“Politična analitičarka” Maja Sunčič očitala Janezu Janši, da sedi križem rok – Čas je, da se sama pogleda v ogledalo!

Maja Sunčič (Foto: twitter)

Maja Sunčič je pred nekaj dnevi v Reporterju objavila svojo kolumno, s katero ni javnosti sporočila nič drugega kot to, da s svojim besedičenjem ne spada med “raziskovalne novinarje”, kamor se šteje, ampak kar za gostilniško mizo in v tovrstne pogovore. Medtem ko pljuva po vsakomer, ki ji pride na pot, pa se ji je v enem izmed preteklih intervjujev ob preprostem vprašanju, kaj pravzaprav dela kot raziskovalka, precej zataknilo. V eni izmed prejšnjih kolumn je celo uporabila frazi, da nekdo “meša drek” in da je Matej Tonin “politična prostitutka”, v zadnji kolumni pa je napadla Janeza Janšo, češ da “sedi križem rok, drži figo v žepu in čaka”. Sunčičeva očitno, kot samooklicana politična analitičarka, nima razčiščenih osnovnih dejstev dogajanja v politiki, ampak kritizira brez vsakršne podlage in dostojanstva.

V kolumni z naslovom “Čas je, da se Janez Janša pogleda v ogledalo” je nanizala vrsto neresničnih dejstev in s tem pokazala, da kot kvazi politična analitičarka ne razume ravno političnega dogajanja. Očitala mu je namreč, da je “sedel križem rok in čakal, da bo lahko s prstom spet pokazal na druge”. Naj ji pojasnimo, da medtem ko je imel Šarec osnutek koalicijske pogodbe na enem listu, je imel Janša celotno koalicijsko pogodbo pripravljeno za programsko usklajevanje – temu bi težko rekli sedenje križem rok in pasivna drža, kot obtožuje Sunčičeva.

Očitala mu je tudi, da vseskozi vsiljuje Viktorja Orbana, “volivci pa so mu jasno povedali, da tega nočejo”. Res? S tem, ko je vsak četrti volivec glasoval za Janšo? Zanimivo je, kako levičarji enostavno in lahkotno, čeprav se “zavzemajo za pravice ljudi”, zavrnejo voljo in željo ljudstva in mu vsiljujejo svoje ideologije. Tu se Sunčičeva ni zaustavila, Janšo je zmerjala še z birokratom, da svoje neuspehe skuša prevaliti na druge (morda je zanjo neuspeh biti zmagovalec volitev?) in da po tihem navija za predčasne volitve, kjer bi izboljšal rezultat. Tudi sam proces izbire mandatarja in usklajevanja strank ji je tuj, kar ji je očital tudi Žan Mahnič.

Ogorčenje nad njeno kolumno pa so mnogi izrazili tudi na družbenih omrežjih, nekateri so celo zapisali, da bodo odjavili naročnino na Reporter, spet drugi so ji očitali, naj si sname masko. Sunčičeva pa bi se lahko zamislila nad pregovorom, ki pravi – kaj vendar gledaš iver v očesu drugega, bruna v svojem očesu pa ne opaziš -; najprej naj se sama pogleda v ogledalo, preden to priporoča drugemu.

https://twitter.com/nadkaku/status/1020217518340935680

A. G.

 

 • stajerc5

  Suncicka, sunce ti kalajsasto, kje te je suncarica osuncila, da so ti mozgani tako zavreli!??

  • Steiermark

   mogoče pa so krivi geni….

 • montyamp

  Kam pa piha veter ???
  Če ne bo oblakov in bo žvepleni dvignu rep , bo Maja zagledala sonce .
  Zaradi takih zafrustriranih furij , ženske pri muslimanih hodijo pred moškimi samo po minskem polju .
  Prepotentnost in kronična narcisoidnost sta slabi popotnici za pošteni žurnalizem , kritika zmagovalcev s strani murglosrbske hunte in nepotešenih napuha polnih feministk , še slabši .
  Maja , libido skisa možgane , sploh če ne veš kaj bi sploh rada.

 • Aresnica

  A se je tej tud začel tako KISAT kot Ljudmili Novak (ali bo postala tovarišica?-SLOmafijskega omrežja tako kot je postal Janez Markeš).- sam vprašam.?
  __________
  Lep pozdrav


  P.s.: ? če bom še kdaj kupil Reporter? _ ali pač?

  • Djuro Sumar

   Pridi v Radeče k VESELJAKU, tam ga dobiš zastonj ob pijači.

 • Nšo-či

  Ženska ostrina. Vrlina tega časa. Milina je utonila v pozabo, z njo tone tudi svet. Torej spet ena novinarska Amazonka, ki z vihtenjem biča zahteva, da njen pogled postane resnica..Naj ji nekdo pove, da ni nič posebnega. Da se njej podobne grupirajo na nacionalki.

  • realnost

   takšnih maj in ludih mil imajo levi še kar nekaj na zalogi, a Janša kljub strupenjačam neprestano raste v podpori ljudi. Levim ni nič jasno kako ……..

 • Aton

  Maja lahko prevzame pot Ljudmile in si Listo Maje S. do neslutenih % na volitvah. Toda mora vedeti nekaj osnov – dokler bo udrihala po J, bo dobivala bonbončke, če pa bi svojo “desno” usmerjeno stranko slučajno popeljala do kakšnih 20%. bodo po njej udarili še huje kot po J.

 • Tomaž

  Bo kar držalo da dokler bo Janša, se levici ni treba bati za sestavo vlade. Ali se ne zna umaknit ljudem ki se ne ukvarjajo samo z migranti in mu je vzor Orban. Rabimo predvsem inovativne sposobne ljudi za novo ekonomijo ki razumejo finance in managerje, ti se pa JJ ne priključijo zaradi njegovega prastarega načina vodenja, ki je antipaticrn tudi na desnici.

  • bubamara

   Janša bo kriv še 20 let po svojem odhodu v onostranstvo. Slovenci radi močno verjamejo v pravljice kot so, da so partizani pregnali okupatorje in da je Janša kriv za to, da nismo druga Švica.

   • Djuro Sumar

    Ne, ne, Janša je kriv le zato, da imamo levico na oblasti. Spomni se osamosvojitve, ko je desnica prevladovala, imela vlado, potem pa se ji je zgodil Janez Janša.

    • Olga2345

     Ne zgodila se je medijska gonja!

     • učko

      Ah ne, takrat so bli glavni razbijalci Peterletove vlade glih Bavčar in Janša. Hoteli so celo Bavčarja za premierja, pa so potem kučanovci, ki so bli režiserji vsega tega najprej poizkusili z Voljčem potem pa so naguzili Drnovška ! Bavčar pa je bil vse skozi 2. človek LDS-a, takoj za Drnovškom !!!!!

     • Djuro Sumar

      Milijonkrat slišano, vsega so krivi komunisti, Kučan, Tito in seveda (vaše mišljenje) neumni volivci.

     • macon

      Djuro, kdo je ukradel pet milijard v bankah in ali se kaj dogaja na tem področju?

      Odgovor na zadnje vprašanje je tudi odgovor tebi, česa je kdo kriv v slovenski družbi.

     • Djuro Sumar

      Po mojem sta jih ukradla Kučan in Tito.

     • macon

      Po mojem si zabit nikoli odrasel otročaj, ker si to ravnokar potrdil.

  • pajot

   Skratka,nihče ga ne mara,pa vseeno zmaguje na volitvah.Daj,človek,ne smeši se,politika ni zate.

   • Tomaž

    porazenec zgubi zmagovalec pa je tisti ki sestavi vlado.volitve so temu namenjene, ne zdravljenju lastnih travm. Logika ti pač izkrivljeno deluje.
    To je Common sence ne vaško razmišljanje o politiki

    • pajot

     ne ukvarjaj se tomažek z mojo logiko,raje preveri svojo.Doslej ni še nihče sestavil vlade,zato ne moreš govoriti o zmagovalcu in poražencu. je pa dejstvo,da smo poraženci na daljši rok vsi,če bo sestavil vlado Šarec (pardon, Kučan)tako kot smo bili v Jugi,ki se je končala z gospodarskim kolapsom,vsesplošno krajo in pobijanjem. Pa so jo 56 let vodili sami preverjeni kadri z marksistično ideologijo in vzgojo.

  • Tomaž

   Kako preprosto. Če bo sestavil vlado bo to enako kupčkanje kot šesterček. Nima dovolj podpore ne v sorodnih strankah kaj šele svojih.do konca je prišel,odstop je rešitev za novo,pravo desnico in Ljudmila in Tonin enako, adijo.

 • bubamara

  Janša bo kriv, če gre v vlado ali ne. Ne vem kaj je tu novega.

 • realnost

  Maja, Janša je kriv da bo danes dež. O pacek kar nič ne naredi… lol

  ps. ane kok garajo šesterčki……..

 • Darth Vader

  umrem od smeha, da jo en pakistanski alpa maroški prosilec za azil (ker v pakistanu in maroku je po slovensko-levičarsko vojna)…..umrem od smeha, da jo eden od njih v ljubljani posili :) potem bo postala Orbanova terminatorka, sedaj je samo v sebe zagledana egocentrična baba, nič drugega…..

 • pajot

  Vsak ima pravico do svojega mišljenja,tudi Maja. Problem pa je v tem,da to kar je spacala,ni njeno mnenje. Preveč smrdi po Murglah.

  • Steiermark

   Ja, ampak zato, da vsebina smrdi po murglah, potem mora tudi avtor smrdeti po murglah! Mislim, da ji nihče ne tišči pištole na temena, oz. da lahko ostane dostojanstvena, se pač ne proda murglam, pa čeprav bi je stalo službe! Eni pač tega ne zmorejo, iz enega ali drugega razloga….denar jim ne smrdi….

 • Djuro Sumar

  Redno prebiram Reporter in preberem kar napiše Suničeva. Je ostra, napadalna, brez dlake na jeziku, tako kot večina desničarjev, zlasti članov in podpornikov SDS, ki mislijo, da imajo vedno prav. Tako misli tudi Suničeva, ki je prav tako desničarka. Očitno je spregledala.

 • učko

  Jah, jest tud bemtim nad JaJotom tle gor že zlo doug cajt, ne. Ampak, Janeza je treba zastopit. On dela tako, da je njemu dobro, za svojo družino, država je pri njem na drugem mestu. Tega mu ne moremo zameriti. On ima 4 otroke, ki so potencialni talci režima oziroma lahko pritisnejo na vse “njegove”. JaJo se revolucije proti vladajočemu režimu ne bo šel nikoli.

  • borko

   a bejž

 • Franjo Trojner

  Ta v črni z neti prestrelan skaj vedno oblečena feministka, z vedno črnimi očali, ekcentrično kratko frizurco, mi nekako vedno deluje tako malce sado mazo in kot izgleda so tudi njeni javno objavljeni na hitrco, po trenutnem navdihu spisani izdelki v tem stilu.
  Na koncu bo, kot njen nekdanji sokomentator in politični analitik pristala, kot prekarni delavec pri micenem MB časniku. Na koncu koncev jo tudi na nek način razumem, kmet mora delati na njivi, da kaj pridela in to proda, da lahko od tega živi, Majo na njivi ne vidim, od nečesa pa živeti mora, zato tu in tam zapiše kakšno kolumno in za skaj prestrelan z neti in solatko je.

 • učko

  Potrebno bo ustanoviti povsem novi 2 politični stranki kot protiutež režimskim strankam in “žlahtno konservativnim desnim” strankam ! Tako bomo dobili na volitve tudi tistih 50% volivnih upravičencev, ki sedaj ne grej več na volitve.

  • Darth Vader

   tistih 50% volilnih upravičencev ne gre na volitve, zato ker bolj verjamejo v šeriatsko pravo, kot pa ustavno pravo

   • učko

    Narobe razmišljaš, tako kot večina v tej državi ! Za to pa imamo še vedno “ta rdeče fašiste” na oblasti !!!!

    • Tomaž

     Volijo vojaki gasilci stari nad 70 letpoklucba ali srednja izobrazba. intelektualci ne morejo volit ne SDS in ne NSi. Nova republikanska stranka mora nastati.

 • učko

  Bravo Maja, pravilno razmišljanje !!!!!!

 • tasilo

  Aha … Maja Sunčič … to je tista, ki si s pečenimi krvavicami in pol pečenice frizuro farba.

 • sloustava

  Ko bo, predvsem pa, CE bo, Sunciceva razumela politiko in Slovenijo, poznala resnico in jo priznala, potem lahko dvigne roko in prosi za intervju! Nikoli ni povprasala cloveka, ki ga v tej kolumni poziva k “pogledu v ogledalo”, za eno samo besedo, pogled, razmisljanje…NE, ona to kar ve! Sunciceva, bedna v dusi in na umu, umiri svoje apetite po lazi, zaljenju, podtikanju. In ja, Sunciceva, se tole: zaradi tebe smo odpovedali Reporter in za nas, volivce SDS je Jansa predsednik in je tudi tvoj Drzavnik. Edino on, skupaj z nami, narodom, lahko popelje Slovenijo nazaj v EU! In ja, Sunciceva, zjutraj me bodo zbujali cerkveni zvonovi, ne zebranje alalhala!!

 • AlojzZ

  Hm! Očitno je Nova24V še zadnje JJevo oporišče. Reporter je padel.

  • pajot

   Očitno nisi poznavalec.Pozabil si na Demokracijo.

   • Tomaž

    Pa na Usajevo Bršalčiča in otroka iz Tržuča, ki so zaradi neobjektivnim vsi izpaflu kot poslanci. Ti podpirajo Janšo, vsi le za denar.ce tega ni,tud Janše ne podpirajo.

    • pajot

     Daj,potrudi se,pa napiši še enkrat. Razumljivo.

 • Franc Šink

  Maja izgleda kot mehanična lutka.

  • učko

   Jah, bolj “strojiniški tip”, men je tud po tej plati všeč, ker sem strojnik, hehe.

  • karpelec

   …stroj, ki piše po naročilu.

 • Joža

  Zverina, ki sama propada. Sod, ki sam sebe od znotraj nažira.

 • totex39

  Sunćićeva ni dorasla za svojo funkcijo, zato pa plebeta in piše neresnično o Janši, ki je velik strateg in ona noče tega priznati. Zato je njeno razmišljanje o njem povsem lažnivo in bi bilo bolje, da se ne bi oglasila.
  Ravno zaradi takih novinarjev so naši mediji porazni, kajti njihovo nenehno napadanje eno in istega človeka je njihov večni cilj.

