Štirje migranti oskrunili križ v Logatcu: Očividka v strahu ni želela storilcev, ki so v migrantskem centru, sodno preganjati, ker se prosto gibljejo po okolici!

Poškodovano razpelo na Cevcah blizu Logatca, ki so ga uničili ilegalni migranti (vir: Demokracija)

Po naših informacijah so migranti pred pol meseca v Logatcu (na Cevcah) oskrunili krščansko znamenje.

Bralka nam je sporočila, da so v petek, 27. septembra letos, štirje migranti iz bližnjega migrantskega centra oskrunili krščansko znamenje na Cevcah in razbili Kristusa na njem.

Občanka je poklicala policijo, ta pa se je, po besedah naše bralke, odzvala zelo pozno, čeprav je postaja blizu. Storilcev ni bilo več na mestu dejanja, zato naj bi policisti pozvali očividko, naj gre z njimi v center in pokaže storilce, ta pa je odklonila, ker se boji maščevanja, saj se migranti iz bližnjega centra prosto gibljejo po okolici.

Policija odgovarja: “O dogodku, ki ga omenjate v drugem sporočilu, je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena s strani oškodovanke 4. 9. 2019 v dopoldanskem času. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec preko noči poškodoval križ z Jezusom na Vodovodni cesti v Logatcu. Poškodovanje je bilo zaznano šele v dopoldanskih urah s strani mimoidočih in ni znan točen čas ali morebitni storilec kaznivega dejanja. V danem primeru gre za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, ki se preganja na predlog oškodovanca. Naznaniteljica je bila na kraju o tem seznanjena in predloga za pregon ni želela podati, zato policisti za predkazenski postopek niso imeli več zakonske podlage. O zbranih obvestilih so obveščali pristojno državno tožilstvo.”

Demokracija

 • Kabir

  Če bi podobno napravil z muslimanskimi simboli v njihovi državi, bi za lep čas končal na hladnem.

  • kalavnik

   A neeee. Ubili bi te….

  • JANEZ GUS

   Kaj govoriš.Javno ti odbijejo glavo.

  • mona lisa

   Ja v zemlji.

 • Slovenec

  Če bi kakšen kristjan to naredil muslimanom, bi ga v sveti jezi
  pretepli, ali celo ubili.

  • TITOJEZAKON

   Slovenec, če si domoljub, pretepi jih.

  • soc

   V islamskih državah se šarije držijo brez izjeme. V gniloči zahodni civilizaciji pač velja, da velja ena pravica za protikristjane (levake, muslimane), druga za nas drugorazredne. Pri nas tolikanj bolj izrazito, ker smo zašli s poti intimne opcije glavnega udbovskega šefa, sultana tega rdečega emirata. Zlobnega palčka.

  • Vesna Skukan

   Ubijejo že za besede, ki jim niso všeč. Ali že zato, ker nosiš križ okoli vratu.. ali pa kar zato ker smo za njih neverniki in nas je treba ubit.

  • Maat Maat Pravica

   Kristjani so zraven tega, da so uničili relikvije drugih ver, pomorili tudi ljudi, ki so bili pripadniki teh ver. Križarske vojne, zasužnjevanje temnopoltih, genocid nad ameriškimi staroselci! Če bodo kristjane iztrebili do zadnjega, se bo vsaj popravila krivica, ki so jo sami počeli tisočletja, en križ pa sploh omembe bi vreden. Kar so sejali naj žanjejo!

   • RATATA

    Jaz nisem nikomur nič naredil, pa me imajo prav tako namen zasužnjiti ali ubiti! No vas komijevsko elgebitovsko lewuharijo bodo, to se ve, samo urt pofukal…

    • Maat Maat Pravica

     Tudi njihovi predniki niso nikomur nič naredili in tudi oni niso nič naredili, ko so si takšni kot ti, vzeli pravico, da delajo vojne v NJIHOVIH državah. Podpirate USA, zdaj pa žerite kar so vam zakuhali!

     • RATATA

      Kaj pa ti veš koga jaz podpiram sirota pokvarjena marxistična lezbaška socialnotransferska!!

