[Ekskluzivno] Sodnika porotnika v zadevi Carl&Pašek Šetinc proti Janši obsodila poročanje novinark RTV, ki je “globoko pod nivojem”, sodnica Barbara Žumer Kunc pa je iz njunih mnenj izpeljala povsem zgrešeno sodbo?!

Sodnica Barbara Žumer Kunc.

“V prispevkih, ki smo jih na sojenju imeli priložnost spremljati, je poročanje novinark globoko pod nivojem, ki ga od državnega medija pričakujemo državljani. Zato sodba ni izrečena v smislu zaščite in obrambe njunega profesionalnega dela,” sta v dodatnem pojasnilu začasni predsednici Okrožnega sodišča v Celju Petri Giacomelli zapisala sodnika porotnika, ki sta sestavljala senat, ki je obsodil Janeza Janšo na pogojno zaporno kazen zaradi tvita. Njegov tvit sta označila za “provokativen”, “klofuto”, kako neprofesionalno je njuno delo, pa stisnila Evgeniji Carl in Mojci Pašek Šetinc. Poleg tega predsednica senata Barbara Žumer Kunc sodnikov porotnikov menda sploh ni vprašala, ali se strinjata s sodbo oziroma ali je Janez Janša kriv ali ne, temveč, ali je njegov tvit žaljiv. Na vprašanje, ali je njegov tvit žaljiv, sta sodnika porotnika odgovorila z da, toda ali bi bil odgovor isti, če bi bilo vprašanje, ali je Janša kriv?

V drugem delu zgodbe o tem, kako je okrožna sodnica Barbara Žumer Kunc kot predsednica senata obsodila predsednika SDS Janeza Janšo na tri mesece pogojne zaporne kazni, smo razkrili tudi to, kako pristransko se je pripravljal teren, “uhojen” predvsem s strani tožnic Evgenije Carl in Mojce Pašek Šetinc ter kroga okrog njiju. Danes pa ekskluzivno razkrivamo vsebino pisma, ki sta ga sodnika porotnika, ki sta skupaj z Barbaro Žumer Kunc sestavljala senat, poslala začasni predsednici Okrožnega sodišča v Celju Petri Giacomelli. Spomnimo, zagovornik Janeza Janše Franci Matoz je zahteval izločitev tako Žumer Kunčeve kot tudi Giacomellijeve, a v zahtevi ni uspel. Več o tem, kaj se je dogajalo pred in med glavno obravnavo, ki se je končala z obsodbo Janše zaradi tvita, preberite TUKAJ.

V pismu sta sodnika porotnika Janko Pogorelčnik in Simona Zorko zapisala, da želita v zvezi s sodbo v procesu Evgenije Carl in Mojce Pašek Šetinc proti Janezu Janši podati dodatno pojasnilo: “Tvit Janeza Ivana Janše je žaljiv v smislu spolnega žaljenja obeh tožnic (kakor tudi Milana, omenjenega v istem tvitu). V smislu zaščite dostojanstva se strinjava z izrečeno sodbo. Če je Twitter seveda medij, kjer so objave kaznive enako kot v tiskanih, avdio in video medijih.” Sodnika porotnika sta torej upravičeno podvomila v pravilno odločitev sodišča, torej, ali je senat sploh imel podlago, da obsodi Janeza Janšo. Twitter namreč ni javni medij, niti ni vpisan v razvid medijev, 2. odstavek 158. člena kazenskega zakonika pa pravi, da je kaznivo dejanje razžalitve storjeno lahko le s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na spletnih straneh ali na javnem shodu”

Sodnica Barbara Žumer Kunc.

