To je neverjetno! Predsednik ustavnega sodišča Knez podpira sodnika Accetta, ki se je v javni izjavi še enkrat zlagal!

Predsednik ustavnega sodišča Rajko Knez (Foto: STA)

“Sodnik dr. Accetto drugih sodnikov in sodnic ni zavajal; njegova pojasnila so bila jasna in izčrpna. Javna diskreditacija sodnika ni sprejemljiva; pozivi k odstopu niso utemeljeni,” je predsednik Ustavnega sodišča RS Rajko Knez zapisal v javni manipulaciji ob izbruhu afere, kjer se je ustavni sodnik Matej Accetto znašel v hudem navzkrižju interesov. Accetto je namreč poročal o aferi šele sedaj, ko je afera odjeknila, in ne pred letom in pol. Prav tako je Accetto dejal, da nikoli ni sodeloval pri pisanju programa SMC, kar je nemogoče zanikati, saj o tem obstajajo pisni dokazi. Znano je namreč, da ustavni sodniki pred odločanjem o zakonu o tujcih sploh niso odločali o njegovi izločitvi, saj so zgolj presojali o njegovi vlogi, o tem tudi ne obstaja noben sklep. 

Po ponedeljkovem razkritju afere glede ustavnega sodnika dr. Mateja Accetta o njegovem navzkrižju interesov, v katerem se je znašel ter se ni samodejno izločil, smo danes dočakali pojasnilo predsednika ustavnega sodišča prof. dr. Rajka Kneza. “Vloga sodnika dr. Accetta v času pred ustanovitvijo stranke SMC je bila na podlagi identičnih očitkov, kot se tokrat pojavljajo v nekaterih medijih, v preteklih letih že večkrat predmet presoje pred ustavnim sodiščem; prvič v zadevi U-I-191/17 (drugi tir), nazadnje pa v zadevi U-I-59/17 (presoja ZTuj-2, ločeno mnenje sodnika Jakliča). Sodniki so vselej večinsko presodili, da razlogov za izločitev ni. Sodnik dr. Accetto drugih sodnikov in sodnic ni zavajal; njegova pojasnila so bila jasna in izčrpna. Javna diskreditacija sodnika ni sprejemljiva; pozivi k odstopu niso utemeljeni,” je suhoparno pojasnil Knez in s tem opral svojega sodniškega kolega. Vendar Knezovi argumenti stojijo na zelo trhlih temeljih. Razkritje, da je Accetto aktivno sodeloval pri pisanju predvolilnega programa za SMC, ob tem pa se še opredelil za “tihega podpornika”, postavlja celotno zgodbo v popolnoma drugo luč.

Odzval se je tudi ustavni sodnik Matej Accetto, ki je pričakovano zavrnil očitke sodniškega kolega Klemna Jakliča o domnevni pristranskosti ter zavajanju kolegov ustavnih sodnikov. Kot je zapisal, ni zavajal ali lagal, očitki o sodelovanju pri pisanju programa SMC pa da so neutemeljeni, saj je objavljeno dopisovanje še iz časa pred nastankom stranke. Toda s tem je Accetto le prilil gorivo na ogenj in se še enkrat javno zlagal, predsednik US Knez pa podpira škandalozno sprenevedanje in metanje peska v oči javnosti.

Accetto je namreč poročal o aferi šele sedaj, ko je afera odjeknila, in ne pred letom in pol. Prav tako je Accetto dejal, da nikoli ni sodeloval pri pisanju programa SMC. Znano je namreč, da ustavni sodniki pred odločanjem o zakonu o tujcih sploh niso odločali o njegovi izločitvi, saj so zgolj presojali o njegovi vlogi, o tem tudi ne obstaja noben sklep.

Accetta zavarovali drugi sodniki, ko niso pustili, da bi glasovali o izločitvi
Med drugim so hoteli pred nekaj dnevi ponovno presojati o Accettovi vlogi, ko je sam formalno hotel, da mu preostali ustavni sodniki potrdijo odločanje v omenjeni zadevi. S tem pa je hotel Accetto pokriti svojo vlogo in ostati čist, vendar ga takrat drugi sodniki niso pokrili in ga niso hoteli izločiti.

