To pa je hipokrizija! Bližajo se evropske volitve, Tanja Fajon popolnoma spremenila mnenje o migrantski krizi: Zdaj se strinja z Orbanom

Tanja Fajon v družbi Milana Kučana na shodu v podporo migrantom.

Fajonovi gre za nohte. Z bližajočimi se evropskimi volitvami je spremenila tudi svoje stališče glede migracij. Če je še lani trdila, da te niso problem, in nasprotnike migracij obkladala z žaljivimi izrazi, se zdaj njena stališča ne razlikujejo od stališč madžarskega premierja. Ko pride do zagotovitve sedeža v Bruslju, očitno vsa načelnost glede migracij pade v vodo. Tako se zdaj Fajonova celo strinja, da je potreben boj proti nelegalnim migracijam.

“Migracije same po sebi niso problem, problem je strah, ki se je izoblikoval, in naloga Socialnih demokratov je, da znamo odgovoriti Evropejcem na izzive, s katerimi se soočamo,” je na Twitterju zapisala evroposlanka Tanja Fajon še v maju 2018.

Zdaj je vrag odnesel šalo. Evropske parlamentarne volitve se bližajo, v skladu s tem pa svoje poglede na migracijsko problematiko prilagaja tudi Fajonova. Vse za glasove volivcev.

( Vir: Twitter)

Tako po novem poudarja, da mora biti “naš pristop do migracij” bolj “človeški in solidaren”, ter da se je potrebno “boriti proti nezakonitim migracijam, predvsem pa reševati težave tam, kjer so nastale in od koder ljudje bežijo”.

(Vir: Twitter)

Pogledi tovarišice Fajon se po novem v celoti ujemajo s stališči madžarskega premierja Viktorja Orbana. Madžarska že zelo dolgo poudarja boj proti nezakonitim migracijam, s poudarkom na pomoči državam, od koder migranti rinejo v Evropo.

https://twitter.com/tfajon/status/1114067086366662656

To pa je samo zadnja od potez, ki jih je bila pripravljena sprejeti Fajonova v zadnjih tednih, da bi upravičila svojo ponovno kandidaturo na evropskih volitvah. Že pred časom smo poročali o nenavadnem povečanju produktivnosti Fajonove na podlagi MEPrankinga. Prenovljeni algoritem je bil v veljavi vse do leta 2018. Po treh letih aktualnega mandata, julija 2017, je bila uradna uvrstitev slovenskih poslancev na lestvico MEPranking naslednja: Patricija Šulin: 36. mesto, Igor Šoltes: 49. mesto, Ivo Vajgl: 73. mesto, Milan Zver: 113. mesto, Romana Tomc: 174. mesto, Franc Bogovič: 321. mesto, Tanja Fajon: 476. mesto in Alojz Peterle: 590. mesto (od 751).

Foto: Twitter

MEPranking je leta 2018 še drugič, tokrat drastično, spremenil svoje ponderiranje in s tem vstopil v polje podajanja subjektivnih ocen, kjer dejanska statistika aktivnosti poslancev ne šteje veliko, včasih celo prav nič. V ocenjevanje so namreč vključili pojavljanje na družbenih omrežjih, “pomembnost” posameznega poročila, amandmaja, funkcije, ki jih zasedajo, itn. Tako se vodja poslanske skupine, ki je praktično brez aktivnosti in si še z nekaterimi drugimi poslanci deli enega od zadnjih statističnih mest, danes uvrsti v sam vrh lestvice, enako velja za podpredsednike, predsednika parlamenta ipd.

Kakor pa je razvidno tudi iz grafa, se zdi, da je ravno zaradi pričakovane spremembe Fajonova povečala svojo aktivnost. Ni kaj, volitve se bližajo, Fajonova pa je očitno za to, da bo še naprej grela poslanski stolček v Evropskem parlamentu, pripravljena narediti tako rekoč skoraj vse. Celo spremeniti stališče, ki ga je ves čas zavzemala. Sicer pa to ni prva hipokrizija Fajonove. Spomnimo se samo na njeno kritiko Tajanija – le nekaj dni po rafalu obtožb s strani SD pa je z njim sedla za isto mizo na kosilce in se s tem celo javno hvalila. O tem, kako se Fajonova obrača po vetru, lahko več preberete TUKAJ.

Ivan Šokić

 • Common Sense

  S Tanjo se tokrat strinjam:) Da, boriti se je treba proti ilegalnim prestopom meje. In da, problem je treba reševati na samem izvoru. In da, Tanja je eno samo hinavsko žensko gobezdalo.

  • rabbit

   Takšna je že od osnovne šole dalje.

   • rdečicvet

    ……….Novega Polja

   • SIMON ROZIC

    …a osnovno šolo je tudi naredila; sem mislil, da ima samo
    kupljen magisterij….

    • Steiermark

     Ona še verjetno spada k tistim, ki so jih dobivali zastonj, kot tisti titovi učenci, ki so v 1 letu dresure v Kumrovcu, opravili vse stopnje izobraževanja, celo doktorate, ki so jih podelili najbolj (zabitim) – poslušnim in ubogljivim dresirancem…..

  • zokispoki

   Komunajzarska golazen !

  • DEATH TO COMMUNISM

   Mi nimamo kaj reševat težav v državah, kjer ni vojn! Največ te golazni prihaja iz držav, kjer ni vojne, torej je vse kar moramo narest, da jim preprečimo vstop v Evropo!

 • totex39

  Ona že ve kako je lahko naše volivce spremeniti, da ji bodo verjeli.

 • Get Smart

  Preimenovanja LDS-a = SKOJ-a v času KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE:
  med II. vojno SKOJ ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je SKOJ hkrati član USAOJ-a in deluje posebej (kot dandanes sekretar LDS-a GGOLUBIć kao ustanovi ZARES). Po vojni USAOJ preimenujejo v NOJ (NARODNA OMLADINA JUGOSLAVIJE), nato vse te “nove obraze” združijo spet v enega:
  SKOJ + USAOJ (NOJ)) = NOJ. Obstaja samo NOJ. NOJ preimenujejo v SSOJ =
  Savez SOCIJALISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE,
  ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji. V Sloveniji nosi ime ZSMS (Zveza SOCIALISTIČNE mladine “SERBUSNE”).
  ZSMS na prvih v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih volitvah v Sloveniji leta 1990 nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS,
  na naslednjih volitvah, 1992, pa centralni komite to ZSMS (Zvezo SOCIALISTIČNE mladine Srbije v Sloveniji) preimenuje v:
  –»ZSMS–LIBERALNA STRANKA«,
  –potem v »LIBERALNO DEMOKRATSKA STRANKA=LDS«,
  –potem v »LIBERALNA DEMOKRACIJA SLOVENIJE=LDS««.
  Najveći »liberalac nje« je bil t. i. DRTY DERNOVŠAK=MURGL-JUGOKOMIsrbo-šipac, ki je bil, POZOR nje,
  PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   Fajonica ni žensko …, ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO, kaviaržido KOMINTERNISTIČNO satanistično stvorenje, lahko tudi gobezdalo, toda pojem gobezdalo je takorekoč olepševalnica za zločinska dela drugarinice Fajonice, ki je samoimenovana »smrtna neprijateljica ljudi« in s tem seveda tudi žensk.
   Če naredimo majhneh razloček, potem lahko z gotovostjo trdimo, da ta satanistična sekta za odtenek BOLJ SOVRAŽI ŽENSKE kot moške, ker so pač ženske tiste, ki rodijo ČLOVEKA po Božji podobi,
   satanistične kreature pa TOTALNO zavračajo vse in postavljajo na glavo vse (odtod KOMUNIZEM = »narobe svet«), kar je Božjega.

 • branči

  pol bo pa naslednja naslovnica mladine “heil fajonka”, spodaj pa prašički in okroglo korito z geslom “še vedno se najde prostor za novega prašiča”!

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  LDS (in vsi njeni “novi obrazi”: SmS – Stranka mladih srbo-rvackih MURGL JUGOKOMIJEV, Zeleni, Socialno zeleni, združeni SmS-Zeleni, GGolubić ZARES (GGolubić je pred tem 10 let sekretar sekreta LDS in vsa leta MURGL JUGOKOMI t. i. »zgodbe o uspehu«, beri MURGL JUGOKOMI ROPANJA Slovenije pod oznako LDS nosi kahlo DRTY DRNOVŠEKU (1992–2004), PS – POZITIVNA Slovenija, ZaAB – Zavezništvo Alenke Bratušak, SAB – SOCIALISTI Alenke Bratušak, VERJAMEM Šoltesu (vnuku kaviaržidoKOMINTERNACIONALCA Kardalyja in sinćetu beograjskega kaviaržida Šoltesa), SMC – Stranka Mire Cerara ml., SMC – Stranka Modernega Centra, LMŠ – Lista Marjanke ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a = Savez KOMUNISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE.
  Vseskozi ustvarjajo “nove obraze”, ki jih potem združujejo, razdružujejo …

  Prakso ustanavljanja “novih obrazov” SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, združevanj vt. i. “Združeno levico” itd. lahko dnevno opazujete: LDS, ZARES, Zeleni, SSS, SMS, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, SAB, TRS, IDS …

  Verjamem SHOLTESU, Dobri LDS>SMC DOBOVŠEK, DeSUS, ZDRUŽENA Levica>LEVICA … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  1. Predno si spremenijo ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali »ZLSD – Združena lista socialnih demokratov«.
  2. Predno si spremenijo ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD se kakor združijo s “Semulićevo SZDL”,* ki je postala SSS – SOCIALISTIČNA stranka Slovenije in DeSUS-om, ki ga naredijo iz par starih MURGL prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bo začel MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop pumpat na polno šele po koncu t. i. »LDS zgodbe o uspehu«, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca, torej LDS-ovca Karela-Viktora.
  * – Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠČINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA Zveza Delavnega Ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno si spremenijo ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali »SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije«.
  4. Predno so si spremenili ime v »SDP Slovenije«, so se imenovali »SDP – Stranka demokratične prenove«.
  5. Predno si spremenijo ime v »SDP«, so se imenovali »ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove«.
  6. Predno si spremenijo ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno si spremenijo ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA stranke KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji =
  = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
  znak ” >>>>>” pomeni “jo preimenujejo v”:

  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE >>>>> ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE >>>>> ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove >>>>> SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE >>>>> spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije >>>>> spet SDP, toda, POZOR= SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije >>>>> ZL= ZDRUŽENA LISTA >>>>> ZLSD= Združena lista SOCIALNIH demokratov >>>>> SD= SOCIALNI DEMOKRATI
  Sledimo? Razumemo?
  SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti
  KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji, zato so ga »likvidirali«, kot temu radi rečejo),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” (PO-DRŽAVILA nje) in se vanjo naselila.