  • učko

   Jah, kakšno funkcijo pa ima ona? JaJo ima funkcijo, ne Maja. In JaJo ni dorasel svoji funkciji kot lider opozicije! Za to pa imamo na oblasti še vedno njegove šefove, ta rdeče fašiste. Ne vem, mogoče so pa tako zmenjeni ?!

   • totex39

    En človek težko premaga toliko rdečih fašistov, ki se nenehno grmadijo okrog njega in mu z vsemi dejanji vse zapirajo in ga nenehno tlačijo.

    • učko

     Jah, se strinjam, ampak zgleda, da Jajota to nič ne moti. To pomeni potem nekaj drugega od tega kar je videno na prvi pogled.

    • AlojzZ

     En sam človek …

     Zakaj pa je vse ostale sposobne spodil stran?

 • Olga2345

  Reporter kupujem pogojno…Sunčička je s svojimi “inovacijami” velik minus…Ko bo bilanca negativna, Reporterja ne bom več kupovala!

  • učko

   Kwa zdej, a si na Reporter naročena, al ga kupuješ “pogojno” ?!

   • Olga2345

    Reporter kupujem pogojno!

    • učko

     Pol ga nauš “odpovedala”, ampak ga boš nehala kupvat, ne !

 • Gr Enze

  REPORTER IN MAJA BLEDA SENCA DEMOKRATIČNE REVIJE PRODANE DUŠE ( PIZDE IN PIZDEKI RITOLIZNIŠKI PISUNI SRAM NAJ VAS BO ) !

 • učko

  JaJo, komunistično-belogardistični domobranc, veliki prijatelj Igorja Baučarja-Baučija-Jabbarja, na veliko zavaja svoje glupave ovce in jih v čredi tera pred koljaški nož !!!!

  • borko

   bolnik

  • slosin

   …ti pa Maja…sam da lapaš…

 • Rožle

  Maja Sunčič –
  Maja Sonce – dela sončku sramoto ..

  • učko

   Sonček od Maje je posvetil na JaJotovo plešo tako močno, da se blešči daleč na okoli, LOL !

   • Steiermark

    in to te je zaslepilo?

 • antimur

  Kmalu bosta Odlazek in Šurla lahko sama prebirala kolumne od te zahrbtne, po mojem neuravnovešene kuzle, ki se obnaša kot kura brez glave. Priporočal bi ji, da se nagliha v eno smer, čeprav mislim, da je ženšče že trdno na poti proti levi.Verjetno bo kmalu tudi zvezda v Mladini, tako kot izdajalka Novačka.

 • KP

  Sunce ti Sunčić. Po vsemu sodeč je to spet ena levuharska Ćefurkica. Sem v zmoti?

  • učko

   SI !

 • Antonius

  Najbrž bo kar pravi občutek, da se dr. Maja Sunčič prilizuje politiki, da se dokoplje do predavateljskega mesta na Filozofski fakulteti Oddelka za etnologijo in kulturno antropologijo.
  Brez škodnih posledic malo popljuva po svojih, da je potem navidezno bolj prepričljiva, ko se loti veleizdajalcu in šolarskemu sindikatu opozicijskega Janše.
  Sunčičeva se je že kar nekajkrat temeljito lotila Janše. Povzetek njenih naporov je, da naj se Janša umakne s predsedniškega mesta stranke. Njen preračunljiv matr je namenjen dejstvu, da bi po odstopu s predsedniškega položaja v stranki SDS, Janša izgubil mednarodno politično podporo, ki jo ima v sorodnih političnih strankah širom Evrope.
  Kar precejšna razlika v javnem mednarodnem odmevanju je, če je brez dokazov zaprt nič kriv predsednik največje politične stranke ali pa samo nek njen anonimni član.
  Če bi se Sunčičeva ogledala v zrcalu bi opazila, da jo iz njega gleda hvaležni Kučan.

  • rrrrr

   Leta 2014 so neodvisni novinarji pripravili omizje in pogovor med jugoslovanskimi žrtvami udbomafijskega – Brocarjevega krivosodja (moderator g. Tasić) ter slovensko kritično javnostjo v hotelu Slon.
   Tedaj je bila Maja, ki je sodelovala na tem omizju, še pokončna, neodvisna publicistka, vsega spoštovanja vredna. Kot mogočni slon, simbol ukradenega hotela, kjer smo se zbrali..
   A danes je od nje ostala le še oguljena in krotka slonja samica, z verigo skozi trobljo, zaplombiranimi ušesi ter prevezo čez oči, ki jo lastniki rdečega medijskega cirkusa nenehno pehajo od članka do članka slovenskega cirkuškega zverinjaka. Da jim služi.

   ……Še vedno zna po zadnjih tacah zaplesati z Odlazkom, ponižno dvigniti zadnjo desno taco ali pa trobljo ljubeče oviti okrog Kučana. A mogočnega slonjega ponosa in novinarske pronicljivosti iz Hotela Slon ni več..
   Je le še slončica na vpoklic!

   • samotoje

    Odlično napisano!

    • rrrrr

     Hvala, prjatu.

  • samotoje

   Tvoj komentar nam silno dopade. Posebno zadnji stavek je biser.

   • Antonius

    Nerad se brez potrebe pojavljam, odzivam, ampak?!
    Zares mi prijetno dene vaš imeniten odziv.

 • Jurko

  Tudi po mojem bi moral Jansa poskusiti z drugacno strategijo. Namesto da se zaganja v dr Cerarja naj ga bi raje pustil da bo se naprej predsednik vlade. SDS pa bi vstopila v to vlado s svojimi ministri.

  • Vlado77

   Ta je pa dobra. Najbolj nesposoben predsednik vlade naj bi bil še naprej! Sploh pa to niti teoretično ni možno. Hujši od Cerarja so Židan kot zagovornik komunizma, Šarec brez izkušenj in znanja.

 • Dillinger

  Majči zmajči.

 • bisabre

  Sunčičeva je bolj kot ne vedno bila kritična do slovenskih kvazi levičarjev. A tokrat zagotovo ni želela “sesuvati” Janše, ampaka opozoriti ne nekatera dejstva, njegove napake. Je morda nezmotljiv bogb, da se na njegov račun ne sme izreči nobene kritike? Moder politik zna vsako kritiko obrniti sebi v prid. Kot SDS-ov pristaš to pričakujem tudi od Janše, pa ne v obliki kakšnih koleričnih tweetov. Janšev največji problem je, da se kot politik preprosto ne zna prikupti širšim množicam, ampak kar naprej nagovarja zgolj svojo volilno bazo, sem pa tja pa mu, tako kakor na letošnjih volivah, uspe prepričati še koga. Vprašanje pa je, ali bi tako bilo tudi, če ne bi bilo migrantske krize? Med tem njegova politična konkurenca sladkoreči in cedi sline pred javnostjo ter igra spravlljive, razumevajoče in humane rešitelje težav, ki so jih pravzaprav sami zakuhali. Tudi to je ena od političnih veščin, ki jih Janša ne obvlada kaj preveč.

  Glede na to, kaj vse so mu izrojeni levičarji delali zadnjih 25 let, bi pričakovali, da se je česa naučil iz vsega skupaj, saj je vse očitneje, da se mu vloga žrtve več ne poda in še manj obrestuje, pa tudi to je res, da nikoli ne bo to kar je Orban, ki si je politično kariero gradil v povsem drugih okoliščinah.

  Jaz mu sicer želim, da bi mu kljub vsemu uspelo sestaviti vlado, če drugače ne po vnovičnih volitvah, v katere pa sam ne verjamem preveč, saj se se bo izojena levica mobilizirala, ker ji teče voda v grlo.

  Je pa res, da to kar Sunčičeva očita Janši bi lahko tudi Mescu. Tudi on čaka na razplet in upa, da ga “zaprosijo za roko”. Zato menim, da bo Levica na koncu dahnila svoj DA za sestavo Šarčeve vlade in dokončno onemogočila Janšo, neglede na dejstvo, da je bil realitvni zmagovalec volitev.

  In še kritika, ali politični poduk z moje strani. Namesto, da bi Janša, takoj po prvih razgovorih predstavnikov strank s predsednikom države jasno in glasno povedal, da v tako sovražno nastrojenem in odklonilnem političnem ozračju ne želi sestaviti vlade, bi si pridobil veliko taktično prednost. Prav s to odločitvijo bi izrojeno levico postavil pred izvršeno dejstvo. Slednja bi se bila primorana dogovoriti za vsako ceno, saj alternative ni. Prav tako je bila Meščeva Levica takrat še zelo neomajna v svojih pedvolinih postulatih in jo je bilo skoraj nemogoče zvabiti v vlado, kar pomeni, da bi se “antijanševci” znašli v brezizhodnem položaju. Roko na srce, pri tem jim je na pomoč priskočil tudi Tonin, ki je sicer taktično dobro odigral svoj vlogo, a se je vse skupaj le predolgo zavleklo, zato je zapravil pridobljeni kapital in bo, tako kot SDS in SNS, na koncu najverjetneje pristal v opoziciji. Razen, če se ne vrne za Šarčevo pogajalsko omizje in s tem torpedira Levico, ki pa zavrača svoje sodelovanje v vladi, če bo poleg tudi N.Si. Toda tudi v tem primeru Janša zopet ostaja izven igre.
  Zato se upravičeno sprašujem, kaj tako bogokletnega je Sunčičeva napisala v svoji kolumni, da bi jo morali tako brutalno napasti in popljuvati? Se bomo vedli enako enoumno kot to očitamo izrojeni levici in njeni predhodnici Partiji? Samo netatktičen, nespreten in neodgovoren politik se bo nanjo odzval kolerično. To pa je značilnost diktatorjev.

  • AlojzZ

   “Je morda nezmotljiv bogb”

   Aha! Gospod Bisabre je začutil vročo temo in so se mu prsti zatipkali!!!!

   Sicer se pa strinjam z mnenjem gospoda Bisabra. Napad na gospo Sunčičevo je pa posledica Janezovega šolanja v elitnih rdečih šolah. 8 + 4 + 4 = 16 Šestnajst let s specializacijo pač mora pustiti posledice.

  • kokobily

   Glas razuma.. Hvala, vse reje na njega naletim

 • Občasni Komentator

  to je problem Nova24. VSE, ki ne mislijo naravnost enako kot vi označujete za levičarje. Nimate vi pojma o tem kaj desnica je, in zato smo tam kjer smo. Zdaj pa je krivo 50% Slovencev, ki ne volijo. Smešno in žalostno.

  • komar marko

   no ja, da ti pomagam.Lastnost levičarjev je laž, podtikanje,produciranje afer in montiranih procesov. Torej kaj od naštetega držipri tebi, torej kaj posledično sledi??????????????????? Kapiš!

   • Občasni Komentator

    Podaj argumente Marko, pa se pogovarjajmo. Moj argument je jasen, nova24 in tudi JJ vse drugače misleče označuje za levičarje, lenuhe, idiote…To jee razvidno iz večine (velike in statistično značilne) objav. Zdaj pa ti argumentiraj kako je ta ženska vse to s tem kar je napisala o JJ. Sodeluješ pri ustvarjanju kulta osebnosti JJ, to pa je resnična prava lastnost levičarskih diktatorjev. Pa za kapiš se da vpraša, ne klicaj.

    • sodnikisozločinci

     Najprej podaj ti argumente Lustratorju.

     • Občasni Komentator

      on ni vreden komentiranja, ker naklada

  • Lustrator

   Ne, to je problem “občasnih komentatorjev”, ki člankov sploh ne preberete, potem pa vzvišeno vedno v isto smer streljate ene in iste floskule, ki pravzaprav večljajo izključno za vas in vaše politične maziljence – kult velikega vodje, izključevanje, ostra retorika do drugače mislečih, nedemokracija, kar se je še enkrat znova srhljivo evidentno pokazalo tudi na zadnjih “samo z Janšo ne v koalicijo” volitvah.

   V svojem komentarju nisi napisal ENEGA SAMEGA ARGUMENTA, ki bi dokazal da Sunčičeva NI plačana prestitutka za kar jo Z ARGUMENTI IN DOKAZI označujemo tisti, ki njeno delo poznamo precej bolje od tebe, še manj pa si argumentiral kaj Sunčičevo dela desno, nas pa nedesne.
   Seveda je med drugim krivih tudi 50% slovencljev (ne žali Slovencev z veliko začetnico!), ki do težko priborjene domovine in demokracije ne čutijo niti toliko, da svoje zrejene riti odnesejo s kavčev in turških limonad ter enkrat na 4 leta odgovorno oddajo glas za stranko katere program so pred tem temeljito preučile in kandidatom za katere upajo dati roko v ogenj. Takšna protislovenska in protidemokratična ravnanja niso vredna le javne obsodbe, ampak bi morala biti zakonsko preganjanja – v nekaterih državah se neizpolnjevanje najosnovnejše državljanske dolžnosti kaznuje finančno, sam bi (zaradi krhkosti slovenske demokracije in ogroženosti nareda kot takega) uvedel obvezno volilno udeležbo, ob dveh neudeležbah v življenju, pa bi sledil odvzem državljanstva in zaplembo premoženja, ki se je v tej državi ustvarilo. Pa da jih potem vidim vsegliharske protidemokratične, politično neozaveščene idiote (po grško), ko bodo trumoma zapuščali Slovenijo v njim ljube socialistične rajske države, kjer so volitve popolnoma nepotrebne.

   • Občasni Komentator

    tako nakladaškega komentarja že dolgo ne…nisi vreden resne razprave

 • kokobily

  déjstvo -a s (ẹ̑) kar dejansko obstaja ali se je dejansko zgodilo.
  (Inštitut za slovenski jezik Frana Ramovša ZRC SAZU)

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  po brezimenemu, za A. G.skritemu, pa obstajajo…
  _ razčiščena in nerazčiščena dejstva dogajanja !??!! ( “nima razčiščenih osnovnih dejstev dogajanja v politiki”)
  _neresnična dejstva ( “nanizala vrsto neresničnih dejstev”)

  Ko že pišeš, razumi kaj pomenijo uporabljene besede, posebej, če/ko ribaš nos drugemu o njegovem pisanju…

  • Get Smart

   V od kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE okupirani državi je nekomu očitati skrivanje imena milorečeno neumno.
   Je del KOMINTERNISTIČNE PROPAGANDE, ki si jo brezrazumsko sprejel.
   UDBAši se seveda lahko podpisujejo, saj jih CENTRALNI KOMITE ne bo preganjal, ker in ko ČUVAJU TEKOVINE.
   Bo pa UDBA preganjala vsakega ZNANEGA posameznika, ki ne
   prihvača “socialistički ustroj države” nje.

