NE, HVALA! Društvo slovenskih pisateljev vam ponuja možnost: “Spoznajte muslimana!”

Foto: facebook

Društvo slovenskih pisateljev (DSP) bo očitno razširilo svoje področje dejavnosti, saj v sredini aprila skupaj z Muslimansko skupnostjo Ahmadija pripravlja petdnevno kampanjo z naslovom Spoznajte muslimana, in sicer z namenom povezovanja Slovencev z muslimanskimi soprebivalci”. DSP naj se raje drži svoje prvotne dejavnosti, ne pa da Slovencem, ki smo po izvoru krščanski narod, vsiljuje nezakonite migrante in njihovo krvavo vero.

Vsiljevanje migrantov in spornega islama doživljamo že na vsakem koraku. Sedaj se je temu vsiljevanju podvrglo še Društvo slovenskih pisateljev in se pridružilo kampanji, “ki vam bo omogočila sodelovanje v odprtem dialogu in postavljanje iskrenih vprašanj, ki bodo prejela enako iskrene odgovore, o islamu in vsakdanjem življenju muslimanov v Sloveniji. Ustvarjanje tako odprtih vabil za pogovore lahko odpravi stereotipe, gradi medsebojne odnose in krepi zaupanje,” so zapisali na Facebook strani, kjer je razkrito, da je gostitelj Muslimanska skupnost Ahmadija.

Muslimani so že pokazali svoj pravi obraz
Kakšni so muslimani v resnici, dovolj nazorno pričajo številni teroristični napadi po celi Evropi, množična posilstva in povečana stopnja drugih sort kriminala, ki jih prej tako rekoč ni bilo, dokler leta 2015 v Evropo ni prihrumela horda nezakonitih migrantov islamske vere. Zato je takšno vsiljevanje “spoznavanja migrantov” popolnoma nepotrebno, saj nam je že jasno, da z njimi ni prišlo nič drugega kot številne bolezni tretjega sveta, nevarnost terorističnih napadov in spolnih napadov na ženske, ki se pogosto končajo z umorom. Samo spomnimo se nemške študentke Marie Ladenburger, ki je umrla v strašnem trpljenju, ki ji ga je zadal muslimanski migrant iz Afganistana. Kljub temu pa Muslimanska skupnost Ahmadija pravi: “Skrajne skupine, ki želijo s propagando v družbi ustvariti strah in razkol, so v imenu islama v zadnjih letih izvedle več strašnih terorističnih napadov. Upamo, da bomo s to kampanjo prispevali k izničenju njihovih prizadevanj. Slovenske soprebivalce vabimo, da se sami prepričajo, katere so naše vrednote.” V to je očitno prepričano tudi DPS, zakaj bi se sicer pridružilo kampanji, ki apelira, naj spoznamo muslimane? “Vabimo vas, da se nam pridružite in muslimane spoznate v atriju Pošte Slovenije, Čopova ulica 11, 1000 Ljubljana, kjer bo Društvo za informiranje o islamu na Slovenskih dneh knjige od 18. do 22. aprila sodelovalo na knjižnem sejmu,” še razkriva Facebook stran Ahmadije, ki ima za naslovno fotografijo bel minaret na črni podlagi.

Pritlehno delovanje Društva slovenskih pisateljev
Obrnili smo se na Pošto Slovenije, saj nas je predvsem zanimalo, zakaj so se odločili, da se pridružijo tej kampanji “Spoznajte muslimana” na način, da jim odstopijo svoje prostore v poštni poslovalnici, ki je ena najbolj obiskanih. Izkazalo pa se je, da Pošta Slovenije s tem nima nič in da sploh ni vedela, kakšno zavajajočo kampanjo v njenih prostorih pripravlja Društvo slovenskih pisateljev, ki je njihov atrij najelo. Odgovor Pošte Slovenije objavljamo v celoti: “Pošta Slovenije se ni pridružila kampanji  ‘Spoznajte muslimana’ ali jo kakorkoli podprla, niti ni bila obveščena o kampanji. Pošta Slovenije za raznovrstne dogodke v najem oddaja prostore atrija na Čopovi ulici v Ljubljani, ki niso v poslovalnici, pač pa v dvoriščnem delu objekta. Tako je Pošta Slovenije atrij v najem oddala tudi Društvu slovenskih pisateljev, ki bo v njem v dneh od 18. do 22. aprila letos organiziralo festival ‘Slovenski dnevi knjige 2018’.” Očitno je, da je DSP, ki ga trenutno vodi Ivo Svetina, pod pretvezo “dni knjig” najelo prostore pošte, v njih pa bo izpeljalo promocijo za muslimansko skupnost.

V Sloveniji živeči muslimani bodo branili njeno čast?!
“Muslimani želimo s to kampanjo Slovencem pokazati, da muslimanska vera ne nasprotuje njihovim vrednotam in da bodo v Sloveniji živeči muslimani vedno branili njeno čast,” še dodaja Ahmadija. Vendar, to je le še eno v nizu zavajanj. Sploh v sedanjem času, ko se soočamo z migrantsko krizo, je prav, da se spomnimo, kako se je zgodba o krščansko-muslimanskem konfliktu pravzaprav začela. Leta 624 je Mohamed vodil napad za plen in denar na karavano iz Meke, v katerem je bilo ubitih 70 prebivalcev Meke. Med letoma 630 in 632 (čas Mohamedove smrti) so muslimani skozi 12 krvavih invazij zavojevali večino arabskega polotoka in južnega Izraela. Teh dvanajst invazij so bile v večini “svete vojne”. Po Mohamedovi smrti leta 632 je novi muslimanski kalif Abu Bakr izstrelil islam v skoraj 1.500 let trajajočo imperialistično, kolonialistično in krvavo nadvlado nad drugimi narodi skozi invazijo in vojno. In še nekaj dejstev:

 • kristjani in judje niso smeli nositi orožja – muslimani so ga lahko;
 • kristjani in judje niso smeli jahati konjev – muslimani so jih lahko;
 • kristjani in judje so morali dobiti dovoljenje za gradnjo – muslimanom tega ni bilo treba;
 • kristjani in judje so morali plačevati nekatere davke, ki jih muslimanom ni bilo treba;
 • kristjani in judje so se morali prikloniti svojim muslimanskim vladarjem, ko so plačevali davke;
 • kristjani in judje so morali živeti po šeriatskem pravu in ne po svojem verskem ali sekularnem pravu.

Več o tem preberite TUKAJ

Obenem Ahmadija zatrjuje, da bodo muslimani “k slovenski družbi še naprej pozitivno prispevali. Kakor učijo osnovni islamski nauki, so muslimani v svoji lojalnosti Sloveniji neomajni. Upamo, da bomo s to kampanjo odpravili vrzeli in napačne predstave o islamu ter muslimanih”. O tem je sicer že dovolj zgovorna njihova fotografija, ki vabi na dogodek, saj so v ruto zavili celo majhno punčko. Si res želimo takšno Slovenijo? Ne, hvala!

M. S.

 • karlina

  FUJ, SRAMOTA-NE HVALA, TISOČKRAT, NE HVALA , MENI NIHČE V MOJI !!!!!!!! DRZAVI NE BO GOVORIL NIČESAR, KAR NI V SKLADU S SLOVENSKO KULTURO, KI NI V SKLADU Z MOJO KRŠČANSKO VERO, Z OČETOVINO MOJIH PREDNIKOV-N.I.H.Č.E. , PIKA, AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BODO MOGOČE RAZLAGALI , KAKO MUSLIMAN NA MAH USMRTI NASPROTNIKA Z MEČEM IN NOZEM, SAMO VPRAŠAM.

 • Miro Jereb

  Vse v redu če bi se muslimani prilagodili načinu življenja ki je za slovence značilno a se žal NE,…nikjer. Vse lepo in prav dokler se jim število ne poveča…potem pa postanejo agresivni in hočejo prevlado. To NI teorija…to se dogaja. Islamska vera je kot gumilastika saj si jo lahko VSAK musliman sam tolmači po svoje kakor mu odgovarja zato pa ima toliko frakcij v arabskem svetu. V tej kulturi že tisočletja vlada BOJ za prevlado. Muslimani, arabci niso bili in nikoli ne bodo enotni. Na kratko, sam se ne strinjam s poplavo islama v sloveniji kakor tudi ne raznih peder & lezbo društev. Naj obdržijo to za sebe. Na koncu bomo mi morali prirejati parade ponosa in nas bo sram ker imamo ženo…in to samo eno in samo dva otroka ki nista posvojena ampak jih je rodila žena v zvezi z možem. Pirhi, šunka in potica …FOR EVER.

  • AlojzZ

   “samo dva otroka”

   Še večja groza bo, če bosta z ženo imela tri otroke, ker to pomeni biološko preživetje.

 • samotoje

  Muslimani k slovenski družbi niso prispevali ničesar! In tudi ni potrebe, da bi kaj prispevali. Dovolj bo, da plačujejo davke in ne izigravajo socialnega sistema. DSP pa tako ne ve, kaj bi s sabo. Brez pravih pisateljev in pesnikov je postalo nepomemben krožek kvazi pisunov.

 • Striker
 • Striker

  A to je gospa, ki v članku http://www.onaplus.si/hidzab-postaja-nacionalna-nevarnost poudarja, da je Faila Pašić Bišić ženska, ki s ponosom nosi muslimanska oblačila in poudarja, da ji dajejo svobod in moč. Pa tudi ISIS-a ni nikoli javno obsodila, kljub temu, da je javna osebnost, saj je celo kandidirala za slovenko leta. Zakaj pa ni imela moči, da bi obsodila taka pisanja. Slovenija, od kod lepote tvoje : http://www.publishwall.si/aktualno/post/144533/muslimani-v-sloveniji-kako-vzpostaviti-sarijo-seriat-v-sloveniji kar je ščuvanje k nasilni spremembi ustavne ureditve, torej uporaba moči za prevzem oblasti, kot vidimo na bližnjem vzhodu, ko se je kar pojavila islamska država? http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-kampu-u-bih-djecake-uce-islamu-i-vojnickim-vjestinama/1024195.aspx pri nas pa iščejo opcije za združevanje družin, kenede?

 • Frank Novak

  In zakaj Društvo slovenskih pisateljev (DSP) ne gre v Saudsko Arabijo in tam pripravi petdnevno kampanju z naslovom Spoznajte kristjana, in sicer “z namenom povezovanja Arabcev s krscanskimi soprebivalci”.

  Zakaj zdruzeni Levicarji ne gredo v Afganistan in tam organizirajo parado ponosa, feministicni krozek ali komunisticno partijo?

  Zakaj gre posiljevanje z vero vedno v smeri avtohtonih prebivalcev in ne obratno?

  • Vrhovni sodnik

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

   • Frank Novak

    Zakaj gre posiljevanje z vero vedno v smeri avtohtonih prebivalcev in ne obratno?

    ZATO KER BI JIH NASI “CLOVEKOLJUBI” V MUSLIMANSKI DRZAVI DOBILI PO GOBCU, CE BI SPLOH PREZIVELI.
    Lazje je srati po lastnemu narodu, ker Slovenci ne rezemo glav.

  • osa

   ne vem ali si sam napisal ali nisi vendar čestitam, sabo naj vzamejo še fajonko, kučana, zoki-spoki,…

   • Slovenka

    In naj jih tam pustijo. Zrak v Sloveniji bo takoj boljši.

  • Franc Šink

   Kako je kolega valter?

   • Frank Novak

    Dobro, sem doma.

 • Vrhovni sodnik

  Vsi zavedni Slovenci smo šokirani s takšnimi dejanji, naši vrli junaki na čelu z Andrejem grofom Turjaškim in vitezom Adamom Ravbarjem se v grobu obračata in kličeta prekletstvo na izdajalce Slovenstva, lewaški janičarji, udrite se v zemljo, ker niste vredni, da po njej hodite.

