimivo: Družini Janković odpisali skoraj 29 milijonov evrov dolga… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  PS: Klerofašisti bodo spet ogorčeni :)

 • Tunka Šmarjola

  Čujte, kak se vam svečkarjem rola……kaj bo šele 20 -tega… ko je socialna ….hahahahahahahaha…

  • branči

   poskusi zadevo uglasbiti, ko se tako hvališ s svojim petjem. ti povem, da je to labodji spev – smo te sfukal, pa še te bomo!

 • učko

  Srbijanska posla usred Zlovenije !

 • Skrajno Desni

  Pravna država ta Slovenija, za pokradene milijone te sodišče nagradi, za brezplačno pomoč sorodniku te oglobi butale od butal.

 • bubamara

  Jankovići so pravi Slovenci, takšni kot jih narod obožuje. Janša je kriv.

  • Steiermark

   Hvalabogu, da sem Štajerka – da s takšnimi “Slovenci” nimam nič skupnega!

 • SIMON ROZIC

  Družbeni izrodki in nič drugega! Kriminal jim je bil položen že v zibelko! Čakamo
  še vnuke, ki se gotovo že pridno učijo barabij !

 • Anton

  Prekleti čefurji

 • to_mi_delaj

  Rešitev je jasna, najti daljnogled ki je pritrjen na puško.

  • antimur

   Tudi cepin, kosa in vile, predvsem pa kolhozniško orodje, srp in kladivo niso slabi za takšno smrdljivščino.

  • Mojca pokraculja

   Polovična rešitev . Najti tistega, ki bo gledal skozi daljnogled.

   • KAPIBARA

    Ma ni hudič, da je še kaki prepit lovec, ki dobro cilja..

 • sloustava

  Slovenec, volivec, idiot!

 • Realist 5258

  Projekcija naslednjih volitev :
  “Pa toliko dobrega je naredil za ljubljano , nje ! Šmrk,…. Ga bom zopet volil, saj drugače vsi kradejo , a ne, samo on je pa ogromno naredil !”
  Samo v butalistanu !

  • branči

   z goljufijo na oblast – s silo rušenje in uveljavitev resnice! živel janša, ampak samo koliko časa še, če ne boš ukrepal!

   • Realist 5258

    Pozabite že enkrat na Janšo. Možakar je bil večkrat na oblasti, dobil je volitve , pa ni mogel zložiti oblasti. Zrihtal si bo dobro penzijo in užival. Mi bomo pa rentačili naprej. SDS rabi novega sposobnega vodjo , pa bo stranka zopet dobila na veljavi. Dokler pa se Janša ne umakne, bo cokla tej stranki.

 • črnaovca

  Zgražati in preganjati je treba tiste ki jim to omogočajo, kriminaliste zaradi površnosti, tožilce zaradi neukrepanja in sodnke zaradi popustljivost. Pomoč pri kriminalu je tudi kriminal

 • Borut Stari

  Janković je s Kučanom v sorodstvu. Kri pa ni voda. Kdo od vas, preiskovalnih novinarjev, se te krvne vezi upa podrobno raziskati? Fizična podobnost med njima ni zgolj slučajna. Vez lahko ovrže in potrdi le preiskava DNK.

  • xtc

   Baje gre za pol brata-sicer pa……….. ko pride čas ne enemu ne drugemu tudi to ne bo več pomagalo.

  • Dragan Krstič

   Se strinjam. enkrat sem iz slik njunih obrazov odstranil vse razen oči. Glej ga zlomka, podobnost je neverjetna, ne moreš razločiti kdo je kdo.

 • Radolf Mitler

  V Ljubljani drugače ne more biti. Polna je teh čefurskih gnid – v privatnih varnostnih službah, lastništvo gostinskih lokalov in celo v državni upravi. Dokler jih ne bomo pregnali nazaj od koder so se pritepli, bodo taki svinjski iztrebki kot je naš šerif – vedno zmagovali . Da ne govorim o muslimanski javni hiši.

  • Slovenka

   White trash.

