Prozorno novinarstvo! Novinar Večera Andrej Bedek se v napadih na SDS sklicuje kar sam nase!

Datum:

“Kot poroča Vestnik, so kriminalisti po neuradnih, a zanesljivih informacijah obe preiskavi opravili zaradi suma storitve kaznivega dejanja po 176. členu kazenskega zakonika (KZ).”

To je bilo v zvezi z domnevnim kandidatom SDS na Goričkem Stankom Reckom (kasneje se je izkazalo, da je samo evidentirani, ne pa tudi potrjeni kandidat, in da je od kandidature že prej odstopil) zapisano v Večeru. Časnik štajerske prestolnice se je torej skliceval na Vestnik.

Članek v Vestniku.

Če pustimo ob strani, da je lastnik Večera hkrati tudi lastnik Vestnika, in bi lahko zapisali, da se sklicuje sam nase, je zadeva še bolj bizarna. O zadevi je za Večer v članku z naslovom “Otroška pornografija: V SDS odgovarjajo glede preiskave” poročal Andrej Bedek, ki se je skliceval na Vestnik. A glej ga zlomka, tudi članek v Vestniku z naslovom “Kriminalisti preiskujejo kandidata SDS za poslanca” je napisal Andrej Bedek.

Članek v Večeru.

Torej, novinar Bedek se je skliceval na novinarja Andreja Bedka, novinar Bedek je citiral Bedka, novinar Bedek je poročal, kar je poročal Bedek. Bizarno.

Peter Truden

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Slovenski kmetje imajo dovolj birokracije, omejevanja in zanemarjanja

Medtem ko se v Državnem zboru RS odvija nujna...

Golobova vlada namenila še pol milijona za teroriste

Slovenija bo Agenciji Združenih narodov za pomoč palestinskim beguncem...

Škandal: Vpliv komisarke Jourove na RTV želijo pomesti pod preprogo

Evropska komisija je s skrivanjem dokumentov o vsebini pogovorov...

Ukrajinci v treh dneh zrušili kar šest ruskih letal

Ukrajinske sile so v zadnjih dneh zrušile kar šest...