  • Frank Novak

   Po novem so Andrej Turjaski, Adam Ravbar in Jan Sobieski islamofobi, ksenofobi, fasistoidi, rasisti. Kar vprasaj nase leve.
   Po drugi strani pa Muslimani sovrazijo najbolj prav levake. To pa zato ker so levi ateisti in se zavzemajo za enakopravnost spolov in spolnih orientacij: TRI STVARI KI JIH MUSLIMANI NAJBOLJ SOVRAZIJO.
   Se je kateri levicar ze vprasal v kateri pretezno muslimanski druzbi sedijo levicarji v parlamentu in ne po zaporih ali moriscih?
   Levi sanjajo o nekih predstavah ki so neuresnicljive. Delati nocejo, to je del problema, oni imajo “vizije” tako kot moj stricek Edvard Kardelj. Oni bi se za nekaj zavzemali, pledirali, kricali. “Clovekoljubje” do muslimanov bi delegirali na davkoplacelavci. Delali bi seveda davkoplacevalci… Za posrat.

 • Shity Bird

  Kaj če bi raje izdali zgodovino Turških vpadov?

  Branik Evrope pred islamisti je bila Avstro-Ogrska (ja, Orbanovi predniki) in države, ki so danes v Višegrajski skupini.

  Ja, zgodovina se zares ponavlja, tudi v tem, da so Turki največje uspehe na tujem ozemlju dosegli s pomočjo vodnikov-domačih izdajalcev.

  Slovenski narod pa je v Turških vpadih utrpel 200.000 žrtev. Kar naenkrat pa so tisti, ki odrubijo glavo ali podstavijo bombo samo zato, ker naprimer nisi po njihovem okusu omenil njihovega preroka, postali tako tolerantni, da je treba napisat novo knjigo za metanje peska v oči.

  • sodnikisozločinci

   Razlog za tako veliko priseljevanje Nemcev na takratno Kranjsko, so bile popolnoma prazne in izropane vasi, kjer so Turki poklali vse prvotno slovensko prebivalstvo. Od pokrajin, ki so najbolj trpele so bile Štajerska, Dolenjska, Ribnica s Kočevjem, Bela krajina. Nemci niso nikogar izrinili, oziroma okupirali, prišli so na prazno zemljo, enako Srbi, katere so naselile takratne Avstrijske oblasti na Štajerskem, v Beli krajini in na Kočevskem, v vojni krajini. Levičarji, ki podpirajo islam, so najhujši narodni izdajalci.

   • Slovenka

    To pa je presenečenje. Vem, da so se Nemci priseljevali v srednjem veku, za ta drugi val priseljevanja pa nisem vedela. Lahko malo bolj točno poveš, kdaj je prišlo do tega drugega vala?

    • sodnikisozločinci

     Sem pogledal na stran https://www.dlib.si/stream/URN:NBN:SI:DOC-0Z0ECS9O/41aafd24-7b42-414c-95e8-e43ea1f27089/PDF očitno sem ga polomil. Glavno priseljevanje Nemcev izvira iz časov pred turškimi vpadi, to je iz srednjega veka. V obdobju turških ropanj se je dogajalo priseljevanje Vlahov in Srbov, ki so bežali iz krajev, ki so padli pod turško oblast. Večina se jih je asimilirala, razen nekaterih vasi iz Bele krajine, kjer so ljudje še obdržali stare običaje, se pa drugače opredeljujejo za Slovence.

     • Slovenka

      No, to priseljevanje je še šlo, čeprav je bilo tudi to strahotno breme za domače prebivalstvo. Novi naseljenci so dobili velike ugodnosti, samostani so jim morali odstopati zemljo, dobivali so prazno zemljo, le zakaj ni prazne zemlje dobivalo domače prebivalstvo? v Vojni krajini so jih uporabljali za obrambo meje, istočasno pa tudi za zatiranje kmečkih uporov. Uskoki so bili, če mene vpraša, gnus od človeka, z domačini so se pogosto zapletali v hude spore, imeli so odvratne navade. Dobro je bilo samo to, da so bili belci in so se sčasoma zlili z domačim prebivalstvom. Naši predniki so bili mučeniki.

 • Slo hunter

  Ne hvala! Jih ne želim srečevati, zato lahko grem v živalski vrt in gledam opice, plačam in odidem! Njihovega alaha naj si vtaknejo nekam, me ne zanima kam, samo naj tam ostane! Videoposnetkov, kaj delajo mohamedanci je na spletu na milijone, če le nisi slep, ali pa se delaš! Stop golazni iz tretjega sveta! Jaz tega na domačem pragu ne bom prenašal in se bom branil, do zadnje kaplje krvi, vi pa kakor hočete, lahko si jih peljete tudi domov!

 • Dragan Krstič

  Spoznajte muslimana in poglejte video klipe na googlu: Gaza preacher sheikh mahmoud al-khila.

 • Antonius

  Najbolj normalen odziv na izdajo Slovenstva s strani *društva slovenskih pisateljev* je, da Slovenci v znak protesta prenehamo kupovati njihove avtorizirane knjige. Prepustimo jih njihovim muslimanom, naj jih oni kupujejo in berejo.
  Navsezadnje se z njimi *društvo slovenskih pisateljev* že zelo dobro pozna, ker nam poizkušajo dopovedati, da o muslimanih nič ne vemo.
  Naj bodo pošteni do izročila slovenske zapisane kulture in naj se preimenujejo v *društvo muslimanske pisateljske kulture*, ki deluje po načrtu, da požrejo slovensko socialo, po tridesetih letih pa celo Slovenijo. Njihov mufti Grabus se je javno hvalil na vseslovenski tv.
  ———-
  Dodajam pa še pomemben podatek!
  Na današnji dan pred 105-imi leti je Ivan Cankar v mestnem domu Ljubljane predaval o Slovencih in Jugoslovanih. Po predavanju so ga zaradi povedanega zaprli za en teden.
  Cankar bi se v grobu obrnil, če bi vedel, kdo ga zlorablja za srbsko slovenski klub. Od njihove roke pretepen je umrl.
  http://shrani.si/f/2c/4N/4B9RmHrN/img0537.jpg

  • sodnikisozločinci

   Njihovih knjig tako noben ne bere, tiskajo se v nakladah par 100 izvodov. Sami proračunski zajedalci, kdor je pa uspešen, noče biti njihov član.

 • VERRZIFIKATOR

  Janez Ahmadin

  SVETI IVO

  Sveti Ivo ni bil kak mučenec,
  naj preživljal mož bi se s peresom,
  rad pokazal s svojim se telesom,
  bil očeta lastnega učenec.

  Ne bi o očetu govorili,
  ker o mrtvih naj se ne razpravlja,
  postulat tak etika postavlja,
  kot tovariško so prej sklenili.

  Pa o Ivu svetem kaj povejmo,
  bil je svojčas lamaist pobožen,
  s tibetansko knjigo mrtvih prožen,
  pa potem si dobro ga oglejmo.

  Ivo se s peresom je preživljal,
  a imel je križe in težave,
  spravil skupaj ni besede prave,
  samega se je težko doživljal.

  Sveti Ivo da je konvertiral,
  pravijo o njem nam poučeni,
  islam ga prevzel je razsvetljeni,
  Mohameda strastno je podpiral.

  Mohamed rešitev mu pokaže,
  naj spozna ga, Ivu sam predlaga,
  on edini mu lahko pomaga,
  da naprej še svoje zmazke maže.

  Dneve knjig da mu organizira,
  prerok dal je predlog slednjič Ivu,
  se dobita, rekel je, na pivu,
  Ivo naj le biblijo prezira.

  Fant prilezel je od ateista
  preko lam in Bude kar visoko,
  gleda dol, v nižino prav globoko,
  zgodba vsa je zdaj kristalno čista.

  Si prislužil, pravijo nebesa,
  v islamskem je raju hlapec večni,
  mnogi so zato postali srečni,
  saj ta fant obvladal ni peresa.

 • ĐĐ Style

  Volite za desnico, NE HVALA. Ta članek je šolski primer sovražnega govora, raspihovanja sovraštva in zastraševanje.

 • Franjo Trojner

  Ne hvala, njih krvava, sramotna dela prihajajo v naše domove preko televizijskih signalov iz vseh velikih mest EU in iz mest celotnega sveta.

 • DUŠAN ZALAR

  Voliti LEVICO,NE HVALA !Šolski primer sovražnega govora,raspihovanje sovraštva,zastraševanja in
  genocid nad SLOVENSKIM NARODOM !!

  • ĐĐ Style

   No če bi vsi mediji pisali take sovražno nastrojene članke kot je ta proti eni od skupnosti v Sloveniji bi bilo marsikaj narobe z družbo.

 • Olga_10

  Islam je nasilna ideologija! Muslimanom “vera” dovoljuje, da se pretvarjajo, da dosežejo svojo koristi – širjenje islama! Lahko ubijejo “nevernike”, pse in ženske imajo za nič vredne, otroke uporabljajo za živi ščit (poglejmo Palestince, ISIS…)!
  S to nasilno ideologijo se Slovenci ne strinjamo in ne sodi v zahodni svet!
  Društvo pisateljev je komunistična organizacija, kar smo videli po obračunu z Janšo! To, da se muslimani bratijo s “pisatelji” – komunističnimi politkomisarji, pove vse!
  Komunizem=islamizem=nacizem! Terorizem!

  • Zgornji

   TOČNO TKO !!! ! !!!

  • Prdo

   Olga ti si bolnik kristjani so največji zločinci vseh časov

   • Olga_10

    Komunisti – vaši vzorniki imajo na vesti 200 MILJONOV ljudi! Laž je nesmrtna duša komunizma!

 • Simofd

  No, ustrelili ste se v koleno. Muslimanska verska sekta Ahmadijev je resnično tako miroljubna, kot to sami pravijo. Ne boste našli niti enega pripadnika/pripadnice Ahmadijev, ki bi rogovilil naokoli kot kak “Bombenlegen” ali kaj podobnega. Če bi bili vsi Muslimani taki, bi bil svet res ok.

  Kar pa vam Ahmadiji ne bodo povedali je, da so tudi sami ciljna skupina za islamske teroriste oziroma, da je vsako leto ubitih na stotine Ahmadijev, ker niso dovolj ponižni pred “pravimi” muslimani. Torej jih “pravi” suniti in “pravi” šiiti ubijajo, ker jih smatrajo za apostate (odpadnike od islamske vere, kot to zapoveduje koran), ker Ahmadiji razumejo koran bolj kot izraz kulture, ne kot dobesedno “navodilo za uporabo v življenju”. Tako kot Jazide, sufije, alawite,itd. Dobrodošli v kaotičen svet prosto po “i-salaam”.

  Skratka, to bo ena lepa kulisa in propaganda za islam, ki pa ne bo odraz realnosti, saj Ahmadiji niso večina med muslimani, so tam okoli 1%.

  • mona lisa

   Musliman je musliman. pri nas v državi je katoliška vera in smo katoličanska država. Kdo tega ne spoštuje naj gre od kod si prišel. Vsak musliman je potencialna nevarnost. Ti tvoji muslimani so vsi pedofili saj ženijo otroke.

   • Simofd

    Slovenija je bila katoliška država, dandanes pa je žal le še 30% prebivalstva Kristjanov. Morali bomo sprejeti (zakaj? ker je napuh smrtni greh!), da smo manjšina v bivši lastni državi in da so večina tipi ala komentator Prdo in podobni.

 • Prdo

  Sprava z katolibani NE HVALA lahko pa vajo ponovimo

  • Olga_10

   Sprave s komunističnimi zločinci ne rabi noben kristjan!

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! In, četudi bi jo že naredili, se jo pa Zlobni Hinavski komunisti nebi držali, ker so Prepokvarjeni !!! ! !!!

  • Frank Novak

   KATOLIBANI SO OVCICE V PRIMERJAVI Z MUSLIJI.
   Je pa res da smo mi ateisti se najmanj napadalni, razen ce nismo verniki v komunizem tako kot moja stricka Edo in Ivan.