   Če ribaš nos po brezimnemu, … se podpišeš s koko nje, pa je?
   Ok, pustmo ta del in preidimo k bistvu tega prispevka:

   1. Inštitut je pod total kontrolo MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE
   in je s tem za ČLOVEKA nevredna “avtoriteta” = na KOMUNJARO se sklicuješ le, če pojasnjuješ njegove laži);
   ker pa je sskj obsežno gradivo in ga niso še čisto do konca počefurili,
   polatinizirali, pogrecizirali itd., najdemo v njem še tudi kako dejstvo:
   slučajno je geslo za DEJSTVO v sskj skladno z resnico, tako da recimo, da gre lahko skozi.
   2. Ja, dejstvo je tisto, kar RES JE, kar dejansko obstaja.
   Toda, ali obstaja LAŽ kot taka?
   Ali v šnelkursađijskem izdelku drugarinice Sunčić DEJANSKO OBSTAJA kaka (navedena) LAŽ?
   Kakšno kakor dejstvo, torej nekaj, kar je prikazano kot dejstvo, je pa na glavo postavljeno, je torej LAŽNIVO, poturjeno itd.?
   JA. Torej, kot lahko vidiš, obstaja dejstvo (nasrana LAŽ), ki je neresnično = ni skladno z resnico, a vendar obstaja.
   Obstaja navedeno v zmazku drugarinice Sunčić in s tem obstaja.

   ČE nekaj ni bistveno POMENSKO narobe, če neka beseda ali besedna zveza ne postavi na glavo DEJSTEV, se vam ni treba zaletavati oziroma ribati noskov.

   PROSTOR raje izkoristite za OBVEŠČANJE LJUDI,
   za šnelkursađijska dokazovanja o kao poznavalskih spretnostih lako čemo nje.

   SAMO z zadostnim številom OBVEŠČENIH, OSVEŠČENIH LJUDI
   se lahko osbobodimo
   MURGL JUGOKOMUNISTIČKE OKUPACIJE.

   Pamet v glavo.

 • opazovalec

  “Očitala mu je namreč, da je “sedel križem rok in čakal, da bo lahko s prstom spet pokazal na druge”. Naj ji pojasnimo, da medtem ko je imel Šarec osnutek koalicijske pogodbe na enem listu, je imel Janša
  celotno koalicijsko pogodbo pripravljeno za programsko usklajevanje –
  temu bi težko rekli sedenje križem rok in pasivna drža, kot obtožuje Sunčičeva.”

  Kakšne programe za koalicijo sem si omislil šele jaz, koliko papirja sem potrošil, butec brez primere, kakor trdi nobelovec rtx. Ampak manjka osnovni pogoj za koalicijo, večine nimam v parlamentu, kakor naš neumorni pridnež, oziro sploh nisem v parlamentu. Kaj hočemo, naš IJJ počasi spoznava, da se mu preteklo delo kruto maščuje, nihče razen Jelinčiča in dela NSi a trenutno ne mara! Pa pridnost v pisanju koalicijskih pogodb gor ali dol.

  Sicer pa količina papirja ni merilo kvalitete. Naš nobelovec rtx verjetno ve, da je Einstein napisal doktorat na eni strani, no na izrecne želje ga je moral razširiti menda na 7 strani.

  • branči

   tudi sveto pismo pri komunistih ni doseglo etične in moralne veljave, čeprav je glede tega popolnoma neoporečno. pisati nekaj o tem, kako te nihče ne mara, je približno tako, kotvegeterijancu ponujati meso ali idiota učiti doktorske izobrazbe. toliko o tvojem modrovanju!

   • Ivan Friderik Novak

    Sveto pismo ne omenja Sv. Duha.
    Zanimivo, ali ne?

    • branči

     mislim, (pa, da se ne motim) so bili edini levaki, ki so prebrali sveto pismo, tisti, ki so ga morali po službeni dožnosti. da ga prebereš in na podlagi prebrane vsebine spremeniš svoje mnenje, pa ni relevantno, ali je v nejme sv. duh ali pa marx-engelsove ideje. večina ljudi je prepričana v to, kar slišijo in se niti ne prepriča o resničnosti dejetsev: razdvaja, ščuva, krade, šiptar, domobranc… pa še ti bi lahko našteval! kam pašeš ne vem, če se pa ne strinjaš z vsebino, boš pa moral sam napisati svojo vero! tako, pač je!

   • opazovalec

    Sveto pismo gor ali dol, a vendar se še ni našel junak, ki bi se pridružil Janševi desni koaliciji, ki še vedno ne premore večine v perlamentu. vabiti ljudi v koalicijo in hkrati po njih pljuvati na 25 letno podlago nekako ne gre. Bomo videli kaj se bo izcimilo…. Sredina se vsaj trudi sestaviti koalicijo, IJJ pa še naredil kaj dosti v to smer, oziroma je precej onemogočen zaradi preteklega zlivanja gnojnice po vseh, ki niso zanj. Veliko verjetneje je, da bo stranka SDS sestavila koalicijo a brez Velike Vodje kot z njim.

 • Lahko bi se tudi raspisala o murgl botrih. Ja pa o kooaliciji 5+1. Njen članek so verjetno naročili mafijci NLB bankomata.

 • komar marko

  Maja ničti ne očitam. Tudi JJ se mora pogledati v ogledalo in se oklestiti NOROSTI ki jih tudi počne. Samo nič ne pišeš kdo IZKLJUČUJU in kdo ga PONIŽUJE? O pravovernih medijih nič,o pljuvanju po njegovih otrocih NIČ. Joj Maja,kako si lahko dvolična???????????????????

 • slosin

  …me spominja na Makarovičko…jezna na cel svet …

  • Steiermark

   posebaj pa na Slovence, kot makarovićka…..

 • komar marko

  še eno vprašanje za MAJO. Medicinskih sester primanjkuje. MODELDOLFE pa prejema nadomestilo. Vprašanje za tebe MAJA ZAKAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ?

 • Maja predstavljaj si, da greš v kooalicijo s Šarcem, Cerarjem in Židanom. Pa kdo v Sloveniji si sploh želi iti z njimi v kooalicijo? Kdo? Pameten človek in ki brani Slovenstvo verjetno ne bo šel z njimi, ampak bo poskušal zaobiti kakršnokoli povezavo z njimi.

  • bisabre

   Kdo? Odgovor je preprost. Več kot krepkih 50% volilk in volilcev, ki so glasovali za izrojeno levico, ki danes skupaj pri Šarciu riti vkup tišči.

   • Lustrator

    Naj te popravim: tisto niso krepki volivke in volivci, ampak trop od medijev nahujskane raje, ki še 1 mesec pred volitvami ni vedelo koga bodo volili in niti slučajno niso volili ZA omenjene stranke (ker le te niso imele ne karizme, kaj šele programa), ampak PROTI Janezu Janši. Rezultat je enak, a ozadje drugačno. V normalnih demokracijah se volivci odločajo ZA programe, v naši totalitarni groteski pa se voli odločajo PROTI ljudem.

 • lustracija

  Z eno stvarjo od Sunčičeve bi se strinjal: Dobro bi bilo umiriti konje, ne vedno napasti nazaj z vso silo, vsaj umerjeno. (Če nekdo ni dokazano udbovec, naj se ga ne strelja kar tako, če je kot Markež šel na levico, naj se ga ne strelja kar tako.) Tako bi tudi sedaj komunikacija s 6 levih strank bila lažja.

  Sem pa za državo, kjer se liberalno prenašajo informacije, ter se stvari povedo in zato popravijo.

  Sicer pa ne maram levičarjev, bolj jih poznam slabši so. Žal mi je, da ni bila izvedena vsaj delna lustracija.

  • Lustrator

   Se ti zdi, da kdo v SDS-u napada kogarkoli z vso silo? Vodili so tako pacifistično kampanjo kot še nikoli doslej, tudi po volitvah so se na besno antijanša propagando odzvali kot kak Buda, pa te to še vedno moti?

   Glede na to, da v Sloveniji NISMO izvedli lustracije, je čas da se po mizi udari tako močno, da se le ta razleti, ter začeti s čiščenjem vseh elementov nekdanjega totalitarizma, ki so se več kot uspešno prešvercali v novo državo. In to se začne že na retorični ravni s tem, ko se nereformirane, nedisidentske komuniste končno preneha naslavljati s kamuflažami tipa “sredinci”, “levičarji”, “social demokrati”, ampak se jih identificira z izrazi, ki pritičejo tej ideološki struji; boljševiki, komunisti, udbomafijski lobisti, lumpenproletariat, ki na ukaz izvede državni udar ob vsaki napovedi reform, borci okupatorske vojske iz katere je izšla JLA, ter soroševi plačanci. In ne, to ni pozivanje k sovraštvu, diskreditaciji ali linču sodržavljanov, ampak zgolj poziv k temu, da se stvarem reče to kar SO. Opažam namreč, da je izvir slovenske ideološke zablodelosti prav v tem, da so komunisti v preteklih 70 letih slovenskemu narodu vsilili takšen novorek, da je črno postalo belo, belo črno, slabo dobro, dobro slabo, junaki izdajalci in izdajalci junaki. Ko se enkrat razčistijo ti osnovni pojmi, potem bo ljudstvo samo zahtevalo lustracijo in to pri priči. A ljudstvo je potrebno najprej zbuditi. A to se definitivno ne bo zgodilo preko floskul “vsi so isti”, ampak ravno nasprotno – nismo vsi isti: eni so na totalitarni oblasti že 70 let, pomorili so 10% prebivalstva, pokradli preko 100 milijard, 3x bankrotirali državo, drugi pa smo žrtve, ki smo vse to pretrpeli, a vseeno ostali v Sloveniji, ker naše domovine ne damo!

 • sanguis sacrum

  Maja…. Z biseri…

 • črnaovca

  Nekaj soli je v napisanme in zato tudi žolčna reakcija. Res je da je Janez obljubljal povabilo vsem in čakal, morda je mislil da ga bodo prosili, obljubljal da bo vsem poslal predlog koalicijske pogodbe si premislil in dejal da jo bo poslal ko bo dobil mandat, halo, res izgleda neresno. J kaj pravijo ženski ki je danes pri enemu jutri pri drugemu in vedno za denar, prostitutka je kulturna beseda. Juhuhu se bom zabaval pri udgovorih in driski desnakov

  • Franjo Trojner

   Levičarji : LMŠ Šarec, SMC Cerar, Židan SD, Rjavec Desus, Bratušek ZAB, Mesec ZL nimate napisane koalicijske pogodbe, programa. S tistimi parimi papiri, ki so v javnost prišli pred izstopom stranke Nsi iz koalicijskih pogovoriv si niti riti ne morete obrisat in ve zgube bi državo vodile??? Janša koalicijsko pogodbo, progran ima! To je razlog zakaj si obupno želite videti Janševo koalicijsko pogodbo program, preplonkali bi ga radi. Mater vi na levici ste res vsi sami nespodobni, nesposobni plagiatorji, vsi bleferji in vsi sami luzerji. Janšev ZUJF ste prav vsi na levici popljuvali, ko ste s prevaro prišli na oblast pa zlogasnega ZUJFA niste ukinili, temveč ste se ga držali, kot pijanec plota, zasluge za rezultate ZUJFA pa sebi pripisovali. Tako Bratuškova, kot Cerar v popolnosti nista ukinila ZUJFA, kar nazorno pokaže, dokaže, da na politični levici ni intelektualcev, ki bi bili sposobni zapisati in v živlenje spraviti zakonodajo, ki bi bila unčikovita in bi Slovenijo postavila ob bok razvitim državam EU. Cerar in njegova zdravstvena ministrca sta lep dokaz politikov brez vsake domišljije, kar se danes vidi v razpadlem zdravstvenem sistemu.
   Levičarji nič ni narobe, če ne znate in ne zmorete, to tudi greh ni! Je pa zelo narobe i tudi greh, če za vsako ceno silite v ospredje in to na najvišje položaje v državi, v politiki brez vsake domišije, brez idej in znanja kako državi in državljanom z ukrepi pomagati, da končno zaživijo v urejeni, srečni, varni, demokratični in pravni državi, skupnosti.

 • Miha

  Maja je čisto prav napisala. Tolk pasivnega politika kot je Ivan pa še ne. Samo čaka in čaka.

  • centurion

   Tolk neumnega komentatorja kot si ti, pa tut ne.
   Na MMs morda še.

  • učko

   Ivan kao čaka, da bo v Zloveniji enkrat tolk slabo, da bo folk pršu to socialne katarze in do spoznanja, da edino on lahko reši Zlovenijo. No, to se ne bo zgodilo in tud če bi se, bi režim poskrbu, da bi bil za vse, kot vedno, kriv Kalimero JaJo, LOL.

 • bisabre

  In še ena podrobnost, ki nekako govori v prid Maje Sunčič. SDS (Janša) je že pred leti, v DZ zavrnila (glasovala proti) predlog sprememb voline zakonodaje. Iste, ki jo danes pogreva oz. podpira sama. Prav ista sprememba bi ji najverjetneje omogočila lažjo sestavo vlade in zmanjšala trenutni številčni strankarski šmorn, ki ga imamo na krožniku sedaj. Sami presodite, kdo stranki (SDS) povzroča največ škode?

 • VERRZIFIKATOR

  Sunčana Majnik

  SE ZAZRLA V SONCE JE VISOKO

  Se zazrla v sonce je visoko,
  sončno zdelo se je ji obzorje,
  vleklo jo je bolj kot kdaj na morje,
  bi odrinila kam na globoko.

  A doma jo delo zadržuje,
  treba zopet nekaj je spisati,
  se ne more na dopust podati,
  punca silno se zato huduje.

  Se ozira naokrog in gleda,
  le nad kom svoj bes bi jezna stresla,
  spomni se, nad tistim se bo znesla,
  križem rok po njenem ki poseda.

  Z birokratom v hipu ga ozmerja,
  on zdaj krivec njene je praznine,
  loti se ga, delavnik da mine,
  s čimer more, v besu ga primerja.

  Sončno je, ji sonce ne ugaja,
  besno v tastaturo se zarije,
  vso napetost na površje zlije,
  še podpis na koncu: kisla Maja.