Na škandalozno potezo se je že odzval eden najeminentnejših mladih pravnikov dr. Jurij Toplak, ki je napovedal, da bo sprožil kazenski postopek proti Accettu zaradi suma kaznivega dejanja protizakonitega, pristranskega in krivičnega sojenja. “Kot pisec več ustavnih pritožb in nosilec postopkov pred ustavnim sodiščem sem oškodovan, oškodovani so tudi mnogi drugi. Sodišče sodnika ni izločilo in ni se izločil sam, čeprav je močno povezan (sam si je rekel ‘tihi podpornik’) s subjektom, ki je bil stranka postopka ali predlagatelj kandidatur, referendumov in zakonov, ki so bili izpodbijani v postopkih pred ustavnim sodiščem,” je v današnjem pismu ustavnemu sodišču očital sporna pravna ravnanja Toplak.

Tri eminenta pravna imena, Boštjan M. Zupančič, Jurij Toplak in Klemen Jaklič so se kritično odzvali na Accettovo škandalozno udejstvovanje. (vir STA)

Tri eminenta pravna imena, Boštjan M. Zupančič, Jurij Toplak in Klemen Jaklič, so se kritično odzvala na Accettovo škandalozno udejstvovanje. (Vir: STA)

Ustavni sodnik dr. Klemen Jaklič edini izmed deveterice ustavnih sodnikov razkril škandal Accetta
Eminenca slovenskega pravosodja, eden najbolj priznanih slovenskih sodnikov Boštjan M. Zupančič se je čudil ob ravnanju ustavnega sodnika Accetta. “Če bi bil pameten, bi se izločil itak sam. Problem pa je tudi, da je lagal. Ne le, da je lagal, pač pa je zavedel ustavno sodišče, ki je izdalo odločbo, v kateri je potrdilo njegovo nepristranskost na podlagi njegovih zlaganih navedb,” pravi Zupančič. Na škandalozno ravnanje in vse napake v postopku pa je opozoril ustavni sodnik dr. Klemen Jaklič, ki je v ločenem odklonilnem mnenju nanizal vrsto nepravilnosti glede Accettove vloge. “Sodnik Accetto je ob odločanju o njegovi morebitni izločitvi iz razloga videza nepristranskosti takrat te navedbe izrecno zavrnil, češ da ni sodeloval pri nastajanju programa stranke SMC in da torej ni razloga za njegovo izločitev. Kolegice in kolegi ustavni sodniki sodnika Accetta takrat zato niso izločili. Toda pozor. Sodnik Accetto takrat ni govoril resnice. In vedel je, da je ni. Pri nastajanju programa stranke SMC je namreč še kako sodeloval. Podajal je dokaj obširne in podrobne pisne vsebinske predloge in razmisleke v procesu nastajanja strankinega programa. Te je med drugim pošiljal neposredno dr. Brglezu in dr. Cerarju, pri čemer je ob tem tudi pojasnil, da se formalno v stranko sicer ne bo včlanil, bo pa njen ‘tihi podpornik’ (citirani besedi sta njegovi lastni iz teh izmenjav),” je izpostavil Jaklič.

Vendar smo zopet priča klasični slovenski zgodbi, ko prvorazredni sodniki pokrijejo očitno sramotno ustavno in politično udejstvovanje Accetta, ki ga sploh ni sram, da je politično sodeloval s stranko SMC ter ob tem še vehementno odločal o istih zadevah kot ustavni sodnik. Ponavlja se že nič kolikokrat videna zgodba, ko sile kontinuitete branijo svoje vnuke krivosodja in globoke države.

Samo Samec

 • if

  Vse, kar sem imel povedati, je v ločenem mnenjuu, je resnica, ki je med razumnimi ni mogoče zavrniti.
  — Klemen Jaklic (@kjaklic) October 15, 2019
  __________________________
  Resnice med razumnimi ni mogoče zavrniti! Med razumnimi!
  Koliko ljudi v RS je razumnih?

  • resnicaboli

   Razumnih je kar dosti toda ti na oblasti in večina v raznih ustanovah pa ni vse za oblast povsod so njihovi to je žalostno.

 • JANEZ GUS

  Iz dneva v dan bredejo v globja nasprotja.Mafijcka banda na sodišču,šolstvu,policiji,gradbeništvu,zdravstvu, RTVS, prepletena kot slak plevel.vSI NA ULICE KAJ ŠE ČAKAMO.vrzimo za zneraj to gnilo rdečo skorumpirano pokvarjeno bando.Ustavno sodišče skrajno rdeče-skorumpirano.Ne more več skrivat.Gotovi so.