 • Zgornji

  SMO GA ŽE VIDELI, IN PRAV NIČ LEP NI BIL, TEMVEČ NASPROTNO : ZELO GRD JE BIL, IN JE ŠE, IN VEDNO BO, VSE DOKLER SE GA NE OČISTI DOL Z PLANETA !!! ! !!!

 • čips

  MRS banda! Letak naj popravijo v : KAKO ZIVETI V EVROPI SPOZNAJTE EVROPEJCE

  • Frank Novak

   oni se niso prisli nam prilagodit. ONI SO PRISLI NAS ZAVOJEVAT IN SIRITI ISLAM.

 • Olga_10

  Tudi zgornja slika muslimanske “družine” je zavajajoča! Kje pa so še preostale “žene” in otroci? Saj imajo muslimani več žena in otrok…Laž je nesmrtna duša komunizma in islamizma!

  • Prdo

   Ti nimaš vseh pik kot bi reku da kristjani so sami pedofili ženske sežiganje na grmadi morilci posiljevalci incest tu so favoriti sveto pismo je pa en navaden priročnik morilcev a ne

   • Olga_10

    Očitno opisujete komuniste, ki so se kuhali in jedli svoje žrtve!

    • Frank Novak

     golaz so kuhali, ampak samo iz mladih punc, ne iz starih kokelj kot je Olga.

   • Shity Bird

    Tu se kristjane velikokrat enači z par iztirjenimi pedofilskimi župniki, si pozabil kako lažete in podtikate, ko vam to prav pride.

  • Prdo

   Koza

   • Olga_10

    Ja koze tudi jedo vaši vzorniki in jih žive odirajo…

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

  • Shity Bird

   Saj so, tista mala je druga žena. Ima 6 let, dovolj za ženo v islamu.

 • mona lisa

  In taki kulturniki bodo dobivali zaslužne plače in penzije.

  • Shity Bird

   Ne-Kulturni Marxisti.

 • Vrba

  Komú narpred veselo
  zdravljico, bratje! čmo zapét’!
  Bog našo nam deželo,
  Bog živi ves slovenski svet,
  brate vse,
  kar nas je
  sinov slovenske matere!

 • Olga_10

  “Kulturniki” so si uzakonili nove privilegije, sedaj bi se pa se na naše stroške bratilli z divjaki in nam jih vsiljevali?!!! Malo morgen!

 • Zgornji

  SPOZNAJTE TALIBANA OSLIMANA , IN SE NAUČITE NJEGOVIH ZLOB … !!!

 • Darth Vader

  spoznajte bosanca muslimana……s svojim znanjem in delovnimi navadami bo pomagal sloveniji…..pridt v srednji vek in postazi muslimansko-balkanska nerazvita greznica in vukojebina……spoznajte isis muslimana……on vam bo pomagal posilit vašo hčerko, ko bodo pa užaljeni, kot recimo Ne-Vzet Pornić, bodo pa začel grozit pa šibkim sekat glave……oni so rak rana slovenske družbe, predvsem prednjačijo njihovi slabiči, katerih večina je v sloveniji povezana s kriminalom z drogo in so tu zato,da zastrupljajo preostalo slovensko mladino z alkoholom in preprodajo drog, kot je kokain, speed in heroin….in oni resno mislijo, da se jim bomo klanjal in odstopal življenjski prostor v Sloveniji….njim? rajši mrtev kot pa musliman ali pa levičar

 • Prdo

  Po vašem pisanju sploh nisem presenečen da imamo barbarin rov je pa čudno da tega in rog je pa čudna da rega ni bilo več

  • Shity Bird

   Pezdeči Smrad, tega tudi je bilo precej več. Na partijskem plenunu ti tega niso povedali?

   • Prdo

    Premalo :(

    • Shity Bird

     Neverniki v komunistično-satanistično ideologijo, treba vse pobit, a?

     Zelo podobna ideologija kot Islam torej.

     Hvala, ker si se izdal.

 • Olga_10

  Zakaj “pisatelji” (murglski politkomisarji) ne predstavijo anglikanske vere, pravoslavne vere, katoliške vere?!! Ljudje tudi teh ver ne poznajo dobro! Očitno je potrebno predstaviti le islam, zato ker ni vera, ampak je nasilna ideologija, komunistom (levicarjem) blizu?!!

 • RATATA

  Društvo slovenskih pisateljev je en navadn busanc!

 • Prdo

  Zaradi zločinskega križa v imenu katerega izvajate zločine nad muslimani imamo begunce

  • Frank Novak

   izkazi se, odvajaj za njih ves svoj denar, odpelji si jih k sebi domov in jih pedenaj.
   SAMO NAS NE POSILJUJ S TVOJIM DELEGIRANIM “CLOVEKOLJUBJEM” KER GRE TO VSEM NA KOZLANJE.

   • Prdo

    Ne vsem 3%,več vas ni sicer bi bili na a blast i!!!

 • Prdo

  Spoznajte domobranca NE HVALA!! !! !!

 • desmosedici

  In to sranje je dovoljeno????? Očitno moramo ljudje vzeti pravico v svoje roke, država je prodana že od vekomaj.

  • Prdo

   A sprijazniti se je težko reči malo bolj vas je

   • Andrej S

    Prda jest te ne razumem popolnoma nič, če ne znaš sklanjat prosim obišči 24 kur tam lahko v miru pišeš in te bojo vsi zastopili..

    Hvala

  • andreas82

   Odpreti je treba nacionalno fronto, vse stranke v parlamentu ( tudi desne ) očitno jim dol visi za vse, narod se mora sam organizirat, začetek bi bil da začnemo zbirat podpise, Slovenijo Slovencem in vsem priseljencem ki jo imajo radi.

 • ljubinica

  Mnozicen uvoz muslimanov v Slovenijo pomeni katastrofo v prihodnosti.
  A hocemo prihodnjo Bosno v Sloveniji?
  Danes so katolicani v Bosni diskriminirani.
  Katolistvo se brise.
  Katolicani v Bosni so fizicno ogrozeni, bolj kot kjerkoli drugje v Evropi.
  A hocemo Libanon? Muslimani so unicili krscanstvo Libanona.
  Kaksen je polozaj kristjanov v Turciji, Iraku, Egiptu? Pakistanu?
  Videla sem muslimansko “kulturo” na severu Cipra …..

  • Prdo

   Ja upam da kristjane iztrebijo tam dol so samo zlo

   • FORT WORTH

    Zakaj si pa ti svoje primitivno pleme privlekel med kristjane ??

    • Prdo

     Katero leto je bilo ko je musliman z vojsko napadel katoliško državo
     In katero leto po 1945 je bilo ko kristjan ni napadel druge vere

     • FORT WORTH

      Kaksno vero je kristjan napadel ??
      Pa budalo balkansko, ti in tvoja revolucionarna vera napadate neprenehoma kristjane ze od leta 1942.
      Zdaj ste se pa zdruzili z dzihadisti in spet napadate kristjane.
      Prdoslav, dve cisti nimas v tvoji zarukani betici.

     • Prdo

      Saj drugačen odgovor nism pričakoval tudi prazna vreča ne stoji

     • FORT WORTH

      Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi.

      Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku.

      Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom… Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira…

      (Dokument se nalazi u Arhivu vojnoistorijskog instituta u Beogradu u fajlu Štaba vrhovne komande (JVUO) pod oznakom K-12, 30/12)

   • Shity Bird

    He, he, Prdeći smrad, iztrebili se boste ti in takšni kot ti sami, od togote, sovraštva in zlobe boš prej ko slej ti sam postal odpadek na krščanstvu zgrajene civilizacije, na katere krvi prisesan pišeš takšne za bruhat komentarje.

    • Prdo

     Ankete kažejo drugače vse manj vas je

   • antimur

    Srčno upam, da mi bo uspelo, da se srečava, pa nikar se ne veseli tega.

   • ivan šantl

    Prdonja,sem mislil,da si Srbijanc,sedaj si pa slekel “čador”,ki je razkril Turčina.

  • ivan šantl

   Katoličani v BiH niso samo diskriminirani.Nad njimi se izvaja “prefinjeni” genocid.Začetnik tega genocida pa je bivši predstavnik, tako imenovane mednarodne skupnosti,Avstrijec in katolik Wolfgang Pertich.

 • andreas82

  Vodstvo pošte treba kazensko ovadit ker načrtno muslimanizirajo Slovenijo! Hrano jim bodo tudi verjetno kmalu prilagodili ( halal ), kle imamo celo bosno, narod spran od levičarjev pa sprejema tujce, vse načrtno da zatolčejo krščanstvo!!!

 • antimur

  Prekleta golazen pisateljska, ne vsi, to so v glavnem tisti, ki niso sposobni kot pisatelji nakracati ene spodobne knjige, nas bodo podučevali o muslimanih. Govnači, mi smo jih že spoznali in jih spoznavamo vsak dan bolje, na žalost je to drhal, ki v Sloveniji nima kaj iskati, prav tako pa ne kučanistično sorosova antislovenska banda, kot so ljubitelji muslimanov.

  • Prdo

   Ja ne vsi naši pa ne

 • Franc Šink

  Muslimane poznamo že skoraj 1500 let. vemo dobro kakšni so.

 • centurion

  “Spoznajte muslimana!”
  V katerem živalskem vrtu pa?

  • Prdo

   On je na kapiji kristjani so pa v kletkah ne tu levo to so opice na desni

   • centurion

    Ah ja…
    Dobro jutro tudi na kliniko…
    A si danes na oddelku v Lj.Polje ali so te
    iz garaže odpelal na veterino?

    • Prdo

     Tebi ni več pomoči te je možgan zapustu

   • Soave

    A tako, kot so nekdaj že bili ?? Preganjani ? Se zgodovina ponavlja ?
    Žalostno ! Da v našem ” svobodnem ” svetu , na naših prostorih, kamor so stoletja hodili ropat in požigat, nismo gospodar ??

  • sodnikisozločinci
 • andreas82

  Kultura islama in balkana, njihove navade sterajmo to iz Slovenije. Ne moti priseljeni, dokler sprejema naše navade, se zna vključit v naše okolje, mislim da taki ne motijo nobenega, sprejel bi tudi nekaj sirijskih kristjanov ( zakaj pa ne ) tisti ki zvesto prisegajo na islam in balkan, zaničujejo ciljno državo, taki pa oprostite nimajo kej delat pri nas. Pa itak je bilo že stokrat povedano!!8!

 • ljubinica

  Zanimivo.
  Drustvo pisateljev se je ocitno vpletlo v notranje muslimanske spore.
  Pogledala sem na gugl (tudi avtor clanka bi lahko ….) in zvedela, da je Ahmadija sekta muslimanov, ki se zavzema za toleranco ….
  Sami se stejejo za muslimane, a jih “pravoverni” muslimani obravnavajo kot heretike in jih preganjajo …

  • Soave

   No vidiš ? Kiks za kiksom, Nova ??? Lahko bi dodali en splošen info , S svojim komentarjem. Tole prilagam v branje. Je zanimivo. Vendar se moramo zavedati, da je Musliman v prvi vrsti vernik, potem šele državljan ! Tako, da ne moremo biti prepričani v njihovo ravnanje !!
   https://www.ahmadiyya-islam.org/si/clanki/spostovanje-drzavnih-zakonov/

  • samotoje

   V vsakem primeru gre za medmuslimanske zadeve, ki se Slovenije ne tičejo.

 • xtc

  Muslimani tukaj me ne zanimajo,če jih želim videti jih bom šel pogledat tja kjer živijo in to legalno in se obnašal kot so pravila tam.Drugače pa me tukaj ne zanimajo.Večinsko nimajo ,k EU kulturi prinesti nič kot tudi ne k skupnemu dobru,saj vidimo da je večina “doktorjev znanosti” in “inžinirjev” neuporabna,pol ali ne pismena in ki sleje kot preje večinskoobtičijo v kriminalu in na sociali in nočejo delati-sicer kaj naj delajo,če nič ne znajo.
  Tisti ,ki kaj znajo so ostali doma.
  Tole društvo pa ukinit in mupobrat državne subvencije.