     • Maat Maat Pravica

      Po besednjaku, mi je vse jasno :-D

     • RATATA

      Besednjak praviš, da ti pomeni vse…, ja potem pa poslušaj lepobesedičenje levobesednjaške trobente vseh trobilskih orkestrov združene internacionale in si ga mencaj ob v rore zvite smrdečezezdaške Večere, Dela, Dnevnike, Mladine…

     • Steiermark

      Duševno pohabljeni, zlorabljeni in rdečuharji trosijo i n širijo laži, ker drugega niso sposobni, rdeči, petokrakarski stvori….
      Kdo pa dela vojne in kdo se upira sedaj, Trumpovi odločitvi, ki noče več vojn in je to tudi glasno in jasno povedal, umaknil svoje vojake iz “vojnih žarišč”, ki so jih začeli in nadaljevali razni clintonovski privrženci, demokrati in obamova črnska oblast? Več ti nebom govorila, ker očitno ne poznaš in si tudi nesposoben razumeti resnice!

     • soc

      Domnevam, da si brezoblični, brezbarvni državljan sveta, prežet z rdečo izobrazbo od doma do šole, pa še istospolen za povrh. Idealna in ciljna lahko vodljiva polopica frankfurtske šole. Si se kdaj videl v ogledalu? Not likely…

      Greznica, takoj.

     • Maat Maat Pravica

      Ti se boš požrl od sovraštva :-D

     • soc

      Žal sem dobil obisk in nisem takoj izvedel zasluženega metanja v greznico. Pa mi je zdajle sapo vzel tvoj odgovor…. Kdo pa misliš da si, revše, da si prislužiš tako močna čustva kot je sovraštvo? Gre zgolj za pomilovanje ubogega na duhu in čisto nič močnejšega. Tepčkov kratke pameti pač ne sovražiš, dokler po vzoru njegovih dedov ne začne klati.

      Zdaj pa popravljam napako. Marš tja dol.

   • Slovenec

    Ubogi revež…

    • Maat Maat Pravica

     Jaz zagotovo ne. Zame ni razlike med idioti ene ali druge vere.

     • Lustrator

      Seveda da ne, si več kot jasno napisal, da ju ne ločiš. Tako kot ne ločiš svete od posvetne oblasti, napada od obrambe, skratka imaš probleme že s kontrasti, kaj šele detajli…

   • mona lisa

    Ne mešaj jabolk in hrušk. Tu se ne gre samo za skrunitev križa ampak za mnogo več. Gre se za okupiranje Evrope s strani muslimanskih kozojebcev.

    • Maat Maat Pravica

     Do sedaj pa je bila okupirana s strani KRŠČANSKIH PEDOFILOV.

     • Steiermark

      Misliš, predvsem Slovenija, ki še je vedno, okupirana od komunističnih pedofilov, ki še vedno, po vzoru jb tita, največjega pedofila in množičnega morilca, delujejo tako kot on, ko je posiljeval otroke, 9-letne dečke, njegove pionirče! Ali morda spadaš mednje?

     • Lustrator

      Res? Te je v življenju že kdaj zlorabil “krščanski pedofil”? No, mene DNEVNO zlorablja komunističen sistem, ki ste nam ga brezmoralni že pred 75 leti preko volje ljudstva vsilili častilci Stalina in rdeče zvezde. Prav z vsakim nakupom, vsako transakcijozlorabljate mojo privatno lastnino za svoje lastne interese preko davkov, trošarin, prispevkov in ostalih različic legalne kraje.

      Po komentarjih sodeč si zgodovinsko in civilizacijsko popolnoma osiromašen, a če lahko v svojo betico vpišeš za danes eno samo misel, naj bo to naslednja:

      Evrope brez krščanstva ne bi bilo. In Evropa je prenehala biti svetovna velesila v trenutku, ko se mu je formalno in neformalno odrekla.

   • Steiermark

    Samo en zagamani kreten, ki je tudi poleg ostalega nepismen in nerazgledan, laho trdi in trosi takše idiotizme ter laži.! Torej bi po tvoje, najprej mi, v Sloveniji, morali pobiti – poklati vse zveri rdeče ideologije, ki je po vojni, izpeljala veliki geenocid nad avtohtonimi in antikomunisti, torej bi jih morali strpati v barake v Sternthalu ali po vašem največjem in najhujšem zločincu poimenovanega Kidričevega, in jih usmrtiti na način, kot so to delali prav oni in njihovi preniki – sežigali žive ljudi – otroke, ženske in vse ostale, jih pustiti zmrzniti, jih metati na velik kup smeti itd. Bolano, da bolj nemore biti in ti si eden izmed njih, a si upaš kaj takšnega trditi. In se to, od kdaj pa smo mi Evropejci in kateri , zasužnjevali črnce in kje?

   • Lustrator

    Bravo genijalec – v lonec KRISTJANOV si hkrati namešal praktično vse kar ti je prišlo na misel v tvoji pomanjkljivo izobraženi betici in pričakoval, da bodo ljudje to mirno prežvečili, kot da smo na mMC-ju ali kakšnem podobno blesavem portalu.