 • jože kumer

  ljudjem oziroma državljanom rubijo hišo za dolg 140€ gospodom pa opisujejo milijonske dolgove in to naj bi bila pravna država

 • ZatonMesecnikov

  Ko mafijski gazda prevzame oblast, ga ljudje pač volijo, ker se ga bojijo.

  Gre za tradicijo balkanskih gazd in vožd. Ko je na oblasti, naredi vse, da tam tudi ostane. Ker drugače ve, da se mu nič dobrega ne piše. Srbi so zgodovinsko svoje vožde pobijali, da so jih spravili iz oblasti. Obrenoviće, Karađorđeviće, Slobota…

  • Danko Frenky boy

   Tapravi se oglaša, ki Ivanu poklejne in sleče gate.

   • ZatonMesecnikov

    Danko Frenki makedonče, ga pa Zokiju potegne. ker Zoki že malo slabo vidi, pa ne ve več, kdo mu ga vleče….

 • Mademoiselle Ava

  Tudi naciji (fašisti in komunisti) so si odpisovali dolgove, ko je zmanjkalo, so se pa nad nedolžnimi spravili. V javnosti so se predstavljali kot člivekoljube Češ, da se vendar borijo za ‘pravo stvar’!…Gradijo in stremijo k napredku in oh, tako sposobni da so!

 • toxico

  pa napišite kdo je tukaj kriv da proti jankotu vse pade meni je tista tožilka z očali vedno sumljiva

 • mona lisa

  Mafija je že zdavnaj ugrabila našo državo.Jankoviče ščiti boter Kučan ki vleče vse nitke v državi in nastavlja svoje ljudi za vodenje države. Vse gre v k… c

  • KAPIBARA

   A ne- ne gre !! Je ŽE !!

 • Dragan Krstič

  Nekaj naj vam bo jasno. Družina Janković je samo produkt mafijske države in dokler bomo imeli mafijsko državo bodo novi Jankovići rasli kot gobe po dežju. Najprej se mora ljudstvo odločiti ali bo šlo na ulice ali pa bo trpelo naprej. Rdeča mafija se boji samo ene stvari, upora ljudstva. Kakšne volitve neki, te ne bodo spremenile nič. Hobotnica je prevelika.

 • Dragan Krstič

  Ne primerjajte skorumpirano Srbijo z mafijsko Slovenijo. Tam so vsaj Miškovića in tihotapce mamil spravili v arest, Mišković dobil 5 let, Tošić pa 15 let in zaplembo premoženja. Ljubljanski švercarji mamil so še vedno na prostosti.

 • Janez Kepic-Kern

  JA !
  Ti “žal” MOL – Jankoviči
  naj
  PLAČUJEJO DAVKE — KOT JIH MORAM – MI VSI.
  Kaj
  tukaj “ni jasnega” – bi rekla “FAKE LEVICA- Violeta T.” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • to_mi_delaj

  napišite imena tistih ki so to omogočili, da ko bo hajka da se ve koga je treba prvega peljat na …. sprehod

 • Franjo Trojner

  Pravna država? Uaaaaahahahahahahahihihihihiiiiiuuuuuaahahahaha!

 • GverilaStyle

  24KUR poglejte, kam so porinili-skrili to barabijo!!! poraz.

 • Mademoiselle Ava

  Nova nedelja in nov dnevnik Anite Ogulin na popu. Kako otroci čakajo na morje in revščina, povsod revščina. Ok! Se strinjam otroci so reveži! Ampak haloooo????

  Jankovicu pa odpis 29 mio??? Joj joj. Slovenija je res izgubila kompas.

  • Slovenka

   Se še spomnite, kako je v času druge Janševe vlade imela polna usta objokanih otrok, ki so baje lačni zaradi Janše? Preklet gnoj pokvarjeni! Babše podpira Jankovića, naj njega fehta za denar, ne pa da svoj pokvarjeni fris razkazuje po TV. Naj se spelje, mrha pokvarjena.

   • Mademoiselle Ava

    Ah…Saj vemo, kdo ga podpira. Tisti, ki ima od njega korist.