 • macon

  Muslimani so današnji tehnološki civilizaciji prispevali najmanj in danes njihove srednjeveške ostaline predstavljajo in nam vsiljujejo kot občudovanja in spoštovanja vredne značilnosti. Levičarji so pri tem z lahkoto pozabili in pohodili človekove pravice, podredili so jih srednjeveškim islamskim ostalinam kot je nasilje nad ženskami in ženskim telesom!!!

  Pokvarjenost v gonji za oblast je značilnost levičarjev in jim prav pride tudi naveza z brezveznimi muslimani, ki s svojo religijo svetu ne ponujajo nič omembe vrednega. Za svoje rute in trkanje z glavo ob tla zahtevajo veljavo v sodobnem svetu, ki mu razen bolnega družbenega primitivizma ne ponujajo nič!

  Levičarji so izdajalci zahodne civilizacije in zahodnih družb. Oboje povezujejo s kapitalizmom, ki ga obravnavajo kot sovražnika, čeprav hkrati radi uživajo njegove pridobitve, svojih pa nimajo. V svojem bolestnem boju proti kapitalizmu so pripravljeni opustošiti zahodne družbe, ki so jih iznedrile in jih prenašajo, namesto, da bi jih pospravile po zaporih in norišnicah.

 • lado

  BRAT SVETINE,tone, JE BIL V 2 sv vojni,LIKVIDATOR SLOVENCEV POD IMENOM VOJKO IN ZDAJ JE IVO POKVARJEN KOT ON ZA MUSLOMANE!!!!!!!!!!! HALO !!! A NAS RES NE UPOŠTEVAJO !!! DOBI svetina RAČUN TAK KOT JIH JE tone DAJAL ,V TILNIK ;PRASCI “pisateljski” !!! AJA MAALI MURGELSKI MORILEC PRIPOROČA LIKVIDACIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! DOBI PO ŽELJI KMALU!!! SLOVENCI!!!! NA VOLITVE PA VOLITE SDS;SKRATKA DESNICO

  • ivan šantl

   Lado,hvala ti za to informacijo.

 • sprehajalec

  “Spoznajte muslimana!”

  Pa saj ga že poznamo, že dolga leta. Kelo pa mautarko je gonil na bajtah, nikoli ni imel problema s pirom in čevapčiči. Ni bil nič drugačen od nas.

  tega, ki nam ga vsiljujete pod nazivom musliman, je pravzaprav žalitev za tistega prvega. Prihaja iz civilizacijskega kroga 7. stoletja, svojo okolico si s svojo nataliteto prej ali slej podredi. Dokler mu strežeš in je po njegovem je ok, ko nekaj ni po njegovem, seže po nožu.

  ne gre torej za muslimana, ampak za civilizacijski krog odkoder prihajajo. in ta nam ni kompatibilen, ker se vedno moramo MI prilagajati njemu in ne ONI nam.

 • Domus Lubus

  Bravo NOVA 24 za razkritje o slovenskih pisateljih, teh pogrebcih
  slovenskega naroda. Sedaj, ko se komunistična oblast začenja razkrajati, v
  obupu kličejo na pomoč muslimane, da bi zaščitili svoje privilegije katere jim
  je podelila ta razkrajajoča se oblast na čelu s Kučanom in njegovo udbomafijo..
  Pisatelji so in so bili, razen svetlih izjem vsi levičarji. Imajo svoje društvo
  podprto z udbokomunistično ideologijo in onemogočajo poštenim in zavednim
  pisateljem priti do veljave, vkolikor ti ne razširjajo sprevrženih levičarskih
  idej. Recimo knjiga Janeza Janše o noriškem kraljestvu se, odkar je izšla v
  angleščini, v tujini prodaja za med, v Sloveniji pa se jo na vse načine poskuša
  omalovaževati in prikriti njeno literarno in ideološko vrednost. Ko bo čez par
  mesecev na oblasti SDS, bo temeljito prevetrila te slovenske pisatelje in
  poskrbela, da bodo tisti, ki ne bodo kaznovani pisali v skladu z smernicami
  stranke SDS v korist slovenskega naroda.

 • lado

  Slovenci!! lep primer je neki prdo,ki kaže da kri ni voda!!! Takih se je treba ZNEBIT PO kućanovem RECEPTU!! UPAM;da BOMO NAREDILI KOT MADŽARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ĆAPCI INOSTALANEPRILAGODLJIVA GOLAZEN KI NI SLOVENEC-KA , RAUS VOLIMO DESNICO

 • Silka

  Namesto “herzlich willkommen” imam za njih samo: “marš od koder si prišel”.

 • soc

  Čakam, kdaj se bo današnja pisunska drhal povprečnjakov s Svetinami (nomen est omen) in Peršaki na čelu javno odpovedala 57. številki Nove revije. In posmrtno izključila njene avtorje ter proglasila “Čefurji raus” Vojnovića za dosmrtnega predsednika DSP. Bljak.

  Kultura in prosveta, to naša bo osveta. Pa še “umetnice”, ki dojijo pse – domet aktualnega narodovega cvetobera.

  • Soave

   + + + + + uh, si me spomnil na eno novinarsko razpredanje ob 70 – letnici našega pisatelja Jančarja !!
   Ali je, ali ni največji živeči slovenski pisatelj ?? Novinarka mu je ob bok postavila – – – – – – Vojnovića.
   Da na rit padeš !!
   Nova seveda o njem niti besedice ?

 • Aron

  Kaj Ne, hvala? Nočete spoznati sodržavljanov, ki so druge veroizpovedi? Zakaj diskriminirate? Menite, da muslimani nimajo enakih pravic? Torej podpirate segregacijo, apartheid? Kakšni demokrati ste?

  Ste edino sramota za Slovenijo, fuj!

  • Peter

   Edina?

  • Silka

   Priznavam jim vse pravice, dostojanstvo, način življenja, samo pri njih doma. Tukaj pa smo drugačne kulture. Tukaj je Slovenija in tujaj nimajo kaj iskati.

   • Aron

    Dokler spoštujejo slovensko zakonodajo, sekularnost in družbene odnose, je vsak dobrodošel. Seveda legalno.

  • macon

   Za vas leve bednike so kulturne posebnosti pred človekovimi pravicami, za katere se po vaše tako zavzemate, da imate na njih kar monopol. Ravno pri miuslimanih se vaša pokvarjenost spet izkaže v vsej bedi in sramoti.

   1. Prepoved vseh burk, nikabov in oblačil, ki zakrivajo celo telo, ker je tovrstna verska zapoved nasilje nad ženskim telesom.
   2. Kriminaliziranje nasilja nad ženskami (versko spodbujano in tolerirano nasilje mož nad ženami, lastništvo moža nad ženo) in seksualnega nasilja nad mladoletnimi (recimo mladoletne poroke).
   3. Šeriatsko pravo ni noben temelj za urejanje medsebojnih in družbenih odnosov v zahodnih sekularnih družbah in se izključuje z zahodnimi pravnimi sistemi.

   Ko boste vzeli te osnove osnov, ki imajo prednost in primat nad vsemi vašimi blodnjami o multikulturnosti, različnosti itd, boste začeli postajati sodobni demokratični ljudje. Prej pač ne.

   Ps: V enem se levi lepo ujemate z muslimani: oboji ste ostaline preteklosti. Levi prve polovice dvajsetega stoletja, muslimani pa šestega ali še kakega malo poznejšega srednjeveškega stoletja.

   Pps: Poročen sem s pripadnico druge veroizpovedi. Na osebnem nivoju te v toleranci in tudi v poznavanju drugega in drugih daleč prekašam, prav tako ostale forumske komunajzarje. To pišem, ker se tako kitite z vrednotami, ki jih vrtite samo na lažnivih gobcih.

   • Aron

    Se popolnoma strinjam z vsemi tremi točkami. Zagovarjam sekularnost in enakost pred zakonom. Fantazije o komunistih lahko ohraniš zase, OK?

    • macon

     Ok, opravičujem se, če se strinjava, kaj je prioritetno.

  • Silka

   Poglej se v ogledalo pa boš videl sramoto Slovenije

 • Vin Dizl

  Muslimani so v Sloveniji že veliko let in vsi smo imeli kakšnega sošolca ali pa soseda, tako da čemu v resnici služi ta knjiga…

 • Mojca pokraculja

  Slovenska muslimanska vera.
  Sliši se kot sklenitev zakonske zveze med “LG in BT”.
  Ne hvala.

 • Aron

  Ahmadija je sicer najbolj liberalna veja islama in bolj sekularna kot katolicizem. Samo v info vsem islamofobom in ksenofobom.

  • bubamara

   Torej so islamski izmečki.

   • Goran Hvala

    Najbolj vazno je da imas ti prav…:-)…kaj se sekiras..uzivaj svoj prav…jest uzivam svoj narobe…:!)

  • ivan šantl

   Hočeš reči,da je pri vas na mizi vsak dan pršut,pa kulen,pa teran in ostale “krščanske” dobrote.

   • Aron

    Fore sam suši pršut, obožujem ga:)

 • bubamara

  Musliman je lahko 40 let prijazen sosed, potem pa nekega dne nož na vrat, ker mu Alah tako pravi. Za muslimana je vera pomembnejša od ustave, ki določa normalno sobivanje. Zaklati nekoga v imenu islama je za muslimana pravično dejanje.

  • Goran Hvala

   Aja…dobr to….

   • Shity Bird

    Da, da, Goran, tudi ti ne boš izjema, preveč pameten kot si boš prvi nataknjen na kolu.

    • Goran Hvala

     Me je ze strah….

 • lado

  aron ,alahi hodijo sam ti pa pojdi hitro v arabijo pa povej da si recimo KRISTJAN!!!! dobiš nagrado v obliki ki jo sam reklamiraš, kar korajžno ali pa si celo bosanski musliman bljac ,bruh

  • Aron

   Ma kakšna Savdska, dej nehaj:) Lajaj svojim političnim botrom, ki so najboljši prijatelji s savdskimi princi in kralji, ne pa meni, OK?

 • Beli Sneg

  Muslimani naj ostanejo v svojem okolju. Naj se selijo v Saudsko arabijo, tam imajo dovolj zemlje ne pa da rinejo v Europo. Mene tam nič ne motijo, pa naj imajo kateregakoli boga. Tistih iz Kosova in Bosne pa imamo iz časa yuge dovolj in smo jih sprejeli za svoje. Problem je v tem da vedno več muslimanov s Kosova, Albanije pritiska v SLO. Dovolj je bilo izdanih delovnih in drugih dovoljenj, ker to je vstopnica za stalno bivanje in kasnje državljanstvo v SLO. Imamo že kar muslimanske enklave v Velenju in na Jesenicah pa tudi Ljubljana je že napol muslimanska. Tega se Slovenci premalo zavedamo, da Albanci delajo še tretjo albansko državo v Sloveniji.

 • Artur

  Ne ne hvala ampak odje.ite .

 • Artur

  Kmalu nam bodo levajzli podturili Koran v osnovne šole kot izbirni predmet . To norijo teh narodnih izdajalcev bo treba enkrat ustaviti, ker drugače se bo razpasla kot rakasto tkivo.

  • Goran Hvala

   Eh men je isto ko turijo verouk pa ga smatrajo kot krozek

   • Artur

    Pa že kot razmišljujoč mulc nisem obrajtal “biblijska pravljična bitja” in s krožkom ni bilo nič pa so sledile družinske kazenske sanakcije ampak sem vztrajal in ni mi žal.

    • antimur

     Zato si se vzredil v govno smrdljivo, dober si še samo za Kučana in Levico.