“Poročanje novinark je globoko pod nivojem, ki ga od državnega medija pričakujemo državljani”
Sodnika porotnika dodajata, da “je tvit provokativen, a glede na izrazito nekorektno poročanje novinarke Evgenije Carl, ob odobritvi takratne urednice Mojce Pašek Šetinc, na podobnem nivoju kot njuno poročanje (oddaji 16. 2. 2016 in 21. 3. 2016 ter ostalo, kar smo med obravnavo pogledali in poslušali). V prispevkih, ki smo jih na sojenju imeli priložnost spremljati, je poročanje novinark globoko pod nivojem, ki ga od državnega medija pričakujemo državljani. Zato sodba ni izrečena v smislu zaščite in obrambe njunega profesionalnega dela.” Pogorelčnik in Zorkova obžalujeta, da to dejstvo ni bilo izpostavljeno v zaključni besedi po izreku sodbe, ter dodajata: “Obsojen je nivo komuniciranja v tem primeru ene strani, a je enako zaskrbljujoč in nevaren tudi nivo druge. To je v zaključni besedi umanjkalo in s tem dalo prosto pot pristranskim interpretacijam sodbe v javnosti.”

Sodnika porotnika torej nista obsodila le Janševega tvita, temveč tudi neprofesionalno delo Evgenije Carl in Mojce Pašek Šetinc. Obsodba Janše se torej nanaša le na njegov tvit, sodnika porotnika pa ne želita izpasti, kot da se s prispevki omenjenih novinark, ki javno RTV Slovenija izkoriščata za nizkotno obračunavanje z Janšo in stranko SDS, strinjata ali ju celo podpirata, kot želijo prikazati nekateri. Jasno sta namreč dala vedeti, da je njuno delo “globoko pod nivojem, ki ga od državnega medija pričakujemo državljani”. Še večjo težo ta zapis dobi zaradi dejstva, da je Janšev zagovornik pred začetkom glavne obravnave zahteval tudi izločitev Simone Zorko, saj tudi ona po njegovem prepričanju, tako kot Barbara Žumer Kunc, ni bila določena kot zakonita sodnica, a je s podpisom na koncu dodatnega pojasnila očitno, da se niti Zorkova ne strinja z načinom dela omenjenih družbenopolitičnih delavk.

Pismo, ki sta ga sodnika porotnika poslala začasni predsednici Okrožnega sodišča v Celju Petri Giacomelli:

Sodnika porotnika sta se torej opredelila tudi do dela Evgenija Carl in Mojce Pašek Šetinc in zaključila, da je globoko pod nivojem. Poleg tega pa smo na naše uredništvo prejeli zanesljivo informacijo, da menda predsednica senata Barbara Žumer Kunc sodnikov porotnikov sploh ni vprašala, ali se strinjata s sodbo oziroma ali je Janez Janša kriv ali ne, temveč, ali je njegov tvit žaljiv. Na vprašanje, ali je njegov tvit žaljiv, sta sodnika porotnika odgovorila z da, toda ali bi bil odgovor isti, če bi bilo vprašanje, ali je Janša kriv?

M. S.

 • Antonius

  Sodnici Barbari Žumer Kunc se na najvišji pritožbeni instanci obeta *kurc*. Na ESČP z njim proti Slovenskemu krivosodju tudi zelo radi profesionalno opletajo.

  • zokispoki

   Moras samo pogledat sliko zgoraj, in takoj ves, kolk je ura…

  • hladnik

   Dokler v sodstvu ne bo vpeljana ODGOVORNOST bo tako.

 • SIMON ROZIC

  Ah, to naše čudovito nepristransko sodstvo;
  brez njega nam živeti ni!

 • VERZIFIKATOR

  Evgen Pašekaj

  HLAPCI IN JAVNO DELO

  Hlapci, delovni ljudje,
  samoupravljalci javni,
  na razpravi sodni glavni
  vsi skandirajo stoje.

  Zraven četa dekel vdana,
  hlapcem za pogum, podporo,
  sojenemu za pokoro
  kot moralna vojska zbrana.

  Njih se delo je žalilo,
  hlapcev, delovnih ljudi,
  njih ponos in njih moči,
  nezaslišano zgodilo.