 • Antonius

  Lažnivci so se vedno podpirali in skupaj držali, zato tudi trenutni ustavni sodniki ne delajo nič drugače.
  Je pa bivši ustavni sodnik povedal resnico o Accettu. Če bi bil Accetto pameten bi odstopil. Ker je neumen na odstop niti pomisli ne.

  • pupa

   To normalen človek ne more verjet, da v SLOVENIJI presperirajo in nam vladajo na vseh nivojih LAŽNIVCI, PREVARANTI; TATOVI, PASJEJEBCI…………………….

  • pupa

   To normalen človek ne more verjet, da v SLOVENIJI presperirajo na vseh nivojih LAŽNNIVCI, PREVARANTI TATOVI,

 • Unikatna

  Ali ste pričakovali kaj drugega kot podporo?!

 • Janez Novak

  Sociopati in psihopati vodijo to državo v popoln moralni in materialni razkroj. V obraz nam lažejo in nas imajo za norca od Šarca vsi po spisku naprej.

 • tomven

  Knez je nastavil svoj šupak v “ime naroda”. Siromak.

 • samsara

  Kaj pa, če je ‘tovarišija enoglasnih in složnih’ navideznih uglednežev podkupljena?
  Sodba, ki so jo sprejeli in z njo izdali svlovensko državo ter slovenski narod, mi zaudarja po levičarsko globalistični entiteti, ki lomasti po svetu in seje kaos, nasilje, uničenje civilizacije…

  Judeževi srebrniki press

 • von Rhein

  Zanimajo me mnenja,grem na MMC,preberem samo prvi komentar in želodec se mi obrne. To in taki so vzrok za popolno zmešnjavo in razsulo na območju katerega nekateri imenujejo država.

  • samsara

   Ob tej priložnosti so se udbomafijski plačanci-prodane duše, še posebejj organizirali in angažirali.
   Gre za biti ali ne biti. Že Požar jim maje temelje, potem pa še sami nosilci sistema s svojimi osebnostnimi lastnostmi ni slabostmi.

  • tomven

   Res je. Nekateri imajo res preparirane možgane…. “če jih sploh imajo.

 • samsara

  “Accetta zavarovali drugi sodniki, ko niso pustili, da bi glasovali o izločitvi”

  Kar trudite se in tiščite pokrovko dol. Bo veliki pok, ki neobhodno sledi bolj temeljit in bo nepovratno odpihnil več prodanih duš.

 • ROMAN Naprudnik

  Najboljše,da odstopi vseh sedem s Knezom,ker tekšnih pristranskih in politično opredeljenih Slovenija ne rabi.

 • dob

  Komunistom uspeva prikazovati povezavo med Vzrokom in Posledico za nebistveno, oziroma da to dvoje ni povezano. nenazadnje, to učijo otroke v šoli.
  Ta idiotizem izhaja ideologije, oziroma iz Manifesta Partije, ki je komunistična dogma! Dogma je isto kot religija – ne potrebuje dokazov in argumentacije!
  V politiko to uspeva – v pravnem sistemu pa ne. V pravu (na sodišču) vse temelji na dokazovanju, na prepričljivosti argumentov, na logiki, po kateri je Stvarstvu narejeno in po kateri vse funkcionira.
  V Pravu je dokazovanje odgovornosti ravno v tem, da Logika povezuje Vzrok in Posledico. Pri tem se sodišče ozira na zakon, ki vnaprej določa, kaj je prav in kaj narobe. Pravila so stalna zato, da je sistem stabilen, ker sicer mu državljani ne zaupamo.
  Če je namen sistema ta, da vzbuja nezaupanje, potem je namen sistema vzbujati nezaupanje!

  • Nepriviligiran

   Prav taka je kriminalna organizacija RKC, ki ni demokratična temvec hierarhično strukturirana. Njen vojšačak je ddr. Jaklić, ki služi Satanu.

   • dob

    Ja, ampak ne vlada.