    Od vsega naštetega lahko DELNO kristjanom pripišeš le križarske vojne, pa še to ni nekaj česar bi se sramoval, ampak bi moral biti nanje ponosen, saj je šlo za OBRAMBNE vojne (razen nekaj anomalij internih trenj) namenjene varovanju neoboroženih romarjev in trgovcev in osvoboditvi ozemelj Svete dežele, ki so jo nasilno zavzeli muslimani in si tam podredili avtohtone kristjane in jude.

    Zasužnjevanje se je dogajalo in se dogaja po vsem svetu – krščanstvo se proti tej družbeni obliki bori od samega začetka, udejanjala pa jo je vedno posvetna oblast. Enako velja za ameriške staroselce nad katerimi so genocid naredile bolezni, ne pa krščanstvo. Krščanstvo je te bolezni zdravilo, jih učilo osnovnih civilizacijskih norm kot naprimer ta, da ni potrebno pomoriti nekaj stotisoč nedolžnih, da bo vsak dan vzšlo sonce. Konkvistadorji so bili poslani s strani Španske in Portugalske krone in ne papeža. Borili so se torej za dobro njihove matične države, ničesar drugega.

    Lahko komiji enkrat za vselej prekinete s temi tisočkrat ponovljenimi neumnostmi in zaradi lastne verodostojnosti vsaj spremenite fronto v nekaj popolnoma znanstvenofantastičnega, ker to ni niti na nivoju prvih treh razredov osnovne šole. Je pa res, da se že tam začne prav tovrstna indoktrinacija – čakal sem le še, da boš omenil zgrešeno predstavljeno inkvizicijo, pa bibil popoln Kordiš.

  • Dragan Krstič

   Celo ubil? Zagotovo bi ga ubili.

  • Steiermark

   Se vidi, da imamo na oblasti razne serpentinše muslijevskega izvora in v ozadju kratkonoge spake, še vedno prepojene z nasiljem in sovraštvom do vsakogar, ki ni njihove “rdeče” religije in ki si celo upa izdajati se za avtohtonega in Slovenca in nasprotika zločinskih ideologij, kot je komunizem in islalm!

 • Hribouc

  A sam to znajo miličaristi?
  Ne znajo pofotografirat vseh v tistem domu, gospa bo pač pokazala na fotografiji katera baraba je razbil Kristusa?

  Upam, da tole objavi, in Družina in Ognjišče – resno pričakujem in naj pošljejo Frančišku zaščitniku džihadistov ekspressno !

  • Janez Novak

   Ja, papež bo gotovo kaj naredil. Mogoče bo imel še kakšen navdahnjen govor o krščanskem usmiljenju.

   • mona lisa

    Še prej pa bo teroristom noge umil.

 • JANEZ GUS

  KAko to,da režimski rdeči mediji o tem nič ne vedo.Će bi stranka SDSn odtrgala kje rdečo zvezdo,pa se bi tem norcem strgalo.Tisti,ki je ta križ odtrgal,bo dobil svoje,razumeš ti to fafanka.

 • Unikatna

  Ali se delajo namenoma neumne?! Zato bo še več tega…Kje so to videli, da bo nekdo, na javnem pred ostalimi, pokazal s prstom na storilce…

  • Artur

   “Nsi-jevci so že vsi v luftu zaradi tega, ludamila je popenila: Kaj se pa to pravi obtoževati uboge begunce brez vsakih dokazov in pričevanja”.

   • Felikss_AH

    “ludamila” – LOL

 • Van Der Waals

  VSE MUSLIMANE NAGNATI IZ EVROPE!!! ILEGALCE PA SPLOH!!!

  • TITOJEZAKON

   Močno se strinjam s teboj. Ampak kaj bo pa rekel zaščitnik človekovih pravic? Še njega je treba nagnati.

  • Steiermark

   Predvsem pa tiste, ki niso pripravljeni “odložiti” svoje pripadnosti političnemu islamu, ideologiji! Ob vstopu v Evropo, naj to tudi dokažejo!

  • Lustrator

   Niso krivi muslimani, krivi so tisti, ki jim odpirajo vrata. Muslimani so bili povabljeni in so pač vstopili. zelo preprosto. Enako velja tudi za rabote naših rdečih vlad – je za korupcijo in uničenje zdravstva, pokojninskega sklada, prometne infrastrukture, brezposelnost, nepravno državo, tajkunizacijo kriv tisti, ki to izvaja ali tisti, ki so jim dali na volitvah ključe do tega resorja?