 • Darth Vader

  kot državljan in zaenkrat še davkoplačevalec slovenije sem besen, ker sem zaenkrat še prisiljen plačevati od tega, kar zaslužim na trgu davke tej posrani garnituri polpismenih opic, ki si niti wc papirja niso zmožni privoščiti brez mojih plačanih davkov……ponujam dve rešitvi…..al se v javnem sektorju in politiki znebite včeraj vseh kretenov, budal, cepcev, ki so tam zaradi plače in ne zaradi zvestobe slovenskemu narodu…..in vržte na cesto 50% javne uprave…..potem bomo davke najbrž plačevali še naprej…..vkolikor pa bom kot davkoplačevalec zaradi monopola Države prisiljen plačevati te cepce, morone, klovne, polpismene retarde in socialiste ter neke klovne s kupljenimi diplomami in izpit, katerim je skupno to, da nimajo ne jajc ne vizije ne idej in še manj znanja in sposobnosti, pa bom naš družinski kapital preselil v drugo državo, kjer je zanj bolj ugodno okolje…..vam bodo pa vsakdanji kruh v obliki pobranih davkov zagotavljali šiptarji, bosanci, srbi pa mohamedanci…..odločitev je vaša, ker jaz od javne uprave in slovenske Države nisem življenjsko odvisen…in ne mislite, da mi ne vemo, da so Sloveniji vrata na razvite kapitalske trge zaprta…..javni sektor je v celoti odvisen od dveh prihodkov….pobranih davkov in pufanja države….

  • if

   Podpis!

  • samotoje

   Javno pismo vladi!

  • Schemva Miro

   Dobro si napisal.

  • SIMON ROZIC

   Odlično! Dovolj dober je tale tvoj program, da rešimo, kar se rešiti še da!

  • gertruda slokar

   Kako nestrpni ste do Fajonove. Skrbi jo nataliteta Slovencev. TOVARIŠICA Tanja nam bo vsem za vzgled. Žrtvovala se bo za naš naraščaj. Prva v Sloveniji bo rodila DIHATSLOVENČKA.

 • KAPIBARA

  A za izjave o svojem zdravstvenem stanju, je pa šemprekmalu…??
  Peterle se je očitno pozdravil, ker ga ne bo več v palamentu EU ??

 • totex39

  Lahko jo je sram s takim načinom delovanja in upam, da bodo volivci to njeno dvoličnost izrazili na volitvah.

  • macon

   Njeni volilci so najbolj zabit in pokvarjen del Slovenije, ki tudi voli po svoji podobi, torej opusti vsako upanje glede njih.

 • Stric iz ozadja

  A ni lepo, da jo je srecala pamet?

  • WISKY 1000

   tota nima pameti

   • Stric iz ozadja

    Tudi slepa kura zrno najde pravijo.

 • Franc Šink

  Naj razume kdor zmore.

  • Vera

   Če bo izvoljena, bo spet govorila kot leta nazaj .

   • zokispoki

    Itaq ! Pokvarjena komunajzarca se je baje pripravljena celo parit s komurkoli, samo da bo izvoljena !

   • WISKY 1000

    100% ne bo

 • montyamp

  V pokradenih hišah se nasledniki CENTRALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE ne morejo zmeniti kaj pametnega , ker za dobre rešitve ni dovolj maratonsko sestankovanje in pasjejebstvo .
  Fajonka je murglosrbska dekla , žvepleni pritlikavec je zvodnik v UDBOVSKI politični prostituciji .
  Zato vsi pametni trdijo da je politka kurbarija .

 • dež

  Iz njenih izjav ni videti, da bi spremenila svoje mnenje, ne vem od kje takšen zaključek. Ona še naprej zagovarja uvoz drhali. Bi pa želela malo več denarja, da ona in njen SD belim Evropejcem razložita, kako ti bodoči socialni privilegiranci niso noben bav-bav.

  • komar marko

   in kako drugačenaj dobi glasove. PAMETNI ljudje jo ne volijo!

   • Stric iz ozadja

    Podkupnine.

   • dež

    Uf, rekel bom samo to, da so pametni v tej deželi v precejšnjem deficitu.

 • komar marko

  Kdaj bo privatna oborožena milica iz KOTNIKOVE obsojena. Bila je pod poveljstvom Palčka Smuka in Fajonke.

 • Vera

  Upokojenec Kučan mora biti povsod zraven ? Naj bo raje doma ob ženkici, ki rabi pomoč,saj ni zdrava .

  • WISKY 1000

   KAKO NE,SAJ PIJE ČAJ Z RUMOM

   • hojladri

    Kontra rum z čajem!!!

 • WISKY 1000

  A ONI RDEČI MLADI KOMUNAJZAR ZA KUČKOTOM JE IZ HOSTARJEV?

  • Dragan Krstič

   Kje pa. En od rdečih primitvnih komentatorjev na tem portalu, tisti ki nas zmerja z domobanci in izdajalci.

 • komar marko

  Fajonkaje na zadnjih volitvah trdila, da sta DVA MANDATA DOVOLJ IN DA NE BO NA TRETJIH KANDIDIRALA.
  Očitno za norosti je dober vsak.

 • totex39

  Vemo kako je to , če se ljudje sprenevedajo in govorijo laži, ampak ona ki je javno pljuvala po Orbanu, sedaj pa trosi naokrog ravno nasprotno, dokazuje svojo iznakaženo komunistično plat in ravno taki so za našo družbo zelo nevarni .

 • Dragan Krstič

  Če bo izvoljena bo takoj obrnila ploščo. Se ravna po tistem pravilu da je laž nesmrtna duša komunizma.

  • totex39

   To pa sigurno, vidi da drugače ne bo uspela, zato je obrala nasprotno taktiko.

   • Dragan Krstič

    Bo pa ponovno izvoljena po zaslugi ljubljančanov. Kako pravilno je te volivce ocenil vrhovni sodnik Zobec v včerajšnji oddaji VVfaktor.

 • Olga101

  Vmes pa divjake (volivce levice) skupaj s tovarišem Šarcem, skrivaj uvažajo v breme slovenskih davkoplačevalcev!
  Zaradi politične korupcije (Sorosova denarja), trgovine z ljudmi in smrti nedolžnih ljudi po Evropi, kot posledica njenega politikantstva, spada tovarišica za rešetke in ne v evropski parlament!

 • Olga101

  Komunisti=Islamisti=zločinci!

  • Valter BraniSlav

   Najslabsi pa so Olgisti

 • FRANC3

  Že sto krat napisal in bom še sto krat:LAŽ JE NEUMRLJIVA DUŠA KOMUNIZMA.

 • Valter BraniSlav

  Celotna moja druzina (zena, jaz, 4 otroci, moji starsi) bomo glasovali po posti iz Miamija.
  OBKROZILI BOMO ROMANO TOMC.
  Romana je silno pametna zenska. Pozna se ji da je ekonomistka in custveno uravnotezena oseba.
  Vse za to da gnojni tur SLO Fajon izgubi sluzbo

  • Dragan Krstič

   Ja Valter kaj pa tvoj žlahtnik Igor Šoltes. Boš pa je žlahto volil, hahaha.

   • Valter BraniSlav

    Volim tisto kar je dobro za SLO.
    SOLTES JE OK, TOMC JE BOLJSA IN FAJON JE PODN OD PODNA.

 • JANEZ GUS

  To je prava slika rdečuha.Mogoče pa bo le odprla očikakšnemu teletu.

 • JANEZ GUS

  Kdo pa tebi stiska tolk plusov.Poglej rezultat.Ti ne da nič mislit aja,saj nimaš s kom.

 • Peter

  Revidirala je stavove, no.

 • Get Smart

  Janez Janša je bil DOKAZANO otrok v JUGOKOMUNISTIČNI diktaturi in seveda ni odločal o čemerkoli in ni storil kakega zločina nad človekom.
  .
  Janeza Janšo je KPJ — MURGLsrbo-rvacka KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE iz KPJ-ja izključila
  leta 1983 kot “neprijatelja države KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE “.
  Tako da Janez Janša seveda ni bil nekakšen skrajni komunist, karkoli naj bi to pomenilo,
  kot mu tu podtika MURGLSRBSKA JUGOKOMUNISTIČKA mekanacurica rdeča-balonka,
  ampak je bil mladinec v KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI, ki se je že kot mladinec uprl JUGOKOMUNISTIČNI DIKTATURI.
  .
  Torej, za razliko od tovariša MILANA KUćANA, predsednika PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji ali pa tovariša BORUTA PAHORJA, člana
  PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
  je bil Janez Janša mladinec v JUGOKOMUNISTIČNI DIKTATURI.
  Odločal ni o člemerkoli, kot že rečeno in PREDVSEM ZNANO,
  in povrh vsega ga je KOMUNISTIČNA PARTIJA Jugoslavije IZKLJUČILA, ker ni sledil MARKSISTIČKO–LENJINISTIČKOM nauku.

  • Get Smart

   Morda še besedica dve o “potovanju v Jajce” (edini konkretni »zločin«, ki ga MURGL JUGOKOMI pussići očitajo NAJSTNIKU Janezu Janši),
   ki tako rajca brezjajčne murgl-srbo-rvacke-jugokomunistične mekane curice, transiće nje, kao umetnike sviranja kurcu svojim gazdam in predvsem nastavljača dupeta gazdi.
   Leta 1977 je bil Janez Janša najstnik v KOMUNISTIČNI DIKTATURI
   imenovani SFRJ (SOCIALISTIČKA federativna republika JUGOSLAVIJA).
   Takorekoč vsi mladinci in pionirji Titove Jugoslavije so hodili »na romanje« v Jajce in Kumrovec, kjer naj bi se po LAŽNIVI AGITROPAGANDI rodila PEDOFILSKI pederast, klavec ter KOMINTERNOSVSKI agent Josepha Stalina, torej tovariš WALTER WEISS = JOSEPH BROZ TITO in njegova pedofilsko klavska KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.
   V času jugoslovanske diktature seveda niso bili splošno znani pedofilski in klavski podvigi tovariša JOSEPHA BROZA TITA, kakor je to znano danes in je zato po Ustavi Republike Slovenije prepovedano častiti PEDOFILA, klavca in POSILJEVALCA otrok JOSEPHA BROZIćA TITA, kot to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI udbovčki = predvsem gre za mekanocurne četrta liga pussiće = transiće nje, ki usmrajajo splet s svojimi
   MURGL JUGOKMUNISTIČNIMI iztrebki in kot počno njihove gazde, ki se pod JUGOKOMUNISTIČNIMI in KOMINTERNISTIČNIMI simboli zbirajo
   v Stožicah ter prisegajo pedofilu in klavcu JOSEPHU BROZU TITU.