  Vsak plačila da je vreden,
  kakršno da je že delo,
  zdaj med hlapci je zavrelo,
  bil dogodek je izgreden.

  Kdo si drzne ju žaliti,
  delavki pošteni, vdani,
  od naporov dve zgarani
  brez sramu nagovoriti?!

  Storil to povsem je javno,
  se obregnil ob storitev,
  blatil s tem je ureditev,
  žalil vse samoupravno.

  Nižal da je ceno dela
  in storitve je podcenil,
  cena, ki jo je omenil,
  je navadna laž debela.

  Kazen naj bo kar najstrožja,
  kar zločincem jih pritiče,
  hlapcev zbor po linču kliče,
  brusijo se že orožja.

  Sodba bodi vsem za zgled,
  zbor navija besno, strastno,
  ker je vsako delo častno,
  vsako svoj ima ugled.

  »Čast zgubljeno mu vzemimo,«
  hlapec vsak si duška daje,
  »zopet na okope, vstaje
  in po senci ga tepimo.«

  »Naj sramuje se trenutka,
  ko za dve je javni ženi,
  cipi častni in pošteni
  rabil pojem prostitutka.

  Sram ga bodi, a zakaj?
  Cipa ni dekle na klic,
  prostitutka zgolj poklic,
  cipa namreč je značaj!«

 • Ivan Friderik Novak

  Gre za prodajanje megle.
  Sodnika porotnika bi lahko povedala svoje mnenje takrat, ko ju je sodnica vprašala, če je tvit žaljiv.

  Po toči zvoniti je prepozno.

  • hladnik

   Si bil zraven, da veš, da ga nista povedala ?
   Zakaj stalno tule nestrpnost raztresaš in s komentarji zavajaš javnost ?
   – zelo neprimerno tvojega poklica

   • Ivan Friderik Novak

    O kakšni nestrpnosti govoričiš?
    Seveda, “krivica” se je zgodila Ljubljenemu vodji, zato razumem tvojo nervozo.
    . . . .

  • joza joza13

   Meglo ti prodajaš…
   Odgovor se med procesom na sodišču mora nanašati na vprašanje.
   Odovor v tem primeru je zaprtega tipa. Vprašanja o mnenju sodnikov porotnikov pa ni bilo!

   Pa kaj tebi ni jasno?
   Si danes že nafutral drobnico? No, čoban? Pojdi že…

   • Vili

    Torej poja nimaš kako sploh poteka sojenje porotnega sodišča kjerkoli na svetu. Si pač član SDS horde in ti je to olajševala okoliščina pač. Torej…. VEDNO in prav vedno so vsi člani porote pozvani k izjasjevanju. Ne glasuje se. Vsak posebej mora povedati svojo sodbo. Če ta ni enotna sledi usklajevanje. Čista člaž torej da sta ta tvoja SDS porotinika le malo posedela tam in ,ko je bilo potrebno izreči sodbo nista imela besede, pa sta si jo vzela zato po sojenju. Temu lahko verjamejo le SDS ovce. Sedaj razumeš morda zakaj vam vse raziskave javnega mnenja kažejo na upadanje priljubljenosti?

    • janezxy

     Pa povej,član katere horde si pa ti.Mi ne bo trba šlogat,bom kar s prve roke.Temu se pravi KOBALIZEM ali rdečuharski peskovnik,ki vničuje Slovenijo že 70 let.

    • joza joza13

     Sem Slovenec in v nobeno hordo ne spadam.

     Ti si pa dobro preberi vsebino (če znaš?), katero komentiraš…

     “Poleg tega pa smo na naše uredništvo prejeli zanesljivo informacijo, da menda predsednica senata Barbara Žumer Kunc sodnikov porotnikov sploh ni vprašala, ali se strinjata s sodbo oziroma ali je Janez Janša kriv ali ne, temveč, ali je njegov tvit žaljiv.”

   • Ivan Friderik Novak

    Še enkrat preberi besedilo zmazka, ki sta ga “spesnila” porotnika.
    Potem boš morda spregledal.