   Vprašanje je seveda retorično. Lustrirati je potrebno ne le komunistični vrh, ampak vso ljudstvo ki ga podpira. Brez izjem!

 • Janez Novak

  Kamen na kamnu ne bo ostal od evropske civilizacije.

 • alojz

  Da sta maročana ukradla audi v Nm in ga razbila na Zasavski pa ne pišete. Aja , sta že dobila “asil”. In bosta prosta nadaljevala pot v Đrmany.

 • Artur

  Tega vandalizma bo vse več pa ne samo tega še kaj veliko hujšega nas čaka s strani te primitivne, lopovske, parazitske, nasilne migrantske drhali tudi po zaslugi pro marakeških narodnih izdajalcev z obrazi, imeni in naslovi, kar pripravimo se “taglavno” šele prihaja.
  http://demokracija.si/fokus/ko-bodo-migranti-posilili-vaso-hcer-zaklali-vasega-sina-odzrli-pokojnino-vasim-starsem-se-spomnite-osmerice-ustavnih-sodnikov-ki-so-omogocili-te-zlocine.html

 • MIHA SLABE

  spet zavajate…preberite poročilo policije

  Policija odgovarja: “O dogodku, ki ga omenjate v drugem sporočilu, je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena s strani oškodovanke 4. 9. 2019 v dopoldanskem času. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec preko noči poškodoval križ z Jezusom na Vodovodni cesti v Logatcu. Poškodovanje je bilo zaznano šele v dopoldanskih urah s strani mimoidočih in ni znan točen čas ali morebitni storilec kaznivega dejanja. V danem primeru gre za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, ki se preganja na predlog oškodovanca. Naznaniteljica je bila na kraju o tem seznanjena in predloga za pregon ni želela podati, zato policisti za predkazenski postopek niso imeli več zakonske podlage. O zbranih obvestilih so obveščali pristojno državno tožilstvo.”

  • JANEZ GUS

   Slabe Notr Dame se je tudi vžgala sama,zaradi kratkega stika——pravi policija.Jaz ne verjamem več,da nosi miklavž,pa ti.

  • montyamp

   To je Kristus sam skoču s križa in pobegnu , ker na komuniste še muslimani , to je pa preveč .

 • RATATA

  No, za pulcaje itak vemo,
  da bistri niso, butasti pa.
  Pametno občanka!!, razpelo bo kmalu popravljeno in pripravljeno na ponovno domoliranje s strani šerijatskih pritepencev.

  Moram pa opozoriti, da je bil v Trbovljah kumunist, ki se je znesel nad kipom Marije in jo vrgel v Trboveljščico, pri čemer sta se ji odlomili obe roki…. kumunistični razbijač je doživel nesrečo …. pri kateri mu je oodrezalo obe roki!! Glej ga zlomka!!

  • TITOJEZAKON

   Ahahahaha..kuk si butast, še Marija se ti smeji.

   • RATATA

    Vse napišem z izključnim namenom, da nasmejim Devico Marijo.

 • Sandokan

  nažalost v evropi in BV ni miroljubne vere

  • xtc

   Sploh v Miroljubnosti prednjačita socialiizem in islam in njuni verniki

  • xtc

   Najbolj miroljubne vere so socializmi vseh vrst z komunizmom v slabih 100 letih več kot 300 miljonov žrtev na puklu.

  • Lustrator

   Katero vojno večjih razsežnosti smo nazadnje sprožili kristjani in kdaj?

   Prav miroljubnost kristjanov je naša največja šibkost z vidika geopolitične situacije. Krščanstvo, ki bi stremelo po svoji moči in razširjenosti je islam.

   • xtc

    A ne veš?Ko so se stepli v Libanonu med sabo arabci in ono ko sose stepli Judje in arabci na Golanu-same kršanske vojne.

   • Sandokan

    vse vojne v S Afriki in BV v zadnjem času

    • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

     Ja Globalisti za dosego cilja novega svetovnega reda,…rabijo migracije da svoje dosežejo v evropi.

     Problem – Reaction – Solution.

  • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

   kulturni marksizem je zelo nevarna vera/religija

 • Kr En Boštjan

  Te ilegalne smrdljivce je potrebno OSKRUNITI enkrat za vselej!!!

 • Andrej
  • mona lisa

   Gre za okupacijo Evrope. Potem bomo njihovi sužnji s katerimi bodo počeli kar bodo hoteli.