 • Get Smart

  DRŽAVNI ZBOR Republike Slovenije je »zakonodajno telo« = ZAKONODAJALEC. Je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem bomo državljani živeli. Zakone sprejme VEČINA poslancev v DRŽAVNEM ZBORU. Če in ko je država OKUPIRANA, kot je Slovenija, in si OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti svoje »vojake revolucije«, kot jim pravi tov. Milan KUćAN, oz. »nove obraze«, kot jim pravi propagandni stroj MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, potem vam ta ZLOČINSKA banda kroji življenje. Ravnokar o vašem življenju uradno odločajo DOKAZANO lopovske lažnive lutke, ki slišijo na ime:
  lmŠARAC, Socialni demokrati=SD, DeSUS, Levica, SABratušak.
  Ta sekta zločincev še ni delala za človeka, ne dela in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE NA ČLOVEKU, izkoriščanje človeka.
  Človek se MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE lahko osvobodi na dva načina:
  1. – MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske kreature zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na DOB, na IG ipd. kraje priemerne za njihovo bivanje;
  2. – greš na VOLITVE, oddaš svoj glas za LJUDI (in seveda obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker zaenkrat štejejo MURGL JUGOKOMI kreature, ki totalno okupirajo državo), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na DOB, IG itd., ter sprejmeš še ostale zakone, ki so v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE:
   2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   ———————————–
   2008–2011 = Borat-Pohar SD + DeSUS + Zares+LDS+sms= dolg= 17 milijard €
   2011–2014 = Bratušak PS + SD + DeSUS + DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017 = SMC + Bratušak + SD + DeSUS + Levica = dolg= + 31 milijard €
   2018–2019 = ŠARAC_SMC_SABratušak_SD_Levica_DeSUS = dolg= + 32 milijard €
   In zdaj se vprašajte, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA? Nič. Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …«
   Pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga … skratka od Beograda, Cipra i tako dalje do tokija, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … vso mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (lejdi, obraze, jane … MLADINE …), 99 % radijskih postaj, TV-POP-kanalizacije, planete … vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«.
   Pol porabijo za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA stroja, za lažnive lopovske ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE … in na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, podirektorjev, sekretarjev sekretov … za WATCHDOGE oz. po KUćANOVO »vojake revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej z blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez stroškov LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je socialni BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je socialni BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« in »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, agresorja Slovenije, ki ga je MURGL CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaća in sfukovaća (kao predsednika »Vrhovnega sodišča«):
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«). In »on dela nje« –ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … vse to so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

    • Get Smart

     Naloga vseh osveščenih ljudi je, seveda če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA, da budite še neosveščene, saj osvoboditev izpod jarma MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL JUGOKOMUNISTIČNINIH uničevalcih Slovenije, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila opcija, ni opcija in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli vsakodnevno dokazujejo.
     Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):

     1. »kultura SMRTI« – DIKTATURA LUMPENPROLETARIATA –MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1« in »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k TOTALNEMU in TOTALISTIČNEMU režimu, redu razredov – 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.

     2. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, ČLOVEKOLJUBJE, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • komar marko

  TUMPEK. Za tebe pa res velja S ČIM,potem pa še S KOM! Odkar je Koza JUlika v varni štali in ti je DESANKA dala odpoved, pa je res kriza,

 • komar marko

  TUMPEK.Ne boš verjel, VSI direktorji so maorali biti. Jaz sem moral hoditi na partijske sestanke, tako da ne bluzi. Takrat te ni nihče vprašal.Če se nisi strinjal, je sledila zaplemba in prisilno delo. Lahko iz prve roke, zato ne pametuj!
  Jepa res, da je bilo 70% KORISTOLOVCEV, tako kot jih je še danes, na primer tipičen primerek si ti!

 • Peter

  Pričakujem naslovnico maladine s karikaturo tov fajonove v fašistični pozi….no.

  • komar marko

   sedaj jo bodo naslikali,kako velikonočni žegen drži v roki!

 • MEFISTO MODRI

  Če bi bila Tanja normalna ženska, pa ne bi bila v SD.

 • komar marko

  TUMPEK. Ne pametuj, ko ne veš nič! Perav. Drugače pa v familiji trije spomeničarji in en talec. Tako da imam jaz stvari od vas IDIOTOV pošlihtane. KAPIŠ! Vam se gre samo za OBLAST in denar. NNičesar drugega. za te stvari vam je dovoljeno vse in ste navadni bedni LOPOVI, ki bi prodali lastno mater za ušivi DINARČEK. Kapiš drugi! Hebe se vam za uboge. Prezirate toplovodarje, samo ko rabite glasove jih hvalite. Ste hinavci na četrto dimenzijo. Kapiš tretjič!

 • Joško

  Škoda časa in papirja za to levakinjo. Vedno se obrača, kamor piha veter.

 • komar marko

  Ti si IDIOT. Res me zanima kaj znaš. Namreč sam delam s ŠVABI oziroma oni delajo za mene. KAPIŠ IDIOT. Ti se pa lahko prodajaš. Povej storitev ki jo izvajaš, da vidim če sem te že NABRCAL?

 • Janez Kepic-Kern

  Hja –
  “ŠMARNICA” je metilni alkohol in povzroča okvare – VIDA
  in bebavost. Saj si Štajerrec – pa gotovo – veš take zadeve.
  KAJ SE PA POTEM ČUDIŠ, DA
  “NE VIDIŠ” – ne dojemaš, ne razumeš itd.
  “ŠMARNICA” – se zdi – je pri tebi – naredila – svoje !?
  NE
  BRIHTAJ SE S TO – SD Tanjo F. !
  Tudi
  ONA – TAKA KOTJE – NE MORE BITI – KAK TEHTEN RAZLOG,
  da bi se TI ali MI brihtali – z no.
  Sploh pa?
  Baje, v medijih je bilo, da ima nekega NEMCA,
  Mislim – NEMCA IZ NEMČIJE, ne SD Nemca. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • komar marko

  Mimogrede. Če misliš da bom ugibal in je prva črka za računalnik se motiš. Nmreč, če si IT ejevec si debil, ki nima pojma o tehnologiji in mu moramo mi spisati FUNCTIONAL DESCRIPTION, če veš kaj je to IDIOT, da lahko vi IDIOTI sploh delate.

 • Janez Kepic-Kern

  “RDEČEMU BALONU”
  Hja –
  “ŠMARNICA” je metilni alkohol in povzroča okvare – VIDA
  in bebavost. Saj si Štajerrec – pa gotovo – veš take zadeve.
  KAJ SE PA POTEM ČUDIŠ, DA
  “NE VIDIŠ” – ne dojemaš, ne razumeš itd.
  “ŠMARNICA” – se zdi – je pri tebi – naredila – svoje !?
  NE
  BRIHTAJ SE S TO – SD Tanjo F. !
  Tudi
  ONA – TAKA KOTJE – NE MORE BITI – KAK TEHTEN RAZLOG,
  da bi se TI ali MI brihtali – z no.
  Sploh pa?
  Baje, v medijih je bilo, da ima nekega NEMCA,
  Mislim – NEMCA IZ NEMČIJE, ne SD Nemca. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • komar marko

  Pa si ti res IDIOT na četrto dimenzijo. Pri 1000 kraticah in še sam jih vsak dan kako izumim, pa res več ne sledim. Praviloma ko postavljamo FUNCTIONAL DESCRIPTION ali pa pogodbo te kratice navedemo. Ne vem pa kako to izgleda
  pri vas IDIOTIH! Kapiš!

 • dob

  “Tanja Fajon popolnoma spremenila mnenje o migrantski krizi: Zdaj se strinja z Orbanom”

  Po vojni z Islamom bo Repe napisal knjigo, v kateri bo Fajonka omenjena kot prvoborec v boju z Islamom, tam bodo naštete vse njene zasluge za osvoboditev izpod turškega jarma, pa da lahko sploh še govorimo slovensko, bo njena zasluga…. samo pazit mormo kva govorimo, ampak drgač pa lahko govorimo, a ne…. itd. itd. itd.

  Jer mi mamo i kvalitet i karakter…. jeboga ja!

  • rdečicvet

   Money makes the world go round Liza Minnelli

 • komar marko

  No in TUMPEK se je odpravil objokavat KOZO JULIKO. Zvečer bo itak SVIRAL frulice. Vsak dela tisto kar zna. Gnar je pa treba zaslužiti, kanede.

 • Anton

  Kdo je migrant, imigrant? Judje ali stranka SD?

 • Anton

  Izgnali te bomo v Balaton.

 • komar marko

  kaj si mi odgovoril, pri meni ni nič kljub osvežitvi! Kapiš!
  Sicer pa če si odgovoril sem prepričan, da si samo potrdil da si IDIOT!

 • Get Smart

  Potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
  ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le še eno izmed kominternističnih PODTIKANJ, ki je njihovo početje skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Ker samo te parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSI (psi čuvaji = WATCHDOGI = volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke.
  In znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA.
  SMC SD DeSUS Levi SABratuške ŠARAC … ZARES LDS PS-POZITIVNA-Srbo-rvacko-murglslavija
  pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
  gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
  i tako dalje do tokija …), vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov skozi TISOČLETJA isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.
  .
  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je še TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo in z DELI DOKAZUJEJO vsak dan na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji?*
  * Fovšija sicer ni enoznačna, kot širi laži in podtika MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA, ampak je recimo temu 2 sort fovšij:
  – ustvarjalna fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet);
  – uničevalna fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur.
  FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI, torej KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM.
  Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi« (način delovanja).
  PEDRIZEM oz. LEZBIZEM je zanje najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino (teritorij) – vse riti so v lasti gospodarjev in otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno in povsod PODTIKAJO LJUDEM: kolikokrat ste slišali »za HLAPCE (za SERBUSE) rojeni«?
  Ja, Ivan CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno …

 • Get Smart

  Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.