 • Anton

  odprem spletni portal in kaj vidim in to na Žegnjansko nedeljo. Pa mam pokvarjen dan od teh bebotov

  https://www.rtvslo.si/slovenija/protest-proti-odstrelu-medvedov-in-volkov-drzava-z-zakonom-poteptala-lastne-predpise/498311

  sarkazem press

 • Tunka Šmarjola

  Nič novega…to je že stara in obrabljena novica:

  Tunka Šmarjola 26 hours ago

  psst…pustimo uboge begunce pri miru…to je bolj zanimivo: Družini Janković odpisali skoraj 29 milijonov evrov dolga… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  PS: Klerofašisti bodo spet dobili steklino…se že slinijo okrog gobca :)

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA

   Prleki,
   vrzite to – pokvarjeno – “TUNKO” – proč.
   Polna, pokvarjega špeha in žaltave ZASEKE – JE. Se zdi. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE

 • neuralinkn1

  Eh, nič ne bo, že po komentarjih lahko vidimo, da takih stvari ljudje ne jemljejo resno. Pritožil se bo in višje sodišče bo zavrnilo sodbo, medtem pa bo speglal še morebitne nevšečnosti in nesporazume. To je pač Drnovškova stranka, zadnja generacija novih agentov iz ZSMS, sami preverjeni kadri, ki so motor naše zavožene družbe. Zarukanci pa še kar naprej gonijo svoje, samo mafija znajo povedati, ne vidijo ogromnega vojaško policijskega aparata v ozadju, ki bdi nad celim balkanskim cirkusom.

  Za primerjavo, bi lahko naredili seznam vseh gonilcev razvoja ter koliko milijonov so jim delsvčki in kmetavzarji odpisali letos. Pomagalo ne bo nič, ampak naj narod vidi kakšen denar se pri nas meče stran in kdo ga naposled zasluži.

  • Peter

   Kako boš haloškemu vaškemu posebnežu dopovedal, ta bo teh 29 miljonov treba vzeti nekje drugje in da bo tudi on sam prispeval k poravnavi dolga njegove omiljene familije, no.

  • ZatonMesecnikov

   Slovenska Levica in pravosodje nikoli ne bodo obsodili svojega Liderja. kot bi Kim young Un sprožil proces v severni koreji proti svoji familiji in sebi….

 • piko8

  Vse sledi v slolandiji vodijo v murgle, k Mafijskemu Botru milanu kurčanu!!

 • Tunka Šmarjola

  ŠALA, KI TO NI

  Janez Kepa-Kern
  JE
  SMRDLJIVI VOLUHAR
  iz
  KOMENDE,
  Janezov ritoliznik in sluga
  P.S.
  KONEC ŠALE

  • Andrej, Miha ali Jure

   Voluhar je težek – koliko? 50 gramov???

 • zamaškar

  Ona ,ki je vpila,kje bomo jutri spali,bi se lahko obrnila kar na družino Jankovič!

  • Tunka Šmarjola

   Ona ,ki je vpila,kdaj bomo druga Švica,bi se lahko obrnila kar na družino Janša in SDS!

   • zamaškar

    Samo en samcat argument prosim ?

    • Peter

     Še išče po slovarju, kaj ta beseda pomeni, no.

   • Zombi Gartner

    Lahko tudi na Podobnika.
    Ha…ha…

 • Skrajno Desni

  Ta Ljubljanski mafijec nas je zadolžil za 153,7 milijona evrov, le koliko milijonov je pokradu za lastni žep.

 • Garbage man

  LOL SLOVENCELJNI……………….do kdaj?

  • Zombi Gartner

   Čas je na naši strani.

 • Zoki Spoki

  Šta je Slovenci? Jeste dobili svoju državu? Jeste? E pa otkačite mi se više.

 • Marija Kremavc

  Sramota za Slovenijo, revež mora plačati vsak evro drugače mu vzamejo še to kar ima, ta Jankovič pa ima milijone dolga, pa mu odpišejo vse.

  • Zombi Gartner

   Revež??? Le kje si ti v Sloveniji vidla reveža.
   Nakladaš.
   Denarja kot toče. Sam pokrast je treba.

  • jan Gedli

   On in sinova z družinama pa živijo na veliki nogi.