    • Nepriviligiran

     Saj komunistična partija tudi ne, ker ne obstoja več. RKC kler organizacija pa vztrajno, trmasto ter odločno pleza na oblastniski tron, se lazje ker komunistov ni več, da bi jim z enakimi prijemi kot jih sami uporabljajo oz metodami stopil na rep

     • dob

      Kjerkoli ljudje tolerirajo diktaturo, tam diktatura zavlada.
      Pri nas pravijo, da ni komunistov, a jih vseeno tolerirajo.
      Kjer ljudje tolerirajo komuniste, jim vladajo prav tisti komunisti, ki jih ni.

      Po katerih merilih kučan ni diktator?!
      Po vseh je diktator in po vseh je komunist.
      Tajo kot si ti tepec po vseh merilih! Usrane sprenevedavo… da komunistov ni več – dej pejt se lustrirat, teslo.

     • Nepriviligiran

      Hitlerjev inkvizitor, demon @dob, volk preoblecen v kožuh jagenjčka.

     • dob

      Na vsakem bavconskem sodišču bi to zadostovalo za mojo obsodbo.
      Ideologija ne zahteva dokazov, dovolj je etiketirati obtoženca.

     • Luiggi

      Jaz sem to dozivel in koncal na Golem,ne vem pa komu se imam zahvalit ali Bogu ali Titu,da sem ziv ostal in uzivam resnicno svobodo na zahodu ze 55 let!

     • macon

      Kaj drkaš s cerkvijo, baraba? Kdo pa kaj piše o cerkvi in kaj ima zveze cerkev z levimi lopovi? Levi verjetno kradejo in lažejo, ker jih SDS in RKC tako jezita, da to morajo početi ali kaj?

     • Nepriviligiran

      RKC-Vatikan klerikalci so naredili najvec gorja ljudem v zadnjih 2000let kar ne zmanjšuje zlocinov komunisticne organizacije, vendar ta danes ne obstaja ker so Zver in podobni vrgli KP knjižco v peč.
      Njihova (kler RKC-Vatikan) edina egoisticna želja je podrediti si ljudstva Sveta. Nič boljsi niso od imperijev kateri perejo mozak ljudem z islamizacijo.

     • pupa

      Brez, da mi poveš vem, da si SRBIN, je to zaznati iz tvojega pisanja.

     • Lustrator

      Klasičen agresiven komunajzar brez narodnostne tendence bi rekel. Pravi Srbi o vseh krščanskih vejah govorijo neprimerljivo bolj spoštljivo kot tale izgubljen trol.

     • Nepriviligiran

      Ne sem slovenske matere sin ter katolik z vsemi zakramenti. Oprosti, ker sem te razočaral @pupica

     • pupa

      Morda tudi si slovenske matere sin ali tata nije Slovenac tako kot ni mozak slovenska beseda.

      Ostani zdrav, po potrebi pa le vzami kakšno tableto.

     • Nepriviligiran

      Upam, da se mi bos opravičila, ker drugače si primitivna neandertalka oz malomešcanka.

     • pupa

      Opravičila se ti bom takrat, ko se boš ti opravičil gospodu ddr Klemnu Jakliču in RKC za izrečene žalitve. RKC verjamem, da ima v dvatisočletni zgodovini tudi nekaj napak vendar pred izrekom sodbe je potrebno vagati kaj zmaga dobro ali slabo. Ti nisi sposoben presojati.

     • Nepriviligiran

      Avtohtona neandertalka.

     • dob

      Kaj ko bi nam postregel s kako številko o tem, koliko ljudi je kdo pobil. Ideologija ali religija. Da ne boš samo nakladal. Ker do zdaj si samo nakladal.

     • Nepriviligiran

      Ne bodi prizadet kot otročaj. Jaklić naj postreze z dokazi in to materialnimi. Besedi Jaklica ne verjamem. Ne verjamem niti besedi drugih sodnikov, ko ne postrezejo z materialnim dokazi svoje teorije.
      Tako kot tebi ne vrjamem. Taki kot ti bi podredili ljudi, ko se bi povzpeli na oblast in si ustvarili akademski ceh ter se ne zmenili za reveža oz malega, nepriviligiranega in ne visoko izobraženega človeka-delavca. Pravi podjetnik spoštuje ter skrbi za svoje delavce. Spostovanje delavca ni boj za delavstvo v domeni politicnega levičarstva. Nisem politicno opredeljen niti ne volim oz vse kandidate precrtam že vec kot 20let. Sem pristas za objektivno strokovnost vladavine prava.