  »Kultura smrti« je kaviaržido KOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umori, detomori, uničevanja kultur, UNIČEVANJA NARODOV (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi (v glavnem blatijo ljudmi s svojimi govni, torej ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE), norčevanje, sviranje kurtzu, prodajanje magle, pasjejebstvo (vukojebstvo; vukojebine nje), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … je ustvarjanje »novega svetovnega reda,« reda RAZREDOV, kot temu sami pravijo, kar je vedno le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
  Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
  (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
  Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-suženj končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov – serbusov – hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM
  in potem imate še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

 • xtc

  Fajonka je gnil komunist kateri ni mesta v EP marveč odpadu zgodovine,seveda bi onaa težave rešila takoj in enostavno vsej bagri ,ki rine gor bi raztalala kar vize in državljanstva že tam doli.
  Nadalje sanjanje ,da boste ustavili migracije pri virih in boste rešili nijih težave so zabloda.
  Zakaj nekatere težave morda večino pa ne,večino jih rešite z neprodušnimi mejami,takojšnjimi izgoni in z odobritvijo azilov le v ijemah in z zakonom,ki v primeru da prideš v državo ilegalno ne moreš dobiti nobenih pravic niti prositi za azil ipd.

 • komar marko

  UPAM da je TUMPEK za vedno v OFF!. Kapiš!

  • Janez Kepic-Kern

   ponavljam
   RDEČEMU BALONU”
   Hja –
   “ŠMARNICA” je metilni alkohol in povzroča okvare – VIDA
   in bebavost. Saj si Štajerrec – pa gotovo – veš take zadeve.
   KAJ SE PA POTEM ČUDIŠ, DA
   “NE VIDIŠ” – ne dojemaš, ne razumeš itd.
   “ŠMARNICA” – se zdi – je pri tebi – naredila – svoje !?
   NE
   BRIHTAJ SE S TO – SD Tanjo F. !
   Tudi
   ONA – TAKA KOTJE – NE MORE BITI – KAK TEHTEN RAZLOG,
   da bi se TI ali MI brihtali – z njo.
   Sploh pa?
   Baje, v medijih je bilo, da ima nekega NEMCA,
   Mislim – NEMCA IZ NEMČIJE, ne SD Nemca. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • komar marko

  A sam še to ti je ostalo! Lep in ko te bom jaz z mojim špičakom, bo nasmeh bolj grenak. Kapiš!

 • xtc

  Tunnek a sedaj si pa Rdeči Olagumi?

 • Morala

  Hahaha, Evropa bo postavila ljudi pred dobiček in bo solidarna…za elito bo solidarna, ja…po volitvah pa spet drugače…

 • milanček

  lajdra, kućanova lajdra, danes govori eno, jutri 100%drugače, ja predragi moji Slovenci, tako je že desetletja, žal pa večina tega ne kapira! sram me je, da sem zaveden Slovenec!

 • milanček

  moderator, zakaj mi isi že brisal moj komentar-spodaj?

 • Rožle

  Maš pa potem kot podjetnik … dost cajta viseti po razno raznih portalih ..

 • milanček

  moderator, prosim , če mi javno odgovoriš, zakaj mi brišete komntarje! to sem zaprosil že “n” krat!

 • mapu

  Pokvarjenka….

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  1.DEL.
  NAJNOVEJŠI SESTANEK , april 2019
  – “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev na tem OK portalu NOVE24TV.
  V
  “PARLAMENTU-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  Mentor “žal naših” ex KP, ZK provokatorjev – imenovan
  “PLAŠČEK”,
  ker je vedno v nobel usnjenem plašču, da se oči od ostalih provokatorjev, ki so videti – bolj kot klošarji,
  “PLAŠČEK”
  pije sok in govori LILI PILIJU, ki pije PIVO +ŠNOPS
  “Oh LILI PILI
  – jaz bi najraje dal kar ODPOVED našim ex KP, ZK šefom: nobene reči več ne razumem,
  pa bojim se, da me ne bi naši “šefi” kar “pospravili”, ker preveč vem”
  “LILI PILI”
  pomirjujoče reče:
  ” ah, dej no, ne sekirej se, ne brihtej se s problemi šefov. Enostavn kt pasulj – nardiš – to – kar hočejo.
  Pa nehej pit sok, raj PIJ – PIR PA ŠNOPS – tko kt jest ! A ne vidš, kuko lepe “ŠNOPS RJAVE BARVE SEM” – še sončt se mi ni treba.
  Sploh pa z mano se ti “PLAŠČEK” nič ne brihtej – jest nisem zahteven.
  BOM NAPISOV VSE KR BOŠ HOTU – SAM TOLK M PAČEJTE, DE BOM MU ZA PIR PA ŠNOPS”.
  “PLAŠČEK”
  reče”
  “JA NAJBRŽ IMAŠ PRAV – “LILI PILI” – DA JE TREBA KAR NADALJEVAT S PROVOCIRANJEM “JANŠISTOV” NE GLEDE NA VSE – KAR SE DOGAJA.
  Ti kar pij – kar hočeš, jaz – bom kar sok pil – še naprej.
  Me pa skrbi, da nas bojo naši “šefi” kar naenkrat – nehal plačvat”..
  V
  “PARLAMENT-pub” – vstopi večji, trebušast precej mlahav dede pri cca 60 letih,
  ki se vedno drži odprta šobasta usta – imenovan “ŠOBCA”, ki
  “ŠOBCA”
  se zadere:
  “DELU – ČAST IN – OBLAST” ! In se “utrgano zareži . L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  se bo nadaljevalo.

 • Antonius

  Takole je tole, ko se Tanja Fajon sreča s Fajonovo Tanjo. Prva zdaj drugo postavlja na laž, človek naj se pa odloči kateri obeh bo verjel in eno izvolil.
  Izkušnja z njunim gobcanjem in na Kotnikovi njuna podpora priseljevanja šerijatarjev nam govori, da ne podpremo nobeno dvoličnih Fajonk in svoj glas podpore namenimo kandidatom stranke, ki si že ves čas v opoziciji prizadeva, da se za vstop šerijatarjem popolnoma zapre meja. SDS je edina pametna izbira, ker tudi Toninovi bolj kot ne, plapolajo po vetru.

  • Marjan Šarac

   Ne pretiravaj, čas je za čistko…

 • Kučko pod pručko

  Na koncu bo še Kučan trobil, da je proti migrantom!!!

  • Steiermark

   Potem bo trobil proti sebi – srbskemu posvojencu in priseljencu!

  • Marjan Šarac

   Saj tudi je, ker se boji za Štefico

 • boogin1

  Komunajzarji v Sloveniji kar tekmujejo med seboj, kako bi državljanom Slovenije naredili čim več škode in ena izmed njih je tudi EU poslanka. EU poslanki je za njen mandat prioriteta vabljenje nezakonitih migrantov, ki po nobenih kriterijih niso upravičeni do kakršnekoli pomoči. Poslanka se na vso moč trudi, kako bi Slovenijo še bolj izdala in deluje proti državljanom. za kar ne poslanci v EU ne komunajzelska kuzla niso dobili mandata.

 • ZatonMesecnikov

  Fajonka in Fajonisti!

  Polna usta imate #reševati težave tam, kjer so nastale in odkoder ljudje bežijo#.

  levičarski blef in demagogija fajonka. V mislih imate seveda “imperialiste” tako kot vaši politično ideološki predniki nekoč, ko so ustanovili Protiimperialistično Fronto.

  napaka Fajonka in Fajonisti. Težave so prekomerna rodnost teh držav, kar vodi v gastarbajterstvo. Če pa je Zahodna Europa požrla nekoč milijone gastarbajsterjev v svojem gospodarskem razvoju, se bo ta Europa zadušila ob MILIJARDAH teh gastarbajterjev in njihovi želji po Socialnem. In Slovenija z njimi.

  Bori se fajonka za višji položaj ženske v teh deželah, da ne bodo samo stroji za rojevanje. Nič ne vem o kakšnih takšnih akcijah.

  Daj kaj od sebe fajonka, ne samo šopati!

  zato Slovenci apeliram na vas, Kdor bo Fajonki obkrožil glas, naj se mu roka posuši. Ker ta ista Fajonka deluje direktno proti slovenskemu narodu in v skladu z interesi arabske lige, ki bi se rada rešila svojih demografskih viškov.

 • Branko Jadran

  In gospa Tanja, bi se morala pisat Šokic

 • Dada

  Tanja to ves čas isto govori in piše, samo nikoli niste čitali, takoj ste pisali žalitve. OK. Ni nič isto kot Orban. Orban je zaprl mejo, nimajo nič migrantov, emigrantov, azilantov. Nič. Je za čisto Madžarsko, za medije po njegovi meri, vsi morajo pisati po meri Orbana, na Madžarskem in v Sloveniji…. Razlika je, da je poslanka….. da je demokratična. in nima moči. .To je razlika. Tajanija je skritizirala, Janša pa ga je pohvalil, tudi v tem je razlika. Če je pristala, da gresta na kavo, pomeni, da je zmagala, Tajani se je opravičil, KOT VESTE. Pri Janši se Tajani ni nič opravičil…. Janša izkoristi vsako kritiko Slovenije, če se spomnite, njegovi tovariši….

  • Valter BraniSlav

   BRAVO ORBAN, SALVINI, JOSIP BROZ IN TRUMP!!!

   • Iztok Kresnik

    Josip bros je izmeček gnoj prevarant oče multi kulture?!

    • Valter BraniSlav

     Ja in?
     Tudi ZDA so multi kulti in mi vladamo celemu svetu, tudi Sloveniji

     • Iztok Kresnik

      V svetu vladajo Židje

     • Valter BraniSlav

      ..In tudi ti si Zid, correct?
      Jaz nisem niti 0%, pa sem se dokopal do ogromnega premozenja v ZDA.
      VSAK BI SE LAHKO, VENDAR:
      Zidje drug drugega pidpirajo
      Slovenci pa ovirajo…
      ZATO JE ZIDOM LAZJE KOT SLOVENCEM.
      ZIDJE SAMI SEBE LJUBIJO, SLOVENCI PA SOVRAZIJO…

    • Valter BraniSlav

     Kaj ti kar naprej pizdis.
     TI V ZIVLJENJU NI NIC USPELO?
     NISI NA PRAV NIC PONOSEN?
     IMAS ISTI ODNOS DO ZIVLJENJA KOT KAK BUTASTI LEVAK….