 • Peter

  Tovarišica je dobila nalogo, ki jo je vestno izpeljala.

 • MEFISTO MODRI

  Debela, zavaljena in pokvarjena deklica.

 • šmentanamuha

  Še en dokaz več, da z ženskami v slovenskem sodstvu nekaj ni v redu. Popolno pomanjkanje moralne razsoje, zgolj v funkciji globoke države, v posmeh sodstvu, v posmeh državljanom.

  • Steiermark

   ne samo v posmeh državljanom ampak v “opomin” – grožnjo!

  • janezxy

   Te zafrustrirane čarovnice morajo nekje priti do izraza.

 • KAPIBARA

  Sam sem že 25 let porotnik.
  Vedno sodnik vpraša, kaj misli senat. Ali je obtoženi storil očitano mu dejanje ? Ali je potemtakem kriv ?
  Bil je primer, ko se z drugim porotnikom nisva strinjala s sodnico in na podlagi tega NI imela podlage, kaznovati obtoženca in je bil oproščen. Res pa je, da nikoli več, nisem bil v njenem senatu.
  Ne razumem pa tega, da porotnika po obravnavi, polemizirata s sodnico, o postopku, pa naj ne bi podpisala !
  Sam, tudi v enem primeru nisem, pa je bilo to premalo.

 • althar

  Zdaj se torej presstitutkam ne sme več reči presstitutke. Kaj pa potem so?

  • Peter

   Družbeno politične delavke. AFŽ.

   • althar

    Hvala.
    DPD torej. A ni to v najboljšem od vseh časov pomenilo tudi družbeno potrebno delo (ali tlaka po domače)?

  • lili pili

   Kar lepo po domace povej…..

 • Ovce manipulantske. Blog tudi ni medij, pa ste na teh straneh v primeru sojenj via mikstone blog vztrajno nabijali drugace. Odvisno za koga gre, temu primerno se tolmačijo zakoni. Sick land

 • slosin

  3 mesece pogojnega zapora in 6.000 eur kazni za par besed…..Ne me basat, no… s temi vatli bi morali sredi najlepšega mesta vsakodnevno koga javno giljotinirati…

  • Vili

   So besede in so besede. Kot čkan SDS horde seveda tega ne moreš vedeti a.. veš da ena sama beseda lahko človeku spremeni življenje? Sodba kakega fašista namreč – Streljati! Torej? Je res le par besed nepomembnih?

   • slosin

    sskj: hórda slabš., navadno s prilastkom velika skupina nasilnih ljudi, navadno vojakov:;

    drži, ja, sodba kakšnega komunista namreč – streljati…….600 brezen….rezultat rdečih hord…no, pa tkole btw, na tvojo žalost nisem član sds….

 • pajot

  Kadija te tuži,kadija ti sudi.

 • Andrej

  Sodnik je v imenu ljudstva odločil: kriv je Janša. Razprava končana. Sodnik je sicer manipuliral, ampak, ker je bil cilj – kriv je Janša – dosežen, se zadeva zaključi. Ostalo je sovražni govor.

 • resnicaboli

  Hvala Bogu da nimam veliko opravka z sodišči ampak dvakrat sem doživel da so sodbe bile v korist denarja se pravi več imaš v žepu večja je možnost da zmagaš.

 • Steiermark

  kiblo špeha, ki ji je posrkala zadnjo “sivo” celico iz glave…..

 • lili pili

  Sodnika porotnika sta pozabila, da se v tej zadevi sodijansi ne pa novinarkama.

  Oba porotnika sta clana sds, vse jasno…

  • slosin

   …obe sta režimski novinarki, vse jasno…

   • lili pili

    Pri tebi je vse v temi, tebi se ne bo zjasnilo

 • lili pili

  Ce bi videl celo, bi drugace mislil… je lepa in tudi pametna..

  • janezxy

   Z zadnjem se ti ne moreš pohvalit.