     • dob

      >>Jaklić naj postreze z dokazi in to materialnimi<<

      Madona, tega se pa ni spomnu… da je treba dokaze predložit.
      Najbrž je izpite na Harvardu naredu tko da je prepisvou
      kurba, zdej se je pa odkriu

     • pytm

      Ali pa, kar “na pamet”, he, he…

     • Nepriviligiran

      Diplomo mu je ocenjeval Cerar in jo ocenil kot izjemno kvalitetno in to na podlagi Bavconovega prava, ti šment, da je to mogoče. Komunist Cmerar, ocitno tisto noc ni dobro spal in se je zmotil, ker mu komunisticna indoktrinacija ne dopusti presodit objektivno strokovno.
      Na Harvardu diplomirajo tako republikanci kot demokrati, sodnike pa predlagajo nato obe stranki. V Ameriki so sodniki pristranski do svoje poloticne pripadnosti, v nekaterih primerih pa ne razocarajo ljudstva in so povsem politicno nepristranski, ko se gre v procesih kjer se najde politik.

     • Luiggi

      Lzes,podpiras komuniste,ki je dokazano,da z vladavino prava nimajo veze!

     • Nepriviligiran

      Ravno ti lažeš, ker komunisticno ter kanonsko pravo nima z demokratično ureditvijo vladavine prava, nima nic skupnega.
      Obe ureditvi sta avtoritativno hierarhicni.

     • Nepriviligiran

      Številka 600grobisc, ki jo je posredoval v javnost institut za narodno spravo nima nobenih konkretnih mat. dokazov. Mozno, predpostavljam, da necak likvidatorja Dežmana, prenasa nekaj skatel kosti “pobitih”, na vsa grobisca, ki jih sam raziskuje brez uradne kvalificiranosti poklica. Da je pa komunizem pobil 150miljonov ali več ljudi je brez materialnih dokazov. Kaj ce jih je 300milijonov ali 600milikonov? Pristranski revizionizem zgodovine je prav tako kaznivo dejanje, ko ni podprt z materialnimi dokazi oz prirejenimi mat. dokazi.

     • dob

      Te zablokiram, ker te imam dovolj.

     • Nepriviligiran

      Nic novega.

     • Luiggi

      Mal pokukaj v Ukrajino,pa ti bodo posteni Ukrajinci povedali,kaj se je zgodilo po upravo brkatega Josifa Visarionovica Dugashvilija Stalina!??

     • Nepriviligiran

      Saj tiste, ki so z rožami gostoljubno pricakali so jih namesto v gulage poslali v taborisca.

   • Lustrator

    Kdaj pa si nazadnje bil v tej kriminalni organizaciji, da si drzneš nonšalantno deliti tako močne oznake? In kaj navsezadnje sploh veš o dr. Jakliču, da ga tule asociiraš s satanom?
    Te tako zelo boli, ker slovenska družba ni 100% zločinska, ampak je vsaj 20% državljanov še demokratičnih domoljubov in kristjanov?

    • rabbit

     Seveda je za tega rdečkarja ddr. Jaklič satan, ker on je tisti, ki jim razbija njihov korito in ko bo enkrat korito razbito bo to rdeče revše lačno. Ampak čas bi že bil , da tudi desni pol začne revolucijo in to ne samo besedno ampak tisto pravo.

   • dob

    Jaklič je pošten človek in izvrsten sodnik.

   • Artur

    Nisem še zaznal da bi dr. Klemen Jaklič propagiral dogme RKC ali se ti je to morda prikazalo v deliriju zaradi uživanja trdih drog ali pa si komunajzlsko indoktriniran in toliko zmeden, da se niti ne zavedaš več kdo od tvojih častilcev satanističnega rdečega pentagrama služi komu. .

    • Nepriviligiran

     Nisem se slisal da bi kter sodnik komunisticne. Pa berem da so Accetto levičar kar je še huje komunist. Jaklic je pa redni gost Ognjisca ter predava na zasebni fakulteti katoliskega instituta.

     • Artur

      Jaklic je pa redni gost Ognjisca ter predava na zasebni fakulteti katoliskega instituta?