 • tasilo

  No, pa naj zdaj kdo zmeče paradajze v ljubljansko džamijo; ali pa se poščije na židovske spotikavce …

  Iskali ga bodo s policijo, s specialci, s Sovo, z NPU in še z vsemi pofukanimi multikulti nevladniki. Če ga dobijo, ga bodo razni accettoti “vzorčno in v opomin” fpržunili za najmanj 5 let …

  • RATATA

   Saj ne da zanikam holokavs…. toda prekleti kosherji!!!, če ga ne bi pribili na križ, bi se lahko pred temi štirimi sam branil…

 • Franc Šink

  Takih problemov bo vse več.Ženska naj se pa javno izkaže in jih prijavi.

  • mona lisa

   Kdo pa jo bo zaščitil pred golaznijo. In četudi se bo vedelo kdo so bili skrunitelji se jim ne bo zgodilo nič. Policija jih bo samo popisala in konec. Ženski in njeni družini pa potem gorje od te golazni ki se vleče po Evropi kot smrdljivi drek.

 • RATATA

  Maročan v ukradenem avtu zletel s ceste.

  Nekaj po 4. uri, se je na cesti med Litijo in Zagorjem zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v odbojno ograjo. Pri tem se je voznik lažje telesno poškodoval, in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Trbovlje. V vozilu je bil tudi potnik, ki pa ni bil poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

  Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bilo vozilo pred tem odtujeno na območju policijske uprave Novo Mesto. Osumljenca sta tujca, državljana Maroka, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

  http://kum24.si/clanek/novice/5da6cab372fe0/v-nesreci-na-cesti-za-savo-se-je-poskodoval-marocan

 • rubec

  Na posvetu o demografiji pri predsedniku Pahorju, je profesor s teološke fakultete dejal, da slovenija potrebuje svežo kri. Srčno upam, da se je predstavnik katoliške cerkve zmotil pri hišni številki, saj je dve stavbi naprej, ravno takrat potekal posvet o krvavicah.

  • Felikss_AH

   Ni se zmotil ni… ker tudi njegov vrhovni poglavar papak frankenstein gre po isti poti… ta je izjavil celo da Kristus, po tem ko je vstal, ni več noben bog, ampak navaden človek. Verniki pa še kar naprej romajo tja in častijo pravega satana… papastana

 • Antonius

  SD lahko šerijatarjem v logaškem centru pošlje kakšno čestitko in primerno zahvalo.

  • JANEZ GUS

   Širjatrji od SD že stalno prijemajo čestitke.

 • mginko

  Še naprej spite na dan volitev in s spanjem volite komunistično mlado udbomafijsko ……., ki potrebuje te ilegalce za svoje bodoče volivne glasove. Ne vem zakaj danes tako jamranje. Pokiličete danes (levo) po murgelsko toninovo SREDINSKO stranko, če si upa javno protestirat danes zaradi tega dejanja.

  • Slovenec

   Točno tako.

 • babicagrenajug

  Mimogrede, v samem centru Trsta, v ‘shopping coni’, sta predvčerajšnjim, ko še niti niso pokopali ustreljena policista s strani dominikanskega migranta, 15 letni Maročan v družbi z mladoletnim Albancem, oba z bogato policijsko kartoteko, zaklala 17 letnega fanta, domačina – vbodi okoli srca in trebuh. Ta naj bi po kritičnem stanju bil, na srečo, sedaj izven življenske nevarnosti.
  … toliko o naši perspektivni multikulti EU mladini.

  English vir: ANSA
  https://www.ansa.it/english/news/2019/10/14/boy-held-after-17-yr-old-stabbed-seriously-wounded_6e2d76ba-a351-45bf-a05f-41eee55e7178.html

 • skorpijon93

  vse muslimane izgnat iz slovenije, golazen !

  • JANEZ GUS

   Ne,dokler nam sodstvo uničuje državo.Prvo izgnat bavconovo sodstvo.,da se osvobodi država.a naj ne mislijo,da ne bodo odgovarjali.

 • dare326

  Koliko takih dogodkov je bilo do sedaj zamolčanih? Kakšnih 14 nazaj, so poročali o številnih policijskih vozilih in treh mrliških. Ali so se migranti klali med seboj? Nič, tišina.

 • totex39

  To je šele začetek noben se jim ne bo upal zoperstaviti in bodo na tak način imeli premoč nad domačini.

 • Anton

  Plačali so jih komunisti. Komunisti ob takih dejanjih doživljajo orgazme

  • šmentanamuha

   Zelo možno, da dobivajo od nevladnikov spodbudo za takšno početje.

 • JANEZ GUS

  Zakaj maneken molči.Naj ne misli,da se bo izvil.