   • lili pili

    Govorimo o meni mogoce, si narobe razumel clanek in komentarje, natakni ocala spij dva deci vode pa mars v koco

 • Prle

  Revček Kalimero alias Ivan Janez, manj naj tvita, tako bo največ dobrega naredil za svojo stranko,kateri non stop dela nepopravljivo škodo. Baje ga je Kučan v to stranko infitriral po dogovoru ZK. Ivan pa kot poslušen vojak uboga ukaz.

  • janezxy

   Si ti pradajzar infiltriran in član SDS,ker vse to ti obladaš.

   • Prle

    Po tvojem zbeganem in polpismenem pisanju sklepam,da nimaš več kot dva razreda osnovne šole. Socializem, ti je omogočil veliko več.

    • janezxy

     Samoupravljanje s temelji marksizma ti ni tuje.Socializem je tebi in tebi podobnim veliko omogočil.A to se v svetu ne kupi.

     • Prle

      Tvoja stvar če nisi pribrcal niti do tretjega razreda,ha,ha,ha. Najlažje je lajati za tipkovnico.

     • janezxy

      Samo bedak-norec se sam sebi smeji.Sigurno se boš tudi takrat smejal,ko ti bodo pismeno dokazali ,da si norec.Spričevalo si sigurno kupil.

     • Prle

      Potem ti imaš potrdilo,da si norec? Te imajo registriranega? No ja, zdaj te vsaj malo štekam.

     • janezxy

      Vidim,da že zjutraj piješ.Samo tako naprej.

     • Prle

      Ja vodo za boljšo prebavo. Ti verjetno štartaš s cvičkom,ha,ha,ha.

 • Duhec

  Če neb sodla Janši, je ziher neb tko slikali. Pa vir ste pozabl napisat al se sami sebe bojite?!

  • Peter

   Verjetno bi ji ponudili dekor kot za snemanje za Playboy. Tko je pa sodila Janši…Bo za drugič vedla, no.

 • janezxy

  ŽEkdaj sem napisal, da bi moral na to sprevrženo rdečo greznico HANZI RTV571 PASTI METEROIT,KO BI BILI VSI V KAVEZU.

 • Hunyađi

  Boh vari da sodniške kuzle obsodijo slovenskega kvazi heroja.

  • rubec

   Če bi ti bil samo kvazi majmun, bi še nekako šlo.

   • Hunyađi

    Ali če bi bil ti samo kvazi malikovalec Janšarija, nit to ne bi šlo na štiri oči, ker bi kri scal.

 • Olga101

  Sodstvo je treba očistiti rdeče golazni!

  • Prle

   Kakšen sesalec pa uporabljaš ali pa si še kar na sirkovi metli s katero letaš naokoli.

   • Nšo-či

    Morala sem se zasmejat, čeprav je tole otročje in kaže na to, da Olgi nisi kos.

 • rubec

  Najbolj jim gre na živce, ker je janša edina še živeča slovenska ikona. Kralj Matjaž je namreč že nekaj let na onem svetu. ŽIVEL JANEZ JANŠA.

  • Prle

   Imaš prav, tip je res ikona. verjetno večkrat serje v wc – ju na sodišču kot pa doma, baje je večina wc-jev na sodiščih širom Slovenjie popisana z Ivanovovimi grafiti.

 • Vili

  Kaj je pa to za eno blejanje* Seveda je twit javni medij. Celo če greš na Tromostovje (ali kam drugam) in začneš se dreti in trditi kar je ta bednik od Janše zapisal na Twit je to sodno pregonljivo. Kaj tu komu ni jasno.? Mislim da vsem vse razen SDS ovcam!

  • rubec

   spelsemajmun

  • Olga101

   Ste gledali oddaje presstitutk in to na mediju, ki ga vsi plačujemo???

  • janezxy

   Pa napiš,kaj je napisal.

  • tohuvabohu

   Prostitucija je pri nas dekriminalizirana, torej v čem je problem, bumbar?