     • Iztok Kresnik

      Pozdravljen v Jugoslaviji je bila partijska knjižica. Več vredna kot vsaka diploma in ne lažii in a se predvarjar da si milijonar ker nisi ti Amerike se s prstom na zemljevidu ne znaš pokazati ti si naveden gnoj levičarski saj se vidi za koga delaš reklamo ti nimaš družine v življenju ti ni nič uspelo

     • Valter BraniSlav

      Milionar sem v Miamiju…
      Tocno tako…
      V zivljenju zelo uspesen.
      Zakaj si pa ti tako jezen???
      Si pogorel na vsej crti?

     • Iztok Kresnik

      Ne laži ti Miamija se videl nisi kakšen miljomnar neki v Sloveniji so ljudje ki imajo več denarja kot ti

     • Valter BraniSlav

      BRICKEL
      MIAMI
      FLORIDA
      USA…
      KJE PA ZIVIS TI? V LJUBLJANI?

     • Valter BraniSlav

      Pozdravljen v Jugoslaviji je bila partijska knjižica. Več vredna kot vsaka diploma
      JA IN? HOCES RECI DA TI ZARADI SFRJ NISI IZ SEBE NAREDIL NIC?
      ZAKAJ JE MENI USPELO IN TEBI NE?
      ZARADI SFRJ ALI ZARADI TVOJE LENOBE???

    • Valter BraniSlav

     Tudi ZDA je multikulti vendar z nizkim % muslijev…in tako bo tudi ostalo

  • šmentanamuha

   Te fore ne vžgejo več.

 • Van Der Waals

  bravo tanja! ta pa je glupa!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  2.del
  NAJNOVEJŠEGA, april 2019 – SESTANKA “ŽAL NAŠIH” ex KP, ZK provokatorjev
  V
  “PARLAMENT-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, pri PARLAMENTU R. Slovenije.

  “ŠOBCA” se gladi po trebuhu in se reži v resneža “PLAŠČKA” in “LILI PILI” ja:
  “Kva pa je z vama, da sta tko resna.
  A nista dons še nć jedla pa pila. Jest kot se vid po mojem trbuhu rad jem pa pijem. Moram pa rečt, DA DELAM PA NE PRAV DOST. Mislm, da je dost, če kdaj pa kdaj reklamo za parolo naših ta starih delam
  “DELU ČAST IN OBLAST” Se razume – OBLAST imam sevede rajš – kukr pa – DELO.”
  “LILI PILI”
  znerviran reče:
  ” Ja ŠOBCA” manj govor, saj vsi vemo, DA TI ŠE NKOL U TVOJMU ŽIVLEN NIS RESN – DELOV”
  Si pač, “partijsko dete” iz TITO kaste ”
  V
  “PARLAMENT- pub” vstopijo
  “RDEČI BALON”, , nov provokator “IVO” in “JANEZ CEPEC”.
  Se
  “RDEČI BALON”
  dramatično zadere:
  ” Žalostna novica – a ne veste – naš
  “DUHEC”
  se je – OBESU – resno je MRTEV.
  Za NOGE se je – OBESU – en čas se je matrov – POL JE PA – KAR – UMRU. Mal pobrcov, pa UMRU.”.
  VSI
  SE POKRIŽAJO –
  “LILI PILI” pa vpraša: “JA ZAKUGA – SE JE PA ZA NOGE – OBESU”
  “SEJ – DUHEC – NI BIL NORMAL, AMPAK ZA – NOGE – SE OBET – TUD NI NORMAL”
  Reče
  “RDEČI BALON” : ” ja ne vem točn, ampak zadnje dneve jje res postajal grozn ZLOBEN.
  ZLOBEN celo do ene OK ženske in mami s TV – drugi so DUHCA začel zmerjat, da je kukr
  EN ” FAŠIST”
  In “DUHEC” zmešan in pokvarjen kot je bil- je kar začel verjet, DA JE
  RES – FAŠIST :
  hotel je umret kot tisti BENITO M. iz Italije, ki so ga OBESILI ZA NOGE”.
  Pa
  se je DUHEC – obesu za noge, en čas je še mal MIGOV, POL JE PA KAR – OBVISU”
  VSI
  SE POKRIŽAJO IN REČEJO: “je bil res pokvarjen ni ga škoda.”
  “RDEČI BALON” reče:
  “sem prpelov novga ex KP, ZK provokatorja – KULTURNIK – “IVO” – je to. ”
  Lulturnik
  “IVO” reče:
  “VAM BOM V VELIKO – POMOČ – BOMO TUDI KAKŠNE “STALIN, TITO” pesmi PELI”
  SE
  ” JANEZ CEPEC”
  zareži in reče”: AH DEJ GA NO SEKLAT – PEJT TI MAU -U BEGNE ! Kdo bo pa tebe poslušov?
  ” TI
  S ČIST PODOBEN – LMŠ Marjanu. BI NLO BOL – ČE BI “SERPPENTINĐŠEK – OSTOV.
  BI
  MU SAJ – POLNO DVORANO: tko ma pa kongres LMŠ – v napol PRAZN DVORAN”.
  Novi
  provokator ” IVO” reče :”NEHAJ ŽALIT MENE IN MOJE TITO, STALIN PESMI”
  Mentor
  “PLAŠČEK”:” reče:
  UMIRITE SE,
  POLITIČNA SITUACIJA ZA NAS EX KP, ZK – JE SLABA.” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  2.del
  se bo nadaljevalo

 • Rožle

  V sili lewak tut muhe žre ..
  1 + 1 = zmer 2, … razen po levaško in balkansko, … može i sedam ako jim zatreba i to …

 • Valter BraniSlav

  Tanja je IZMECEK SLOVENSKEGA NARODA.
  GNOJ OD GNOJA, PODEN OD PODNA.
  SE KURBE KI SE PRODAJAJO PO STACIONU SO BOLJSE OD TE IZDAJALKE LASTNEGA NARODA.

  • Janez Kepic-Kern

   Uh, uh !
   Pa je res ne maraš. Se zdi.
   Pazi, da te ne pride na Florido – za ušesa potegniti. L-r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   Tudi meni NIKAKOR NI – OK, da bi skoraj 50 let samka, brez otrok in z zdr. problemi nam SLOVENCEM – nekaj “DIRIGIRALA”
   SEBE NAJ V RED SPRAVI.

   • Valter BraniSlav

    OB nacrtni islamizaciji Slovenije se tudi v necaku Kardelja in Macka prebudi bozja jeza nad to izdajalko.

  • šmentanamuha

   Tako je, razjezit se je treba!

 • SIMON ROZIC

  Čuj, ti punca, prismuknjena in pokvarjena Fajonka, odloči se v katerem
  foteljčku bi rada sedela in “jebala” svoj narod? Odloči se, kdo naj od
  svojega doma gre in kdo naj pride namesto njega ? Upam, da bo zamenjava
  plodna za tvojo kratko pamet !

 • piko8

  komunistična prasica!!

  • Valter BraniSlav

   Ona je izdajalka lastnega naroda.
   Vecini komunistov se ona gravza

 • ROMAN Naprudnik

  Po volitvah pa bo rečeno,da je nekdo izkoristil njen profil!

 • cosmosjasnovidec

  Saj je pa vedno bilo tako,da se izdajalska nesnaga vedno obrne tako kot zapiha veter.
  Ta podganja izdajalska prasica vidi,da padajo levaki ter komunajzarji na celotni črti in se antipatična izdajalska podgana hoče prisliniti na tisto stran kjer bi se obdržala pri koritu.
  Upam,da ji čimprej eden izmed kamelotrajbarskih musličev odtrga to antipatično zabito bučo prekleti mrcini.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • hojladri

  Če si res to kar trdiš si bil ziher rdeči direktor???

 • Valter BraniSlav

  …Nisem kristjan. Ne verjamem v boga. Vendar:
  ISLAM JE AGRESIVNEJSI OD KRSCANSTVA. KRSCANSTVO SE JE UNESLO, ISLAM PA (SE) NE.

  Poglejte si zemljevid krscanskih dezel pred nastopom islama. OB koncu rimskega cesarstva je krscanstvo bilo prisotno v severni Afriki in vecini BV.
  POTEM SE JE POJAVILA “RELIGIJA MIRU” ki je kristjane potisnila nazaj. Zavzela je celo velik kos Spanije ter skorajda Dunaj.

  Ce bi takrat tolerirali take izdajalce kot Tanja Fajon bi proglasili Jana Sobieskega za Islamofoba in bi danes ziveli v Slovenistanu.

  ZATO JE KRSCANSTVO BOLJ PRIMERNO KOT ISLAM. KRISTJANI DANES POBIJAJO MANJ KOT MUSLIMANI, TAKO KOT JE TITO POBIJAL MANJ KOT STALIN.

  FRANCESKO JE PAC UPORABEN BUTELJ…

 • Franjo Trojner

  Fajonca bo zaradi njenega nenehnega gorečega zagovarjanja ilegalnih migracij na bližnjih evropskih volitvah hudo pušnila in bo Bruselj in EU parlament od znotraj videla le še, kot turistka !
  Kar je enako, če še ne bolj slabo, kot če bi bila v EU izvoljena, ker bo doma aktivna v stranki SD. Govori se, da ker hudo zadolženi stranki SD močno gori pod nogami, da ker ji volilci nenehno odtekajo k ZL Židan in Han izgubljata podporo v stranki in je v ta nemen v stranki SD že pripravljen scenarij, po katerem se Židan, kot presednik stranke umakne, njegovo mesto pa zasede Fajonka, če ne bo izvoljena v EU parlament. Zdaj se bo komaj začela prava propaganda, pranje možganov. Dominatnim medijem se bo čisto ftrgalo, Fajonka in njena migrantska retorika bo non stop na TV, v cajtngah, na radju …Še kolcalo se nam bo po časih, ko je bila daleč od naših oči in ušes v zatohli pisarni v Bruslju.

 • učko

  Vsi komunajzarji, rdečkarji, levuharji, levakarji itd., so sociopati in hinavci ter lažnjivci. Nič novega !

 • učko

  Fažonka je kapitalni primerek babjega hinauca !!!!