 • Olga101

  Ker je policija neučinkovita in probleme ignorira, je najboljši recept: nekaj krepkih dedcev in naj divjake naučijo kozjih molitvic!

 • samsara

  Polne riti biološko pridelane hrane na račun slovenskih davkoplačevalcev, največ dvakrat mesečno enak meni, polni energije, brezdelni postapaški sovražniki ‘nevernikov-nas’, na znanem kraju, ob znanem času, na znan način kurijo svojo odvečno energijo, ki bi jo lahko porabili za kakšna koristna dela v njihovem nastqnitvenem centru. Ampak ne! Oni morajo svojo primitivno prepotentno naravo izražati na način, ki ga edinega obladajo. Uničevati in izražati sovraštvo do vseh in vsakogar drugačnega vonja in izgleda kot so oni.
  Izkazovati sovraštvo, pa čeprav do tistih ki jim nudimo mnogo več kot so kdajkoli v njihovih zakotjih tretjega sveta oni kdajkoli imeli ali kdajkoli sploh sanjali, da bodo tega deležni. Primitivni zaostaleži! Pretežna večina, po številnih statistikah tudi brez vsakršnih šol in znanj. Dobri in sposobni za nič, razen za to kar so v konkretnem primeru demonstrirali.

  • Felikss_AH

   Tvoja reakcija bi bila pravilna če bi se nanašala na domače vandale, vendar tu gre za povsem tujo vrsto ki se odziva drugače. Naj ti pripeljejo domov odraslega šimpanza in ga pusti kakšne pol ure samega… po pol ure ne boš ziher a si v svoji hiši ali si zašel kam v tri PM… pa še napadel te bo. A se boš jezil na čimpija ali na sebe in svojo nepremišljenost?

   Vsi vemo kakšne sorte je ta folk… tudi uvozniki vedo… in za razliko od tistega “tvojega” šimpanza, te primate se pušča da se svobodno klatijo po okolju katerega nebi smeli videti niti po Internetu. Policija pa je “zasrala” stvar ker bi gospa lahko zakrita pokazale na majmune… samo pol bi morali ukrepati… nakar bi se na njih usuli živi hudiči… od “varuha” česar koli že do histeričnih pizd iz PIC, Mirovnega svinjaka do SloTv, PoP in kar je še tega sranja… a ja, na koncu bi pa še Ustajalo Krivosodje mahalo z svojimi umotvori

   • samsara

    To norost tisičletja ki pravkar poteka, bi lahko opisal tudi kot norost nekaga kmetijskega posestnika velikega kalibra, ki se je odločil, da bo na njegovem posestvu poleg številnih in raznovrstnih domačih živali začel uvajati in naseljevati tudi v naravi prosto živeče divje živali vključno z zvermi. To pa zato, ker je v svoji blodni nori glavi prišel do sklepa, da je sobivanje bitij ki prihajajo iz povsem drugačnih okolij, bitij povsem drugačnih navad in praks ter nagonov, mogoče. Sebe bi seveda videl kot nekakšnega še nepriznanega svetnika, božjega poslanca, znanilca nove dobe.

    Recimo, da bi omenjeni norec to tudi dejansko začel izvajati…
    Kmalu bi sledil stampedo takšnih in drugačnih varuhov in zaščitnikov živali, pa ustreznih organov, medijev ter institucij. No na koncu bi ga odpeljali v prisilnem jopiču, če prej ne bi izzval strelskega obračuna in pobil nekaj policistov in zdravstvenega osebja, ter se na koncu fental sam ali pa bi ga likvidirali ,preživeli policisti.
    Kako se bo končala ta skrajna in normalnemu človeškemu umu absolutno nedoumljiva in nepredstavljiva norost, ki smo ji priča, bomo še videli.
    Zna biti ‘boleče’ in najverjetneje tudi bo, saj se človeštvo le iz takšnih okoliščin vsaj za nekaj časa zmore nekaj naučiti. Ni pa garancije.

   • rubec

    hihihehe

 • MrožičnoGrobišče

  Kako šibek je ta krščanski bok. Eni papki ga premagajo in vržejo s križa.

  • šmentanamuha

   Vidim, da si prav zadovoljen, ker nam zapečenci uničujejo imovino in kulturno dediščino.

  • Anton

   Levi križani vojak

  • Slovenec

   Pazi, ne sodi prehitro. Božja kazen bo kmalu udarila na cel svet.