     • Artur

      A tako govorijo “dobrohotni,tolerantni, človekoljubni ” krščanski pobožnjakarji no zdaj sem še bolj zadovoljen s tem, da se nisem nikdar spustil na vaš “svetniški” nivo .
      Jaz sem dober samo sam zase in za tiste, ki mi nekaj pomenijo vi v kučanovi in Jajotovi čredi se pa glodajte še naprej a pozabljate, da vas ima narod zaradi tega že pol kufr.

    • andreas82

     Ni ti žal, nobeden te ne sili, s vedet moraš živimo v judovsko krščanski civilizaciji, iz vsake familije ( večje ) bi bilo prav da gre eden za duhovnika. Obraniti slovenstvo, obranimo kulturo!!!!

     • Artur

      Ja in kaj ? Zdaj bi se moral klanjat do tal judo krščanstvu , ker mi je dovoljeno živeti v tej civilizaciji . Slovenci smo tudi takšni, ki nismo verniki kaj pa zdaj ?

     • andreas82

      Pravim živiš v svetu, ki ims temelje v judovstvu in krščanstvu. Hočeš nočeš :)

     • Artur

      Hočem nočem mi takšni(Knjiga spodaj ) tudi inkvizicijski temelji in molitve k Luciferju v Vatikanu ne vzbujajo nekega spoštovanja .

      Knjiga Udarac ruskih bogova pdf:

      http://www.der-stuermer.org/hrvatski/Vladimir%20Istarhov-Udarac%20ruskih%20bogova%20(2000).pdf

      Upute.

      Knjiga otkriva suštinu svih glavnih židovskih religija:
      judaizma, kršćanstva, komunizma, opisuje strukturu masonskih
      organizacija. Dokazano je da su te židovske religije stvorene kao
      informacijsko oružje za preuzimanje vlasti i uspostavljanje vladavine
      židovske oligarhije i njenih sotonskih gospodara. Knjiga je napisana sa
      pozicije poganstva – iskonske više tisućugodišnje religije ruskih i arijskih
      naroda. Dana je realna slika svjetske povijesti. Knjiga predstavlja arijsko
      informacijsko oružje protiv židokracije. Ova knjiga je – udarac Ruskih
      Bogova po židomasonskoj mafiji i njihovim sotonskim bogovima.
      DRUGO IZDANJE (ispravljeno i dopunjeno). U drugom izdanju su
      ispravljene izdavačke i tehničke greške prvog izdanja. Također je, u skladu
      sa čitateljskom poštom, izvršena manja redakcija sa ciljem poboljšanja
      shvaćanja sadržaja knjige po onim pitanjima, koja su kod čitatelja ostala
      loše shvaćena. Pojedini fragmenti knjige su pojačani

   • antimur

    Kurba komunajzerska butasta, katoliki so ohranili slovenski jezik in narod skozi stoletja, LGBT multi kulti golazen, kjer ste glavni levi fašisti, nam želi prikazati vse te slovenske borce za naš narod kot nekaj sprevrženega in nazadnjaškega. Ne boste nam vzeli resnice in tajili vse velikane slovenstva, katerih je bilo največ duhovnikov., še več, želite jih prikazati kot nasprotnike katolikov, iz Zdravice ste celo izbrisali kitico, ki vam ne gre v prid. Banda smrdljiva, z vami bo potrebno v vsakem primeru opraviti, v kolikor želimo, da slovenski narod, jezik in kultura preživijo.

    • zoro

     z njimi bo najbolj temeljito opravil islam, ki ga tako željno pričakujejo, hvalijo in vsiljujejo – verjemi, da ne bo nobenega levista več

    • Goran Hvala

     No pejt zdej eno zmolt pa nes ene 5evrov v pusco h zupniku…bos se najvec naredu…pol pa prit nazaj pa jokaj da nimas nic…de ti je tito vse pobral..:-)

  • zoro

   verjetno ne bo izbirni, bo kar obvezni predmet, najbolj obvezni predmet – samo čisto malo še – no, tudi levisti ga bodo morali obvladati in obenen pozabiti na levizem, ga izbrisati, saj bo edino in samo hudičeva vera tako javno kot zasebno

 • Boco

  Te dni baje Mladinska knjiga pošilja po slovenskih osnovnih šolah knjigo o spolnosti. V tej knjigi je detaljno razložen analni spolni odnos. Analni spolni odnos v šoli! To pa presega tudi moja svobodomiselna načela. Sram naj vas bo Mladinska knjiga!

  • Artur

   Zahodna sodomija na pohodu.

  • Mojca pokraculja

   Je priložen pribor za klistiranje ?

   • Shity Bird

    Ni, na polno je menda v LGBT ideologiji bolj naravno.

    • Mojca pokraculja

     Ti že veš. Se dobro spoznaš na shit ?

     • Shity Bird

      Predvsem na drekače, kosmatulja.

     • Mojca pokraculja

      Odlično, shithole je pravo mesto za drekače. Sem spregledala da si Shity bird;))

  • Shity Bird

   Sta cmero in drunker napisala uvodno posvetilo?

 • Grenze

  Evropa sploh pa Slovenija je KRŠČANSKA naj gredo muslimani tja od koder so prišli !

 • Luka Marchessi

  Janezu Janši je na desni uspelo ustvariti enopartijski sistem.
  Razmislite o tem. Vzemite si toliko časa kot je potrebno.

  • Shity Bird

   Marxist Лука Марцхесси ima spet blodnje, pošljite mu kaj učinkovitega, kar bo odstranilo kokain iz njegovega organizma.

   • Luka Marchessi

    @tweetyblrd:disqus povej mi, gvano usrano, koga na desni lako še volim? Koliko strank, ki imajo več kot 2% je še ostalo?
    Razmisli, preden se userješ na tipkovnico in klikneš “post”.
    OK? Super.

    • Shity Bird

     He, he, kakšen prenapet prepotentnež. Umiri se, nihče ti nič noče, volil boš pa itak tiste, s katerih podporo cele dneve in noči tu razgrajaš in pišeš žolčne komentarje, namesto, da bi z žulji skrbel za kruh svoje družine tako kot volilci tistih, ki jih tako sovražiš.

     Zdaj pa te čakam naslednji dve minuti, ko boš ves paničen napisal nov skrajno butast komentar.

     • FireSnake

      Nikoli se ne prerekaj z idiotom, najprej te bo potisnil na njegovo raven in na koncu premagal s svojimi izkušnjami..

 • Stajerka

  kaj zaj to pomeni??……namesto, da bi njih učili integracije in asimilacije, boste spet tolkli po Slovencih……in potem se najdejo pacienti ala Matić, ki pravi, da so tukaj tudi takšni ki se NOČEJO asimilirat…….zato pa HOČEJO pravice manjšine…….
  LEWAKI SO SIMBOLIČNA IN REALNA SMRT EVROPI IN EVROPEJCEM!!!

 • noričan

  pravi volilec SDS, te najbolj komunajzarske stranke z največ odsluženimi partijskimi kadri, se o islamu nima kaj poučiti. ker bi z znanjem sovražil manj in morda začel misliti. torej čim manj znanja in več sovraštva, to je za njegovo striženje s strani kriminalcev in pralcev denarja v R Srbski daljnoročno najbolj koristno. in za SDS, da je čim več butaste raje, ki ne misli

  • sprehajalec

   se o islamu nima kaj poučiti. ker bi z znanjem sovražil manj in morda začel misliti.

   Noričan, (čeprav ne veš kaj izraz predstavlja, videl si ga v povezavi z Ivanom janezom). Ne fopaj nas kaj piše v koranu in z neko teorijo strpnosti in ljubezni. Teorija je eno, kakšni pa so v praksi je pa povsem drugače. Civilizacijski krog kar danes poznamo pod izrazom Europa se je oblikoval 1500 let. Vojne, poplave, katastrofe, predvsem pa delo so oblikovali ta civilizacijski krog.

   Ta o katerem govoriš po Arabijah, je do leta 1950 štel 70 milijonov ljudi. Bil je povsem nepomemben, Angleži in nemci so se sprehajali po njem, ko so preganjali drug drugega. Oni so jim pa prodajali vodo in dateljne. Pa kakšno staro šaro. nafta jih je namnožila s srednjeveškimi stopnjami rodnosti in položajem žensk ter medicino in pomoč belega človeka na 400 milijonov v samo 70 letih. Za nekaj, kar so Europejci potrebovali 1000 let. Sedaj naj jih pa vzamemo medse pa živimo ali kaj želiš povedati?

   • Shity Bird

    Če ne bi bilo Evrope, bi se musliči še vedno vozili s konjsko in kameljo vprego, pobijali z noži in sabljami, pošto bi jim okrog nosili krokarji, halal z mučenenjem zaklane živali pa bi pekli na ognju.

  • Franjo Trojner

   Slovenci smo potomci starodavnega ljudstva Venetov. Zakaj?
   Na to kažejo sloVenetska imena in zapisani viri.
   Na starost slovenščine kaže tudi velika podobnost sanskrta s slovenščino.
   No ti si pač Slovan in pika.

 • totex39

  Pisateljski bedaki, mislijo, da bodo s tem odpravili napačne poglede o islamu in muslimanih, saj ljudje nismo neumni, kajti vsak dan lahko gledamo in beremo njihovo “mirno” versko izpoved, ki nam jo prikazujejo z strelnim orožjem ali z raznimi topimi predmeti, kar jim narekuje njihov veliki Alah v koranu.

 • zoro

  islam je pogolten in krvavi volk, ki se želi prikazati kot krotko jagnje

  • Prdo

   Bebec

   • Shity Bird

    Prdo, Rugelj ja imel za taje kot si ti, ki ves čas izpuščate nekaj smrdljivega, bolj avtentičen naziv:

    PEZDETEK

    Tudi pomagat jim je znal, malo v hrib, potem pa na pisanje kronologije svoje življenjske bede. Predvsem pa nič več alkota!

 • Striker

  Religija miru za začetnike https://www.thereligionofpeace.com/.

 • Soave

  Pa kaj še se bodo spomnili ?
  Saj smo jih poznali. . . . muslimane. Saj so vendar, leta in leta živeli med nami. Pa se nihče ni ven metal z Alahom in svojo vero. Tako kot tudi mi, kristjani s svojim Bogom ne !! Bili smo pač državljani iste države.
  Vendar pa . . . . .
  ” Kakšni so muslimani v resnici, dovolj nazorno pričajo številni
  teroristični napadi po celi Evropi, množična posilstva in povečana
  stopnja drugih sort kriminala, ki jih prej tako rekoč ni bilo,”
  . . . . . . . . s strani le teh, ki so že desetletja živeli med nami, še nismo slišali niti besedice obsodbe ???

  • Vince Blake

   Muslimani so kot hijene. Počakajo, da jih je zadosti skupaj, potem so pa korajžni in močni.

   • Soave

    Ja, v slogi je ” moč ” !!

 • Osti jarej

  ….strah,panika,sovraštvo,razdeljenost,ki jo namerno plasirajo povsod,povzroča hrano za entiteto,ki ji pravimo zlo

  ************************************************

  …hkrati pa niso s kurcem mignili,ko so deset tisoči prečili državo…

 • FRANC3

  Društvu slovenskih pisateljev predlagam, da muslimanom pripravijo predavanja: SPOZNAJTE KRISTJANA. Oni so prišli v naše kraje in bi bilo prav, da spoznajo našo kulturo.
  Ker pa so naši vrli v glavnem izpričani brezverci (čeprav so bili skoraj vsi krščeni in so imeli versko vzgojo), jim to ne pade na pamet. Raje se udinjajo prišlekom! ČEMU???

  • marker

   Zelo dobro napisano.

  • Shity Bird

   Marxisti v njih vidijo edino in zadnje upanje za ohranitev svoje religije zla.