 • mapu

  Vsi skupaj naj gredo v 3..

 • Garbage man

  Želeli ste osamosvojitev, dobili ste srbočetnike/jugoislamiste

  • Andrej, Miha ali Jure

   S tem da Jonkovič ni ne eno ne drugo. Kristjan je on. Pravoslavni, nastali pa so iz muslimanov, praktična veja muslimanov pravzaprav. Vidiš kako je praktičen…vse jasno.

 • Borut Zabret

  Taksni ste vsi ste isti zato pa imamo mafijsko drzavo in rezim!

 • Danko Frenky boy

  Tisti, ki volijo Zokana imajo koristi…tisti, ki Janeza so telićki…in prav je tako.

  • Amerikanc

   Lepo si se opisal.

 • Janez Kepic-Kern

  Ja,
  zadnji čas,
  da spet začne polno delovati – demokratični PARLAMENT naše R. Slovenije.
  TO DOGAJANJE – OKROG – “ŽAL MOL” Z.J.
  In dogajanja
  na teh – SHODIH
  je včasih – “prav noro” Bom pa poročal z njih,
  ker
  zlasti – neformalni SHODI – se zdijo – JAVNO ZELO POMEMBNI. L.R. Janez K. Kern KOMENDA

  NAPOVEDNIK – SHODOV,, prijavljenih
  in bolj neformalnih – a vseeno – pomembnih – JAVNO POMEMBNIH SHODOV
  – v naši R. SLOVENIJI.

  1. SHOD – LMŠ SHOD –
  JE ŽE MIMO: KOT VSI VEMO, JE NA NJEM “žal” premier
  – “žal” ker ga — jaz in večina Slovencev – ni volila
  M. Š.
  napovedal – “DA BO IZVAJAL TUDI SKOKE – V PRAZEN BAZEN”.

  2. neformalni SHOD -“LMŠ” je bil danes
  Sem ga opisal.

  TEH , NEFORMALNIH, JAVNO ZELO POMEMBNIH – S H O D O V – zna biti zelo veliko.
  V tem času po dopustih.

 • Tunka Šmarjola

  Čujte, v strelskem napadu, ki se je zgodil v mestu Odessa v Teksasu v ZDA, je bilo ubitih sedem ljudi, več kot 20 pa je ranjenih. Policija je napadalca ubila, motiv za zdaj ni znan…NE, ni bil migrant…NE, ni bil zapečen… NE, ni bil musliman… JA, bil je belec star 30 let, strasten katolik in malikovalec Trumpa !!!

  PS: Samo toliko, da veste !!!

  • Imperial Commando

   Včeraj v francoskem Lyonu afganistanski migrant in prosilec za azil, z nožem in vilicami za žar napadel čakajoče na avtobusni postaji in pri tem ubil 19 letnega fanta in poškodoval še 8 ljudi, od tega so 3 v kritičnem stanju.

   PS: Sam toliko da veš Tumpek !!!

   PPS: Nikjer ne piše , da je bil napadalec v Teksasu malikovalec Trumpa, ne nakladi Tumpek lažnjivi.

   • Tunka Šmarjola

    Nož in vilice za žar? Bil je pač lačen :)

    • Imperial Commando

     Nevem, vem pa, da je bil zapečen, bil migrant in bil musliman.

   • Peter

    Kar levičarčka naučijo, to levičarček zna.
    Lagati.

  • to_mi_delaj

   škoda da ni tebe vmes

 • Forex Svetovalec

  To je za 833 LET pokojnine JJ. BREZ VPLAČANEGA CENTA. ŽIVELI VOLILCI, ŽIVELO SLOVENSKO Sodstvo.

  • Zombi Gartner

   Pa ja nemisli Janša še toliko let živeti.
   OMG

 • milanček

  ha-ha-ha, tako butaste rasti, kot so slovenceljni, jih ni!!!! bolj jim kradeš, bolj jih jebeš, dobesedno pobijaš,bolj so lojalni raznim lopvom, ala jankovićeva jugo mafija, ali kućanonova rdeća golazen! sram vas naj bo-goveda!