      Ja in kaj je tu narobe kaj misliš, da bo predaval rdečim satanistom, ki plansko ugonabljajo slovenski narod in državo.

     • Nepriviligiran

      Noben režim ne brani nizko oz neizobrazenega naroda kot je tlačil hlapce rezim pred komunizmom.

      To kar Jaklic ocita drugim sam pocne.

     • Artur

      Ja kaj pa pa počne? Od leta 2008 je profesor na ameriški Univerzi Harvard. Predava področja kot so ustavno pravo, moralne teorije, etika, človekove pravice, globalna pravičnost in demokracija. Res ne vem kaj je tu spornega razen za komunjare ki trogajo bavconsko komunistično ne-pravno sranje: “Kazensko pravo je najprej sredstvo za obvarovanje obstoječe družbene(komunistične) ureditve”.

     • Nata

      In kaj je narobe s tem ?? Katoliški inštituti so po svetu zelo cenjeni. Samo pri nas imajo negativni prizvok !
      Levičarske Univerze pa seveda vedo, da ga ne bi bilo dobro vabiti v goste. Le zakaj ??

     • Nepriviligiran

      Kje vidis, da pisem kaj narobe o inštitutih? Povem, da je klerikalski sodnik in profesor.

  • Luiggi

   Praviloma se strinjam,spomniti pa je treba,da je bilo krsansto pisano od istih tipov,kot komunistina ideologija,To je od vasih prijateljev Zidov!

   • dob

    Počasi.
    Ne vem zakaj bi Židi bili moji priijatelji ali sovražniki.

 • FORT WORTH

  Laznivci in prevaranti scitijo svojega laznivca in prevaranta in to ustavni sodniki, ki bi morali braniti drzavo pred zlorabo oblasti in ne glede na ceno zastopati in z zivljenjem braniti resnico.
  Ce spodkopljejo ustavo – spodkopljejo temelje drzave !!
  To pa je znak za rdeci alarm !!

 • svinska glava

  Tale Petrič je tudi ausglajzal: “Ustavno sodišče je tisto, ki – ko vsi vpijejo eno – prižge rdečo luč in reče, da je nekaj kršitev ustave.”… Ja, ko denimo kot takrat, ko so Janši iz zapora spustili zato, ‘ker je ogrožena demokracija’?… Pa da mora biti ustavni sodnik neodvisen. Poglejte tega Jakliča, kakšne zapise je imel na twitterju (jih je potem brisal), kot da bi bil fanatična oproda veliki vodji….Grozljivo !!!

  • FORT WORTH

   V hlev se spel…
   Brez JJ je ogrozena drzava in ne samo demokracija !!

   • Nepriviligiran

    To je kot da bi rekel da je bil general Franco demokrat, ceprav po militarno strateških sposobnosti je Janša proti Franku taborniški vajenec.

    • Lustrator

     Zato pa ga kljub absolutni oblasti in podrejenosti tako države kakor paradržave (gospdarstvo, mediji, šolstvo, bančništvo, sindikati, civilne družbe, kulturniki, pravosodje) ne morete in ne morete premagati niti na volitvah, kjer LDS-ovec šteje glasove?

     Patetik.

  • Nepriviligiran

   Brisal? Tako vrhunsko izobražen v ustavnem pravu pa kaže fanatična čustva pripadnosti ter podrejenosti Janši. Nekemu komunisticnemu indoktrinirancu.

   • macon

    Komunistični indoktiriniranec in povrh še polpismen si ti, leva sirota.

  • Luiggi

   Cist pravi nadimek imas,samo se truplo zraven pripni tako,da bos cela svinja to,kar rsnicno si!

 • tasilo

  Dr. Matej Accetto, dr. Rajko Knez, …

  Doktorat še ne pomeni, da nisi pizda. Lahko si celo doktorirana pizda.

  • Franc Šink

   Ali pa pizda znanosti.

 • Nepriviligiran

  So ddr. Jakliča učili pristranskih odločb odklonilnega mnenja ter pripdnosti RKC ter SDS na Harvardu ter Oxvordu?!
  Lajate da je Cerar komunist, ravno on je bil zaslužen, da je diplomo Jakliča ocenil vrhunsko kvalitetno, da je dobil štipendijo ter bil sprejet na Harvarda.
  Mal se pomirte SDS falanga.

