fbpx

Rumeni jopiči ne bodo več drugorazredni, monitoring levičarjev bo potekal!

Foto: Polona Avanzo

“Tiranija prvorazrednih!! Medtem ko so bili udeleženci Rumenih jopičev v članku Svet24 3.7.2020 secirani v nulo – s slikami, imeni in priimki ter življenjskimi zgodbami – je 12 dni kasneje obratno izpostavljanje sporno?! Rumeni monitoring bo potekal, ne bomo več drugorazredni!” so se na pisanje prvorazrednih upravičeno odzvali Rumeni jopiči, ki bodo petkov protest pripravili na nekoliko drugačen, inovativen način. 

Tokrat namreč ne bodo v svojih značilnih uniformah, marveč se bodo kot civilisti pomešali med levičarske demonstrante in natančno dokumentirali, kdo vse so tisti kruhoborci, ki se sredi največje poletne vročine tako vztrajno borijo za naš denar, namesto, da bi svoje družine peljali na morje. Tokrat bodo Rumeni jopiči petkove histerične demonstrante peljali žejne čez vodo, saj slednjih ne nameravajo vznemirjati s svojimi značilnimi rumenimi svetlečimi nošami, marveč se bodo umaknili v “ilegalo”, in sicer tako, da se bodo oblečeni v civil, skupaj z njimi zlili v eno.

Tako bo novi razredni sovražnik politkolesarskih histerikov, ki so premierja Janšo začasno potisnili ob stran, postal neviden in vseobsegajoč, ideološki ekstremisti pa bodo morali budno paziti na to kako bodo izpadli na fotografskih in drugih posnetkih. Vsak izjemen dogodek namreč zahteva tudi dobrega fotografa, da ne gre v pozabo. Poleg številnih gasilskih fotografij iz prejšnjih “mitingov resnice” pa bo “fotografski album” tokrat bogatejši še za individualne. Dragi levičarji, vse kar morate storiti je to, da ste še naprej spontani, prvinski in histerični, takšni ste najbolj fotogenični.

Rumeni monitoring bo razkril, kdo so levi ekstremisti iz vrst javnih uslužbencev, med drugim zaposleni tudi na nacionalni RTV ter v nevladnih organizacijah, ki so financirane iz državnega proračuna. V petek ob 18.30 uri se prav tako napoveduje zbor harmonikarjev na Prešernovem trgu. Levičarski demonstranti so sicer vse manj številni, obenem pa so se tudi razdelili na dve grupaciji. Eni namreč bolj podpirajo politkolesarsko maškerado “rejca” pujse Pepe – Jaše Jenulla, medtem ko je drugim bolj pri srcu hujskaško mitingaštvo še ene neuradne organizatorice neprijavljenih petkovih “mitingov resnice” – Tjaše Prošek.

Foto: Polona Avanzo

Domen Mezeg