 • Franjo Trojner

  Od evih v Sloveniji mogočno in ponosno zvonovi zvone!
  Spoštujmo, cenimo našo zgodovino, kulturo, prednike, tradicijo, nekomunistično dediščino, skupne dosežke, napredek in našo RKC, 10 BOŽJIH ZAPIVEDI pa nam bo na tem najlepšem kotičku sveta znova lepo in varno za odraščanje naših rodov.
  Vsi TISTI ZDRAHARJI , ki Slovenijo vedno znova ne postavijo na prvo mesto v srcu ne mislijo in želijo našemu SLOVENSKEMU RODU nič dobrega.
  ZA Janšo in stranko SDS, dejansko pomeni ZA SLOVENIJO IN VES SLOVENSKI ROD, brez vse komunistične in ostale navlake.

 • macon

  Janša bi bil poraženec, če ne bi bilo globoke države, ki ga je za nič poslala v zapor, ga vlači po sodiščih in takole serje po njem v medijih. V teh pogojih je s 25% velik zmagovalec, ker je globoka država bila prepričana, da ga bo patria politični proces pospravil iz politike.

 • slosin

  levuharji, en namig! Kaj ko bi dodali v ustavo nov člen : ‘Vsega je kriv Janša in SDS’….

  • učko

   Ni treba, to je tko al tko, LOL !

 • učko

  Jah, JaJo je čedale bol podoben vreči gniuga kmpirja !!!

 • učko

  Dokler bo JaJo lider opozicije, se levuharjem ni za bat, da bi zgubil oblast in privilegije !!!! Ivan pa je za svoje “delo” tud nagrajen, drugač pa mu sledi palca po riti, ki pa se je zlo boji !

  • if

   učko, ne izražajte neumnosti.

   • Jaka Sraka

    od neumnega ne pričakuj pametnega izražanja…

 • centurion

  Strinjam se, da bi imeli lahko na desnici enega, vsaj
  malo boljšega politika od Janeza Janše.
  Recimo vsaj EN (1) glas boljsega od Janševega SDS.
  Recimo, da bi dobil v parlament 26 poslancev.
  Torej NEKDO(Sunčič) 26poslancev+ SDS Janša 25 poslancev
  je skupaj 51 in parlamentarna večina je tu.
  Kaj tu ni jasno zblojeni Sunčički???
  Naj bo SAMO MALO BOLJŠA od JANEZA JANŠE…..
  Lep sončen dan vsem,
  tudi tebi Sunčica…..

 • lado

  ućić- kordišić in ostali venezuelci ,mislijo , da se jim je alah prikazal , ko so v parlamentu !!!!!! ne več dolgo , jih bomo zrihtali po njihovi teoriji samo, da bomo MI SLOVENCI TO IZVEDLI V PRAKSI !!! ANE SLOVENČKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????????????????????POTEM PA POŽGAT MURGLE ,JE MALI, VELIKI MORILEC RAVNO DOST NABSAL SALA !!!!!!

 • Vlado77

  Menda je en komentator napisal nekaj smiselnega glede Maje Sunčič – eksistenčni problemi oziroma kariera na fakulteti – predavanje. Tam pa mora biti seveda malo kritična do Janše- verjetno pogoj za službo. Ne najdem neke pametne razlage. Pljuva levo in desno in misli da je frajerka. V resnici je to eno samo vsegliharstvo ,ki ga sovražim . Vedno sem sovražil to enakomerno podelitev krivde. V tej logiki vedno zmagajo tisti ,ki so dejansko problem te družbe- to so leve stranke ,ki prisegajo na ideje komunizma po 2sv.vojni. Družbeno lastnino ,državno vse od šol do zdravstva in hkrati onemogočanje vseh ,ki jim nasprotujejo. Napadajo konkurenco s lažmi in pretiravanji – Tipičen izraz je extremna desnica- pti nas je ne vidim.

 • bednick

  Maja, nisi nič posebnega. Tebi podobne se grupirajo na nacionalki.

  • Rožle

   No, pa ji je nekdo le povedal …

  • Nšo-či

   ha..ha

 • soc

  Sunčička mi je bila s svojo pobesnelostjo zelo všeč prvih nekaj kolumen, ko je sikala čez leve oblastnike. Leta kasneje vidim, da ženska nima lastnega creda, nikoli ne zapiše ničesar pozitivnega, nikoli svojih vrednot, želja, idej. Le kritikasterstvo čez vse in.vsakogar v duhu “jaz sem pametna, lepa in popolna, vi nesposobni grdi bebci”.

  Ima pa popolno podporo Šurle oziroma zelo verjetno samega lastnika. Prvo pismo bralca, ki so mi ga kadarkoli in kjerkoli zavrnili, je bila dokaj ljubezniva kritika cenjene gospe. Še Janko Lorenci in Šetinčev Mile v Sobotni prilogi Dela v osemdesetih sta mirno objavljala moje ne ravno prorežimske tekste.

  Žal mi je za kolumne Brščiča, ki je očtno za lastnika preveč desen, žal za odlične članke Biščaka. Idiotska Pro et Contra rubrika za prikazovanje stališč odpiljene Levice (Matej Klarič) in večno levičarstvo Marka Medveška (antiteza Nežmahu v Mladini) sta mi močno odveč, a ne tako zelo kot bevskanje na zadnji strani…

  A še vedno bom Reporterjev naročnik. Do nadaljnjega.

  • rabbit

   Jaz ga ne kupujem več. Hvala ne bom podpirala enega Odlazka tajkuna.

  • Kosobrin

   Ko mački stopiš na rep, zacvili.

 • Jurko

  Cerarjeva vlada je spravila Slovenijo iz krize. Niti opozicija ne upa govoriti danes o recesiji. SDS naj to prizna naredi pametno potezo in pusti dr. Cerarja naprej na mestu predsednika vlade. SDS pa naj vstopi v vlado.

  • rabbit

   Cerarjeva vlada ni naredila pa prav nič da bi spravila Slovenijo iz krize, Slovenijo je iz krize spravila Nemčija oz. njeno gospodarstvo in če Trump slučajno uvede carine na nemške avtomobile boš ti videl krizo in to tako, da si ne bomo več zlepa opomogli.

   • MižekFiga

    Dodajmo še JJ zakon o omejevanju razkošne javne porabe.

  • slosin

   burkač, Cmerar odstopi, zdej nej bo pa spet predsednik vlade…ne morš verjet…

 • Iva

  PONOVNO:Anton Štihec: “Maji Sunčič, kameleonki, eksistenčni nagon spet veleva, da udriha po JJ! Včasih sem jo z veseljem bral (ko je bil njen delodajalec še drug), zdaj pa vidim, da je ista kot pozabljeni Markež.”

  Žebljica na glavico!
  Zanimivo, da jo uredništvo ščiti in ne objavi kulturne in argumentirane kritike njenega pisanja v Pismih Reporterja (poznam tri primere neobjavljenih pisem), kar pomeni da … Iz mojega neobjavljenega pisma (jan. 2017):

  “Ko gre za ne-poznavalsko, površinsko, celo iz konteksta vzeto pisanje (nepopolna resnica je laž) in besedičenje avtorja (po domače nakladanje), potem zbledi še tisto, kar si sicer zasluži pozornost. In, tako kot sem nekoč v Magu, predhodniku Reporterja, nehala prebirati kolumne tedanjega urednika Markeša (ki je na Delu naredil poznan obrat na glavo), tako vse manj prebiram Majo Sunčič. Včasih se vprašam ali sploh ve o čem piše? In, gre za pomembne stvari, gre za osebe, dogodke, dogajanje, ki je naša sedanjost, ki je sočasno posledica preteklosti ter je temelj (vzrok) za bodočnost Slovenije. Gre torej za danes in jutri!
  Komu ustreza stalno mešanje megle in etiketiranje (v Sloveniji so stvari obrnjene na glavo, indoktrinirana javnost, predvsem mlajša generacija misli, da slovenska levica simbolizira dobro, desnica pa slabo), namesto da bi stvari poimenovanje s pravimi besedami, izrazi.”Anton Štihec: “Maji Sunčič, kameleonki, eksistenčni nagon spet veleva, da udriha po JJ! Včasih sem jo z veseljem bral (ko je bil njen delodajalec še drug), zdaj pa vidim, da je ista kot pozabljeni Markež.”

  Žebljica na glavico!
  Zanimivo, da jo uredništvo ščiti in ne objavi kulturne in argumentirane kritike njenega pisanja v Pismih Reporterja (poznam tri primere neobjavljenih pisem), kar pomeni da … Iz mojega neobjavljenega pisma (jan. 2017):

  “Ko gre za ne-poznavalsko, površinsko, celo iz konteksta vzeto pisanje (nepopolna resnica je laž) in besedičenje avtorja (po domače nakladanje), potem zbledi še tisto, kar si sicer zasluži pozornost. In, tako kot sem nekoč v Magu, predhodniku Reporterja, nehala prebirati kolumne tedanjega urednika Markeša (ki je na Delu naredil poznan obrat na glavo), tako vse manj prebiram Majo Sunčič. Včasih se vprašam ali sploh ve o čem piše? In, gre za pomembne stvari, gre za osebe, dogodke, dogajanje, ki je naša sedanjost, ki je sočasno posledica preteklosti ter je temelj (vzrok) za bodočnost Slovenije. Gre torej za danes in jutri!
  Komu ustreza stalno mešanje megle in etiketiranje (v Sloveniji so stvari obrnjene na glavo, indoktrinirana javnost, predvsem mlajša generacija misli, da slovenska levica simbolizira dobro, desnica pa slabo), namesto da bi stvari poimenovanje s pravimi besedami, izrazi.”

 • MižekFiga

  Gospa Sunčić, probaj še obrezane, če še nisi, pa da beremo še tretjo varianto (po. tov. ddr. Kučanu) političnih pamfletov.

 • Slovenka

  Kvaliteta Reporterja pada kot kamen od menjave lastnika. Čas, da zavedni Slovenci pomahamo Reporterju v slovo.

 • Get Smart

  Delo MURGL JUGOKOMUNISTIČNE tovarišice oziroma natančneje MURGL JUGOKOMI SERBUSNE (serbus, za serbusa rojen, biča vajen in željan) drugarice Maje Sunčić je “politična anal liza”.
  .
  Čeprav laže, kot pes teče, še vedno liže nekogaršnji anal, dela ANAL LIZO nje.
  Torej je ANAL LIZIćARKA in ne rabimo navednic, ko omenjamo to dejstvo,
  navednice nujno rabite, če jo po nesreči označite s pojmom “novinar” ali katerimkoli drugim pojmom znanega POMENA, ki pa pomeni NEKAJ DRUGEGA.
  Pojem novinar je namreč že rezerviran za točno določeno delo,*
  ki je dejansko nasprotje od početja WATCHDOGOVSTVA drugarinice Sunčić.
  ———-
  * – O razliki med WATCHDOGIćI in NOVINARJI v sledečem prispevku.
  .
  Pri delu za POLITEJO (= državo; POLITIKA = delo za POLITEJO = skrb za POLIS = ne več, ne manj, še enkrat:
  POLITIKA je delo, je skrb za POLITEJO = POLITEJA je grško DRŽAVA)
  je bistveno vprašanje samo in le, za katero POLITEJO!
  .
  Ali za
  POŠTENO PRAVNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO SVOBODNO … Slovenijo
  ali
  pa
  za MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO … skratka
  MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO?
  .
  Velja za vsako delo, torej tudi za ANAL LIZO drugarinice Sunčić nje.
  Vprašati se torej morate, komu nastavlja in liže!
  V čigavo dupe se uvlaći nje?
  Po kom in in po čem pljuva, kozla, koga blati s podtikanji LAŽI, ki so vse po vrsti dejansko njena zločonska dela in zločinska dela njenih MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH tovarišev, na koga WATCHDOGINICA laja?
  .
  Po njihovih delih jih boste spoznali.
  .
  Kaj torej govorijo DEJSTVA?
  Da je MURGL JUGOKOMUNISTIČKA SERBUSNA drugarinica Sunčić ritardirana nepismena LAŽNIVA šnelkursađijska WATCHDOGINICA,* ki za piškotek in drobtinice z gazdine mize
  LAŽE, kozla po ljudeh, blati ljudi, laja na ljudi,
  ki nočejo nastavljati dupe njeni kaviarŽIDO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČKI gazdi =
  dela za “očuvanje tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČKE REVOLUCIJE =
  za “status quo” OKUPACIJE Slovenije.
  * – pojem WATCHDOG je samoimenovanje teh MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH presstitutk.
  RAZUMETE?
  Sami si pravijo WATCHDOGI = psi čuvaji tekovina revolucije, kar tudi so.
  Sami si sicer pravijo tudi “levićiji”, vendar je ta kaviarŽIDO drkancija nepovedna in predvsem zavajajoča, saj si vsak nepismeni ustvari kao svojo podobo, kaj naj bi t. i. levićijstvo pomenilo, medtem ko je pojem PES ČUVAJ nedvoumen in,
  kot rečeno, so si ga izbrali sami, tako da ne moremo govoriti o kakšni kao
  žalitvi ali kakem podobnem poturjenem kretenizmu, saj so se WATCHDOGIćI pač sami poimenovali z WATCHDOGIćI, kar dejansko tudi so.
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spozanli boste RESNICO in RESNICA vas bo OSVOBODILA.«

 • Get Smart

  RAZLIKA med NOVINARJI in “WATCHDOGOVI”
  =
  = razlika med NOVINARJI in JUGOKOMI “družbenopoličnimi delavci”,
  = razlika med NOVINARJI in MURGL JUGOKOMI “vojaki revolucije”.
  .
  WATCHDOGOVSTVO = je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO
  “družbenopolitično delavstvo” (= uradni naziv za dela in naloge teh lutk),
  je zločinsko početje za potrebe zločinske MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  Novinarstvo pa je nekaj povsem drugega.
  Poleg izobrazbe, dva petka murglskega šnelkurska seveda ne štejemo za izobrazbo, predvideva poklic novinarja še dosledno spoštovanje
  NOVINARSKEGA KODEKSA.
  Govorimo seveda o “SPJ Code of Ethics”. A vendar imamo v Sloveniji poleg slednjega še KNS (Kodeks novinarjev Slovenije (katerega je pripravil Forum 571 & tov., to je pododdelek Foruma 21)), tj. c/p omenjenega kodeksa, ki pa so si ga titovi pionirji malce preuredili.
  Toda tudi po tej MURGL različici MURGL JUGOKOMUNISTIČKI “družbenopolitični delavci”
  NE IZPOLNJUJEJO kriterijev za oznako novinar,
  pač pa le kriterije DRUŽBENOPOLITIČNEGA DELAVCA
  MURGL kaviar socialistične KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  Nekaj točk iz KNS (Kodeks novinarjev Slovenije):
  – “Kodeks vsebuje etične standarde kot usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev in drugih ustvarjalcev vsebin, ki so objavljene v slovenskih medijih, ne glede na oblike njihovega razširjanja.”