 • Amerikanc

  Tudi slepa kura, zrno najde.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  PRED PREISK. KOMISIJO – PARLAMENTA – VSE VPLETENE
  TUDI DR. D. TURKA,
  PA
  BO HITRO – VSE JASNO. Mar ne ?

  Še 1x.
  Moj spodnji zapis – je verodostojna informacija !
  edino res pomembno pa je tole.
  vprašajte dr. D. Turka – zakaj je vsiljeval dr. Sekolca.

  JE EDINO RES POMEMBNO – je TOLE !
  VPRAŠAJTE – SDS parlamentarci
  – DR. D. TURKA,
  ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za
  PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,

  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.

  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • milanček

  žal nobene spremembe, kućan je še živ!

 • sicer ni neposredno vezano na to temo, ali pa tudi je: https://www.youtube.com/watch?v=wnDxHTaeNX0

  priporočam ogled

  • Dragan Krstič

   Hurry up, edition is limited, 1,99USD only if you want to be millionaire.

 • ludvig

  ..porazno javno mnenje o nenadzorovanih migracijah in odprti družbi, ki jo zagovarja Fajonova so jo postavila na realna tla….prav lahko se zgodi, da ostane brez izvolitve…in prav je tako!!

  • Dragan Krstič

   Volili jo bodo volilci Levice in SD kar bo zadostovalo.

 • Janez Kepic-Kern

  OBNOVIMO RAJE
  VRLE, GOSPODARSKO USPEŠNE IN KREPOSTNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940.
  PONAVLJAM TUDI
  TA MOJ POMEMBEN TEKST
  OPOZORILO
  NA POSNEMANJA VREDNE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1840.
  Še 1x opozorilo na vrle, gospodarsko sposobne in krepostne “ORLE” dr. J.E. KREKA, 1908-1940.
  POSEBNE POZORNOSTI JE VREDNA
  – NJIH ORGANIZACIJA DRUŠTEV IN
  – CENTRALNE ZVEZE DRUŠTEV “ORLI”, ki so kot človeška, množična baza
  – KADROVSKO,
  – PODPORNIŠKO IN ČLANSKO IN KOT

  – VOLILCI, MNOŽICA VOLILCEV “ORLOV”
  OPIRALI
  TEDANJO, PREDVOJNO – ” L J U D S K O STRANKO”.

  Če vprašate mene osebno – so “ORLI” dr. J.E. Kreka – idealni in realni vzgled – dobrega dela z t.i. “BAZO”, Z LJUDMI, PODPORNIKI NEKE – POLIT STRANKE.
  Običajnih ljudi ne za nima le – POLITIKA, POLITIZIRANJE-
  Zanima jih tudi
  – poučna in prijetna družabnost, telovadba, plesi, zborovsko petje itd.
  – opora pri urejanju razmer bivanja in okolja, delovnih možnosti in možnosti zaslužka v lastnem okolju
  itd. itd.
  IN VSE TO JE ZVEZA DRUŠTEV
  “ORLI” DR. J. E. KREKA – NUDILA – ČLANOM, PODPORNIKOM “ORLOV” IN
  PREDVOJNE
  “LJUDSKE STRANKE”. VZGLED, VREDEN – POSNEMANJA ! Mar ne?
  Kogar “ORLI” dr. J.E. KREKA zanimajo,
  naj se mi kar brez zadrege oglasi, na moje KONTAKTNE PODATKE na “SLOVENIANI”
  NA: sloveniana.si-
  Z resnimi interesenti – se bom resno pogovoril – jaz osebno – Janez KEPIC-KERN KOMENDA

  Jaz sam, osebno
  ta čas ustanavljam, pripravljam
  USTANOVITEV
  – DOMOZNANSKEGA, DOMAČNOSTNEGA DRUŠTVA – “SLOVENIANA”
  – KOT PRIPRAVO NA POSODOBLJENO OBLIKO
  – PRED USTANOVITVIJO POSODOBLJENIH “ORLOV” DR. J. E. KREKA.
  Resno zainteresirani – brez zadrege – se mi predstavljeno – najavite. Vesel Vas bom.

  RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO, KLUB – “SLOVENIANA” – ŽE DELUJETA. GLEJTE::sloveniana.si.
  P.S.

  O “ORLIH” DR. J.E. KREKA – Z MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”

  BESEDILO IN NOTE
  HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
  Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
  k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
  te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
  a nad 80 let neizvajane
  originalno slovenske – skladbe !
  “BRATOM ORLOM”

  BRATOM ORLOM !

  DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
  KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
  SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
  K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
  GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
  BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
  ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
  V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
  V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
  DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
  MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
  OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
  NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
  – SE NAŠE SILE BORE !
  OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
  STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
  K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
  VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
  Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
  KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA
  – VSEKDAR !

  Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
  uglasbil Hugolin Sattner

  Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
  Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
  posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
  Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
  iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
  KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
  kulturno samostojnih “Orlov”.
  S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
  totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
  temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
  Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
  A v srcih nas
  – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
  nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
  – duh
  krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
  “Bog daj” !
  In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
  In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !

  Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”
  https://sloveniana.si/
  POLNI, BREZPLAČNI pdf TEKST MOJEGA PRISPEVKA V MOJI MESEČNI REVIJI “SLOVENIANA”
  na e-portalu “SLOVENIANA2
  pod tipko – mesečna revija “SLOVENIANA”
  O
  “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  najdete TA TEKST TUDI
  na
  INTERNETU, V GOOGLE OKENCE
  VNESETE: Janez Kepic-Kern Oživimo ORLE dr. J.E. KREKA SLOVENIANA

 • Ivo

  Ma kako Nova 24 TV zna veno manipulirati. Gospa Fajon je vedno trdila, a so ilegalne migracije problem, ki ga je potrebno rešiti. Korak k rešitvi je bila t.i. Marakeška deklaracija. Vendar Nori24TV je bolj pomembna manipulacija. Beda

  • Janez Kepic-Kern

   NASTOPAŠ – IVO
   V TEJ MOJI NOVI ŠALI.
   A se je Duhec- res – OBESIL, ZA NOGE.
   TO JE PA VELIKA IZGUBA ZA VAS
   – nebdivastreba ev KP, ZK provokatorje Se zdi.
   ŠALA
   1.DEL.
   NAJNOVEJŠI SESTANEK , april 2019
   – “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev na tem OK portalu NOVE24TV.
   V
   “PARLAMENTU-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor “žal naših” ex KP, ZK provokatorjev – imenovan
   “PLAŠČEK”,
   ker je vedno v nobel usnjenem plašču, da se oči od ostalih provokatorjev, ki so videti – bolj kot klošarji,
   “PLAŠČEK”
   pije sok in govori LILI PILIJU, ki pije PIVO +ŠNOPS
   “Oh LILI PILI
   – jaz bi najraje dal kar ODPOVED našim ex KP, ZK šefom: nobene reči več ne razumem,
   pa bojim se, da me ne bi naši “šefi” kar “pospravili”, ker preveč vem”
   “LILI PILI”
   pomirjujoče reče:
   ” ah, dej no, ne sekirej se, ne brihtej se s problemi šefov. Enostavn kt pasulj – nardiš – to – kar hočejo.
   Pa nehej pit sok, raj PIJ – PIR PA ŠNOPS – tko kt jest ! A ne vidš, kuko lepe “ŠNOPS RJAVE BARVE SEM” – še sončt se mi ni treba.
   Sploh pa z mano se ti “PLAŠČEK” nič ne brihtej – jest nisem zahteven.
   BOM NAPISOV VSE KR BOŠ HOTU – SAM TOLK M PAČEJTE, DE BOM MU ZA PIR PA ŠNOPS”.
   “PLAŠČEK”
   reče”
   “JA NAJBRŽ IMAŠ PRAV – “LILI PILI” – DA JE TREBA KAR NADALJEVAT S PROVOCIRANJEM “JANŠISTOV” NE GLEDE NA VSE – KAR SE DOGAJA.
   Ti kar pij – kar hočeš, jaz – bom kar sok pil – še naprej.
   Me pa skrbi, da nas bojo naši “šefi” kar naenkrat – nehal plačvat”..
   V
   “PARLAMENT-pub” – vstopi večji, trebušast precej mlahav dede pri cca 60 letih,
   ki vedno drži odprta šobasta usta – imenovan “ŠOBCA”, ki
   “ŠOBCA”
   se zadere:
   “DELU – ČAST IN – OBLAST” ! In se “utrgano zareži . L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   se bo nadaljevalo.

   • Janez Kepic-Kern

    ŠE. 2. DEL
    ŠALA
    2.del
    NAJNOVEJŠEGA, april 2019 – SESTANKA “ŽAL NAŠIH” ex KP, ZK provokatorjev
    V
    “PARLAMENT-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, pri PARLAMENTU R. Slovenije.