   • ĐĐ Style

    Religija zla se je pokazala med 2.sv. vojno, npr. na sv.Urhu kjer so v božjem imenu domobrančki visljevali pravico

  • sprehajalec

   še bolje pa bi bilo spoznajte Ateista. Ker pri njih jih ne poznajo, vsakega brezbožca ubijejo.

 • marker

  Islam je religija, ki v svoji bližini ne prenese nobene druge religije.

 • Primosio

  Saj se zavedate, da je širjenje sovraštva in nestrpnosti kaznivo dejanje?

  • sprehajalec

   Ko se širi do kristjanov, je primosio prvi v vrsti ki ploska….

   • Shity Bird

    Dvojna merila, kot vedno.

   • Primosio

    Si me pa čisto narobe ocenil, ne podpiram takšnih dejanj v nobeni obliki in proti nikomur.

  • Ciro

   Do glavorezcev pa res ne smemo biti nestrpni. Kaj če se nas lotijo z skrhanimi noži?

  • sodnikisozločinci

   Degenerirani izrodki človeške vrste kot so rdeče pravosodne hijene na https://www.dt-rs.si/sl nimajo nobene moralne pravice komurkoli očitati kakršnokoli dejanje. Moralno etični drek kot so slovenski tožilci in sodniki ima vsak normalen človek pravico sovražiti, ta gnoj si zasluži enako usodo kot žrtve partizanskih genocidnih klavcev stotisočev ljudi – med njimi celo žena in otrok, katerih morilce so zaščitili pred pravično kaznijo. Moj komentar lahko komot pošlješ na policijo ali državnim tožibabam, pa ne bo nobenega efekta, ker se usranetje ne upajo, to je dokaz, da v Sloveniji ne vlada moč zakona ampak zakon močnejšega, zato lahko pravosodni drek vsak nekaznovano žali. Obljubljam, da bom vsakemu ustavnemu sodniku, ki ga bom srečal pljunil v obraz. Grem stave, da bo tožilski drek ta moja izjava motila bolj kot jih je motilo sprehajanje vsem znanih partizanskih klavcev na prostosti in trupla stotisočev zverinsko umorjenih ljudi. V državi, kjer je dovoljeno brez kazni pobijati ljudi in jih metati v brezna, v taki državi je potem dovoljeno vse.

 • Krtača 20

  A je že kdo povedu janševmu bedaku da ista propaganda ki mogoče uspeva v sanfranciscu in je pisana na kožo povprečnega zaplankanga ameriškega grasseaterja, v Sloveniji ne uspe? Strašno ste res ogroženi od muslijev, neverjetno. Glede na to da mormo tolerirat in prenašat sds-ovce, bomo pa še par muslijev. Če pa ne bomo toleriral muslijev, pol pa tud koga druzga ne bomo. In potem pademo v totalitarizem – janšizem.

  • Ciro

   Kosovo je srce srbije…khm

  • sprehajalec

   Drugače so čisto fajn, razen v trenutkih, ko se taksirajo skozi ulice polne pešcev s kamionom. Pa ko špricajo s kalašnikovko.

   Poleg tega če bi primerjal povprečnega slovenskega levičarja in kot praviš grasseaterja, vzorca definitivno ne bi dosti odstopala. Še več, morda bi bilo v korist grasseaterja, saj slovenski levičar za razliko od njega celo misli, da je inteligenten in boljši od kot jim pravijo “white trash”.

   resnica je posvem drugačna, slovenski levičar je v svojem bistvu glup ko kurac, kot pravijo na jugu.

 • lokec

  Fuj grdobe

 • Morala

  Nihče nima pravice vsiljevati! Bolj se bo nekaj vsiljevalo, slabši bo…Pustite ljudem izbiro, naj se pa muslimani sami dokažejo z dejanji, da lahko mirno in lepo sobivajo v Sloveniji!!! Potem pa še naj bo obratno – spoznajte naše vrednote in jih sprejmite , če ne, pa nazaj v svoje domovine!!!

  • skorpijon93

   muslimani ne sobivajo nikjer po zahodni evropi. uči se od slabih izkušenj da ne ponoviš enakih napak !

 • Caetano

  Kaksno zavajanje je pa zdaj to?!! Kot prvo je treba javnosti povedati, da je bil Ahmad heretik, ki je uzivajoc sadove angleske kolonialne politike, ki je odpravila seriat razglasil, da je prerok, ki bo popravil in dopolnil islam. Seveda pa imajo klasicne islamske sole njegove privrzence za heretike, ki jih pod seriatom tudi preganjajo in pobijajo.

  • sprehajalec

   Obenem Ahmadija zatrjuje, da bodo muslimani “k slovenski družbi še naprej pozitivno prispevali.

   Pravzaprav res manjka curakarjev pa zidarjev. Saj neprestano prihajajo iz Cazina. Drugih muslimanov pa ne potrebujemo v Sloveniji.

  • Osti jarej
   • sprehajalec

    Če jim gre verjeti, je kraljica z Mohamedom povezana prek Riharda Conisburgha, grofa Cambriškega, ki je ledino oral v 14. stoletju, srednjeveške islamske Iberije Al Andaluz ter končno Fatime, Mohamedove hčerke.

    Malo čudno, Mohamed v 7 stoletju. Hčerka pa v 14.

    • xtc

     Dolgo živijo-kot vampirji.

 • totex39

  Res prava bedarija, prej so naši predniki branili svoja ozemlja pred njimi, sedaj pa nas osvajajo brez borbe in smo jim meje kar odprli, da se lahko naseljujejo.

 • Shity Bird

  Muslimane že poznamo, po njih delih, katere vsak dan gledamo v medijih.

  Naj gredo pametnjakovići skupaj z miroljubnimi muslimanskimi društvi spreobračat njih, ne pa da podpirajo njihov uvoz.

  Seveda pa naj to svojo “kulturo in umetnost” širijo na svoj in njihov račun.

 • skorpijon93

  Nagnat muslimane tja od koder so prišli, naša soseda je madžarska kjer ima absolutno večino orban , na češkem zeman , čehi,slovaki,poljaki so naši slovanski bratje , skupno nam je krščanstvo, krščanske vrednote na tem so se razvili pa nasploh smo si podobni, svetujem vam vsem potovanje na češko,slovaško,poljsko , počutili se boste kot doma v sloveniji

  • ĐĐ Style

   Naša soseska je tudi Hrvaška, Avstrija, Italija. Dejansko z madžari imamo najkrajšo mejo in smo najslabše gospodarsko vezani na njih.

 • skorpijon93

  slovenija je kulturno sorodna in podobna z čehi,slovaki in poljaki- države srednje evrope !

 • Oregon

  ma to drustvo je en sammkominajzarski drek vse skup. Že en čas…

 • ĐĐ Style

  Danes so torej glavna tema Muslimani, očitno je partizanskih zgodbic zmankalo. Na srečo levice si desnica dela medvedjo uslugo s tako extremnimi napadi. Upam da se spametujete do naslednjih volitev, kajti te so za vas izgubljene. Sedaj lahko nadaljujete s vojimi kletvicami in širenjem sovraštva.

  • Shity Bird

   Pravi se je oglasil. Iz tvojih nestrpnih primitivnih komentarjev, podtikanj in laži bi lahko sestavili knjigo.

   • ĐĐ Style

    Lahko začneš, lahko navedeš par mojih laži

    • Shity Bird

     Lahko, ko odgovoriš na vprašanje:

     Kdo te plačuje in na čigav račun cele dneve in noči tu tako neutrudno pišeš komentarje?

     • ĐĐ Style

      Nihče me ne plačuje. Cele dneve in noči je pa malo premočna. Prebrskaj moje komentarje in določi moje časovno obdobje, potem pa začni pametovati.

     • Shity Bird

      Zdaj se ne znajdeš več in ne veš, kaj bi odgovoril, ker bo odgovor spet nova laž?

     • ĐĐ Style

      Sem ti že odgovoril, probaj refreshat

     • Prdo

      Mene plačuje mali žvepleni sm pr vašemu čelavcu vprašal pa je suh k poper

     • ĐĐ Style

      Bravo, ko bomo šli v Murgle po plačo te bom predlagal za povišico.

     • Prdo

      Ja spomni me mam veze tam uffff mali od umrgl je car plača je pa itak prevelika 2/3 čelavi nakažem da nebom službe zgubi

   • ĐĐ Style

    Očitno nimaš materijala za knjigo, trditev za moja podtikanja in laži je v resnici tvoja laž.

 • Silka

  Tisti, ki smo proti islamizacije Slovenije, to jasno pokažimo na volitvah. V ljubljani, Kopru, Velenju in Jesenicah, pa tako že imajo oblast.

  • Prdo

   Ja ja v Jesenicah hahaha

   • MižekFiga

    HA, HA, … na Jesenicah je svinjetina najcenejša … Prdo smrdo, haha….

  • ĐĐ Style

   Pred vsakimi volitvami desnica pričnejo s svojo metodo blatenja , podtikanja tudi tokrat ni izjema. Samo sedaj je zadnji vlak, jajo gre kmalu v penzijo in jih je malce stisnilo.

   • Prdo

    Pa ne on on ma dosmrtni mandat njega bodo volili če 32 let po smrti

    • MižekFiga

     A smrdljivi ddr. Kučan še živi ???

     • ĐĐ Style

      Je živ in še danes vam greni vaša boga življenja

     • Peter

      No ja, potem boste pa tudi vi preživeli, če gre jajo v penzijo, no.

   • Peter

    Ja, desnica pač ne more zapirati vodilnih politikov nasprotne strani, kot to počne levica, zato ji ostane samo blatenje.
    Ki pa ga levica v svojih medijih seveda ne uporablja, kajne, Gregor?

 • ĐĐ Style

  Raje napišite ka jna temo Trumpa, ki že par dni straši z orožjem in si želi konflikta z Rusijo. Če bi bil Obama še vedno bi se vam strgalo od pisanja in o tem da je Musliman.

  • Peter

   Kako, saj Obama je še vedno, no.

 • MižekFiga

  Najslabša je goljufiva komunistično soicialistična vera. Slučajno ima v našem parlamentu prevlado samo še ta mesec. Pred volitvami, že danes čestitam vsem NOVIM zelo zavednim OSVOBODITELJEM. BRAVO MI !!!!

  • Prdo

   Haha a ti je čelavi tekst sestavu ? Ne pol pa grims zihr

 • marker

  Društvo slovenskih pisateljev naj vam raje ponuja možnost: “Spoznajte kristjana!” Tako knjižico naj izročijo vsakemu ekonomskemu migrantu, ki pride v našo državo. Ne bom se jaz prilagajal prišleku. Vedno se prišlek prilagaja okolju v katerega pride.

  • Prdo

   Oni so kristjana in njegove zločine spoznali doma za to pa so begunci

   • sprehajalec

    Prdec, kako so tvoji srbovali po Srebrenici, nož žica Srebrenica. Si imel to v mislih?

  • ĐĐ Style

   Kaj pa spoznajte ateista

   • sprehajalec

    Ateista imajo nalogo ubiti džidži po Koranu. ker nosi izvirni greh.

    pravzaprav ne bi bila slaba ideja džidži, da bi se jim malo predstavil….

   • Peter

    Ateizem je v islamskem svetu kaznovan s smrtno kaznijo.

    • ĐĐ Style

     Kajje SLovenija že islamska država? Al ise delaš neumnega ali si neumen?

     • Peter

      Odvisno, kako gledaš na stvar.
      Ti pustim, da se odločiš sam, no.

     • ĐĐ Style

      Ker živim v SLO, poznam resnico. Pri nas ni niti približno kot desnica straši in nikoli nebo zato ker smo ekonomsko nezanimljivi za priseljence. Razen za Albance. Bosanci itak v zadnjem času grejo raje v Avstrijo in Nemčijo, moram pa priznati da so najbolj marljivi delavci daleč na okoli.