  Razumete, usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev (za lažje razumevanje: tudi čistilka dela v kirurgiji, pa zato še ni kirurginja.

  – “Novinarsko delo:
  – novinar mora preverjati točnost zbranih informacij …
  – novinar se mora izogibati nekorektnemu, osebno žaljivemu predstavljanju podatkov in dejstev
  – novinar mora pri objavljanju informacij, ki vsebujejo hude obtožbe, pridobiti odziv
  tistih, ki jih te informacije zadevajo …
  – novinar ne sme zamolčati informacij, ključnih za razumevanje obravnavane teme …
  – montaža, napovedi, naslovi in podnapisi ne smejo potvarjati vsebine
  – novinar je dolžan ločiti informacijo od komentarja. Razlika med poročilom o dejstvih in komentarjem mora biti dovolj razvidna …”

  Ker nihče od družbenopolitičnih delavcev foruma 571 & tovariši ne izpolnjuje ZAVEZ, pravzaprav niti ene same samcate zaveze,
  seveda niso upravičeni do imenovanja novinar,
  kakor čistilka v kirurgiji ni upravičena do imenovanja kirurginja.
  Je pa vsaka MURGL JUGOKOMUNISTIČKA kreatura, ki je bila od CK-ja postavljena na mesto
  družbenopolitične delavke, še kako
  upravičena do imenovanja “WATCHDOGIć”, kot so vsi ti bastardi skupaj
  upravičeni do “URADNEGA IMENOVANJA”:
  »DRUŽBENOPOLITIČNI delavci
  MURGL JUGO KOMUNISTIČNE zločinske JUGOSLAVIJE«.

  Pamet v glavo.

  .
  Btw, revija, ki objavlja sranja, LAŽI, kozlanja in lajanja drugarinice WATCHDOGINICE Sunčić, je V LASTI, razumemo, V LASTI, sledimo,
  V LASTI, v lasti MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA nabiralnika, je v lasti
  MURGL KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE.
  =
  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija … vse to je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

 • šrauf

  Pri Maji se človek težko prav obrne.

 • xtc

  No nekaj je res.
  Sunčičeva približno enako oračunava z vsemi,seveda pa ima pravico do svojega mnenja in ga lahko izrazi,vendar pa je vprašanje ali je vse zapisano tudi realno in resnični,kajti nekatere stvari pač niso izključno odvisne od JJ ampak delotne SLO strankarske politike in revolucionarnega ozadja,ki mu ni bilo nikoli prepovedano s sodiščem,kakor koli se vmešavati v javno sfero in nastopati ali objavljati mnenja ali se sestajati z politiki bilo katere stranke.

 • lokec

  Maja Sunčič: Čas je, da se strici iz ozadja pogledalajo v ogledalo!

 • Get Smart

  @macon!

  Maco bre, a nis ti bil vsaj za silo normalen?
  Tist opazovalec, ki si ga lajkal, je v rito pičen MURGL JUGOKOMUNISTIČKI bastardić, pussić nje,
  ki z LAŽMI, poturancijami … drkarijami “jebe na suvo” macone in podobne, ki ritardu nasedejo nje.
  Če že ne ločiš onanij od resnice vsakdanjega dne,
  bi lahko vedel vsaj to, da kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA deklica, rojena pussika,
  pomeni prav rojena s pussiko (z ŽENSKIMI RODILI idr., kar pripada rojeni ženski),
  torej recimo Alberta nje, bila le lutka presstittut pussi nje, ki so jo predstvaljali kot kao moškega (transić nje) in so jo za potrebe kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE AGITROPAGANDE poimenovali Albert Einstein. Ta transićka je seveda bila le ritard lutkica, šnelkursađija, ki ni napisala kakega doktorata, saj je komaj komaj zmogla kopipastati šnelkursađijske kao aforizme nje.

  Pamet v glavo, ljudje. Pamet v glavo.

  • macon

   Aha ja, res sem se pri tistem komentarju zmotil, verjetno se še kje. Kaj je torej z Reporterjem, saj niso zamenjali novinarjev in Šurle?

   • Get Smart

    Kako, kaj je z njim? Je v lasti MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA tajkunćija.
    Sicer pa tudi ni bilo kake hude potrebe po menjavi. Jože je odšel, ostali pa so bolj ali manj “na liniji” nje.
    Tu pa tam malce kao okrcajo KUćANA (seveda BREZ NAVEDBE DEJANSKIH ZLOČINOV tega člana ZLOČINSKE družeb KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE), včasih celo malce sramežljivo omenijo FORUM 21, VENDAR brez da bi navedli JASNE in NEDVOUMNE povezave med podjetji (beri nabiralniki MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE),
    izjema je nazadnje postal zunanji sodelavec Pezdir, ki je nazadnje KONČNO naredil za silo raziskovalno delo ekonomistka, s tem ko je izvedel
    FOLLOW the MONEY in naštel vsaj nekaj LIHTENŠTAJNSKO MURGLSKIH povezav …
    ki pa je za Reporter napezdel toliko kretenizmov in vsegliharskih sprdačin, da boli glava nje, nato še malce poVSEGLIHARIJO
    in na koncu vsi skupaj strumno in veselo in v ravni črti ugotovijo,
    da je za VSE KRIV “J”,
    kot lahko razbereš iz vsakokratnega prispevka drugarinice Maje, pa Kršinarja itd.
    Poglej recimo pizdeka pussića Kršinarja, ki ti ladan ko špricer na začetku svojega šnelkursađijsko kelnarskega prispevka UTURI, POTURI murgl JUGOKOMUNISTIČNO POTURICO Andrijano Starino poturi “J”-ju, čeprav je DOKAZANA POTURICA, ki jo je nastopil prvorazredni MURGL JUGOKOMUNISTIČKI aparatčik DRAGONJA = LDS = SKOJ = KPJ.
    Itd. Itd.
    ŠROT = SD = “nov obraz” KPJ = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.
    Slediš?
    Nič MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE, nič SD = KPJ,
    nič LDS = SKOJ,
    ampak samo in le “J”,
    “J” je torej kriv za raztureno dupe pussića Kršinarja in njegovih sotrpinov in “J” je, kot že rečeno, kriv za vse, nje.

    Pamet v glavo.

 • Miccy

  Res neverjetno, koliko komentarjev se je nabralo, v katerih se ponižuje in grobo napada Majo Sunčič. Očitno je njen problem, da je desna, ne pa tudi pretirano pokorna določeni politični stranki. In neposlušnost je treba kaznovati, mar ne?

  • MižekFiga

   Sama izziva in komentarji so samo zaradi njenih izzvani.
   Ni mnenjski vodja !!!

   • Miccy

    MižekFiga, ti si kot oni, ki jim rada uide roka, pa udarijo žensko? Sama je izzivala, sama je kriva ipd?

    Saj razumem, da vernike boli, kar je zapisala. Vseeno so reakcije, kakršne so zgolj na tej strani, hudo pretirane

    • Lustrator

     Na primer?

  • slosin

   a to se ti pa ne zdi neverjetno, koliko člankov se je nabralo v naših medijih, v katerih se ponižuje in grobo napada Janšo in SDS…

   • Miccy

    In kaj ima to veze s pričujočim primerom? Ne strinja se z ravnanjem Janše, nakar sledi pogrom?

    Nič čudnega, da nihče ne želi z SDS v koalicijo. Razen Zmaga Jelinčiča seveda

    • Lustrator

     Ni problem v nestrinjanju, problem je v “argumentaciji” v katero ga utemeljuje. In ta je na las (ne le vsebinsko, ampak celo v retoriki) podobna tisti, ki jo preko vseh kanalov v javnost streljajo rdeči troli od Kordiša, Bratuškove, Židana, Erjavca, Ljudmile, Repovža, Štefančiča in celotne vojske plačanih komentatorjev na mainstream medijskih forumih – no, pa tudi ti, ko smo že pri tem.

     • samotoje

      Miccy je bolj preprost, linearen trol.

     • Lustrator

      Opažam ja.

     • Miccy

      In problem je na drugi strani, da ko ni argumentov, se prične z žalitvami, izživljanjem in podtikanjem, kar tudi ti počneš konkretno v mojem primeru.

     • slosin

      dej povej , kje te Lustrator žali….same floskule so vas, nič konkretnega….hujši ste kot papige, groteskni… seveda sem te užalil, a ne?

     • Lustrator

      Na primer?

   • Kosobrin

    Zakaj pa?

  • Lustrator

   Desna? To, da se intelektualno prostituira za ugrabljen Reporter je še ne naredi za desno, tako kot ne p. Cestnika, p Knavsa, nadškofa Zoreta in papeža Frančiška zgolj zato ker so predstavniki Cerkve. Ali pa razne Ljudmile, Tonini in Podgorelci, ki se celo svojo politično kariero dobrikajo ortokomijem, formalno pa predstavljajo desno krščansko stranko.

   Si od včeraj ali od predvčerajšnjim, da te tako zlahka peljejo na limnce?

   • moon

    Ne ni.. on je eden izmed tistih, ki bi vse spremenil pri drugih, svoje pokvarjenosti (seveda) ne vidi..

   • Miccy

    Torej tudi desni niso več desni? Hudo!

    • Lustrator

     Za komuniste smo tako ali tako vsi, ki smo desno od vaše radikalne marksistične linije, oklasificirani za desne, kar pove vse o vaših možganskih in svetovnonazorskih kapacitetah.

   • Zora

    Seveda desni si lahko samo če si vdan velikemu vodji in mu v vsem prikimavaš.

    • Lustrator

     Zanimivo kako komunisti, ki prisegate na komunističen totalitarni režim v katerem ste boga zamenjali s Titom obtožujete demokrate z raznimi kulti vodij.

     Desen si lahko izključno če razmišljaš s svojo glavo, neodvisno od mainstream medijev in so ti vrednote domoljubja, vere in tradicije na prvem mestu. Ne sodi torej po sebi, ker desnice niti v sami definiciji ne poznaš, kaj šele da bi sama spadala vanjo. Sta tam tam nekje s Sunčičko.

  • samotoje

   Problem Maje Sunčič ni v tem, ali je desna ali leva, pikasta, križasta ali kockasta. Problem Maje Sunčič je v tem, da je prazna, nekompetentna, ne zna argumentirati, brez vsebine. To je žalost in beda njenih kolumn. Prebereš in ugotoviš, da si prebral en velik nič. Odzivi so temu primerni.

   • Miccy

    Odzivi so povsem neprimerni. Ampak je že tako, da je denimo na Nova24TV komentatorjem dovoljeno vse, res ni žalitve, ki bi bila izbrisana.

    • samotoje

     Še mnogo bolj je grozljivo in žaljivo, da Židan na javni TV, ki jo moramo plačevati, ves čas zmerja četrtino volivcev z radikalno desnico. Pojem žalitev je sila raztegljiv. Zame je, na primer, že dejstvo, da faliran študent Kordiš sedi v parlamentu huda žalitev za vsakega inteligentnega človeka. Ali pa dejstvo, da šef udbe še vedno ni v zaporu. Ali pa… v nedogled.

 • if

  Maja, lepi ste, neumnost in vdajanje nedemokraciji vam ne pristajata.

  Ne prostituirajte se nedemokraciji. (Interpretacija prostitucije po slovarju slovenskega knjižnega jezika: Zaradi materialnih koristi se odpovedovati načelom, idealom).

  Prostituirati se nedemokraciji je napadati demokracijo.
  Razumete, Maja Sunčič! Ne delajte tega. Vam bo žal. Pustite nedemokrate v svoji Patrii! Prva je propadla, druga jim propada!

  • Jaka Sraka

   Morda pa je naravno blond? Deluje že tako.

  • učko

   Ena normalna kritika na JaJotovo zabušavanje, je sedaj proti demokratični element?! Ja kuga si pa vsi skp domišljate?! JaJo nej še naprej caruje v svojem Noriškem kraljestvu, kurc ga gleda, ampak tih pa tud ne bomo glih vsi na komando, ne !?!!!!

 • Osti jarej

  Očitala mu je tudi, da vseskozi vsiljuje Viktorja Orbana, “volivci pa so mu jasno povedali, da tega nočejo”. Res? S tem, ko je vsak četrti volivec glasoval za Janšo?
  *****************************************************************************************************
  …jp…štirje od dobre tretjine volilnih upravičencev….alias VOL ilnih lističev

 • Osti jarej

  Človek bi se smejal, pa gre za terorizem, ki ga je treba prikriti pred javnostjo. Pisati pozitivno o Belih Čeladah je zanesljivo posledica plačanih psihiatričnih zvarkov, ki ne dovolijo razmišljati z lastno glavo in brati resničnih ozadij. Da so Izraelci rešili svojih 800 teroristov iz Sirije, ki jih za Hollywood imenujejo Bele Čelade že samo po sebi ni vredno objave, saj so se spet spustili na svoj nivo podlega zločina. Potem pa dvigniti reševalno akcijo na raven reševanja dobrovoljcev, ki v času snemanja dokumentarcev pač odložijo ISIS orožje iz Izraela, je pa vredno takojšnjega odpusta iz medija. Ubogi Netanjahu osebno obiskuje ranjene ISIS teroriste, kar pomeni Bele Čelade, milijoni so namenjeni agresorski vojni v Siriji in Sionizem ustvarja večji Izrael. So Bele Čelade filmski igralci, ki sicer slabo izvajajo celo kemične napade, saj je ob posnetkih toliko neumnih napak, da bi tudi Netanjahu moral zahtevati ponovitev vaje. Ob svoji dobrodelni reševalni naravnanosti pa ubogi teroristi v vrstah Belih Čelad niti ob fotografiranju pred poklicnimi fotografi ne razumejo, da bi vsaj za enake prizore morali uporabljati različne igralce, ne pa v različnih situacijah istega reševalca in isto rešeno deklico, le malce drugače našminkano. Res korajžni so, da objavljajo take grozljive laži, čeprav je to vir dohodka, ampak samo upam lahko, da bo vedno več oseb, ki bodo dojele, da objaviti enkrat lažno novico pomeni vedno objavljati lažne novice z naročenim namenom. Kako takemu mediju sploh verjeti? Nikakor, saj ne delajo v službi resnice.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek

 • Osti jarej
 • Ivan Friderik Novak

  Maja Sunčić je pronicljiva komentatorka.
  Pogrom proti njej se začel takrat, ko je prvič kritično pisala o nosilcu častnega doktorata prištinske univerze.