 • Olga101

  Ta “sodba” je direkten udarec na svobodo govora in podpiranje diktature!

 • piko8

  Vili ga pili: krivosodje po okusu bavcona in Mafijskega botra milana kurčana je potrebno SFUKAT!!

 • Olga101

  Danes Janša, jutri vsi Slovenci! Dol s krivosodjem! Živel Janez Janša!

  • Prle

   Olga, kako zelo te podpiram, a ti 101-ka še dela. A vžge brez kablov,kaj pa krožna križišča, a ti še delajo probleme?

  • Prle

   Mimogrede, katerega Janšo si pa mislila, če si mislila liderja sds se ti je zapisalo napačno, kajti on je Ivan Janez, tako,da te lepo prosim, da popraviš tvoj zapis. Ivan zna biti jezen na takšne netočne zapise.

 • Prle

  Če ste pravi Ivanovi feni boste pa že donirali kakšen everček,da bo revček Ivan poplačal vse svoje grehe.

  • Miro Jereb

   Grehe ? Katere…datum, čas…opis…

   • slosin

    in seveda, za koliko je bila država oškodovana….bančna luknja, teš6, drugi tir, oprana miljarda na nlb, dutb….ajde prletina, dej številke in seveda koliko je jj tu zaslužil….

    • Peter

     V nedelskem ni o tem nič pisalo, pa so levi provokatorčki malo zgubljeni…sploh številke jih matrajo, no.

     • slosin

      dobri so edino v nakladanju in ravbanju tujega ….številke jih pa res matrajo….pravjo, da so tolk denarja nakradli, da ga tud preštet ne znajo…

  • slosin

   tud za tvojo enosmerno karto bomo kej zbral…

 • rubec

  A Tavčar majmun?

 • xtc

  Dokler bo sodnija polna takih kot je Koleta,klajnšca,Rakočevička,Masleša itd,levo mentalno okvarjenih bodo zadeve vedno take.
  Pri njih ni pomembno pravo,pomembbno je “služiti” CK ju in predsednikuu CK tako jih je naučil Bavcon na fakulteti,kajti kot jih je zdresirL BAVCON PRAVOSODJE NI NASMENJENO,PRAVILNEMU SOJENJU,MARVEČ JE NJEGOV NAMEN SLUŽITI IN VZDRŽEVATI OBLAST KOMUNISTOV IN SOCIALISTOV IN VSE JE PODREJENO TEMU,IN RAVNO NA TE ABOTNOSTI IN NESTROKOVNOSTI ves čas vrhovni sodnik Zobec in žena.

  • janezxy

   Banda 571,pa se še vedno ima za družbene politične delavce oz. pse čuvaje tekovin revolucije.In ta sprevržena izmečkasta banda opočita opoziciskim mediem pristranost.

 • sloustava

  A somjo na Pravni fakulteti ucili krsiti zakone? Ce se je udinjala udbomafiji, jo je treba ponovno postaviti pred komisijo profesorjev izprasevalcev. Ce ne naredi izpita, kot ga zahteva pravo, zakoni, ji je treba vzeti licenco. Takole se norcevati iz ljudi, mene, tebe, nas, ki smo Slovenci po dusi, volivci SDSa, je delo kriminalne zdruzbe, ki pozira drzavo Slovenijo.

 • sloustava

  Eleganten odgovor vsem kucanistom je: ubogi v duhu!

 • Miro Jereb

  Tvit žaljiv ? Hudiča jaz pa sem skoz mislil da je kompliment.

  • slosin

   cena je prenizka…..

 • Lustrator

  Trenutek, ko nimaš v odgovor niti enega samega argumenta in se spraviš na nivo osebne diskreditacije sogovornika na podlagi SLOVNICE (??!). Patetični ste komiji, patetični do dna.

 • Peter

  Lahko v četrtek pade februarski toplotni rekord?

  Načeloma da.