     • Peter

      Kdo ti zagotavlja, da ne bo?
      Ni dobro nekoliko v naprej opozarjati? Je bolje lagati in prikrivatin dejstva, potem imaš pa kar naenkrat nogo cone v svojem lastnem mestu?
      Saj nihče ne poziva k pogromom, poziva se k previdnosti.

  • Prdo

   A jehovce

  • Prdo

   Čelavi bi moral delit kraljestvo norcev

 • Prdo

  Terstenjakov valilnica debilof

  • garfi

   murgle valilnica smrdljivih prdcev

 • lokec

  Kdaj boste pa odprli muslimanski vrt ozioma sejem. Prdo bo pa direktor.

  • Prdo

   Ti pa razstavni exponat

 • Mene ne motijo budisti, harekrišnovci, kristjani, muslimani, jehove priče itd., motijo me nestrpneži, pokvarjeni, slabi ljudje, te pa najdeš povsod.

  • sprehajalec

   če bi ti musliman v navalu Džihada začel rezati vrat, bi te motilo Iluminati.

  • Peter

   In na podlagi česa določiš, kdo so nestrpneži?
   Tisti, ki si upajo misliti drugače kot ti?

   • sprehajalec

    Neeee, upam staviti, da je Iluminati skrajno strpen do drugih in da politično prepričanje ne igra nobene vloge v njegovem odnosu do drugih….

   • sodnikisozločinci

    Nestrpnež je človek, ki gre takoj srat ko ga pritisne. Strpnež pa je človek, ki v takem slučaju stisne rit, ker malo je pač treba potrpeti in se na koncu userje v gate kot to počneta Cerar in Brglez.

  • Prdo

   Ti pa maš želje kako boš vedel da je kriminalec pedofil kreten če ne veš katere vere je jaoo :)

 • sprehajalec

  Vse lepo in prav na papirju. Ko pa misliš, da jih integriraš in se vključijo v sfere tvojega življenja, pa se zgodi tole, kot v Avstriji;

  Rekrut je v kasarni ubil drugega vojaka. Izgleda ne smejo priti do orožja, pa tudi vojaški disciplini ne smejo biti podvrženi. “Padne jim mrak na oči”.

  Todesdrama in Kaserne: Mordanklage gegen Rekrut
  Im Fall rund um den erschossenen Wiener Wachsoldaten Ismail M. wird sich
  der Schütze, Ali U. (22), wegen Mordes vor Geschworenen verantworten
  müssen. Die Staatsanwaltschaft geht demnach davon aus, dass es sich um
  eine vorsätzliche Tötung gehandelt hat.

  http://www.krone.at/1692189

 • Prdo

  Iz kretenjakove prihajajo sami biseri človeštva s scvrtim možganom

  • Olga_10

   Iz Murgl…tudi Veber obljublja “čudeže”, ki jih človeštvo ni videlo…ker jih komunisti se niso in nikoli ne bodo sposobni izpeljati….vse na tuj račun…

 • Peter

  Avantgardne sile socializma in
  socialistična družba imajo lahko potemtakem samo en cilj – da glede na
  možnost danega zgodovinskega trenutka ustvarjajo razmere, v katerih bo
  človek kar najbolj svoboden pri takšnem osebnem izražanju in
  ustvarjanju, da bo lahko – na podlagi družbene lastnine proizvajalnih
  sredstev – svobodno delal in ustvarjal za svojo srečo.

  • Frank Novak

   Peter, no…

   • Peter

    Uči se, Valter, uči, no.

  • Olga_10

   Tako kot “ustvarjajo svojo srečo” v Severni Koreji, Venezueli in na Kubi?

   • Peter

    Ne, tako so jo ustvarjali levičarji pri nas.

    • Olga_10

     Saj nismo daleč od naštetih “presežkov”….

     • Peter

      Še bliže jim bomo, draga Olga, ker bo spet zmagala levica.
      Zakaj je tako? Mediji.

     • Olga_10

      Narod si bo pisal sodbo sam….je rekel Cankar! Pustimo se presenetiti…

 • Slovenec 33

  Samo topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, sorišisti in LGBTQ izrodki ne doumejo, da je islam krvava, histerična, agresivna in pedofilska religija, ki potiska vse, s keterimi pride v stik v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Njihova “sveta knjiga”, ki jo imenujejo koran je dejansko priročnik za ubijanje in maltretiranje vseh, ki niso njihove vere.
  Samo debili ne vidijo, da ta knjiga ni v skladu s slovensko ustavo in bi jo bilo potrebno v aslovenskih deželah prepovedati.
  Preverite izvlečke iz te knjige
  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

  • Tone

   A ti misliš, da je Biblija v skladu s slovensko ustavo?
   In zakaj bi sploh morala biti?

  • freedomfighter

   Zdaj smo ze pri prepovedovanju svetih knjig…kaj je naslednje da lahko beremo le krscanske knjige…harry potterja prepovedat ker je proti krscanstvu saj opeva carovnistvo

 • sodnikisozločinci

  Predlagam SDS, da izda brošuro Spoznajte levičarja.

 • piko8

  Ti slo pisuni nimajo kaj pokazat, sedaj se pa pajdašijo s musliči!!
  Po volitvah raspust ta komunistični KUPLERAJ !!!

 • sprehajalec

  Levičarsko – islamska naveza je stara. Gre za zavezništvo, ki ju je družilo in zbližalo skupno sovraštvo do Judov. Misel je izrazil znani teoretik in praktik socializma Joseph Goebbels v stavku:

  Kot socialisti smo nasprotniki Judov, saj vidimo v Hebrejcih začetnike kapitalizma, ki je zloraba nacionalnega bogastva.

  Tej liniji so sledili vsi nadaljni socializmi, vseh vrst. Vsak sovražnik Judov in kapitalizma je bil socialistov prijatelj.

  https://i.pinimg.com/originals/56/b9/e4/56b9e4d6ece6cf27c7b61e3500c16f0b.jpg

  Tako je tudi danes, zato naj nas takšni levičarski pamfleti ne začudijo. So le nadaljevanje te linije, ki so je začel Goebbels in njegov šef, pokojni delavec Adolf.

  • Frank Novak

   ni cisto tako, tudi Marx je bil Jud, pa mosa Pijade tudi.
   Tole bo bolj drzalo: https://www.youtube.com/watch?v=gAcu0Rsfi6I

   • sprehajalec

    Ne bo ravno držalo. Marx je bil toliko Jud, kot je bil Lenin pravoslavec. Ali pokojni Broz rimokatolik. Judaizem je vera, ki so jo levičarji naredili za Raso.

    • freedomfighter

     Levicarji…men se zdi da so pa to bolj krivi desnicarji…kot prvo judi so nacija in vera…rasa pa sigurno ne tako kot germani niso rasa in na levici ni vazno katere rase si…to se bolj na desnici ukvarjajo s tem saj socialistu je vseeno katere narodnosti je vsaj tistim pravim socialistom ki ne vrjamejo v obstoj narodov…hocem reci socialistu je vseeno a je nekdo nemec, francoz, italijan, jud, musliman, kristjan…za socialista nobena od teh stvari ne obstaja je pa res da jude celo zgodovino vsi napadajo pa se vedno nisem ugotovil zakaj…v egiptu so bili najbrs prevec povezani, v srednjeveski evropi jih je motilo da so bili pametni poslovnezi, pri nacistih pa po pravici ne razumem kaksno tezavo so imeli z nemskimi judi ki so se imeli prvo za nemce in sele drugo za jude in v prvi svetovni vojni so bili judi najvecje zrtve v nemciji glede na delez prebivalstva ki so ga predstavljali

     • sprehajalec

      Če za identifikacijo desničarja vzameš kliše, ki ga je naredil levičar, se takoj že motiš.

      kot prvo judi so nacija in vera.

      nacija so od leta 1947, z nastankom izraela. Prej je bilo pa tako, različno po državah. V glavnem je pa tako, da so bili prej samo vera. Kot ameriški amiši, pa jehovci, pa baptisti, prezbitarijanci itd, ki so ravno tako ustvarjali enklave za istoverujoče. Le da v manjši meri.

      #pri nacistih pa po pravici ne razumem kaksno tezavo so imeli z nemskimi
      judi ki so se imeli prvo za nemce in sele drugo za jude in v prvi
      svetovni vojni so bili judi najvecje zrtve v nemciji glede na delez
      prebivalstva ki so ga predstavljali#

      ne ravno tako, glede žrtev. Imeli so povprečno udeležbo. Adolf se je navzel antisemitizma na Dunaju, takrat se je o tem odkrito govorilo in pisalo. Pogromi oziroma preganjanja Judov so Vzhodnoeuropska iznajdba, kar samo ime pove. Da se jih je naredilo za krivce izgubljene vojne plus povezalo z boljševiki plus dunajski antisemitizem mladega Adolfa. on je le pripeljal neko stoletja staro stvar do vrhunca. Današnji levičarji pa tej liniji sledijo.

     • freedomfighter

      Se strinjam s tabo le glede kliseja ne ker ti si ze veckrat povedal da so vsi slabi levicarji med tem ko desnico definira postenje in ljubezen do drzave…zdaj mi pa reci da ni to klise…ti tudi za zgodovino antisemitizma krivis levicarje in socialiste ceprav antisemitizem obstaja od kar obstajajo judi ideja socializma je pa stara 150 let…kot da bi za inkvizicijo krivil liberalce…pa se to hitler je produkt nemcije in ne obratno…ce nemci nebi bili eni najhujsih antisemitov poleg poljakov potem nebi vsi tiho gledali kako izginja celoten del druzbe in tisti nemci ki so trdili da niso vedeli kaj se dogaja se lazejo…kaj so mislili da judi socialisti in vsi ki se ne strinjajo z nacisti prostovoljno zapuscajo drzavo in odhajajo na vzhod…vsi so vedeli kaj pomeni vzhod…glede judovstva je pa tako jaz lahko postanem judovske vere nikoli pa ne moram postati judovske nacionalnosti

    • Tone

     Poskusi se spreobrniti v judovsko vero. Ne bodo ti dovolili, če ne dokažeš judovskega izvora za nekaj kolen nazaj.

     • sprehajalec

      In to naj bi torej pomenilo, da so judje rasa in ne vera?

     • Tone

      Ne, pač pa, da Judje svojo vero vežejo na nacionalno pripadnost. In to zelo strogo.
      Marx je bil Jud po rojstvu, Lenin in Broz pa kristjana po krstu.

     • sprehajalec

      Katero nacionalno pripadnost pa so imeli judje pred letom 1947?

     • Tone

      Judovsko. Obstajajo tudi Judje, ki niso verni, celo zelo veliko jih je. Državo Izrael so ustanovili pretežno ateistični Judi, nekateri ortodoksni pa so še sedaj proti. Veliko jih je bilo celo s komunističnimi idejami in so ustanavljali samoupravne delavske kombinate – kibuce.

     • sprehajalec

      Praviš kot Kardelj. Na zahodu pravijo nacija = država. Kardelj je pa čaral z nacijami, nacionalnostmi…

      kibuc je bil pred samoupravnimi delavskimi kombinati. kvečjemu je Kardelj dobil idejo tam in ne obratno. Je oblika preživetja v razmerah brezlastništva zemlje. Kar je bilo tam leta 1947 in prej.

     • Tone

      Kakšno blebetanje pa je zdaj to. Ali si obseden s Kardeljem, da ga mešaš s stvarmi, s katerimi se sploh ni ukvarjal.

     • sprehajalec

      Seveda se je, v razvoju Nacionalnega vprašanja. Kjer je celo ugotovil, da je slovenski kmet bolj podoben Tirolskemu, kot pa tistemu iz Šumadije.

      Po principu ki velja čez Karavanke po celem svetu. nacija je nacionalnost + država. katere nacije so bili judje pred letom 1947?