  • garfi

   zaradi te Koze sem prenehal kupovati revijo Reporter
   enako predlagam ostalim Domoljubom
   spravila se je tudi na teologa dr. Ivana Štuheca in dr. Drobniča
   podoben škodljivec je markeš in Ivan Friderik Novak

   • lili pili

    Na drobnica se je spravil tudi vas leljak…

   • Hribouc

    Trikrat sem ju lepo opomnil, g.Šurlo in njo, babnco bizantinsko.
    Vsa leta v Ponedeljek : Reporter + kavica.
    Ne več tako, dost je !

    • garfi

     pravilno
     kupujem samo Demokracijo

  • Hribouc

   Pronicljiva.
   Zate.
   Ti si en glasek.
   Tenak, ki piska.
   Koliko Reporterjev si pa kupil v teh letih-napiši !

  • stajerc5

   Kaj zdaj? Se nimas kofre spakane, si se kar tu?

  • Hribouc

   NI POGROM.
   1.Sunčićka je vedno pisala o Janezu Janši, vedno je bil njena tema, ni problema.
   2.Sunčićka je tudi pisala o Janezu Janši kritično, ko je pač tako tako prišlo po pripadu stvari, ok
   3.Je pa nekaj povsem drugega, ko se ga loti na specialnen način kot se ga je “ravno zdaj”

   Kako se ga loti, ko se ga loti ob točno določenem času, si pa beri sam in proučuj, če te mika.

   Nobenega pogroma ni.
   Povedali smo ji, marsikdo, tako, kot smo ji.

   Kaj kapira ona, kaj Šurla in kaj Odlazkovi, je pa njihova stvar.
   Dost je.
   Če bodo Reporter nadalje kupovali tisti, ki jim je všeč Sunčićka, je to lepo normalno s tem, da se populacija kupcev zamenjamo, kar smo tudi pričakovali in s to s skepso in z logično skrbjo, ko je Odlazek pogoltnil “naš časopis”. Pika.

   Jokali ne bomo, žalostni smo pa lahko.Ne prvič.Jebi ga!
   ” FakYu Serpentinšek PRESS”

 • garfi

  zaradi te Koze sem prenehal kupovati revijo Reporter
  enako predlagam ostalim Domoljubom
  spravila se je tudi na teologa dr. Ivana Štuheca in dr. Drobniča in verjetno še koga
  podoben škodljivec je markeš

  • moon

   Na koncu prav vsak pokaze svojo pravo barvo.. (oz. izpolni svojo nalogo,.. zadnja taka je Ljudmila..)..

   • garfi

    udbaški plačanci
    ludamila povsem usklajena z komunajzarsko rtv

 • Hribouc

  Težka je novinarska.
  Ampak Maja, Sunčićka, misl’m ga serje čedalje bolj na gosto in na redko.
  Prav je, da se kritično piše o vseh, pa tudi, če je prilika huda, malo bolj na ostro, ni kej!
  Ampak, tendencioznost in nabijaštvo kar tja nekam, samo, da je nabijaštvo z namenom, to pa ne!

  g.Šurla in Odlazkovi so dobili že veliko opozoril glede kupcev, ki kupujemo ali pa ne kupujemo.

  • lili pili

   Bodo pa drugi kupovali, vazno je, da pise jasno, razumljivo in na podlagi dejstev, ki so razumljivi vsaj 70% slovenskim volivcem…

 • lili pili

  Maja je popolno analiticno presejala probleme ijj glede sestave vlade.

  Moram priznati, da je tocno ugotovila, kaj je pri ivanu narobe.
  Mogoce bo tudi vam jasno ko boste 2x ali vec prebrali njen clanek, ga prespali in potem prisli do podobnih zakljuckov, pa vvelikompotrpljenja…

  • Sanja

   Pri tebi smo že vsi zdavnaj ugotovili da gre za moteno osebo, zato je vsak komentar odveč!

   • lili pili

    Eni smo moteni, pri tebi pa se je ata zmotu, ko te je naredu tako butasto..

  • soc

   Legastenija je pogost pojav pri motenih osebkih. Kaže na izjemno nevrotičnost. Pa saj to že veš, kajne, rdeči jurišnik?

   • lili pili

    Vsi smo rdeci pid kozo, razen sds ovc.

 • samotoje

  “Berem kolumne Maje Sunčič in vidim, da gre za eno zmedeno bitje s šibko strokovno podlago. Občasno deluje precej shizofreno, brez pravega znanja. Moja vnukinja ima za to kratek opis: kr neki.” Copy- paste mojega komentarja k nekemu drugemu članku. Me veseli, da nisem edini, ki sem pogledal za fasado in videl praznino.

 • Hun

  mogoce bi res mogu krizem rok zmolt ksn rozn venc…loh da bi pomagal kj

  • merim

   pa še kak očenaš ne bi bil škodljiv

   • Hun

    odpustki ocitno ne pomagajo

 • merim

  kdaj gre janez v penzijo?

  • šmentanamuha

   Verjetno boš ti šel prej kot on.

  • Lustrator

   Še en rdeč lolek, ki slepo verjame, da bo z upokojitvijo še zadnjega pokončnega političnega disidenta umrlo celotno demokratično gibanje in bo Slovenija končno tudi uradno enopartijski sistem? Ne veseli se prezgodaj – za Janšo bo prišel nekdo, ki ga boste prav tako priučeno nerazumsko sovražili kot Pavlovovi zdresirani psi – je pa res vprašanje ali bo tisti prav tako vzdržal vse napade ali pa se bo zavoljo svojega zdravja in sreče raje uklonil – kot npr. Nsi pred 10 leti.

   • lili pili

    Nsi je izpadla pod vodstvom vam ljubega bajuka, ki je prevec lezel v rit janezu, zato cim dlje stran od janeza in to se zavedajo vse stranke…

  • slosin

   sam še take, kot si ti poštima, pol pa gre…

  • lili pili

   On bo kot titek do groba vodil svojo credo…

 • Get Smart

  Pronicljivost = lastnost tistega, kar pronica, prodira, si utira pot skozi …
  Seveda je MURGL JUGOKOMUISTIČNA šnelkursađijska LAŽNIVKA Maja Sunčić pronicljiva, saj pronica skozi MURGL JUGOKOMUNISTIČNE medije v glaviće bolj ali manj opranih ljudi.

  Pojmom ne smete pripisovati pomenov, ki jih nimajo; tak je sicer kaviarŽIDO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitpropagandni način, zato ljudje recimo menite, da pojem pronicljivost pomeni kakor nekaj pozitivnega.

  Pomeni le to, da pronica, ostalo je posledica UTURJENIH LAŽNIVIH nabijancij.

  Pisati “kritično” pomeni samo in le “ocenjevalno”, “pre-sojevalno” … =
  kritikos = grško sodnik, ocenjevalec …

  MURGL JUGOKOMI presstitutka (samoimenovana WATCHDOGINICA) Maja

  ni kritik, ampak je LAŽNIVKA, podtikovalka…
  Dela svojih MURGL JUGOKOMI tovarišev PODTIKA Človeku,
  one ne ocenjuje, ne presoja početij JJ-ja in ostalih POŠTENIH ljudi,

  ampak Človeku PODTIKA svoje drkancije in, kot že rečeno, MU PODTIKA zločinska dela MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH aparatčikov, torej njenih tovarišic in tovarišev.

  Je torej pronicljiva MURGL JUGOKOMUNISTIČNA LAŽNIVKA, blatilka, sralka, natolcevalka, podtikovalka …

  »Po njihovih delih jih boste spoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi.«

  .
  Odpreti morate oči in začeti spoznavati RESNICO.
  Pamet v glavo.

  • merim

   resnica je da si janez zasluži penzijo in naj se čimprej zasluženo upokoji!!

   • Get Smart

    V redu, pussić, si si naredil nov račun. Lepo. Toda jebe te naglasak nje.
    A ker si zmogel celo polovico resničnega stavka, se te tokrat usmilim.
    Ja, RESNICA je tisto, kar je.
    RES JE, da si je Človek Janez Janša svojo še ne celo pokojnino POŠTENO ZASLUŽIL s poštenim delom ZA SLOVENIJO,
    vendar pa SLOVENSKA KULTURA ŽIVLJENJA ne predvideva,
    da bi kogarkoli kamorkoli silili, tudi v (predčasno) penzijo ne.

    Ko bo izpolnil celotne pogoje upokojevanja, bo lahko šel “v penzijo”, če bo seveda želel.
    Lahko pa, kot to velja za vsakega opravilno sposobnega ČLOVEKA,
    svojo dejavnost opravlja dokler zmore in želi, če pri tem seveda ne povzroča kake škode sočloveku – tu pa nastopi kazenska odgovornost,
    ne pa FEJK DUŠEBRIŽNOST murgl JUGOKOMUNISTIČNIH pussik tipa meri nje.

    Seveda pa ljudje vemo, da vas pussiće moti ČLOVEK Janez Janša kot predstavnik EDINE SLOVENSKE in EDINE DEMOKRATIČNE stranke v

    sicer od MURGL KOMUISTIČNE JUGOSLAVIJE okupiranem
    Državnem zboru Republike Slovenije,
    vendar morate pussići ob tem razumeti, da smo ČLOVEKA
    za poslanca izvolili ljudje,
    ker ne le menino, pač pa vemo, da je še kako sposoben kakovostno opravljati delo poslanca v Državnem zboru kot tudi delo prvega ministra, kar je tudi že DOKAZAL.
    .

    Sicer pa nič bat, pussi, vsi gremo prej al slej v penzijo, tako da se bodo prej ali slej tudi vam, MURGL JUGOKOMI garažnim pussićem, uresničile vsakodnevne sanje oz. agitpropagandne zapovedi gazde, ki ji ti neutrudno mahaš z repkom, medtem ko lajaš na človeka.
    Še en dobrohoten nasvet, pussi: naredi končno nekaj za svoje raztureno dupe = zapusti garažo, postani SVOBODEN, sprejmi RESNICO,
    da boš še za časa svojega bednega življenja okusil,
    kaj POMENI BITI ČLOVEK.

    • radames

     Ti, zakwa pa na Požareportu ne pišeš več?

    • lili pili

     Siptar je tvoj izvoljenec, ostalo pa kup dreka..

   • šmentanamuha

    Preveč skrbi imaš zaradi njegove penzije, merim, naredi še kaj pametnega v življenju,preden se upokojiš.

 • Jože

  DEMOKRACIJA PO ORBANOVO.

  MADŽARSKI SPEKTER

  razmišljanja o politiki, ekonomiji in kulturi

  MENI
  Išči:
  PROPAGANDA ORBANA SE ŠIRI V
  SLOVENIJO IN MAKEDONIJO

  Eva S. Balogh je poučevala vzhodnoevropsko zgodovino na Yaleu in objavila številne študije o madžarski zunanji politiki in politiki stranke med dvema svetovnima vojnama. Urednica je HungarianSpectrum.com.
  Pojdi na povezavo…

  https://www.google.si/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://mobile.twitter.com/esbalogh&ved=2ahUKEwibuZW56rLcAhUB6qQKHcbdCvEQFjABegQIAxAB&usg=AOvVaw3L75_dNANZo-182bfWV3WO

 • bednick

  Naslednja kolumna od Maje bo o Novi24.
  Vam bo nastavila ogledalo.
  Boste vidl hudiča!

  • bisabre

   Če bo kakšno rekla čez Tomašiča ne more sfalit.

  • Nšo-či

   Sej veš, da človek v ogledalu najprej vidi sebe.

   • bednick

    Ja, če ga prou obrneš.

    • Nšo-či

     Ha..ha. Tudi oči so zrcalo.

  • komar marko

   jap od kar mesečniki hodijo po zemljici, tudi hudič beži!

  • Lustrator

   Kar naj – z vsako kolumno, ki jo napiše, se bolj osramoti. Sicer je res, da bo težko premagala tisto Židanovo, Cmerarjevo in Meščevo krilatico o tem kako ima SDS s pomočjo madžarskega kapitala v Sloveniji medijski IMPERIJ (in to na televiziji, ki je imel takrat na svoji spletni strani cel teden v ozadju logotipa SMC in SD), ampak ne dvomim, da lahko prestitutka za dober denar napiše še kaj bolj v tri krasne. Je pa tudi evidentno, da Sunčičevo (podobno kot recimo Ljudmilo) ne briga kaj dosti za ugled – komiji je tako ali tako ne berejo, demokrati smo jo že zdavnaj odpisali kot verodostojno in neodvisno – važno da ji rdeči tajkunček mesečno navrže denarce za pamflet in to je to. Če pa Odlazak dejansko verjame, da bo s tako prozornimi Markeš-akcijamu dejansko zdemoliral demokratično volilno telo, se presneto moti.

   • bednick

    Idealist je osu, ki je samo 4 peresno deteljo.
    In to si ti!

    P.s.:
    “…da bo s tako prozornimi Markeš-akcijamu dejansko zdemoliral demokratično volilno telo,…”.
    —————————
    katero volilno telo pa je nedemokratično?

    • Lustrator

     Tisto, ki voli komunistične (protidemokratične) stranke. Če želiš poimensko: SD, LMŠ, Levica, Desus, ZAB, SMC.

 • šmentanamuha

  Pri tejle Sunčič imam pa res občutek, da ima ves čas drisko.

  • učko

   Maš mokre sanje z njo ?

   • šmentanamuha

    Kr neki …drugim nabijaš svoje homoseksualne frustracije.

 • Olga2345

  Tudi za Sunčičko bo kmalu napočila “ura resnice”, ko bo iskala delo, saj večina tistih, ki beremo Reporter,ne bomo v nedogled brali njenih “umotvorov”!

  • lili pili

   Boljsa je grims nova 24 tv jo lazje razumes

 • Rožle

  Sunce da ji jebem ..