  • macon

   Seveda je vse kar ni po volji levih ekstremistov pripadnost SDS in RKC, tako ste nori in polni laži in sovraštva.

   Za začetek se nauči pravilno napisati svoj forumski nadimek, potem pa še črkovati svoje blodne zapise.

   • pupa

    Pa je že popravljal svoj zapis, pa ni zaznal vseh napak, res TUPČEK.

  • rabbit

   Nisem vedla da so lastniki Harvarda in Oxforda RKC in Janez Janša, ene pa je janšitis že kar močno prizadel.

  • pytm

   Si tudi ti pravkar prilezel iz “šume”, da si v vsem tako nepoučen ?
   Boš moral opraviti malo dresure pri kakšnem dobrem strokovnjaku, da boš lahko tule komentiral, veš !

   • Nepriviligiran

    Ti pa na pregled k veterinarju; ki je zadolžen za avtohtone neandertalce.

 • Boco

  Rajko Knez je s tem dejanjem pokazal, da je marioneta v rokah globoke drzave,
  Osebnostno integriteto pa ima na nivoju brezhrbtenicne amebe.
  Po domace se takemu rece pizdek.
  Hudo mora biti tako zivljenje. Moram priznati, da se mi vseeno smili.

 • Boco

  V bistvu je ta odziv Kneza dober. S tem je le nazorno prikazal kako nizko je pravna drzava pri nas. Ne le pravna, cela drzava je iztirila.

 • Lustrator

  Hišica iz kart se počasi a vztrajno sesuva – če bi imeli v Sloveniji poleg Nove, Demokracije, Požarrepora in Ognjišča še kakšen resen medij, bi se slovenclji že zdavnaj zbudili iz svojih milnih mehurčkov, tako pa nas čaka še dolgotrajno bujenje apatičnih apolitičnih homo idioticusov, da zaplujemo v normalne demokratične in državotvorne vode.

 • dob

  Komuniosti so morilci na prisilnem dopustu v deželi “Demokracije”. Zelo trpijo, ker zakon prepoveduje ubijati.
  Zato skrbijo pa, da se demokracija preveč ne razmahne in zbezlja. Zanje je to samo polčas.
  V drugem polčasu bodo oni pisali pravila sproti, kot se njim zdi.

  • Luiggi

   Ne dam ti plusa,ker si se zmotil v svojem postu,tudi ubija se,samo ne tako pogosto.Spomni se malo nazaj,tisti divji lovec pa se Novica so hotl not stlacit,pr mej dus,vse skp smrdi po gnilih jajcih!

   • dob

    Zato pa jaz tebi dam plus

 • Artur

  A je to komu že jasno da gre za državni udar?

  • rabbit

   Mi imamo državni udar od 25.6.1991 ko nam je komunizem v drugačni preobleki ukradel državo. Posledice pa prihajajo na dan. Imamo totalno zjeban zdravstveni sistem, ljudje v Sloveniji pa so kot zoombiji, ki preklinjajo samo v gostilni ko imajo v riti kozarček ali dva drugače pa samo stokajo kako jim je hudo krivi pa drugi. Samo sami nikoli. Reve Slovenci imeli ste državo pa ste jo zajebali, oprostite na izrazu.

   • Andrej, Miha ali Jure

    V Sloveniji sin ne sme biti pametnejši od očeta.

 • svinska glava

  Pahor je naivno mislil, da ga bo Janša bolj ljubil, če mu izpolni željo, in da se bo Jaklič že znal obnašat, ko mu enkrat dajo funkcijo… Druge razlage, zakaj bi kdo takega človeka, ki se ne zna niti osnovno dostojno obnašat, nastavil za nič manj kot ustavnega sodnika, ne vidim. In boli me ku*** če ima pred svojim imenom DDr. napisano 20X !!!

  • svinska glava

   DDr. DDr. DDr. DDr. Jaklič je povsem nezrel za ustavnega sodnika, nastavljen SDS-ov človek, ki samo meša meglo!!!

   • Andrej, Miha ali Jure

    Meglo v tvoji glavi.

   • JANEZ GUS

    Svinska glava ti je mama rdeča.

  • pytm

   Vse si povedal o sebi.
   Saj tudi ti imaš dr*k v tvoji sv****ki glavi, a ne ?