    “ŠOBCA” se gladi po trebuhu in se reži v resneža “PLAŠČKA” in “LILI PILI” ja:
    “Kva pa je z vama, da sta tko resna.
    A nista dons še nć jedla pa pila. Jest kot se vid po mojem trbuhu rad jem pa pijem. Moram pa rečt, DA DELAM PA NE PRAV DOST. Mislm, da je dost, če kdaj pa kdaj reklamo za parolo naših ta starih delam
    “DELU ČAST IN OBLAST” Se razume – OBLAST imam sevede rajš – kukr pa – DELO.”
    “LILI PILI”
    znerviran reče:
    ” Ja ŠOBCA” manj govor, saj vsi vemo, DA TI ŠE NKOL U TVOJMU ŽIVLEN NIS RESN – DELOV”
    Si pač, “partijsko dete” iz TITO kaste ”
    V
    “PARLAMENT- pub” vstopijo
    “RDEČI BALON”, , nov provokator “IVO” in “JANEZ CEPEC”.
    Se
    “RDEČI BALON”
    dramatično zadere:
    ” Žalostna novica – a ne veste – naš
    “DUHEC”
    se je – OBESU – resno je MRTEV.
    Za NOGE se je – OBESU – en čas se je matrov – POL JE PA – KAR – UMRU. Mal pobrcov, pa UMRU.”.
    VSI
    SE POKRIŽAJO –
    “LILI PILI” pa vpraša: “JA ZAKUGA – SE JE PA ZA NOGE – OBESU”
    “SEJ – DUHEC – NI BIL NORMAL, AMPAK ZA – NOGE – SE OBEST – TO TUD NI NORMAL”
    Reče
    “RDEČI BALON” : ” ja ne vem točn, ampak zadnje dneve jje res postajal grozn ZLOBEN.
    ZLOBEN celo do ene OK ženske in mami s TV – drugi so DUHCA začel zmerjat, da je kukr
    EN ” FAŠIST”
    In “DUHEC” zmešan in pokvarjen kot je bil- je kar začel verjet, DA JE
    RES – FAŠIST :
    hotel je umret kot tisti BENITO M. iz Italije, ki so ga OBESILI ZA NOGE”.
    Pa
    se je DUHEC – obesu za noge, en čas je še mal MIGOV, POL JE PA KAR – OBVISU”
    VSI
    SE POKRIŽAJO IN REČEJO: “je bil res pokvarjen ni ga škoda.”
    “RDEČI BALON” reče:
    “sem prpelov novga ex KP, ZK provokatorja – KULTURNIK – “IVO” – je to. ”
    Kulturnik
    “IVO” reče:
    “VAM BOM V VELIKO – POMOČ – BOMO TUDI KAKŠNE “STALIN, TITO” pesmi PELI”
    SE
    ” JANEZ CEPEC”
    zareži in reče”: AH DEJ GA NO SEKLAT – PEJT TI MAU -U BEGNE ! Kdo bo pa tebe poslušov?
    ” TI
    S ČIST PODOBEN – LMŠ Marjanu.
    BI BLO BOL – ČE BI “SERPENTINŠEK – OSTOV.
    BI
    MU SAJ – POLNO DVORANO: tko ma pa kongres LMŠ – v napol PRAZN DVORAN”.
    Novi
    provokator ” IVO” reče :”NEHAJ ŽALIT MENE IN MOJE TITO, STALIN PESMI”
    Mentor
    “PLAŠČEK”:” reče:
    UMIRITE SE,
    POLITIČNA SITUACIJA ZA NAS EX KP, ZK – JE SLABA.” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
    P.S.
    KONEC ŠALE
    2.del
    se bo nadaljevalo

  • Janez Kepic-Kern

   Tvoja
   “gospa Fajon”
   je ” tovarišica –
   – z DEBELO LAKIRANIMI NOHTI – SD Fajon – ne pa “gospa” . L. R. JANEZ K.K. KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  TOLE, TOLE – JIH SKRBI.
  TOLE JIH SKRBI,
  PONAVLJAM
  ŠALA,
  KI NITI
  NI ŠALA

  GLEDE – tistih – volitev v EU – PARLAMENT !
  bo pa takole:!
  NE BODO IZVOLJENE
  POKOMUNISTIČNE – POLITIČNO – NEPRIVLAČNE – KANDIDATKE – ŽENSKE

  1. “SD” – TANJA F. – NE BO IZVOLJENA:
  zdr. težave, nezanimiv, nastop,nam Slovencem morda celo škodljiva?
  iz – SD” – STRANKA “PONOSNIH NASLEDNIKOV KOMUNISTOV , KI SO STORILI – ZLOĆIN”
  ( prost citat besed SD poslanca – Koprivca, v PARLAMENTU R:S).

  2. “LMŠ” – I. JOVEVA – NE BO IZVOLJENA:
  kako naj neka MAKEDONKA ZASTOPA NAS SLOVENCE.
  LMŠ – je brezperspektivna stranka, lista, ki bo kmalu razpadla, kot SMC.

  3. “LEVICA” VIOLETA T., – NE BO IZVOLJENA:
  gospa oz. tovarišica V.T. je sama o sebi ma TV rekla, da je iztrošena igralka, v Parlamentu je pa
  trdila, da “mi smo se borilli 1941-1945,” rojena pa je 1963.
  “LEVICA” stranka je baje “neomarxistična”, če kdo ve kaj to pomeni, razen tega, da podobno
  kot K. MARX “NIMAJO POJMA OZ: SE POŽVIŽGAJO NA EKONOMIJO” – naj kar pove.

  Tako se meni osebno vidi:

  – IZVOLJENI BOSTA – ODLIČNI GOSPE – iz SDS
  – ROMANA TOMC IN PATRICIJA ŠULIN,, ki sta doslej lepo predstavljali nas SLOVENCE v EU.
  Nikakor
  pa –
  NE BODO IZVOLJENI

  – LJ. NOVAK, KI MED VEČINO NAS KC VERNIKOV – NI PRILJUBLJENA

  – I. ŠOLTES – ŽE ZATO, KER “IZRABLJA”
  NAS UPOKOJENCE, KI GA NE PODPIRAMO
  OZ. NE
  MARAMO KARLA E. IN NJEGOVEGA – DeSUSA.
  Moj
  osebni občutek, ki me redko vara. ex OK knjižničar L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  KI NITI NI ŠALA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  3. del.
  s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
  Kraj sestanka: lokal
  “PARLAMENT-pub” ba ŠUIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
  “PLAŠČEK”
  resno reče: nehajmo se prepirati in žaliti drug drugega. ZA NAS EX KP, ZK LJUDI – JE VEDNO SLABŠE.
  Ne zafrkavajte se,
  jaz sem že čisto na koncu z živci, bom dal ODPOVED, kot ZDRAVNIKI – pa boste VI – NA CESTI:.
  a CESTI boste. In brez DENARJA:

  ŠOBCA – se veselo in utrgano ZAREŽI in reče:

  AH, DAJ NO NE DRAMATIZIRAJ – “PLAŠČEK”. Čiszo OK nam gre – poglej, kako je moj TREBUH LEPO OKROGEL.
  Zmeraj imam denar – pa ne delam drugega – kot da včasih nosim napis”
  ” DELU – ČAST IN OBLAST”.
  Jest delam ne dosti, rad jem pa spim. NAJRAJŠ – IMAM PA – O B L A S T”. Malo letam po LJUBLJAN, povezujem ljudi, k res so “OBLAST” – PA DOBR ŽIVIM.
  Ne begaj teh revčkov – MI ŠE ZMEREJ SMO – OBLAST ! Tko kt za časa mojga fotra.
  Nas pa ljudi iz ex YU – pa RUSOV – JE !== milionov. Kaj bo tistih par SDSOVCE – PROTI NAM !.
  Reče
  “PLAŠČEK”: ” TO ŽE, AMPAK NAŠI EX KP, ZK “ŠEFI” SE ZAPČETAJO V VE HUJŠE – AFERE.
  OKOLI
  ARBITRAŽE S HR,, OKOLI ODTEKANJA DENARJA IZ ZDRAVSTVA,
  “SV” JE NEZADOVOLJNA itd.
  Zadnjič mi je “LEPOFRIZURNI NAŠ ŠEF”
  rekel, da se boji, da ga bojo na PREISKOVALKO PARLAMENTA – poklical !
  Je
  rekel “LEPOFRIZURNI” naš ŠEF,
  da bi kar šel – KAM V TUJINO: a da je prestar za to in da ne zna – nobenih – jezikov”
  Reče
  ” ŠOBCA” : ” a res. A to da ti je rekel?. Kam bo pa šu. Pa menda ja ne u Moskvo. Jest ke – že ne grem. Je tam mraz, pa tiste LITVINENKO pijače imajo. Ampak zapore pa kakšne gulage – še zmer – tud najbrž. Ruse mam rad kot zavezniike, ampak v Moskvo – pa ne grem”
  Se
  JANEZ CEPEC oglasi: ” Veš kuga ti- “ŠOBCA” – te v Mosvo tud noben ne vabi. Kwa pa nej u Rusiji s tabo? Za OLIGARHA si preveč orazbe glave, pa preslabo zgledaš. Za u gulag – pa tko nis _ KER DELAT NE ZNAŠ ŠA NE MORŠ.
  Pejt ti mau u BEGNE – “ŠOBCA”..
  Reče
  “LILI PILI” : ja verjamem, da gre našim šefom že tud bolj slabo. In da “LEPOFRIZURN” – cvili !
  Ampak, saj jest nočem, da mi dajejo – velik denarja. Tolk nej mi dajo, DA BOM MU ZA _ ŠIR pa ŠNOPS -nej mi dnarja dajo- pa bom jest _ ČIST ZADOVOLN:
  A NE VIDTE KAKO LEPO, ŠNOPS RJAVO BARVO IMAM. Še sončit se mi ni treba”
  Se
  JANEZ CEPEC
  se zadere na “LILI PILIJA”:
  “LILI PILI – ti s en BUTL, PEJT TI MAU U BEGNE: Šnops rjava barva pride – OD CIROZE JETER. Kdo te bo pa zdravu?
  Noben _ DOHTARJI BOJO ŠTRAJKAL, a ne veš? Dajejo ODPOVEDI. BUNKSL – PEJT U BEGNE”
  “LILI PILI” – le zamahne z roko in reče:
  “Ti JANEZ CEPEC – si pa res en CEPEC.
  Sej men je zarad zdravnikov, zarad NAŠIH DOHTARJEV _ VSEEN !.
  Vsi vemo, da je MATILDA – NEJBOLŠ -DOHTARCA. A ne?” L.r. Janez K. KERN KOMENDA
  p.s.
  KONEC ŠALE
  3. del.
  se bo nadaljevalo

 • MižekFiga

  Fajonka, ki deluje po naročilu tovariša ddr. Kučana, se strinja s predsednikom Orbanom? Je to “fake news ali FUCK news” ??? Ali oboje !!!
  Tovariš ddr. Kučan se je ustrašil demokracije v EU SLO, torej ga skrbi za svojo dvojno pokojnino s krompirjevo župo in niti nalo ne za EU Slovenijo. Prve volitve so tu, naslednje niso daleč !!!

 • Get Smart

  SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
  = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
  = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 =
  = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji,
  predsednik pa je tovariš Milan KUćAN,
  ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, ki so ga uradno preimenovali v LDS.
  DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški LDS i tako dalje do tokija, so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur (KPJ + SKOJ), ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Samo v primeru NEDOKONČANIH »Stošice« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila 220 MILIJONOV € za projekt, ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo 40 milijonov €, in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov, najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL ampak jih je nagnal domov BREZ PLAČILA.
  ———
  * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
  ki je pokazal socialno ozaveščenost.«
  ———
  Za koga dela »socialno ozaveščeno« MURGL JUGOKOMI govno? Kaj odmeva v Stoščah?
  – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
  – ZA koga? Za PARTIJU?
  – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
  – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  – “Evviva communismo!”
  – “Bandiera rossa la triumfera!”