 • garfi

  POZIV MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM za nove volitve !!!…
  POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  protiSlovenske stranke šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!
  World Cup 2018 Victory Riots (RIP France)
  https://www.youtube.com/watch?v=vJOrwDuU3Cc

  • lili pili

   Odjebi kosmatinc sds nikoliiiii

   • garfi

    popušili ste in prav je tako lopofska “levica”

    • lili pili

     Popusil je relat zmagovalec, nobeden se z njim sploh noce pogovarjat razen pokvarjeni zmago, ki ptisega na titeka…

     • garfi

      upiljen lažnivec pod več imeni

     • lili pili

      Ja in kaj potem, tako kot zmago, malo udbovec, malo za titeka, sedaj pa za ablast z jajotom

 • Iva

  Anton Štihec: “Maji Sunčič, kameleonki, eksistenčni nagon spet veleva, da udriha po JJ! Včasih sem jo z veseljem bral (ko je bil njen delodajalec še drug), zdaj pa vidim, da je ista kot pozabljeni Markež.”
  Žebljica na glavico!
  Zanimivo, da jo uredništvo ščiti in ne objavi kulturne in argumentirane kritike njenega pisanja v Pismih Reporterja (poznam tri primere neobjavljenih pisem), kar pomeni da …
  Iz mojega neobjavljenega pisma (jan.2017):
  »Ko gre za ne-poznavalsko, površinsko, celo iz konteksta vzeto pisanje (nepopolna resnica je laž) in besedičenje avtorja (po domače nakladanje), potem zbledi še tisto, kar si sicer zasluži pozornost. In, tako kot sem nekoč v Magu, predhodniku Reporterja, nehala prebirati kolumne tedanjega urednika Markeša (ki je na Delu naredil poznan obrat na glavo), tako vse manj prebiram Majo Sunčič. Včasih se vprašam ali sploh ve o čem piše? In, gre za pomembne stvari, gre za osebe, dogodke, dogajanje, ki je naša sedanjost, ki je sočasno posledica preteklosti ter je temelj (vzrok) za bodočnost Slovenije. Gre torej za danes in jutri!
  Komu ustreza stalno mešanje megle in etiketiranje (v Sloveniji so stvari obrnjene na glavo, indoktrinirana javnost, predvsem mlajša generacija misli, da slovenska levica simbolizira dobro, desnica pa slabo), namesto da bi stvari poimenovanje s pravimi besedami, izrazi.«

 • Kosobrin

  Da bi se njej zataknilo? Ne verjamem! Do sedaj je bila dobra za vse desne časopise, ko pa samo nekomu od teh pove, kaj si misli, je že popljuvana, je “kvazi politična analitičarka”. Res je, ima prav. To smo opazili vsi. Bilo je cincanje!

  • učko

   Ja, ker je fejst se ji učasih najbrž tud kakšen zatakne, ne?!

 • RATATA

  Je pa treba priznati, da je sunčička enkrat res napisala en dober naslov! Glasil se je: “Vse najslabše milan küćan”

 • martina

  zgleda, da vas vsi zapuscajo, dobesedno vsi

  • radames

   Kdo jo to – “vas”?

  • komar marko

   uf neki MIHELJAK sicer neutrunii razpihovalec LAŽI, katerega se ne omenja, je že pred leti trdil, da je SDS tik pred tem da razpade. Samo noče in noče. Le zakaj noče, pa rdečkoti si tako želijo tega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • lili pili

    Mislim, da ti ne bo treba dolgo cakati, ivan bo dosegel 60 let, se malo pa v penzijo ali pa kot titek do groba….

  • šmentanamuha

   Kdo so to vsi. Na teh straneh je vedno več komentarjev. Imaš kakšne težave? Projekcija pa to?

   • martina

    komentatorjev je mogoce vec, ker je vec takih, ki hocejo, da jim kaksen orbanov euro pade v zepe, na splosno pa se je neverjetno veliko ljudi od sds distanciralo, med drugim hvalica, tud nikjer drugje ni pojava, da nihce ne zeli z nekim politikom v koalicijo razen izjem kot sta tonin, ki je moral resiti obstoj nsija zaradi neizobrazenih volilcev desnice ter jelincica, s katerim pa imata z janso tudi svojevrsten odnos, pred leti je jelincic trdil, da mu je jansa podstavil eksploziv pod avto

    • šmentanamuha

     Hm, ne vem, če si prav informirana. Stvar je prav obratna. SDS in Janšo nas podpira vedno več ljudi, tudi tisti, ki smo nekoč glasovali proti njemu. Ampak so se zgodile stvari, ki so nam odprle oči. Tvoj strah pred Janšo je natreniran, dresura je potekala kar dolgo časa, od trenutka, ko je partija ponovno prevzela vajeti v novi državi Sloveniji. Saj ti nihče ničesar noče, skuliraj se in ozavesti svoje stanje strahu. Janša in program, ki ga ima SDS, pomeni boljšo prihodnost tudi zate.

     • martina

      saj vem, na to finto ste dobili desne ovcice, da jih rdeci mediji ze leta dresirajo, malo jih res dresirajo, tako da jim je se 90 procentov informacij o lazni desnici nepoznanih, kar pa ne pomeni da so levi volilci pa fajn

     • šmentanamuha

      Potem pač še naprej podpiraj kučaniste in poslušaj pravljico o volku in Rdeči kapici. Morda pa ti nekoč klikne.

     • lili pili

      Glede na to kar pisejo privrzenci sds bo prislo do hude ure, poracunov in podobno…

 • šmentanamuha

  Dokler smo še lahko normalno komentirali na Reporterju, mi je bila njihova usmeritev jasna, potem pa so nas zbrisali z eno potezo in komentiraš lahko samo še preko FB. Mislim, da se je takrat menjalo lastništvo. Zdaj mi njihova uredniška politika ni več jasna. Prav shizofreno delujejo.

  • Waltter

   Tale način komentiranja je lažje izsledljiv za policijo in prinaša s tem manj nevšečnosti lastnikom portal. Prav vsi ne glede ali so skriti za vzdevki so jasni policiji ki ima na voljo vpogled v IP račune pri FB. Sicer jih uporabljajo in kaznujejo izven zakona, ne glede ali gre za sovražen komentar te policija ne sme kar tako kaznovati – da se preveri identiteta se mora od sodišča najprej pridobiti nalog. Pri nas pa revulucionarna policija pogleda kdo je (nelegalno in nezakonito) če maš srečo dobiš samo položnico če ne te pa vlačijo na policijo na zasliševanje – kar se razume je dovoljeno samo v revoluciji. Da je pa mera polna nato policija še mimo zakonov RS vleče migrante iz meje v azilne domove. Skratka gre za katastrofo ko policija ne opravlja več dela za državljane ampak se postavi proti njim. Kako se že to imenuje ?

   • šmentanamuha

    Tihi državni udar levice. Imaš prav.

 • radames

  Poleg tega so v Reporterju zapisali tudi tole: “Na taboru SDS v Lepeni pri Bovcu…”

  Srečanje je bilo v včeraj V BOVCU, ne pa v Lepeni.

  https://reporter.si/clanek/slovenija/pristasi-sds-se-zgrazajo-nad-prisotnostjo-zmaga-jelincica-na-taboru-sds-v-lepeni-650477

 • Aton

  Saj gre za denar. Morda bo Maja dobila nagrado za trud. Toda v drobnem tisku piše – “po uporabi zavrzi”

 • Stojan

  Sunčički se je zmešalo ko je dobila novega lastnika Odlazeka. Da ne bi bilo očitno za krinko malo špuka po levih in ko dobi kakšen dodatni honorar z vsemi topovi z lažmi in svojim nakladanjem udari ne po SDS, ampak JJ. Očitno oseba ki je preračunljiva plačanka levičarjev, ki rada laže in zavaja, in bi bila rada raziskovalna novinarka. Ja še eno zahrbtno spletkarsko zavajanje levičarke in tudi tipični levičarski produkt!

  • martina

   na jansevi strani ste ostali samo se najvecje dno od ljudi, kar pa je tudi v redu, da imamo vsaj nek kriterij, po katerem lahko presojamo ljudi.

   • soc

    martina? Spet nov nick za plačanega Mladininega & FDV & FF bebca (poljubnega izmed njihovih 10+ spolov)? Tokrat rekordno hitro na drek listo, po le dveh udarnih prispevkih.
    Zeh…

    • Zora

     A si lahko še bolj neumen? Zakaj bi moral biti kdo plačan da je proti lažem na tem norem ne vem niti kako bi ga imenovala… človek enostavno ne more biti tiho in dovoliti, da tukaj pišejo take neumnosti in laži…

   • šmentanamuha

    In ti si si odprla kar dva nika, da se lahko pogovarjaš sama s seboj in si daješ pluse. Pa ne že spet Vanessa, Udba&Udba, pa tralala Zora&Martina…. jojmene!

   • lili pili

    Na primer jelencic…

 • soc

  Hecno, koliko psihiatričnih primerkov se je prilepilo na to temo – legendarni huni, liliodpiliji, kaki kosobrini & Co., pa še z dodatnimi brand new nicki “martina” in podobno. Očitno je funkcija te besne dame Sunčičke kar pomembna. Zanjo ali za njene strice.

 • xtc

  Levaki so sedaj v isti fazi,kot so bili leta 88-89,ko so zheblali Yugo,enako delajo sedaj s sabo zato vedno propadejo.

 • Zora

  Vsak četrti glasoval za Janšo, ja pa ja lažnivci nore24. 25% ga je volilo od 51% volilnih upravičencev. Pisuni na nori so tak poden da niti matematike ne poznajo.

  • šmentanamuha

   Če bi bila funkcionalno-bralno pismena, bi razumela, da glasovati ne pomeni doma ostati. Torej od tistih, ki so glasovali, je za SDS ali Janšo obkrožil vsak četrti. In ti budala, bi rada nekaj o matematiki razpredala …

  • sloustava

   Ko je Bog delil pamet, pa tebe ni bilo zraven! Matematika, pravis! JA, vsak cetrti je glasoval zanj! Drugic si privosci instruktorja za matermatiko, da ti bo razlozil snov 7.razreda! Je pa za vas, butle, znacilno, da zalite, ker nimate argumentov.

 • janez cepec

  vsaka čast Maji Sunčič, glede, da se po dosedanjih komentarjih uvršča u desni poliični pol, tokrat, pa je zadela žeblico na glavico. povedala je use, kar misli normalen slovenski voliuc, dobr, pustmo tistih 25 posto zblojenih ovac “dobrega pastirja”, za kagtere ON smatra, da so večina prebivavsta. ljubljeni vodja bi uhka prebrau ta člank, pa se mau zamislu sam nad sabo, pa pizdarijah, ki jih deva, pa če bi imu kej samokritke, pa zdrave pamet tist moment odstopu.
  skratka, briljantna kolumna, skromno pa povnem, de sm večina tega jest tle že napisu, ne sicer tko stilsko dodelan. zdej, al me Maja bere, al sva pa istih misli. pa nisva edima, ki tko misleva. hvala Bog

 • šmentanamuha

  Zdejle sem malo bolj natančno pogledala tole fotko od Sunčič. Mislim, da ima umeten nos… tole kr tko, by the way.

 • Zgornji

  TA pokvarjena ČAROVNICA SE ŽAL NIKOLI NEBO MOGLA POGLEDATI V OGLEDALO, KER BO PREJ POČILO OD NJENE ZLOBE !!! ! !!!

  • šmentanamuha

   Ja, mal je čudna, res.

  • Gavtroža

   Dobra ugotovitev in napoved

 • večni srb

  Pardon, za SDS je volil vsak četrti državljan, vendar je šla na volitve zgolj polovica volilcev, torej bi lahko rekli tudi, da Janšo podpira vsak osmi slovenec, tak procent ekstremistov je normalen v vsaki državi.

  • marta

   Kako pa veš, kaj mislijo tisti, ki niso šli na volitve……. tole tvoje je nakladanje brez vsake osnove.
   Ob tem, da jih je veliko, ki se iz kakršnega koli razloga volitev niso mogli udeležiti, kot recimo po bolnicah, po domovih upokojencev…… ki bi srčno radi dali Janši svoj glas

   • martina

    res je, veliko ljudi vam je nasedlo, prevara stoletja

    • AboMir

     A foušija gori, kaj ?

     • martina

      motis se, nisem nic fovs, vsak ima moznost, da gre v taksno stranko in zaradi koristi podpre taksne politike, samo kar pa se tice nekaterih volivcev, gre pac za prevaro

    • šmentanamuha

     Lahko malo bolj pojasniš to prevaro stoletja?

     • martina

      cemu le, saj vi na tem forumu v tej prevari sodelujete, vsaj vecina, ne delaj se neumno

     • šmentanamuha

      U, a to je to? Zdej razumem.

  • slosin

   miško, stvar je preprosta! Tudi nekaterim levičarjem počasi ‘prihaja’, da so leve vlade totalno nesposobne in rajši ne gredo na volitve in dati svoj glas kateri od desnih strank … morda Janši…ah, kje pa, da bi volilI njega, rajši crknem…To so moja opažanja….No, pa probaj še izračunati, koliko Slovencev je bedakov z opranimi možgani…

 • AlternativaZaSlovenijo

  Dame in gospodje! Največja grožnja demokraciji je kult osebnosti. Tega velika večina ne mara, demokrati pa na splošno ne prenesemo kulta osebnosti. Dovolj so bili razni Titeki, Kardelji….. Malce sem razočaran nad določenimi posti, katerim je “freedom of speech” dejansko tujek. Pa verjetno desnica premore svobodo izražanja in kritiko na svoj lasten račun. Če nekdo kritizira Janšo, še nikjer ni rečeno, da podpira levico in ima vso pravico povedati svoje mnenje o politiki in politikih. Gospodje, konec je časov, kjer nisi smel reči žal besede o Titu in drugih diktatorjih. Verjetno je Janša premore toliko demokrata v sebi in ne diktatorja, da premore kritiko na lasten račun.