 • IZBIRA

  Hvala, da vaš medij razkriva afere na vseh koncih in krajih v državnih podsistemih, ne vem pa zakaj bi bilo “To je neverjetno!” Bolj primeren bi bil parafrizioral krik Et tu Ustavno sodišče! To naj bi bil zadnji branik, temeljev države. Partija in slovenski socializem se je vrnil v polnem sijaju!

 • Moramo biti previdni. Začne se z diskreditacijo. Vemo kaj sledi. Potem je na vrsti diskvalifikacija, na koncu pa še likvidacija, lahko tudi fizična.

  • pupa

   Povej še, če ni pretežko, komo pripisuješ vse dosedanje LIKVIDACIJE?

  • xtc

   Ja ,cceto se je deskriditiral sam,kot večino vas levakov-Še BMZ je menil ,da ima kaj pameti,pa se je čitno uštel.
   Govoriš o likvidacijah?
   Kdo je to počel od 41-91 najbolj nato pa še Iveka in nekaj bankirjav,po cestah.
   Tudi za vse to mora priti težko prigarano plačilo- kako bo bomo pa videli.

 • JANEZ GUS

  Zanima me,kako zdaj naprej.Kje je opozicija.Kje se dobimo.Kdaj pride ladja.

 • Olga101

  Ustavno sodišče je treba očistiti murglskih podtaknjencev, ki uničujejo Slovenijo! Tisti, ki podpira lažnivca, je tudi sam lažnivec in osebno odgovoren! Odstopita naj Accetto in Knez!

 • xtc

  Težava je ,sedaj še večja NE samo Aceto moral bi oditi tudi predsednk s odišča
  Zadeva bo zagotovo škodila SLO v tujini in še nekaj sodstvo pač vse bolj poriva narod v plozicijo ,da bo pravico vzel v lastne roke najprej z sodstvom nato še tožilstvom,mafijskimi odvetniki in nazadnje še s rdečimi kriminalci.
  Me pa čudi sodniški neizmeren napuh in miselnost ,da so nedotakljivi,ppdobno je mislil tudi Ludvik XVI,pa se mu ni izšlo.
  Je pa vse bolj jasno ,da se SLO pravo vse bolj razceplja na tiste,ki še imajo prihodnos in one,ki bodo morali sprejeti posledice za svoja topoumna dejanja osebnega napuha in cena bo velika in kruta.

 • svinska glava

  Za osvežitev spomina… Ustavno sodišče je ponovno vzpostavilo pravico do azila, ki je pred leti nedopustno omejila Cerarjeva vlada s pomočjo SDS. Sodniki so odločbo sprejeli z 8 glasovi proti enemu. Proti je glasoval samo en in edini DDr. DDr. DDr. DDr. Klemen Jaklič, ustavni sodnik izvoljen na izrecno željo SDS.

  • macon

   Prašičji rilec, do azila so imeli vedno pravico vsi iz vojnih območij in iz dežel, kjer so bili preganjani. Zdaj bodo imeli to pravico vsi, ki se izvolijo priplaziti skozi mejni gozd.

   Si navaden lažnivec kot vsi tvoje leve sorte.

 • Jan Kovalski

  Še ena zmaga krivosodja!

 • Olga101

  Ustavno sodišče je s takimi potezami postalo leglo kriminala! Dogaja se tisto, kar je napovedala bivša poslanka Murglova!

 • piko8

  Murglska Mafija je ugrabila ustano sodišce, do kdaj bomo še prenašali rdečo golazen!!!

 • dob

  Tu se je treba vprašati tole:
  A. Lahko ustavno sodišče ukine referendum?
  B. Je možno z referendumom ukiniti ustavno sodišče?
  in
  C. Se lahko gripa prehladi?

 • Miki Miška

  Dr Knez a te ni sram … slabo boš končal

 • Borut Stari

  Laž je stalnica leve provenience.

 • Poštenjakar

  Saj to je Murglca napovedala, da bodo prevzel US.

 • Nata

  + + + + +

  Eh, gospod Jaklič ?? Med razumnimi ? Ti so se pa v naši državi poskrili , oz., so jih poskrili !
  Sedaj ste že spoznali , da v naših inštitucijah ne prevladuje
  razum, ampak pripadnost ta pravim !!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!