fbpx

Razgrajanje v državnem zboru: Poslanka SMC razbila dragoceno steklo

Ko je v ponedeljek v državnem zboru potekala razprava o tem, kam bo izginila polovica denarja za drugi tir, saj vlada predvideva kar okoli milijardo in pol evrov za 27 kilometrov proge, je ena od poslank iz SMC odšla iz dvorane očitno s tolikšno jezo, da je s sunkovitim odpiranjem vrat razbila dragoceno steklo z napisi Prešerna in zgodovine.

V državnem zboru poslanci danes razpravljajo o pomembni temi, od katere je odvisno, ali bodo davkoplačevalci za drugi tir odšteli kar milijardo in pol evrov. Ko je poslanec SDS Branko Grims že drugič vprašal poslanko SMC Janjo Slugo, kam bo izginila polovica denarja, glede na to, da je projekt vsaj enkrat preplačan, je v tem času iz dvorane odšla druga poslanka SMC Vojka Šergan, ki je tako silovito izstopila, da je z vrati razbila dragoceno steklo, na kateri je bil napis Franceta Prešerna.

Zgolj nepazljiva ali razkurjena poslanka Vojka Šergan?

Vprašanja o odgovornosti smo poslali tudi v službo za odnose z javnostjo v državnem zboru, vendar so nam odgovorili, da je šlo za okvaro omejevalca vrat. Torej so kriva kar vrata in ne človek, ki jih je odpiral oziroma zapiral.

C. Š.