 • Minovak

  In ustavni sodniki minus eden, hočejo, da vsi migranti ostanejo pri nas. Če pride do tega jih je potrebno takoj napotiti na naslove levakov in vladnih norcev, naj jih kar oni prevzamejo, hranijo, oblačijo in jim dajejo denar, če ga prej turbani ne ukradejo. Ker pri nas obstajajo levaki in ljudje, svetujem tem drugim, samoinicijativnost pri obrambi pred islamizacijo, ki že poteka, saj nas vlada nima namena branit pred terorjem. Če prestopi moj prag bo hitro videl 72 devic.

 • Slovenec 33

  Islam e krvava, histerična, agresivna in pedofilska religija, ki vse s katerimi pride v stik potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Proti vsem, ki se ne strinjajo z njimi se gredo džihad.
  Tudi uničevanje kulturne krajine spada v to njihovo agresijo.
  Je pa jasno, da levaki ne doumejo pojma, kaj je kulturna krajina in zato te živali vabijo in sprejemajo v slovenske dežele.
  Ko pride človek do znaka prepovedan prehod, se obrne.
  Ko pa pride žival do istega znaka pa gre naprej, kot da nič ni.
  Obleka nas pri tem ne sme prevarati.

 • montyamp

  Kolikokrat so že muslimani bežali iz Evrope ??????????
  Bodo pač še enkrat , gošaristi pa pred njimi .

 • šmentanamuha

  Jaz se ne bi preveč vznemirjala zaradi tega. Ko bo Bog stegnil svojo roko, bodo dobili trojno dozo, nekatere stvari bomo preprosto morali prepustiti Njemu, ker sami vsega ne bomo zmogli. Zlodejevim sinovom pa lahko damo samo Božji blagoslov in jih prepustimo Njegovi sodbi.

 • RATATA

  Če bi kdo potreboval pomoč pri prestopu ,,,
  https://www.delo.si/nedelo/pot-ga-je-iz-krscanstva-pripeljala-v-islam.html?fbclid=IwAR2R0c_BJ8xcmabE5NULxE29MsuJj6MdYqAP9Xa6qmWPcUaspRuNlkWx18M

  KORAN je samo eden – za vse muslimane po svetu enak.

  FDV magister in musliman !?

  Ni radikalnega in zmernega islama – je samo enoten cilj JIHAD = islamizacija celega sveta.
  Medtem pa “zmerni” muslimani s TAQIYO (laganje, zavajanje) izkoriščajo naivnost nemuslimananov,
  da lažje pridejo do svojega končnega cilja.
  Kolaboracija z “zmernimi” muslimani je čisti samomor za vsak narod po svetu.
  Vedno in povsod ONI prevladajo nad domorodci.
  Najprej z zvijačo in nato z agresijo.

 • šmentanamuha

  Kar pa se tiče očividke … kar koli se že gremo, morali bomo biti pogumni, brez poguma ne moremo pričakovati rezultatov v naš prid.

 • Olga101

  Koga moti krščanstvo? Komuniste in islamistie! Iste, iste!

  • Slovenec

   Na koncu bodo z jugovici udarili po nas.

 • Maat Maat Pravica

  I ti u tri.

 • samsara

  Logatčani, vi pa kar še naprej izkazujte gostoljubje tistim, ki se trudijo tako očitno pokazati kako zelo sovražijo vas, vašo vero in tradicijo.

  • šmentanamuha

   Ja, a niso imeli nekih skupnih “spoznavnih” srečanj? Mislim, pa kdo se hoče s takimi spoznavat?

 • Grega

  Zdaj lahko te Müsliče domov pošljejo, saj ni več vojne. Lahko grete domov še malo Đamije razbijat.

 • yasuo

  najprej bi morali razčistiti kdo sedaj zavaja in ne govori resnico
  tednik demokracija trdi da je dejanje prijavila očividka (oseba ki je dejanje videla) policija pa trdi da se je dejanje zgodilo ponoči

  • Olga101

   Čigava je policija? Koga ščiti? Kaj željo oblastniki? Kaj se dogaja po Evropi? Policija dela v skladu z marakeskmi sporazumom, ki ga je podpisal izdajalec Cerar, torej skriva kriminal ilegalnih migrantov. Kadar tega ne more, pa so migranti psihično labilni ali pa je vse v skladu z njihovo kulturo, ali pa se zgodi “v zavetju noči” (po Pribcu)! Zdaj si odgovorite sami!