     • Tone

      Ne razumem, kaj hočeš dokazat s svojim mešanjem pojmov. Pojem nacije so si izmislili Američani, ker niso mogli ustanoviti enonacionalne države po evropskem vzoru, kot je bilo takra v trendu. Tam tvorijo nacijo vsi državljani ZDA. V Evropi se je to prijelo kvečjemu v Franciji, so pa potrebovali 1000 let, da so se različni narodi zlili v francosko nacijo, pa še to ne povsem dokončno. V Evropi pa pravimo nacija narodu, ki je osnoval svojo državo.

      V tem smislu Judi niso pred 1947 pripadali nobeni naciji. Toda mislil sem, da midva razpravljava o pripadnosti narodu in veroizpovedi.

   • freedomfighter

    Jaz pa podpiram jude in sioniste

 • freedomfighter

  No to da spoznas del prebivalstva slovenije ni nic narobe moram priznati da me tisti muslimani ki jih poznam nic ne ogrozajo…tisti ki jih ne poznam so nevarni

  • Vince Blake

   Seveda te ne ogrožajo, ko jih je pa samo eno par. Za zdaj, Prebivalci Malmoja na švedskem in tisti, ki živijo v predmestjih Pariza in Londona pa vedo povedati drugo zgodbo.

   • freedomfighter

    Ja se popolnoma strinjam v sloveniji je 100 000 muslimanov max stevilka da se da normalno ziveti brez ghetov in podobnih stvari…pa nasi muslimani so v vecini civilizirani saj so iz bosne v jugi pa vemo da ni bilo ravno zazeljeno biti veren

    • Vince Blake

     100.000? Jaz bi tole cifro delil vsaj z deset. Se pa deloma strinjam s tvojim videnjem muslimanov iz Bosne. S to pripombo, da se tudi ti lahko zradikalizirajo. Če pogledaš Francijo, VB, Nemčijo, Z. Evropo na splošno…..tam terorizem zganjajo tudi tisti muslimani, ki so bili tam rojeni in so tam hodili v šolo. Na žalost sta praksa in statistika pokazali, da so to “tempirane bombe”.

     • freedomfighter

      100 000 zato ker jih imamo ze sedaj 80000 pa ce imajo visjo rodnost kot ostali pa migracije predvidevam da bo v prihodnosti pri nas tam okoli 100 000 muslimanov

 • lado

  dobijo NAGRADO po kućkinem receptu!!! LIKVIDACIJO AMPAK BO TREBA VOLIT DESNE

  • Prdo

   Lado je za pedofile

   • Routar

    ?!

   • Shity Bird

    Za pedofilijo so prvi na planetu muslići. Preberi koran, koliko je lahko nevesta stara, da je godna za možitev. Pa pozanimaj se, koliko je bila stara Ajša, ko jo je njen mož prvič naskočil.

    Lahko pa vprašaš tudi levičarsko boginjo Killary in picopeka Podesta, kako kaj mlado meso.

 • skorpijon93

  islam in krščanstvo sta NEZDRUŽLJIVA in to je dejstvo, zgodovina nam tako kaže in nič drugače ni sedaj ! kjer ni muslimanov ne poznajo prepovedanih območji, ne poznajo prilagajanja tujcem, ne poznajo terorističnih napadov, ne poznajo halal zakolov in posebnih diet itd.. v sloveniji naj bi bilo po podatkih iz leta 2016 delež muslimanov 3,6 % še leta 1991 pa 1,4 % , s tem podatkom smo na veliko boljšem kot na zahodu, ravno prilagajanje tujcem pod pretvezo strpnosti, tolerance da se zanemarja lastna kultura je nevarno !

 • Slovenka

  Janšo je Društvo slovenskih pisateljev izključilo, mislim, da leta 2013, nakar je protestno odšla še vrsta uglednih pisateljev in sedaj je tam očitno greznica. Sramota.

  • Peter

   V vsakem društvu, ki ga financira država, prevladujejo levičarji.
   Zato je Lublana pač volilno leva, sploh če prištejemo še Zokijeve fene (od kje jim ideja, da je on lev, pa vejo samo oni, no).

 • garfi

  islam ni vera ampak totalitarna ideologija
  imajo mnogoženstvo in zatirajo ženske z nasiljem
  uničili nas bodo, ko se dovolj namnožijo kar z našim denarjem
  kdor jih je spustil v državo in jih še je narodni izdajalec, to so komunajzli in leviČĆarji
  zgradili so jim đamijo-državo v državi
  kam to vodi smo videli tudi v klavnici bosni in povsod kamor vdirajo

  • Shity Bird

   Imajo tudi pedofilijo in obredno klanje živali z mučenjem, ubiti nevernika (kar je vsak, ki ni muslić) pa je herojsko dejanje.

   • garfi

    ključno je, da ustavimo njihove uvoznike

 • samsara

  Ali je te badaste samovšečne pisune kdo zaprosil, da mu s tem v zvezi kaj dodatno razložijo?
  Zgleda, da nimajo pametnejšega dela ti prisesanci na državne seske in so za dodaten denar pripravljeni tudi na takšen akcije.
  FO!!!

 • Antišiptar

  Ja super se imamo! Levicarski luzerji, pijanci, druzbena lena, neproduktivna drhal je sebe prodala muslicem, in za njihov denar sedaj promovirajo to drhal? Koji kurac bom jaz sedaj to inferiorno, primitivno kulturo zostalih kozjojebcev spoznaval? Pisda, a jaz zivim pri teh opicah ali je ta proletarska muslimanska sodrga prisla zažirat moj narod!?!? Pizde primitivne, tukaj je moj dom! Ce hoes majmun kozjojebski tukaj zivet, bos ti spoznaval mojo kulturo, kulturo ki ti je omogocila, da koncno zivis cloveka dostojno zivljenje! Moja kultura, ki je SUPERIORNA kulturi muslimanskih izrojenih opic! Dovolj je bilo, pizde smrdljive levuharske izdajalske!

  • Prdo

   Ti si zihr pravi katolik

   • nevtrino

    Le zakaj je po vaše katolik ? Kaj pa če je na primer žid ?

    • Tone

     Prej katolik, Žid takih neumnosti ne bi pisal.

    • Shity Bird

     Zakaj pa pezdetka vikate, pa on je samo čisto navaden pezdetek, ki bi ga samo pokojni Rugelj (naj počiva v miru) lako odvadil flaše in bede.

  • Tone

   Ti si popolnoma brez vsake kulture, kaj šele evropske ali superiorne.

  • zoro

   bravo, bravo, bravo – gremo na to – le vkup, le vkup ubogi kristjani, kar je dejstvo, da smo ubogi in manj vredni – saj nam to kažejo vsak dan

 • Luka Marchessi

  Mi lahko kod pomaga postati SDS-ovska opranoglava ovca?
  Rad bi bral samo Novo24TV in fanatično verjel vsemu kar piše. Drugih mnenj ne bi želel niti poslušati.
  Vse kar bi rekel Janez Janša bi bilo sveto. Imenoval bi ga JAnez JAnša in kričal v ekstazi.
  Kakršnikoli namigi kako to doseči so dobrodošli.

  DISCLAIMER: ne maram lobotomije ali posegov v lobanjsko votlino. HVALA!

  • Prdo

   Bravo kruto a resnično tudi jaz bi rad to vsaj za en dan sm se probau pretvarjati pa ne gre

   • sprehajalec

    Pameti ni Prdec, to ti manjka. Ni pomoči, nikoli ne boš dosegel višje stopnje razmišljanja….

   • Shity Bird

    Prdo, ti se ne moreš pretvarjat, ker vsi takoj vidijo, da si navaden PEZDETEK

  • nevtrino

   Imate nekakšne težave, kaj ?
   Lahko povprašate za pomoč tudi kje drugje …

  • učko

   Ne more drek postat ovca, je pa možno obratno.

  • sprehajalec

   Rad bi bral samo Novo24TV in fanatično verjel vsemu kar piše.

   Desničarstvo je tako kot levičarstvo stvar notranje inteligence in razmišljanja posameznika. Ko postaneš desničar, dosežeš nek višji nivo razmišljanja.

   zato je vse to tebi Marđesić nedosegljivo. Predpogoj je namreč neka osnovna inteligenca.

   • Shity Bird

    Lepo, da se trudiš in si mu napisal.

    Vendar trud bo zaman, nima osnovnih predpogojev, možgane ima že preveč zastrupljene.

  • Shity Bird

   Ti vse to že znaš, samo tvoj idol se drugače piše.

   Od tam tudi veš za cel opisan protokol.

 • mare

  Včasih so bili pisatelji domoljubi, danes pa izdajalci, prisesani na državni proračun.

  • Tone

   Tako lahko govori le nekdo, ki ni prebral nobene knjige, kaj šele slovenskega avtorja.

   • zoro

    no, kaj si pa prebral ti, podpornik izdajalcev slovencev in slovenskega jezika – pizda ti materina gnojna čefutarska

    • Tone

     Težko slovenskemu narodu, če ga bodo reševali polpismeni in osebki brez kulture.

     • Joža Gabroža

      slovenska kultura oziroma prešernova nagrada podeljena osebam z posebnimi potrebami če pogledam fotke pes sesa žensko nosečnica izreže zastavo primet tič bulmastifi-pogajanja o istospolnih migranti-šami opica z vzhoda pa lah bi še našteval lep kulturni dan ti želim pa upam da ti ga kučan vtakne v tazadnjooooo

     • Tone

      “če pogledam fotke”
      Samo to veš o Prešernovih nagradah, pa še to so ti podtaknili.

  • zoro

   ++++++++++++++++++++++++++++++++ vse si povedal – točno tako je+++++

 • mare

  Našteta dejstva že skoraj vsa veljajo sedaj v Evropi.

 • nevtrino

  Je torej to res Društvo slovenskih pisateljev, ali je pa kaj drugega ?

  • zoro

   verjetno bolj društvo musli pisateljev, samo vprašanje časa, ko bodo začeli opevati islam – gnoji izdajalski

 • učko

  Tukej vidte, kdo vse prejema podkupnine od muslotov !!! Pizda jim materina IZDAJALSKA !! LEVUHARJI, RDEČUHARJI, ČEFUHARJI IN OSTALA HOLAZEN !

 • zoro

  spoštovani še nekaj – a veste, da muslič, če prekorači hitrost ali če vozi pijan ni kaznovan, ker ne sme biti kaznovan – to je iz prve roke – takšna so navodila vlade – torej muslič lahko vse tako kot včasih , ker so nasilni lahko vse – kako dolgo še

  • Tone

   Tudi lagati je treba znati, ti pa še tega ne znaš.

 • Bastian

  Popolnoma napačna izbira prostorov.MKD ki jim je inšpekcija pozaprla obrate bi bila boljša izbira.Vse v ploščicah..Lahko bi se šli halal z živalcam,povabili pravega džizishista in našo Turnškovo zvezo za vrednote kanibalizma.Iz prve roke in na prostovoljcu brez možgan to je ultra levačku bi prikazali kako se stvari streže.

 • Shity Bird

  Zakaj bi jih spoznavali, ko pa njihova “hrabra dejanja” vsak dan prebiramo na prvih straneh medijev?

 • Jana učak

  MS komentar, da te kap!!

 • Razocarana

  Ne vem kako lahko Ahmadija muslimani organizirajo “spoznaj muslimane”ce to vejo ostali muslimani tretirajo kot odpadnike in jih preganjajo in celo ubijajo. Razen ce to drustvo ne namerava govoriti o pregonih in nasilju ki jih nad njimi izvajajo drugi muslimani, je naslov njihovega projekta navadno zavajanje in bi se moral glasiti: Spoznajte ahmedija muslimane, najbolj odprto in miroljubno vejo islama, ki je ravno zaradi svojih pozitivnih vrednot preganjana s strani drugih islamskih sekt.

 • skorpijon93

  višegrajska skupina nima muslimanskih iztrebkov

 • Katerega muslimana? Malezijca? Kazahstanca? Bosanca? Libanonca? Somalca?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!