  • Danko Frenky boy

   Kaj ti si šiptar?!

   • milanček

    NE, sem Slovenec, zagotovo pa vem, da bi šiptarji tak gnoj kot je familija janković, oz tebe osebno že zdavnaj pokončala! pa sem daleč stran od šiptarjev, nekaj pa imajo, to je domoljubje! torej, čefurjem ala janković, kućan …. ni mesta v moji Sloveniji! Bebec!

  • Zombi Gartner

   Kako realno.

 • Slovenka

  Lepo je v naši domovini biti Zoran Janković.

 • Branislav Valter
 • Amerikanc

  29 miljončkov odpisa, je uradnih. Vprašanje je, koliko so si odpisali “med brati” ?!

  • GverilaStyle

   in kolko jih bodo še odpisali?!!!

 • mapu

  Že zdavnaj bi ga morali zapreti…

 • ZatonMesecnikov

  Pač oblast delacev in kmetov. Ni ga junaka, da danes obsodi Liderja slovenske levice, Zokija. Ki je zgradil svojo famo na bianco kreditni liniji državnih Bank za Mercator, kamor je bil nastavljen in odprl socialna srca samoupravljalcev, s poznavanjem imen trgovk lokalne trgovine Mercator. Poznejši dogodki so razkrili, zakaj jih je poznal poimensko.

  Če mu pa kaj očitajo, se pa pred kamerami priduša; Ljubljana bo ostala Rdeča. In ga imajo samoupravljalci spet radi. Ker okoli tega se vse vrti v Sloveniji. Kdo je za ZZB NOB in komu ni mar zanje….

  Hebeš 30 milijonov, če gre za to. Kdo je naš in kdo ni….

 • me

  Vse poplacat z avtomatom.

  • Zombi Gartner

   Za kavo?

 • JANEZ GUS

  Tudi za te kriminalce raste palica v grmovjo,če jih prej belcebub ne pokliče.Bilo bi škoda.

 • Janez Kepic-Kern

  To naj bo predmet posebne seje PARLAMENTAA naše R. Slovenije. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Zombi Gartner

   Janez kje pa ziviš. Še nisi pogruntal da so vsi isti.

 • +Slovenec

  Saj je povsod enako. Če bogataš podkupi prave osebe, se zbriše dolg. Tudi Trump bi v poštenem svetu bankrotiral. On je plačal, da so se mu dolgovi zbrisali.
  Janševci stalno pljuvate tukaj po komunizmu, a v Jugoslaviji ni bilo toliko podkupovanja kot v kapitalistični Sloveniji.

  • Peter

   Torej bi morali janševci pljuvati po kapitalizmu?

   • +Slovenec

    Toliko kot po komunizmu.

 • Garbage man

  Ali imam tudi jaz psihične težave, ker si želim, da vsi pocrkajo v največjih mukah?

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TU PONAVLJAM.
  PONAVLJAM.
  TOLE JE – POPOLNOMA VERODOSTOJNO.
  NI ŠALA,
  ZELO RESNO.
  Meni, nikoli kaznovanemu
  ex OK knjižničarju Janezu K. Kernu
  je nek 19 let
  fant,
  Slovenec, ki vozi, razvaža robo s KAMIONOM po vsej Sloveniji
  povedal,
  da nekateri v krajih ob meji s HR – v svojih hišah, po kleteh
  baje
  SKRIVAJO NELEGALNE ISLAM MIGRANTE – ZA DENAR.
  Fant,
  ki mi je to povedal – je pošten,

  kako je zares s tem – pa naj ugotovijo – za to – PLAČANI
  IN
  POOBLAŠČENI LJUDJE IZ MNZ ORGANOV NAŠE R.S. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  Se strinjamo, kajne.
  Hja !
  Za te “žal” MOL “Jankoviće” naj veljajo enaka pravila – kot za vse ostale !
  “KAJ TUKAJ- NI JASNO” ?
  bi reka gospa, pardon “tovarišica” VIOLETA T.
  iz “FAKE?PONAREJENE=NEDELAVSKE T.I. strančice – LEVICA” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA