Posebna skupina za obračun s SDS

Po mnenju poznavalcev znotraj organov pregona obstaja posebna skupina, ki je zadolžena za obračun s SDS. Gre za ljudi, ki zlorabljajo policijo in tožilstvo za politične potrebe. To je še posebej vidno v predvolilnih obdobjih, ko poskrbijo, da se s politično motiviranimi preiskavami, ovadbami in sodnimi postopki poskrbi za ohromitev oziroma nevtralizacijo SDS.

Po informacijah naših zanesljivih virov naj bi bili v skupini, ki je zadolžena za obračun s SDS, Drago Šketa, generalni državni tožilec, Hinko Jenull, vrhovni državni tožilec svetnik, Harij Furlan, vodja Specializiranega državnega tožilstva RS, Darko Majhenič, generalni direktor Nacionalnega preiskovalnega urada, David Antolović, pomočnik direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada, Branko Japelj, direktor Uprave kriminalistične policije RS, in Dušan Florjančič, vodja sektorja za gospodarsko kriminaliteto v Upravi kriminalistične policije.

Številni obračuni doslej
Navedeni so v preteklosti že velikokrat obračunavali z Janezom Janšo, predsednikom Slovenske demokratske stranke (SDS). Začelo se je z Depalo vasjo kmalu po njegovem prevzemu stranke leta 1994. Od takrat je bil nenehno tarča, leta 2008 so mu celo preprečili vnovično zmago na volitvah. Janša je vlado v obdobju 2004-2008 vodil daleč najbolje v samostojni Sloveniji, bil je najuspešnejši slovenski predsednik vlade. Slovenijo je resnično popeljal na pot uspeha, gospodarski in drugi kazalniki so bili najuspešnejši. Ko je leta 2008 kazalo, da bo SDS na volitvah spet zmagala, pa je prišel pok iz Finske, imenovan Patria.

Kučanov Forum 21
Iz omrežja Foruma 21, ki ga vodi nekdanji predsednik države Milan Kučan, so afero najprej izvozili na Finsko, nato pa jo tik pred volitvami leta 2008 uvozili v Slovenijo. Učinek je bil pričakovan, na volitvah je zmagal levi trojček: SD pod vodstvom Boruta Pahorja, Zares pod vodstvom Gregorja Golobiča in LDS pod vodstvom Katarine Kresal, v vlado je vstopila tudi stranka DeSUS pod vodstvom Karla Erjavca.

Levi trojček s priveskom DeSUS je državo povsem zavozil, saj je tudi Slovenija čutila veliko finančno krizo, ki se je razširila tudi v gospodarsko. Začelo se je veliko zadolževanje države, vlada je po treh letih, leta 2011, padla. Leta 2011 se je začel tožilsko-sodni proces Patria proti predsedniku SDS Janezu Janši in zaznamoval volitve, na katerih se je za mesto predsednika s svojo stranko Pozitivna Slovenija potegoval ljubljanski župan Zoran Janković. Spomnimo na četico t.i. intelektualcev, ki so pred volitvami leta 2011 pohiteli na Magistrat in Jankovića prosili, naj vendarle kandidira na državnozborskih volitvah. Namen je bil seveda enak kot na preteklih volitvah: onemogočiti, da bi stranka SDS pod vodstvom Janeza Janše zmagala na volitvah. Janković je takratne volitve res dobil, vendar mu pozneje ni uspelo sestaviti vlade.

Ukradene volitve 2014
Nadaljevanje je znano. Tri leta pozneje so bile predčasne volitve, vmes je potekal politično motiviran in montiran sodni proces Patria, leta 2014 so tri tedne pred volitvami Janeza Janšo zaprli. Miro Cerar, domnevni novi obraz slovenske levice, je stranko ustanovil šest tednov pred volitvami in volitve tudi dobil. Stranka SMC pod Cerarjevim vodstvom je oblast prevzela z veliko prevaro. V njegovi vladi, ki zdaj odhaja, so sedeli tudi Socialni demokrati (SD) pod vodstvom Dejana Židana in DeSUS pod vodstvom Karla Erjavca.

To je na kratko o političnem dogajanju v Sloveniji v zadnjih nekaj letih. Afera Patria je padla. V SMC in drugih dveh strankah jim ni bilo dovolj, da so Janšo strpali v zapor, želeli so mu odvzeti še na volitvah pridobljeni poslanski mandat, vendar jim to ni uspelo.

Želeli so zaseči strežnik SDS
Šikaniranja in napadi so se nadaljevali tudi v letu 2015. Vrhunec je bil ob koncu leta, ko so kriminalisti na sedežu SDS opravili preiskavo. Na sedež stranke so vkorakali 15. decembra 2015 in želeli zaseči strežnik stranke. Kot priročen izgovor so navajali preiskavo strankinega poslanca Andreja Širclja v povezavi z Družbo za upravljanje terjatev bank. Zavajali so, da ima poslanec pisarno na naslovu glavnega tajništva SDS, čeprav je bilo policijskemu vodstvu znano, da to ne drži. Janša ni dovolil, da bi kriminalisti odnesli strežnik, saj bi s tem pridobili vse podatke o delovanju SDS. Pod odredbo za tako nesmiselno hišno preiskavo in zaseg strežnika največje opozicijske stranke v državi se je podpisala preiskovalna sodnica Deša Cener. Prav ta sodnica je pozneje zelo ovirala preiskavo parlamentarne preiskovalne komisije o bančni luknji in drugi sanaciji državnih bank.

Foto: Matic Štojs

Vojščak Drago Šketa
V skupini, ki je zadolžena za obračun s SDS, je tudi Drago Šketa, generalni državni tožilec. Na to mesto ga je predlagal njegov predhodnik Zvonko Fišer, ki je imel v aferi Patria prste globoko v marmeladi. Šketa je bil pred tem vodja Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru in je bil močno izpostavljen v primeru Franca Kanglerja, ko so bile nekdanjemu mariborskemu županu kršene človekove pravice.

Generalni državni tožilec Drago Šketa je v Mariboru obračunaval s Francem Kanglerjem.

V komunizmu prekaljeni Jenull
V skupini, zadolženi za obračun s SDS, je tudi Hinko Jenull, vrhovni državni tožilec svetnik. V tem delu moramo spomniti na primer Trenta, kjer tožilstvo Janeza Janšo preganja do onemoglosti. Pri tem je veliko vlogo odigral Darko Majhenič, ki je v vlogi vršilca dolžnosti direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) promptno spisal kazensko ovadbo proti Janši in si takoj prislužil imenovanje na direktorsko mesto. Na državnem tožilstvu so primer brez razmišljanja dodelili tožilcu Boštjanu Valenčiču, ki je po mnenju poznavalcev pod absolutnim vplivom v trdem komunizmu prekaljenega državnega tožilca Hinka Jenulla.

Vrhovni državni tožilec svetnik Hinko Jenull se je “kalil” že v prejšnjem, totalitarnem režimu. (Foto: STA)

Darko Majhenič je postal generalni direktor Nacionalnega preiskovalnega urada s pomočjo ovadbe proti Janezu Janši.

Harij Furlan in korupcija
V skupini, zadolženi za obračun s SDS, je tudi Harij Furlan, vodja Specializiranega državnega tožilstva RS. Priimek Furlan pa je povezan s korupcijo v zdravstvu. Stvari so prišle na površje tudi prek parlamentarne preiskovalne komisije, ki je preiskovala nakup žilnih opornic v zdravstvu, vodila pa jo je Jelka Godec. To, kar se v državi dogaja v zakulisju zdravstva, je neznosno, na kar opozarjajo bolniki, zdravniki in nekateri politiki. Vendar pa dlje od tega ne pride, ali kot je nedavno v enem od intervjujev dejal kardiolog Blaž Mrevlje: “Ker se nič ne zgodi, je to dokaz, da gre za organizirani kriminal, ki sega v vrhove države. Dokaz, da je država popolnoma odpovedala. Vsaka država ima svojo mafijo, nima pa vsaka mafija svoje države. Pri nas jo ima.”

Vodja Specializiranega državnega tožilstva RS Harij Furlan je neučinkovit pri pregonu korupcije.

71 odstotkov in domnevnih 200 tisoč evrov
Prav pri korupciji z žilnimi opornicami, s katero se je ukvarjala parlamentarna preiskovalna komisija, se je pokazala velika neučinkovitost Specializiranega državnega tožilstva RS, ki ga vodi Furlan. Izkazalo se je tudi, zakaj. Šempetrska bolnišnica je namreč skoraj dve desetletji kupovala žilne opornice od podjetja, ki je v lasti Aleša Furlana, brata Harija Furlana. Te opornice so kupovali po 71 odstotkov višji ceni kot v jeseniški bolnišnici, kjer so opornice kupovali brez posrednika. Portal Plus je med drugim zapisal, da naj bi Harij Furlan podatke v zvezi z žilnimi opornicami prodal enemu od t.i. lobistov v zdravstvu. V zameno za to, da tožilstvo primera ne bo procesiralo, pa naj bi po navedbah portala od tega lobista prejel 200 tisoč evrov nagrade.

Antolović s slabim spominom
V skupini, zadolženi za obračun s SDS, je tudi David Antolović, pomočnik direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada. Slednji je bedel nad hišnimi preiskavami v Kolektorju in pri Stojanu Petriču, lastniku Dela. V javnosti pogosto nastopa v primerih večjih preiskav t.i. velikih rib, vendar pa se nato ne spomni ali se ne sme spomniti nobenega imena. Kako bi se tudi spomnil, saj je v svoji vlogi očitno zadolžen za to, da se jih ne spomni. Antolović je bil pred tem vodja oddelka za gospodarski kriminal v Celju in partner Damjane Seme, novinarke komercialne televizije POP TV. To je televizije, kjer pogosto “prava imena”, med katerimi je seveda tudi Janez Janša, objavijo prej, kot za to izve prizadeti posameznik.

David Antolović je pomočnik direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada. Zadolžen je “za posebne zadeve”, pravijo poznavalci.

Japelj in Florjančič
V skupini, zadolženi za obračun s SDS, sta tudi Branko Japelj, direktor Uprave kriminalistične policije, in Dušan Florjančič, vodja sektorja za gospodarsko kriminaliteto v Upravi kriminalistične policije. Po navedbah Dejana Orniga in kakor je to navajala tudi parlamentarna komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, so kriminalisti prisluškovali in vdirali tudi v elektronsko pošto. Oba pa zelo lepo skrbita tudi za to, da Slovenija postaja policijska država. Vendar tudi tu skrbno sledijo načelu prvo- in drugorazrednosti državljanov. Razume se, da so SDS, njeni člani in simpatizerji drugorazredni, predsednik Janez Janša pa je za omrežja, imena in skupine nasploh državni sovražnik številka 1. Tudi tokratni cilj je namreč onemogočiti, da na volitvah 3. junija 2018 zmagajo desne stranke. Ali če parafraziramo besede Milana Kučana, ki jih je izrekel leta 1994 v Novi Gorici: Za dosego cilja so dovoljena vsa sredstva. Najprej diskreditacija, če je treba, tudi likvidacija.

Branko Japelj je direktor Uprave kriminalistične policije Republike Slovenije. V preteklosti se je že “proslavil” z različnimi aferami. (Foto: Matic Štojs)

Dušan Florjančič je vodja sektorja za gospodarsko kriminaliteto v Upravi kriminalistične policije. (Foto: STA)

Levica v Sloveniji še nikoli ni zmagala na pošten način!
Kronološko po letih volitev objavljamo dogodke, ki so bili razlog, da so levičarske stranke na vsakokratnih volitvah dobile predsednika države ali večino za sestavo vlade.

1992 – Likvidacija predsedniškega kandidata Ivana Krambergerja

1994  –  Afera Depala vas, politični obračun z Janezom Janšo

2000 – Nespoštovanje rezultata referenduma o večinskem volilnem sistemu in medijski umor Andreja Bajuka

2008 – Veliki pok iz Finske v režiji omrežja Foruma 21

2011 – Tožilsko-sodni proces Patria proti predsedniku SDS Janezu Janši

2014 – Na podlagi montirane sodbe v primeru Patria v zapor pošljejo prvaka SDS, konkurenco torej onemogočijo z represijo.

Demokracija.si

 • karlina

  Kakšne svinje, samo pogledaš jih in ti je vse kristalno jasno-zadrti komunisti in privrženci krvavega komunističnega režima, plačanci murgeljske mafije, fuj, v kakšni državi mi živimo, po pravici me je sram, da sem državljanka te države, kajti leta 91, se domoljubni SLOVENCI nismo borili za to, kar imamo že 25 let od osamosvojitve. Vse to je samo zaradi tega, ker , je kučan pretental Demos, ni bilo lustracije. To pa je stvari, ki jo Demosu res zamerim.

  • centurion

   “To pa je stvari, ki jo Demosu res zamerim.”

   Preberi si zadnjo tretjino knjige VSO Bela knjiga osamosvojitve,
   pa ti bo vse jasno in razumljivo. Niti slučajno se ni mogla izvesti lustracija.
   Za to rabiš VEČINO v parlamentu, ki je takrat NI BILO.

   Prilagam ti knjigo v elektronski obliki. Zahteva malo boljši PC sicer
   se nalaga bolj počasi. Preglej, pa javi kaj.
   Lp centurion.

   http://www.vso.si/spletne_izdaje/Bela_knjiga_slovenske_osamosvojitve/

 • Amerikanc

  Našteti naj se malo spomnijo na smrt Iveka,….

 • lauraas

  Imajo ideje, vedno so korak pred desnico.

 • Jan Kovalski

  Darko Majhenič je tisti tip, ki je že en teden po umoru direktorja Kemijskega inštituta Jamnika, na tiskovni konferenci, javno obdolžil umora Noviča, čeprav se preiskava sploh še dobro ni začela.

  https://www.youtube.com/watch?v=uBiA3x6FiEI

  V enem tednu naj bi opravili 150 razgovorov??? A jih imajo vse dokumentirane?
  Danes vemo, da si je Majhenič vse izmislil, in da nimajo nobenega dokaza.

 • Kako gre pa Dragotu Šketi raziskovanje gospodarskega kriminala? On pa verjetno ni nič politično obarvan, kot je bil verjetno predhodnik Fisher.

 • ĐĐ Style

  Še ena od mnogih teorij zarot za strašenje enoumnih ovac.

  • bolimeđoko

   A, tud ti si sem prilezu iz Venezuele. Kar RETUR. Ni platca. Mrš

  • if

   Vaš tokratni logotip in zgodovinska dejstva vas umeščajo med sovražnike slovenskega naroda!

   6. aprila 1941 so jugoslokomunisti bili del nacikomunistične sprege, ki je vojaško razbijala Evropo, s tistim dnem je začela tudi KJU.

   27. aprila 1941 so jugoslo komunisti Kominterne s prvim komunistom Kardeljem, članom Kominterne, ustanovili PIF proti VB, Franciji, ZDA.

   1. maja 1941 so komunisti Kominterne, člani Stalin, Kardelj Tito, gostili Hitlerjeve naciste na Rdečem trgu v Moskvi. https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

 • Branko

  Spet teorija zarote. Tole je že zrelo za psihiatrijo, ampak kaj bi od izrojene desnice kaj drugega pričakoval.

  • centurion

   Branislave, delirium tremens?
   Ti levičarjh ne dajo psov v garaži na razpolago že tri dni?
   Pejt na psihiatrijo.

  • Janez

   Osebno te bom poiskal.Obljubim.

 • montyamp

  UDBOVSKA DECA so vrh fašistične gore murglosrbske avantgarde ki neumorno uničuje slovencev rod.
  VSI NA VOLITVE ! ! !
  SDS je prava izbira .
  Zloba ki žari iz omenjenih marionetnih delavcev , ki z zlorabo svojih služb ostajajo na oblasti , je dokaz , da morilci,ovaduhi,zazidarji , niso sposobni vzgojiti normalnih naslednikov .

 • montyamp

  VSI NA VOLITVE ! ! !
  Očistimo že državo rdečega murglosrbskega fašizma .
  SDS je izbira ki lahko zajezi smrtno expanzijo levičarskega ultraidiotizma , ki je v 100 letih na tem prostoru uničil 3 države , SHS-JU-SLO .

 • montyamp

  Volimo SDS , da bodo predvsem psi in otroci poleg vseh ostalih lahko v Sloveniji normalno zaživeli .
  V demokrate preimenovanim ovaduškim vajencem udbopartijske teroristične celice , je potrebno pokazati vrata , ker nas bodo , če ostanejo na oblasti , požrli .

 • domovina mili dom

  V demokratičnih državah so takšni tipi premeščeni v uniforme, v cestne policaje.
  To bo lahka naloga za suspenz. Samo dokaze o uspešnem pregonu članov Foruma 21 na predložijo.

  • večni srb

   Ti se hecaš, ven iz policije in vseh javnih služb, takoj, taki nikoli več ne morejo delati za državo.

   • domovina mili dom

    Večje kazni ni, da ponižaš funkcionarja od “svinčnika na metlo.”

 • Anton

  med prvimi potezami, če ne že kar prvo potezo, bo moral SDS, vkolikor zmaga, narediti generalno čistko na pravosodju, vse te pajace bo treba nemudoma ovaditi zaradi malomarnosti in nestrokovnega oz kaznivega delovanja, dokazov zato je dovolj, za svoje grehe naj kazensko kot materialno odgovarjajo, slednje jim bo še prav posebno dalo za misliti.No jaz bi jim prisodil poleg rubeža, podobno služenje kazni kot ga prakticirajo v ZDA, in sicer z macolo v kamnolomu, pa naj izkusijo kaj pomeni DELATI, v pravem pomenu besede.

  sarkazem press

 • if

  RS ni demokratična država zaradi tipa ljudi, ki naklepno naročajo, konstruirajo, sprožajo, vzdržuejo in zastarajo afere omenjene v tem članku.

  Osvobodimo RS nedemokratičnega know-howa umeščenega v sovražnike slovenske ustave, ki pravi “Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!”

  Slovenke, Slovenci, na volitvah uveljavimo ustavo!

 • Aldo

  Se je ta skupina šolala pri Putinu in Kim Jong Unu ?

  • hribovc

   v severni sloveniji…

 • montyamp

  Preveč je atentatov .
  Komuniste bo treba na volitvah izločiti .
  To je ubijalska banda , ki je uničila državo .
  Krivosodje z omenjenimi majmuni na odpad .
  Slovenci imamo tudi prave pravnike , sprazniti bo treba murglosrbsko greznico .
  IVEK , JAMNIK ,………………………… KDO MORI ??????????????????????
  NEDOLŽNI SO PO ZAPORIH .

 • VERRZIFIKATOR

  Nomen est omen – Majhen Nič

  POSEBNA SKUPINA

  Videz v prvem hipu že porazen,
  zbrani kot posebna so skupina,
  kot preteklih časov ostalina,
  v hiši zarejena je golazen.

  Rovov izkopali so omrežje,
  spodkopavati edino znajo,
  za koristne kajpak se imajo,
  jih prenašati je vsak dan težje.

  Ko golazen se na hišo spravlja,
  nje ravnanje vse je kriminalno,
  zdravje da močno trpi mentalno,
  da zdrav duh iz hiše se odpravlja.

  Kje kako ji je na rep stopiti?
  Eno sredstvo je učinkovito,
  to pomaga v hipu, bliskovito:
  prvo gre podgano uloviti.

  Druge se poskrijejo kot miši,
  treba jim bo kajpak pomagati,
  tudi njih na plano vse zbezati,
  prej ne bo miru in reda v hiši.

 • centurion

  Dobro je poznati imena in priimke ter njih dela za
  ukrepanje, ko pride čas.
  In ta čas je blizu.

 • Stajerka

  ni problem, da je kontrola nad SDS…..problem je, da NI KONTROLE NAD VSEMI……toliko nedotakljivosti pri največjih lopovščinah ne najdeš niti v S. Koreji…….to, da pa se odpisujejo milijoni in sodišča takšnim dovoljujejo osebne stečaje, je pa direkten konckout (po domače direktno na gobec) 300.000 državljanom pod pragom revščine…….

  • Mare Kranjc

   Podtikanje lažnih afer, sprožanje lažnih sodnih ovadb in procesov, laži, zavajanja, žaljenje njegove žene in grožnje njegovim otrokom, ti imenuješ kontrola nad SDS? Kaj nisi razumela v članku?

   • večni srb

    Kdo ga je pa žalil, mogoče je kdo na vrhu res izjavil, da je treba Janšo zjebat, vsekakor ga ni ogrožal navaden klošar, nad katerim se je potem Janša znesel.

 • SmashFascism

  Banda komunistična …

 • AlojzZ

  “Ukradene volitve 2014”

  Če bi bil JJ na strani ljudi, bi takrat prijavil nepoštene volitve, saj so bili volivci zavedeni. Podobno je storil Kovačič in dosegel ponovitev.

  • SmashFascism

   bebček

  • centurion

   Na kakšnem prašku si pa danes?
   Z belega prehajaš na rdečga….

 • Franjo Trojner

  V naslednjih 14. dnevih se bo začel grob uigran medijski stampedo na stranko SDS, z edinim ciljem, da se stranki SDS in s tem njenemu predsedniku g. Janezu Janši z vsemi legalnimi in nelegalnimi sredstvi onemogoči zmago na bližnjih parlamentarnih volitvah.
  Vprašanje je samo, kaj so strici in tete iz ozadja po Depali vasi in Patriji pripravili za g. Janšo tokrat?

 • Antonius

  Za vsako bolezen raste rožica.
  Za Kučanovo *napast* je najboljše zdravilo, antibiotik SDS.
  Izkoristite pravico, zaupajte, ne bo vam žal, odločite se za antibiotik SDS.
  Kučanove garje bo odpravil na hitro.

  • profesor je telovadec

   če ne antibiotik, pa antipishotik, ki ga izloča uporabnik Janšari. garjavi pleško z grusupeljskim akcentom in kriminalno preteklostjo je dno dna, kar je tudi SDS

 • Rožle

  Instant murgle stranke, ki se imajo za neopredeljene stranke …
  Volilcem je treba povedati resnico o teh strankah
  , da so bile do sedaj vse tovrstne stranke še kako v levo usmerjene ..
  ko bodo to volilci to dojeli .. potem je zmaga SDS-a zagotovljena

 • lado

  ej SLOVENCI !!!! DAJMO SE NEKJE ZBRAT ,NAJ NEKDO predlaga kje in gremo TE GNOJNE RANE SLOVENIJE ,počistit !!!!!!!!! PRED VOLITVAMI!!!!! NO A STE ZA ,AL BOMO ŠE KAR TU ROPOTALI!!!!????? ČAKAM PREDLOG ,KJE BI SE ZBRALI IN NAREDILI VRSTNI RED OBISKOV !!!!!!!! VOLITE SDS IN DESNICOO!!!!!

  • Forex

   Dobili in zbrali se bomo 3 junija na volitvah. Tam bomo počistili z udbo in z lopovi.

 • ludvig

  …po desetih letih Hari Furlan nima rešenega enega usranega primera kurupcije….

 • Striker

  Zadolženost sektorja država oziroma konsolidiran bruto dolg države se je najbolj povečal v času vlade Alenke Bratušek leta 2013. V letih 2013 in 2014 se je državni proračun zadolžil za dobrih deset milijard evrov oziroma več kot pet milijard letno. Sledi ji vlada Boruta Pahorja, ki je za krpanje proračunske luknje v času finančne in gospodarske krize proračun zadolžila v povprečju za slabe tri milijarde evrov letno. Z dobro petmilijardo zadolžitvijo je na tretjem mestu Janez Drnovšek. Ta se je zadolževal v daljšem časovnem obdobju in je po zadolžitvi glede na leto vladanja na predzadnjem mestu. Glede povprečne zadolžitve na leto mandata je na tretjem mestu trenutni premier Miro Cerar. V povprečju se je zadolženost v njegovem mandatu povečevala za dobro milijardo evrov letno.
  Skupna zunanja bruto zadolžitev Slovenije se je najbolj povečala v času mandatarstva Janeza Janše. Celotni bruto zunanji dolg države poleg zadolženosti sektorja država vključuje še zadolženost podjetništva in posameznikov, finančnih in nefinančnih inštitucij, bank in tudi devizne vloge. Sestavljen je iz dveh skupin: javno in javno garantiran dolg (dolg države, državnih podjetij in dolgovi, za katere da država garancijo) ter zasebni negarantirani dolg (dolg zasebnih podjetij).
  Sedaj pa v zadolžitveah ne prikazujejo več skupne zunanje zadolžitve, ker bi s tem Janeza Janšo zbili s prvega mesta po skupnem dolgu.

 • Striker

  Lahko pa udari nazaj, če bo vsaj nekaj točk iz tega upošteval v svojem programu

  Slovenci s(m)o živeli daleč preko svojih zmožnostih, vlade od Peterleta, preko Drnovška, Ropa, Janše in Pahorja pa so to podpirale z najemanjem kreditov za pokrivanje vseh socialnih, medgeneracijskih, izobraževalnih, zdravstvenih, infrastrukurnih in ostalih problemov skupnega pomena.

  Predvsem pa so se zakreditirali taki, ki jih označujemo za tajkune, saj so v »velikem poku« izgubili velik delež svojega (kreditiranega) premoženja. Pa tudi mali ljudje so se prekomerno zadolževali, saj so bili krediti zelo ugodni, ljudje pa itak menijo, da je treba imeti boljši avto (bajto, bazen…) kot sosed

  1. Striktno se uporablja zakonodaja, ki osumljencu za kazniva dejanja onemogočiti razpolaganje s premoženjem pred pravnomočno obsodbo

  2. Revizija VSEH postopkov lastninjenja in revizij ob lastninjenju. Vseh, brez izjeme. Zastaralni rok je enak kot zastaralni rok za vojne zločine, torej zastaralnega roka NI!!

  3. Procesirati VSE tajkune in kriminalce, ki so se okoristili v tranzicijski noči.

  4. Sodniška služba nima več trajnega mandata, ampak največ petletni.

  5. Združevanje v sindikate je v javnem sektorju je zakonsko regulirano, tudi z prepovedjo stavke. Združevanje v sindikate v Javni upravi je PREPOVEDANO. V javnem sektorju se omeji izplačilo plač med najnižjo in najvišjo v razmerju 1:6 . Individulanih pogodb v javnem sektorju ni

  6. V javnem sektorju VSI dobijo 12 plač, brez regresov ali božičnice. Ukine se čas in denar za malico in denar za prihod na delo (sprememba ZDR). Delovni čas je 8 ur..

  7. V proizvodnem, storitvenem in ostali pridobitnih dejavnosti VSI dobijo 12 plač, seveda so delavci lahko dodatno nagrajeni gotovinsko ali z delnicami družbe. V primeru, da je delni lastnik država (ali javni sektor) je razmerje med najnižjo in najvišjo plačo 1:6. Odpoved delovnega razmerja v zasebnem sektorju je takoj z odpravnino treh neobdavčenih neto plač, če da odpoved delodajalec. V primeru stečaja podjetja, so delavci prvorazredni upniki za svoje terjatve. Pogodba o zaposlitvi je individualna. Ukine se čas in denar za malico in denar za prihod na delo. (sprememba ZDR). Delovni čas je 8 ur..

  8. Srednje šolstvo je obvezno. Šolanje do zaključene 5 stopnje v javnih šolah je brezplačno. Privatne šole za svoje delo NE MOREJO dobiti denarja iz javnih sredstev in so lahko samo namenske. Učencem se zagotavlja brezplačni obrok (ali dva) v šoli. Štipendije prednostno dobijo učenci v proizvodnih in storitvenih smereh. Študij NI VEČ BREZPLAČEN, je plačljiv in to polno plačilo.

  9. Zdravstvo ostane v takih okvirih in pravicah kot je sedaj. Uvede se centralizirana nabava vseh potrebščin za javno zdravstvo. Dodatno zdravstveno zavarovanje se plačuje ZZZS v enakem obsegu kot zdaj, D.D. zavarovalnice pa lahko izvajajo samo nadstandardno zavarovanje. Kdor dela v javnem zdravstvu NE MORE delati privatne prakse.

  10. Zmanjša se administrativni kader v Slovenski vojski, tako, da imamo 6.000-8.000 oboroženih vojakov in 150-200 uslužbencev in seveda naborniško vojsko

  11. Vse nezakonite priseljence se nemudoma extradira v njihove domovine. Stroški gredo v breme proračuna. Državljanstva R Slovenije ne more dobiti nihče, ki ni v rednem delovnem razmerju vsaj tri leta pred vlogo, s poskusno dobo in z aktivnim znanjem slovenskega jezika.

  12. Vsem, ki neupravičeno dobivajo socialno pomoč, t.j. cigani (Romi), navidezni vojni begunci, brezdelneži, tatovi itd. se pomoč odvzame. V KPD oz. zavodih za izvrševanje kazenskih sankcij je delo za zapornike (ne za pripornike) obvezno. Iz njega se krije materialna škoda za oškodovance, stroški bivanja v KPD in največ ¼ se nalaga na varčevalni račun zapornika za začetne stroške po izhodu iz KPD.

  13. Na Zavod za zaposlovanje je PREPOVEDANO dati ljudi na čakanje. Vsak, ki odkloni delo Zavoda za zaposlovanje se briše iz evidence. PREPOVE se študentsko delo preko napotnic in ali agencij.

  14. Vse verske skupnosti se financirajo izključno SAME iz cerkvenega davka, ki je za plačnika davčna olajšava, vendar ne sme presegati 2% bruto dohodka. Opravi se ponovna revizija fevdalnega premoženja verskih skupnosti, ki je bilo pridobljeno nazaj od države RS, s tem, da se preveri, kdaj je bilo odvzeto, kdo ga je odvzel in se jim ga vrne samo, če z listinami dokažejo, da je bilo po Jožefinski reformi to premoženje kupljeno. Podaritev takega državnega bogastva katerikoli verski skupnosti s strani kateregakoli oblastnika na ozemlju sedanje R Slovenije se šteje za nično. Verske skupnosti tudi NE MOREJO postati lastnik zemljišča pod nepremičninami, ki se uporabljajo za versko dejavnost.

  15. UKINE se VSE OBČINE. Uvede se največ 8 pokrajin . Število pokrajin je lahko še manjše, oz. se Slovenija deli na dve regiji in Ljubljano. Zbor pokrajin ali regij ima 24 poslancev in dva poslanca manjšin . Državni svet se v taki obliki ukine, namesto tega se uvede referendumski dan na vsak parno leto na drugo nedeljo v novembru. Stranke se financirajo izključno iz članarin, sponzorskih in donatorskih sredstev. Država NE SME in NI OBVEZNA prispevati nič za delovanje strank, niti za nadomestilo za volitve. Kdor stranko sponzorira, lahko porabi za to dejavnost največ 2% bruto prometa njegovega gospodarskega subjekta Kdor stranki donira, lahko porabi največ do 2% izkazanega letnega dobička in se donacija prenese v strošek Strank ne smejo financirati podjetja ki so v državni ali delni državni lasti

  16. V JAVNI lasti ostanejo: podjetja za distribucijo vode, kanalizacije in odvoza smeti ter daljinskega ogrevanja, podjetja za telekomunikacijske storitve, podjetja za proizvodnjo in distribucijo električne energije, cestna in avtocestna podjetja, železnica, letališča in letalski prevozniki ter Luka Koper Vsa ostala podjetja (sedaj) v državni lasti se proda čim prej. Definicija JAVNA LAST je to, da o to podjetja last slovenskih državljanov in NIHČE ne more dobivati bonitet v primeru dobičkov.

  17. Davčni sistem se spremeni, uvede se pravilo: Vsak račun VELJA za davčno olajšavo. DDV se ne sme spreminjati, ostati mora enak kot do sedaj, lahko pa se na osnovne življenjske potrebščine (kruh, mleko, moka, sol, olje …) ukine

  18. Korupcija in klientelizem javnih uradnikov se kaznuje z doživljenjsko izključitvijo iz javnih služb. Obenem jih tudi procesuirajo po kazenskem pravu, skladno z zakonom.

  19. Neplačilo katerekoli obveznosti delodajalca do delojemalcev in ostalih upnikov podjetja je KAZNIVO dejanje. Po spremembi ZDR in KZ se VSE ODGOVORNE v firmi z kaznuje dodatno tudi doživljenjsko izključitvijo iz vodstvenih ali upravnih služb. Take delodajalce se tudi javno objavi, da delavci vedo, kaj se jim obeta pri zaposlitvi v taki firmi. Za plačilni promet se znova uvede “SDK”, ki nadzira tokove denarja v državi in v tujino.

  20. Sosedska pomoč NI delo na črno. Za sosedsko pomoč velja, da je delo lahko opravljeno samo na objektih za osebno rabo. Razen v primeru, ko gre za preprečevanje škode na objektu (prekrivanje tovarniških hal po viharju) ali uničenja objekta (požar, poplava).

  21. Prisilna poravnava med podjetji se lahko uvede samo tako, da dolžnik poravna svoje obveznosti v CELOTI, vendar najkasneje v 5 letih, z obrestno mero, kot velja za varčevalne račune pri banki. Ko podjetje napove stečaj, je ta uveden TAKOJ, ko ga podjetje objavi. Prvi so iz stečaja poplačani delavci, šele potem pa dolžniki prvega reda.

  Enaindvajset temeljnih načel države za 21. stoletje in poštenje nas pripeljeta iz krize v desetih letih.

  Poleg teh načel bo moral »novi gospodar« urediti tudi zmanjšanje ostalih dela prostih dni.

  • večni srb

   Tale manifest bi lahko danes prebral edino na srečanju AVNOJ-a.

   • Striker

    “Prijatelj” iz javnega sektorja, ali lahko poveš, kaj bi bilo za srečanje AVNOJ-a in zakaj tako meniš. Drugače je tvoj komentar irelevanten.

  • Zora

   Če nekdo to napove in je oseba- izobražen, široko razgledan…..in ima za sabo ljudi, ki bi to lahko izpeljali..ga takoj izvolim.

 • MižekFiga

  Jekleni Janez je v času svoje vlade “državni” dolg ZMANJŠAL. Njegov finančni Bajuk je temeljito kontroliral državne finance in ne kot Gaspari (Murglski finančnuik). Bratuška je povečala državni dolg z novimi posojili in največjimiu obrestmi. Cerar pa tudi pojma nima o financah, saj mu jih regulirajo v Murglah in ex YU – novih NLB podružnicah.

  Torej je Jekleni Janez je v času svoje vlade “državni” dolg ZMANJŠAL.

  • primsek

   haha, na NOvi so v zaostanku, še vedno objavljajo prvoaprilske potegavščine! tale z zmanjšanjem dolga je že ena takšna, kaj pa notranji dolg, ki smo ga pokrivali s krediti? janšari je kriminalna napsihirana piškica, šiptarski prevarant, ki daje državo v upravljanje tujcem, recimo vpliv Orbana je že zaskrbljujoč

   • max

    bedak

    • Jože

     max to si sebe lepo opisal

 • šmentanamuha

  Evo vam, Udbo – partija v vsem svojem sijaju. Moj poklon Anžetu Logarju in Jelki Godec za pogum in vztrajnost, da sta razkrila dva največja korupcijska škandala in razkrinkala delovanje globoke države. To sta pravi zastavonoši stranke SDS. Tudi zaradi njiju bo moj glas šel tokrat stranki SDS.

 • Mariza Petrovcic

  Ljudje ne razumejo, da levica hoce imeti siromasne in nevedne ljudi, potem lahko pocnejo, kar zelijo. To smo spoznali v obdobju te vlade v predcasnem odstopu. Upam, da so to spoznali predvsem upokojenci, ki za polno delovno dobo na banki ne morejo dobiti kredita, ker je pokojnina prenizka.

 • mginko

  Na kratko : Podmladek stare udbomafije !
  A to naj bi bili kalibri, da pomagali drugorazrednim državljanom. Mafija !

 • milanček

  vsi ti udbovci takoj na spisek, kateri se ve!

 • primsek

  če bi bil jaz kriminalec, kot je Janšari, potem bi se tudi bal policistov in tistih, ki se ukvarjajo s pranjem denarja.že posojilo Đurićeve je razkrilo, kam je šel denar od Patrij, milijon je pri Zagožnovih, ostalo pa v predalu za nakup volva, denar, ki ga pere Urškina sestrična bančnica. pri takšni ekonomiji, pri takšni količini laži, pri takšnih orožarskih poslih bi seveda tudi sam trepetal pred pravosodjem. posebej če bi mi dajal totalitarist Orban denar za medije, potem bi tretjerazredne pisune pod vodstvom Biščka Pujsoglava, ki je vrgel svinjsko glavo na gradbišče džamije, naščuval na varuhe pravice
  janšari je mehkokurčna kriminalna natabletkana piškica

  • max

   Daj mi povej, kaj je s posojilom narobe? Kaj je vložena ovadba? Ni. Ker ni nič naroe, vse je bil le medijski pomp. Cel posel s patrio je vredne mand, kot je denkja ulo v Probanko in bilo odpisaneg (300 000 mio eur). In tebi nerazgledanemu in zaplankanemu je moteč Volvo za 20 000 eur?

  • xtc

   Nsjprej bebo,daj dokaz črno na belem kaj je JJ kriminalnega storil?A bo šlo-ne blodnje konkretne dokaze za sodišče,a bo šlo?

  • Ferdo

   Življenje vsakega levičarja je prazno in brezsmiselno.

  • sloustava

   Neverjetno, da nekdo, ki naj bi imel IQ vsaj 65, lahko pade tako nizko. Nekje je bilo prebrati, da za “mozmi 1000 nickov “stojimo” Pajnkihler &co. Hm! A bi clovek verjel, se posebej, ce pozna tega tipa, majhnega kot Kucan, a na njegovo smolo nima sombrera, ima samo slo hlapcevanja….

 • večni srb

  Predlagam, da se za najvišje položaje v državi, uvede izredna smrtna kazen.

 • Vera

  A zato so Šketo potegnili iz Maribora k sebi v Ljubljano ? Delajo naj raje pošteno in po zakonih !

  • Novakec1

   Zakoni so zanič dopuščajo te barabije.

 • večni srb

  Zanimivo je, da so za SDS in jelinčičarje ustanavljali take delovne skupine, medtem so nas okupirali hrvati in nam skušajo uničiti vse kar je še ostalo od Slovenije, pa se niti to ne ve kdo nam prisluškuje.
  Kot bi imeli med vodilnimi same hrvaške bosance.

 • svoboda sloveniji

  G.SODNIK, KJE SO P…. HLAČKE …
  NEVERJETNO, PAR DESETLETIJ NAZAJ NE BI VERJELA, DA SE LAHKO TAKI BOJAZLJIVCI POVZPNEJO TAKO GLOBOKO !!!
  SLOVENSKI NAROD ZBUDI SE !!!
  TO SO STRAHOPETCI BREZ HRBTENICE !!!
  UNIČUJEJO VSE, SAMO ZATO, KER JIM PUSTIMO !!!
  SLOVENCI VSI NA VOLITVE !!!
  VOLIMO SDS !!!
  OČISTIMO IN OSVOBODIMO SLOVENIJO !!!

 • xtc

  Definitivno Kučan počne isto,kot je Tito počel v Yugi,ko je obračunaval z opozicijo,le,da so si upali počiti le Krambergerja-a so ugotovili,da je prenevarno vajo ponavljati,zato počnejo druge lumparije.

 • lado

  Forex ,mi je jasno ,ampak jih bo treba fizično sankcionirat, zato se moramo zbrati in zmeniti kje začnemo !!!!! brez FIZIČNE KAZNI ,bojo še brcali ,od sodnikov ,do gošarjev ,morilcev in murgličića !!!! ta ZLOČINSKI APARAT JE TREBA NA SILO UUUUNIIIČIIIT !!!!!!!! AAAAMMMMEEEN

 • MOSTISCAR

  Ste kot tista svinja, ki stalno sanjo o koruzi, vi pa o zarotah. Kar seješ to žanješ. V vašem primeru je to sovraštvo. Bogi ste.

  • sloustava

   Tvoj mozganski domet je celo manjsi od Jankovicevega….

   • MOSTISCAR

    Vsaj hvala bogu, da je tvoj domet v redu. Kot sem rekel ubogi ste!

    • Jani Steiner

     Takile kot mostiščar and Co, tle gor smetijo in kozlajo. Prizanesite nam s svojimi umotvori na ravni neandertalca. Sicer pa imate cel kup svojih portalov , npr. 24ur. com, pejt tja gor pa tam seri do onemoglsti.

     • MOSTISCAR

      Tvoj nivo, odgovora vse pove. Ubogi ste!

 • joza joza13

  V to posebno skupino nedvomno sodi tudi naš Foglof Tunnek, Krtača20, ĐĐ Style, … skratka mož stoterih nickov – Anton Pajnkiher & co., ki soustvarja javno mnenje na vseh omembe vrednih slovenskih forumih.
  Ne pozabite na Pajnkiherja. Tudi njegov doprinos ni zanemarljiv, čeprav je majmun že blizu 60-tih…

 • sloustava

  Vsem omenjenim zelim dolgo, zeeeelo dolgo zivljenje. Enkrat se namrec kretenizmi Kucana koncajo, saj narod voli prav. Ko pride demokracija v Slovenijo, bodo na sodisce hodili vsi omenjeni, procesirani bodo POSTENO, Dob bo odprl vrata. Zakaj to verjamem? Ker so volitve tu, Slovenec in drzavljani Slovenije pa bomo volili pomlad, pamet, demokracijo! Uf, 33 tock Pozarja, ….tako je prav! Tudi Jansa bo po zdravju povprasal ljudi, ki so mu grenili zivljenje, in to kot hlapci po nalogu tipa, ki celo Slovenec ni! Ste pa res gamad! Dajmo, pomladniki, gremo po zmago na teh PRELOMNIH volitvah!!!

 • Hollograph

  Majhenic je na las podoben moderndorfrufru

 • Marija

  “Bravo” Kučan in ostala horda.Tudi vam poteče rok trajanja.

 • alborebeka

  Pa kaj teh prascov niše ne pokonča ,da bo za veke mir in red v naši državi!!!
  Hvala bogo jim je Tonin dal rdeči karton tako se dela z rdečo bando..!

 • Miro Jereb

  Pojma nimaš.

 • Miro Jereb

  Banda…to je vse. Mislim da bo kmalu konec potrpežljivosti…

  • stane

   Se ne. Narod je apaticen,razdeljen,neinformiran,vsak se briga za svoj vrticek.
   Za skupinsko zascito se niso slisali, itd.
   Samozascito!!!

 • Djuro Sumar

  Kakorkoli obrnemo, volivci imajo vedno prav. Tako je to v demokraciji, katero ste si na vse pretege želeli in sedaj jo imate.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
  SKOJ-a – Savez komunističke omladine
  Jugoslavije).
  SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
  savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
  se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
  jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
  se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
  traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
  socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
  demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
  ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
  Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
  stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
  imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
  t. i. “Združeno levico” itd.
  lahko še vedno opazujete:
  LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
  Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
  vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

 • Get Smart

  Kaviržido KOMINTERNISTIČNI=KOMUNISTIČNI=SOCIALISTIČNI=FAŠISTIČNI red =
  = red RAZREDOV = RAZREDNA DRUŽBA =
  1. gazde = kaviarŽIDO KOMINTERNA, stare SUŽNJELASTNIŠKE strukture babilonije, perzije,
  egipčije, bizanca, rima …,
  2. watchdogovi = psi čuvaji tekovina revolucije = pridruženi lumpenproleteri = kloaka, ki
  jo kaviarŽIDO KOMINTERNA postrga lokalno, tu, v MURGL KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI, so zato v
  glavnem sereorska zločinska govna nje,
  3. LJUDJE = SUŽNJI =
  – ženske so več kot na pol že umaknili iz javnega življenja = v 3/4
  primerih so vse njihove kao ženske dejansko transići, žrtvovani otroci
  posvečenih, ki jim spremenijo spol;
  moški = delavni sužnji
  transići = babilonske vlačuge nje
  ženske zmanjšane na minimum in pod totalno kontrolo gazd (za rojevanje SERBUSOV za
  očuvanje tekovina revolucije) –
  taka je agenda, ker tako pač potekajo dela in ker kaviarŽIDO KOMUNJARE vedno sledijo.

  • Get Smart

   Razen redkih izjem in novih članov, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Get Smart

  Vlada je MURGL JUGOKOMUNISTIČNA = ni slovenska = je v Sloveniji.
  KRIVOSODJE ni slovensko, JE MURGL JUGOKOMUNISTIČNO v Sloveniji.

  Slovenija je OKUPIRANA.

  Messi NI ŠPANSKI nogometaš, je ARGENTINSKI v Španiji.
  Ronaldo NI ITALIJANSKI nogometaš, je PORTUGALSKI v Italiji.

  POLITIKA je (pomeni) DELO ZA POLITEJO = DELO za DRŽAVO.

  MURGL JUGOKOMUNJARE ne delajo za Slovenijo,
  ampak DELAJO ZA MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO,
  ki je le oddelek kaviaržido KOMINTERNE.

  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kastrati=transići in njihovi SERBUSI=hlapci
  so lahko in so:

  –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
  –SRBO JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
  –RVACKO JUGOKOMUNISTIČNI levićiji v Sloveniji,
  –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI levičiji v Sloveniji*
  –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji

  –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji
  –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji

  i tako dalje do tokija.

  * babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA
   220 MILIJONOV € za projekt,
   ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
   40 milijonov €

   in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
   ampak jih
   je nagnal domov BREZ PLAČILA.

   Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
   Kaj odmeva v Stoščah?

   – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
   – ZA koga? Za PARTIJU?
   – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
   – “Evviva communismo!”
   – “Bandiera rossa la triumfera!”

   Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • Get Smart

  To je SLOVENSKI značaj (=značilnosti SLOVENSKEGA ČLOVEKA:

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    KULTURA je vse, kar ni naravno, vse, kar je nekogaršnje delo,
    delo poštenih ČLOVEŠKIH rok
    ali pa delo ZLOČINSKIH tac zverinskih kreatur = krvosesov in njihovih watchdogov =
    psov čuvajev tekovina revolucije, kot si ZLOČINSKE KREATURE same pravijo.

    Na svetu sta torej v bistvu 2 kulturi:

    1. = SLOVENSKA = KULTURA ŽIVLJENJA
    in

    2. = kaviaržido KOMINTERNISTIČNA = transićevska = pedro = lezbo = vukojebska = pedofilska = FAŠISTIČNA = MUSLIćKULTISTIČNA =
    = SOCIALISTIČNA = KOMUNISTIČNA = MURGL JUGOKOMUNISTIČNA =
    = kultura SMRTI.

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=MURGL-JUGOKOMUNIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     =FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     • Get Smart

      Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
      = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

      in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

      kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

      = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

      (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
      pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
      gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
      i tako dalje do tokija …)

      vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
      delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
      =
      “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

      1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
      2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
      psi čuvaji tekovina revolucije
      3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
      oz.
      z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

      Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
      seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
      .
      Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
      so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
      .
      .
      Jezus Kristus:
      »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
      .
      »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

      V trditvi “Velik del ljubljanske kulturne srenje stopil v podporo Anžeta Logarja za župana Ljubljane!”
      seveda ni kake laži, kot LAŽNIVO podtika transić Novak =
      MURGLSRBSKA pudlica, iz katere so naredili mekano curico in zdaj tu serje po portalu, namesto da bi zapustila garažo
      .
      Lublana je vsaj urad in seveda zgodovinsko SLOVENSKO mesto,
      tako da pojem lublanski lahko zgovinsko gledano enačimo le z slovensko kulturo =
      KULTURO ŽIVLJENJA.
      Ker se je oglasil velik del pripadnikov KULTURE ŽIVLJENJA, pač lahko rečemo,

      da se je oglasil velik del KULTURE ŽIVLJENJA.
      .
      Res pa je, da je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA uvozila na tone in tone JUGOKOMUNISTIČKIH LUMPENPROLETERA = zločincev = transićev = iz področja celotne KOMUNISTIČKE vukojebine JUGOSLAVIJE
      in jih uvaža še vedno in še tudi sama vzreja svoje satanistične pankrte

      in res je, da te svoje pse kao promovira kot kulturnike nje, toda to ne pomeni, da so kar neki kulturniki, ampak pomeni, da so (tako kot njihov glasnik transić Novak nje)

      samo in le kulturniki KULTURE SMRTI.

 • Franjo

  Če bo belčki bili pošteni in delovni, bi lahko zmagali na volitvah. Takih papkov pa res ne rabimo

 • Novakec1

  To kar je ratalo tukaj ni več slovenija ampak počefurjena multikulti idiotarija.

 • Marija

  In tako bo šlo naprej do britkega konca Slovencev,da bomo postali manjšina.