  Če bomo ugotovili, da je bilo to dobro, bo zanj zaslužen odličen šarec zedinitelj I, če pa bo slabo, bo zanj kriv Janša.
  Skratka, na balkanu nič novega, no.

 • tramal

  Ti si verjetno izdajalec lastnega naroda ,on pa je zavedni Slovenec ,pa čeprav ima morda korenine drugje .Raje imam tujca ki je lojalen Sloveniji ,kot izdajalca svoje domovine ,kar si ti.

 • slosin

  lukec, veš to je tako kot na cesti….z veseljem upoštevaš prometne znake, ki
  so ti v prid, ostalih ne…No, kako pa kaj sodbe US, ki niso tvojim rdečekožcem v prid? Aja, tvoji so nad US….

 • Imperial Commando

  Mi bo kdo od leviĆarjev razložil kaj je Janez tu storil narobe? Pa saj se ni zlagal, ko ju je označil za prostitutki…?? Saj vem, da leviĆarje resnica moti, ampak vseeno…

 • if

  Prostitutka, torej oseba, moškega ali ženskega spola, ki se zaradi materialnih koristi odpoveduje načelom, idealom.
  Slovar slovenskega knjižnega jezika, intereptacija 2!
  http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D61873

  Kaj razume oseba, če ne razume besednega sporočila, je njen problem.
  Ta problem, primanjkljaj, imajo ženske: Carl, Pašek Šetinc in Žumer Kunc, sodnica, ki ima očiten primankljaj tudi na strokovnem področju, ker je iz nerazumevanja kontekstne interpretacije izrekla nestrokovno in zato hkrati tudi nedemokratično sodbo!

  • Peter

   Boljši izraz je presstitutka.

 • Lea Pralines

  Janša je še premalo dobil kazni za svoj dolg pokvarjen jezik….ITAK GA TA POKVARJENOST TEPE CELO ŽIOVLJENJE…

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  ZA PUSTA.
  NAJ PUST “POHRUHRUSTA,
  VSE KRIVOSODNE SODNIKE IN SODNICE”. Mljask. L.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  RANJENI KRUTI ČAROVNIK
  JANEZ K.K. PLEŠE PO ČOPOVI, 2015.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=109698410071570&set=picfp.100030942349640&type=3&theater

  ŠALA

 • Osti jarej
  • hladnik

   Zapiši si ZA UHO !

 • Osti jarej
 • Peter

  …. je poročanje novinark globoko pod nivojem, ki ga od državnega medija pričakujemo državljani…..

  • Imperial Commando

   jst od državnega medija pričakujem uravnoteženost in nevtralnost, ne pa da mi take nabijajo “pomagamo ustvarjati javno mnenje” ter “odkrivamo mnenja, svojega imamo”, to zadnje je na reklami izrekla Mojca Štinc Pašek. Za kozlat.

 • Janez Kepic-Kern

  HVALA ZA INFO. AMPAK – VEŠ!
  Pojdi – raje spat. Ti si – saj veš – “TAK”. No – “tak” – saj veš. L.r. JANEZ K: KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  “LAHKO NOČ VSEM SKUPAJ
  RDEČI BALON”?
  je “TAK” – saj veste – pač – “TAK” – malo pikneš – pa poči, nč bat. L. R. Janez K. Kern KOMENDA
  P-S.
  “RDEČI BALON”
  KAJ BOŠ ZA PUSTA?
  JAZ, JANEZ K. KERN KOMENDA – BOM “TAK”
  ČAROVNIK KOT LETA 2015,
  KO SEMPLESAL PO ČOPOVI V LJ.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=109698410071570&set=picfp.100030942349640&type=3&theater
  PRIDI RAJE 2.3. PLESAT NA PUSTNI
  MASKENBAL
  NA LJUBLJANSKEM GRADU
  https://www.ljubljanskigrad.si/sl/dogodki-na-gradu/ples-v-maskah/

  KONEC ŠALE