  • šmentanamuha

   V tem trenutku potrebujemo sposobnega voditelja. Kakor koli obrneš, je tej vlogi dorasel le Janez Janša z vsemi svojimi muhami vred. To mora vedeti tudi pameten demokrat. Ladja brez krmarja ne plove nikamor, ampak tava po morju, dokler se ne razbije na čereh ali potone. Zgolj sreča je, če jo veter prinese v varno pristanišče. Kaj je zdaj bolj pomembno, da znamo izbirati svojo smer (to je država) ali da vleče vsak v svojo (razpad države). Zgodovina je že povedala svoje neštetokrat. Morda nekoč res ne bo več meja, vendar je do takrat še daleč. Najprej bo potrebno prenehati z vojnami.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Nisem bral Sunčičeve, samo vseeno ne moreš zlivat ad-hominem gnoja na nekoga, ki je kritičen do lastne politične opcije in želi neke premike na tem prostoru. Ne odrekam sposobnosti, ki jo ima Janša, konec koncev sem volil SDS. Ampak kristalno jasno mi je, da Janša ne more sestavit vlade z levo gnilobo, ker je ta gniloba številčno močnejša, pa tudi glede na njegove twite levo in še bolj levo in tudi desno je jasno, da ga noben ne želi v koalicijo. Pa ima Janša čisto prav glede vsega kar pravi glede na levico, ker jim je nastavil ogledalo. S tako levo gnilobo ne moreš sestavit vlado.
    Po drugi strani pa je zaskrbljujoče, da je na desnici in domoljubnemu polu en sam človek, ki je sposoben. To preprosto ni res! Tudi v SDS .jih imaš nekaj pa v NSI-ju tudi pa še bi se našli. Včasih se mi zdi,da hoče JJ z glavo skozi zid.

    • šmentanamuha

     Jaz mislim, da ima SDS precej sposobnih ljudi v svojih vrstah, kar pa še ne pomeni, da bi bili avtomatično tudi dobri voditelji stranke. Poleg tega je Janša sposoben in ni razloga, da bi ga menjali. Če bi ga volivci podprli v dovolj velikem številu, potem midva zdaj ne bi razpravljala o tem. Levičarji nimajo nobenega primerljivega kandidata. Ampak medijska gonja proti Janši je naredila svoje. Ljudje sploh ne vedo, zakaj ga “ne prenesejo”, v glavnem kr neki. Jaz sem ozdravela od antijanšizma in zdaj gledam na stvari povsem trezno in pragmatično.
     Prvič: Janša odlično vodi stranko, res je, zahteva disciplino, ampak politična stranka ni Društvo restanega krompirja in zato je prav, da ima ljudi “poštimane”.
     Drugič: Kljub silovitim napadom in poizkusom, da uničijo njihovega voditelja, je stranka po skoraj treh desetletjih stabilna, konsolidirana in trdno stoji za svojim predsednikom.
     Tretjič: V skoraj treh desetletjih so se tudi nekaj naučili iz svojih napak in se resno lotili svojega programa, ki ga ponujajo volivcem. Program je dober, domišljen in izvedljiv, ima vizijo in jasno opredelitev, na čigavi strani so – na strani slovenskega človeka in slovenskih državljanov. S tem programom si resnično lahko obetamo boljše čase.

     Skozi zid se ne zaganja Janša, ampak Šarec in ostala levičarska svojat, ki si mora pod nujno napeljati nekaj novih finančnih kanalov za izčrpavanje državne blagajne. Če volivci tega niso zmožni uvideti, potem pač naj hodijo na striženje k levim gospodarjem in brivcu Ahmadu.

  • jovan jovan

   ivan ne premore kritike!

 • Andrej

  Maja Sunčić se vsaj podpiše z lastnim imenom. Kakšna majhna anonimno svinjarska pička je pa A.G.?

 • Get Smart

  Na anonimnost drkajo samo kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE in tukaj v glavnem torej MURGL SRBO RVACKO JUGOKOMUNISTIČNE pussike, torej mekanocurni nastavljaći dupeta gazdi tipa Andrejka.
  .
  Seveda se lahko drugarinica Sunčić lahko podpiše, saj je CENTRALNI KOMITE ne bo TEPIHOVAO i SFUKOVAO – torej,
  ne bo je “uzela magla”, saj dela po naređenju CENTRALNOG KOMITETA,
  ko LAŽE, blati ljudi, podtika ljudem zločiska dela MURGL JUGOKOMUNJAR.
  .
  Sicer pa je recimo temu podpis tudi edino, kar serbusi, za serbuse rojeni serbusi zmorejo, seveda poleg kopipastanja MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH LAŽI.
  .
  Sicer pa začetnici imena A. G. ne predstavljata anonimnost (=brez imenost),
  ampak gre za začetnici imena, tako da ne moremo govoriti o nekakšni anonimnosti,
  kot iz garaže drka MURGL JUGOKOMI pussić Andrejka.

 • Get Smart

  Delo MURGL JUGOKOMUNISTIČNE tovarišice oziroma natančneje MURGL JUGOKOMI SERBUSNE (serbus,
  za serbusa rojen, biča vajen in željan) drugarice Maje Sunčić je “politična anal liza”.
  .
  Čeprav laže, kot pes teče, še vedno liže nekogaršnji anal, dela ANAL LIZO nje.
  Torej je ANAL LIZIćARKA in ne rabimo navednic, ko omenjamo to dejstvo,
  navednice nujno rabite, če jo po nesreči označite s pojmom “novinar” ali katerimkoli
  drugim pojmom znanega POMENA, ki pa pomeni NEKAJ DRUGEGA.
  Pojem novinar je namreč že rezerviran za točno določeno delo,*
  ki je dejansko nasprotje od početja WATCHDOGOVSTVA drugarinice Sunčić.
  ———-
  * – O razliki med WATCHDOGIćI in NOVINARJI v sledečem prispevku.
  .
  Pri delu za POLITEJO (= državo; POLITIKA = delo za POLITEJO = skrb za POLIS = ne več, ne
  manj, še enkrat:
  POLITIKA je delo, je skrb za POLITEJO = POLITEJA je grško DRŽAVA)
  je bistveno vprašanje samo in le, za katero POLITEJO!
  .
  Ali za
  POŠTENO PRAVNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO SVOBODNO … Slovenijo
  ali
  pa
  za MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO … skratka
  MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO?
  .
  Velja za vsako delo, torej tudi za ANAL LIZO drugarinice Sunčić nje.
  Vprašati se torej morate, komu nastavlja in liže!
  V čigavo dupe se uvlaći nje?
  Po kom in in po čem pljuva, kozla, koga blati s podtikanji LAŽI, ki so vse po vrsti
  dejansko njena zločonska dela in zločinska dela njenih MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH tovarišev,
  na koga WATCHDOGINICA laja?
  .
  Po njihovih delih jih boste spoznali.
  .
  Kaj torej govorijo DEJSTVA?
  Da je MURGL JUGOKOMUNISTIČKA SERBUSNA drugarinica Sunčić ritardirana nepismena LAŽNIVA
  šnelkursađijska WATCHDOGINICA,* ki za piškotek in drobtinice z gazdine mize
  LAŽE, kozla po ljudeh, blati ljudi, laja na ljudi,
  ki nočejo nastavljati dupe njeni kaviarŽIDO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČKI gazdi =
  dela za “očuvanje tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČKE REVOLUCIJE =
  za “status quo” OKUPACIJE Slovenije.
  * – pojem WATCHDOG je samoimenovanje teh MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH presstitutk.
  RAZUMETE?
  Sami si pravijo WATCHDOGI = psi čuvaji tekovina revolucije, kar tudi so.
  Sami si sicer pravijo tudi “levićiji”, vendar je ta kaviarŽIDO drkancija nepovedna in
  predvsem zavajajoča, saj si vsak nepismeni ustvari kao svojo podobo, kaj naj bi t. i.
  levićijstvo pomenilo, medtem ko je pojem PES ČUVAJ nedvoumen in,
  kot rečeno, so si ga izbrali sami, tako da ne moremo govoriti o kakšni kao
  žalitvi ali kakem podobnem poturjenem kretenizmu, saj so se WATCHDOGIćI pač sami
  poimenovali z WATCHDOGIćI, kar dejansko tudi so.
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spozanli boste RESNICO in RESNICA vas bo OSVOBODILA.«

  • Get Smart

   Po delih jih spoznavamo.

   Čistilka na kirurgiji ni kirurginja,
   “kulturno napredno bogati” muslićkultiji režejo ljudi, a zato še niso kirurgi …
   Sledimo?

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

   Če nekdo laja na ljudi in si sam pravi WATCHDOG, mu tako po delih kot po samoimenovanju upravičeno pravimo WATCHDOG, kar pomeni PES ČUVAJ.
   Sicer gre v glavnem za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE pudlice, ki pa vseeno z vsemi štirimi
   praskajo za svojo GAZDO = MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in/ali KOMINTERNO.

   Če nekdo laže, kot pes teče, mu pravimo?
   WATCHDOGIć nje, “vojak revolucije”, pes čuvaj tekovina revolucije”,
   uradno JUGOKOMUNISTIČNI “družbenopolitični delavec” –

   POLITIKA = delo za POLIS = za POLITEJO = za DRŽAVO =
   =
   za katero DRŽAVO?
   Za
   PRAVNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO SVOBODNO Slovenijo
   ali
   za MURGL JUGOKOMUNISTIČKO tepihovalsko, sfukovalsko,
   serbusno SRBO RVACKO MUSLIćKULTI ZLOČINSKO JUGOSLAVIJO?
   .
   Če pa ljudje zaradi pranja možgančijev čutite odpor do “Reči bobu bob”,
   lahko tem kreaturicam še vedno lepo in skladno z DEJSTVI=RESNICO rečete:
   – psevdonovinar,
   – kvazinovinar,
   – kakornovinar,
   – lažninovinar,
   – fejknovinar … MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE oz. KOMINTERNE.

   • Get Smart

    RAZLIKA med NOVINARJI in “WATCHDOGOVI”
    =
    = razlika med NOVINARJI in JUGOKOMI “družbenopoličnimi delavci”,
    = razlika med NOVINARJI in MURGL JUGOKOMI “vojaki revolucije”.
    .
    WATCHDOGOVSTVO = je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO
    “družbenopolitično delavstvo” (uradni naziv za dela in naloge teh lutk),
    je zločinsko početje za potrebe zločinske MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
    Novinarstvo pa je nekaj povsem drugega.
    Poleg izobrazbe, dva petka murglskega šnelkurska seveda ne štejemo za izobrazbo,
    predvideva poklic novinarja še dosledno spoštovanje
    NOVINARSKEGA KODEKSA.
    Govorimo seveda o “SPJ Code of Ethics”. A vendar imamo v Sloveniji poleg slednjega še KNS
    (Kodeks novinarjev Slovenije (katerega je pripravil Forum 571 & tov., to je pododdelek
    Foruma 21)), tj. c/p omenjenega kodeksa, ki pa so si ga titovi pionirji malce preuredili.
    Toda tudi po tej MURGL različici MURGL JUGOKOMUNISTIČKI “družbenopolitični delavci”
    NE IZPOLNJUJEJO kriterijev za oznako novinar,
    pač pa le kriterije DRUŽBENOPOLITIČNEGA DELAVCA
    MURGL kaviar socialistične KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
    Nekaj točk iz KNS (Kodeks novinarjev Slovenije):
    – “Kodeks vsebuje etične standarde kot usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev in drugih
    ustvarjalcev vsebin, ki so objavljene v slovenskih medijih, ne glede na oblike njihovega
    razširjanja.”
    Razumete, usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev (za lažje razumevanje: tudi čistilka dela
    v kirurgiji, pa zato še ni kirurginja.
    – “Novinarsko delo:
    – novinar mora preverjati točnost zbranih informacij …
    – novinar se mora izogibati nekorektnemu, osebno žaljivemu predstavljanju podatkov in
    dejstev
    – novinar mora pri objavljanju informacij, ki vsebujejo hude obtožbe, pridobiti odziv
    tistih, ki jih te informacije zadevajo …
    – novinar ne sme zamolčati informacij, ključnih za razumevanje obravnavane teme …
    – montaža, napovedi, naslovi in podnapisi ne smejo potvarjati vsebine
    – novinar je dolžan ločiti informacijo od komentarja. Razlika med poročilom o dejstvih in
    komentarjem mora biti dovolj razvidna …”

    Ker nihče od družbenopolitičnih delavcev foruma 571 & tovariši ne izpolnjuje ZAVEZ,
    pravzaprav niti ene same samcate zaveze,
    seveda niso upravičeni do imenovanja novinar,
    kakor čistilka v kirurgiji ni upravičena do imenovanja kirurginja.
    Je pa vsaka MURGL JUGOKOMUNISTIČKA kreatura, ki je bila od CK-ja postavljena na mesto
    družbenopolitične delavke, še kako
    upravičena do imenovanja “WATCHDOGIć”, kot so vsi ti bastardi skupaj
    upravičeni do “URADNEGA IMENOVANJA”:
    »DRUŽBENOPOLITIČNI delavci MURGL JUGO
    KOMUNISTIČNE zločinske JUGOSLAVIJE«.

    Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Od pussićev ste gotovo slišali drkancijsko floskulo, da je MURGL JUGOKOMI drugarinica Maja kao “pronicljiva” nje.
  .
  Ja, je. Toda, kaj to pomeni?
  .
  Pronicljivost = lastnost tistega, kar pronica, prodira, si utira pot skozi …
  Seveda je MURGL JUGOKOMUISTIČNA šnelkursađijska LAŽNIVKA Maja Sunčić pronicljiva, saj
  pronica skozi MURGL JUGOKOMUNISTIČNE medije v glaviće bolj ali manj opranih ljudi.

  Pojmom ne smete pripisovati pomenov, ki jih nimajo; tak je sicer kaviarŽIDO oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitpropagandni način, zato ljudje recimo menite, da pojem pronicljivost pomeni kakor nekaj pozitivnega.

  Pomeni le to, da pronica, ostalo je posledica UTURJENIH LAŽNIVIH nabijancij.

  Pisati “kritično” pomeni samo in le “ocenjevalno”, “pre-sojevalno” … =
  kritikos = grško sodnik, ocenjevalec …

  MURGL JUGOKOMI presstitutka (samoimenovana WATCHDOGINICA) Maja

  ni kritik, ampak je LAŽNIVKA, podtikovalka…
  Dela svojih MURGL JUGOKOMI tovarišev PODTIKA Človeku,
  one ne ocenjuje, ne presoja početij JJ-ja in ostalih POŠTENIH ljudi,

  ampak Človeku PODTIKA svoje drkancije in, kot že rečeno, MU PODTIKA zločinska dela MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH aparatčikov, torej njenih tovarišic in tovarišev.

  Je torej “pronicljiva” MURGL JUGOKOMUNISTIČNA LAŽNIVKA, blatilka, sralka, natolcevalka, podtikovalka …

  »Po njihovih delih jih boste spoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi.«
  .
  Odpreti morate oči in začeti spoznavati RESNICO.

  Pamet v glavo.

 • garfi

  zaradi nje ne kupujem več Reporterja in sami so si krivi
  njeni napadi so ves čas na JJ in druge
  začela je z Dr. Drobničem

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!