   • yasuo

    to mi je vse jasno ker imam s policijo slabe izkušnje; pri vlomu v moj avtomobil je policija kaznovala mene, ker sem ( poleti ) pustil na avtomobilu priprto šipo (dva prsta)
    jezi me da novinarji demokracije ne vrtajo naprej in če so prepričani v resnico prijaviteljice ne razčistijo meglo in povejo jasno da policija laže

 • mare

  V vojno bo treba, vendar bo treba najprej obračunati z domačimi izdajalci, teh je pa veliko.

 • črnaovca

  Kazen: pojesti kilo svinjine in spiti liter vina

  • Slovenec

   In z bičem 50 batin po riti, nato pa izgon za vedno.

 • Waltter

  Še en dokaz da policija laže in taji. V obrazložitvi so navedli da je bilo storjeno ponoči medtem ko pa je očividka poklicala policijo in hkrati poudarila da so se odzvali zelo pozno.
  Torej ljudje vprašajte se : KAKO bo zgledalo ko bodo napadli vašega sorodnika ali vas? Bodo potem tudi rekli da so mimoidoči opazli da nekaj manjka dasiravno ste jih že pred parimi urami prosili za pomoč. Ženska naj sproži prijavo na policije zaradi opustitve uradne dolžnosti..

 • gabrijelobid

  In kako to da se taki osebki lahko prosto gibljejo naokoli?

 • gabrijelobid

  NEKAZNOVANI BODO IN TO BO VODA NA MLIN.

 • Dragan Krstič

  Muslimanski migrant, ki je prišel v Slovenijo kot6 letni otrok leta 1992 mi je pred nedavnim dejal da ko sliši cerkveno zvonjenje se mu naježi koža od besa, ko gre mimo cerkve obrne glavo vstran. To je hvaležnost muslimana ki mu je kristjan omogočil preživetje in udobno življenje.

  • JANEZ GUS

   Zapret ga v Ihan.

 • Amerikanc

  Evo, kako lepo sodelujejo z našimi “rdečimi noski”. Kordiš, Mesec in Brgla bi jim dali še državno odlikovanje; iranskim dohtarjem in inženirjem.

 • mona lisa

  Saj vseeno kateri so bili. Vse nagnat iz naše domovine saj so samo zlo.

 • JANEZ GUS

  Pod vsako krščansko znamenje obesit svinjsko glavo.To bodo tudi rdečuhi pustili pri miru.

 • Steiermark

  Morda so pa samo zase, naredili prostor na križu. Ker pa ne poznajo zgodovine in resnice o krščanstvu, pa so namesto postavitve križev za “leve razbojnike”, okrog Jezusa, pač kar Jezusa sneli s križa….

 • Den456

  S tem komentarjem si pokazal tvoje globoko poznavanje Danteja. Verjetno si ga pridobil v kulturnem društvu Cece Makarović, mentor pa ti je bil sam levičarski mesija Luka Lunatik. Dedek Franta bo zelo vesel, ko boš veselo širil njegove pravljice, murglpalček pa se že odloča katero nagrado naj ti podeli. Bo dovolj prešernova ali bi raje kardeljevo ali titovo.

  Lepo sanjaj mali komuniste, pa zvezdo si na zaključek hrbta nalepi, da bodo v LGBT vedeli, da si njihov.

 • Mark Peterbilt

  Golazen je potrebno ubiti.. Policija , pa vemo za koga dela .. vse se vrača vse se plača . In to dvojno ..

 • Steiermark

  To, kako je težko ali mogoče pobijati iz “Argentine ali rusije, pa tudi jugoslavije pod titom, množičnim morilcem in genocidarjem, pedofilom”, to najboljše veste vi sami, ki ste vse to počeli, vse do dokončnega propada jugovine in zločinskega sistema, ko ste širom po svetu in po nalogu zločinske udbe, hodili klati in streljati vse, ki jim je uspelo iz Slovenije pobegniti in so bili protikomunistično usmerjeni, kot vsak “pravoverni” Evropejec oz. Slovenec! Spomni se samo, kako ste izvajali eksekucije političnih nasprotnikov, samo po Nemčiji, pa tudi v Argentini ali kje drugje poo širnem svetu!

 • Steiermark

  Če bi bil pismen in bi bil tudi sposobn razumeti to kar nakracaš, potem bi še delno, verjela tvojim slaboumnim izjavam, nerazgledanega in zabitega komunističnega stvora….

 • Steiermark

  Ti si verjetno predstavljaš in sanjaš, da si kljub kumrovški izobrazbi, neki veliki intelektualec, čeprav niti pismen nisi….. ker, če bi bil, potem bi toliko časa vrtal okrog sebe po knjigah, dokler ne bi začel spoznavati in pozati prave, verodostojne zgodovine in zgoddovinskih resnic!