 • Get Smart

  MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isti klub”, “vsi igrajo za isto državo” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA, ali pa “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo, rajcajo jih kurbice, kar je v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST; poštene kurbice so POŠTENE DELAVKE, ti pošteno plačaš, one ti nudijo spolne storitve, za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERČINA in KURBETIN, ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo kulturo, v zameno pa vam nudijo storitev: “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”, skratka NISO VSI ISTI – osel v Lipici NI LIPIŠKI KONJ, ni LIPICANAC nje.
  ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar mekanocurna lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
  –MURGL-srborvackoJUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
  –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvori v Sloveniji
  –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
  –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
  –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji … oz. s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO.
  POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo).
  POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO (državo), ne kot PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogometaš je nedolžen kot prostitutka”, “nogomet krade” … in kar je še POTURJENIH bulšitizmov, ki jih je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti imajo +90 % medijev tega sveta, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA pa celo 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji), naselil v oprane glavice OKUPIRANIH-zasužnjenih ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI je isti kot nogometaš (golman) OBLAK, kajne? Sledimo? MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec = zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet …, ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

 • Janez Kepic-Kern

  NO?
  Zakaj pa je šlo -dr. D. TURKU
  pri
  vsiljevanju dr. SEKOLCA?
  A kdo to – ve ?
  ŠE 1X
  PRED PREISK. KOMISIJO – PARLAMENTA – VSE VPLETENE
  TUDI DR. D. TURKA,
  PA
  BO HITRO – VSE JASNO. Mar ne ?

  Še 1x.
  Moj spodnji zapis – je verodostojna informacija !
  edino res pomembno pa je tole.
  vprašajte dr. D. Turka – zakaj je vsiljeval dr. Sekolca.

  JE EDINO RES POMEMBNO – je TOLE !
  VPRAŠAJTE – SDS parlamentarci
  – DR. D. TURKA,
  ZAKAJ JE VSILJEVAL DR. SEKOLCA.
  Zadeva za
  PARLAMENT R. SLOVENIJE – NAJBRŽ? L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  ŠE 1X
  RES JE POMEMBNO.
  PA ŠE TU
  NE SLEPOMIŠIMO
  Saj smo normal odrasli ljudje.
  ZNANI PRAVNIK DR. E. PETRIČ
  JE JAVNO NA R. “OGNJIŠČE” povedal,

  da je bil on-dr. Petrič ZAINTERESIRAN, DA BI BIL ARBITER ZA MEJO S HR,
  Pa da je
  – dr D. TURK – vsilil nikomur poznanega dr. SEKOLCA.

  Ostalo ugotovite
  – VI DRUGI. Jaz sem normal penzionist.
  Nimam stika s takim “DRŻAVNIM MIŠMAŠEM” – “MIŠKOLANCAMI” L. r Janez K. Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  4.. del.
  s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
  Kraj sestanka: lokal
  “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
  “PLAŠČEK”
  resno reče:
  “nehajmo se prepirati in žaliti drug drugega. ZA NAS EX KP, ZK LJUDI – JE VEDNO SLABŠE.
  Ne zafrkavajte se,
  -jaz sem že čisto na koncu z živci,
  – bom dal ODPOVED, kot ZDRAVNIKI – pa boste VI – NA CESTI:.
  Na CESTI boste. In brez DENARJA:
  Vedeti morate naslednje:
  V FOND
  IZ KATEREGA SEM PLAČEVAN
  . JAZ “PLAŠČEK” – vaš mentor in
  – VI – KI NAJ BI BILI PROVOKATORJI – ZA ZAŠČITO INTERESOV NAŠIH EX KP,ZK LJUDI
  vplačujejo
  ex KP,ZK in podobno profilirani ljudje – KI SPLOH IMAJO DOVOLJ DENARJA IN INTERESA, DA
  – SPLOH – PLAČUJEJO – EVRE – ZA
  – mene “PLAŠČKA” , vašega mentorja
  in za vas ex KP, ZK BRANITELJE IN NAPADALCE – na tiste, ki so ex KP, ZK-jem nenaklonjeni !
  A razumete ?
  “LILI PILI”
  reče:
  ” jest nč ne razumem, niti nočem -nč – razumet. “PLAŠČEK” – TI MEN DEJ SAMO JASNA NAVODILA
  – KWA NEJ PIŠEM – PA BOM PISOV – TKO KT VI HOČTE.
  Men gre
  samo za to, DA MI DASTE TOLK DNARJA, DE BOM MU ZA
  – PIR PA ŠNOPS
  – kolkr ga morem jest – spit: cirka 10 PIROV in ! LITER ŠNOPSA na DAN.
  Se
  “PLAŠČEK” pokriža in reče:
  “LILI PILI – OK sva zmenjena – ampak vsak dan mraš napisati in objavit
  – VSAJ 100 E- POSTOV , ki bodo “sovražni” do SDS in do J. JANŠE”.
  “LILI PILI”
  rečr: ” Zmenjen. Bom delov – križce,- za vsak post enga. K sem že zlo pjan – pozabm štet – pišem a še lahko.
  Dnar mi pa nakazuj nejbol vsak pondeljk zjutrej – takrat sm trezem. Vse naenkrat 1x v mescu mi raj ne nakazuj, ker bom vse kuj zapiv, poj bom pa cel mesec brez dnarja pa brez pjače”
  Reče
  “PLAŠČEK” : Pav, zmenjeno.
  ZAPOMNI SI – 100 POSTOV NA DAN – JE TVOJA NORMA”
  Eeče
  še “JANEZ CEPEC”: ” BUNKSLA – PEJTA MAU U “BEGNE”. L.-r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE.
  4. del
  se nadaljuje.

 • milanček

  moderator na nova24, ti kar briši komentarje, ki so proti kućanovi svinjariji, oz uničevanju slovenske raje!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA.

  Danes so ex KP, ZK provokatorji nekam – PONIKNILI ?!
  Se zdi.
  Morda – se dogovarjajo o novi – “STRATEGIJI PROVOCIRANJA” na tem OK portalu NOVE24TV?
  ALI PA?
  pREPROSTO GLEDAJO KAKE RAZVEDRILNE PROGRAME ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  MORDA GLEDAJO
  TOLE?
  https://www.youtube.com/watch?v=6NE90uLKdmQ
  “GO, GO – JETTERS”

  KONEC ŠALE

  • Janez Kepic-Kern

   KONČNI DEL ŠALE
   ŠE 5., KONČNI DEL ŠALE
   O SESTANKU V – PARLAMENT – pubu.
   ŠALA
   5… del.
   s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
   Kraj sestanka: lokal
   “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

   Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
   “PLAŠČEK”
   resno reče”
   ” no z “LILI PILIJEM” sem se dogovoril – velja najin dogovor – do preklica, a ne LILI PILI”?
   Flegma reče
   “LILI PILI”:
   ” seveda, do preklica. Jaz ne bom dolgo. Me pogosto Matilda otipava, šlata – a sem že za na un svet – al še nisem. MATILDA JE TA BOL DOHTARCA”.
   Mentor
   “PLAŠČEK” še reče:
   ” Nič vam ne morem obljubiti. NAŠI PLAČNIKI IN ŠEFI SO TA ČAS -V KRIZI : pod hudim pritiskom javnosti
   – zaradi arbitraže s HR,
   – zaradi vmešanosti v zdravstvo, v NLB …. ITD. Da vam ne razlagam.
   TUDI VI
   Z VAŠIMI PROVOKACIJAMI JIH NE MORETE REŠITI. Če jih bojo –
   – NAŠEGA LEPPO-FRIZURNEGA ŠEFA – poklicali na
   PREISKOVALNO KOMISIJO V Parlament – ga – PAČ BODO, BO PAČ – MORAL ITI !
   Jaz
   vaš mentor “PLAŠČEK
   SEM GLEDE TEGA – BREZ MOČI.
   Za en čas bom – PONIKNIL, NE IŠČITE ME ! Znajdite se – VSAK PO SVOJE.
   Se
   vidimo – čr se vidimo . ČE VAS BOM RABIL – VAS BOM – POKLICAL.
   Ostanite – v cvetju
   – ROŽE SI PA SAMI KUPITE”.
   In
   “PLAŠČEK” – se napoti – proti izhodu iz “PARLAMENT-puba”
   !RDEČI
   BALON”
   jezno reče:” Ma, nej gre “PLAŠČEK” – k vragu.
   Je res najbolje,
   DA NEHAM S PROVOCIRANJEM – JANŠISTOV, SDS – če ne se bom -ŠE RAZPOČU”.
   “dENARJA NI BLO tkoaltko – skor nič.
   LE VELIK – BREZ VEZE PREPIRANJ, PSOVK – PA TAKE REČI”
   “BOM
   JAZ “RDEČI BALON”
   USTANOVU SVOJO

   STRANKO
   ” Š M A R N I C A”,

   za tiste iz ex KP; ZK strank, KI RADI PIJEJO – ALKO – SEVEDE:
   Moja stranka bo MNOŽIČNA
   _ je ljubiteljev alko pijač v SLOVENIJI – VELIKO !
   Abstinentov
   – SPLOH NE BOM VČLANJEVAL. Nealkoholoki – so tečnobe.
   Za maskoto
   stranke “ŠMARNICA” – bo moja koza JULIKA ! Je OK – lepa KOZA.
   Nš ozdrav pa bo:
   “ŠMARNICA – JE VEČNA”
   še
   “ŠOBCA” – je ves navdušen in
   reče: ” SE BOM KUJ V TVOJO STRANKO VČLANIL – V “ŠMARNICO”
   Tudi jest ga rad pijem. NAS PA RUSOV – BO – 100 MILIONOV – V “ŠMARNICI”
   Se bomo drli:
   “DELU ČAST IN OBLAST – PA ŠMARNICA JE – VEČNA”
   Le
   debelo gleda ex kolege
   – JANEZ CEPEC in reče:
   ” VI STE ENI – BUTLI, . Dost vas mam.
   Jaz grem k OK J. JANŠI in v SDS.
   vi pa – vi pa že enkrat – PEJTE VSI SKUP – U – “BEGNE”. L.r. Janez K. KERN KOMENDA
   P:s.

   ŠMARNICA, TRTA
   https://sl.wikipedia.org/wi

   KOZA – JULIKA
   https://www.google.com/sear

   KONEC 5. dela ŠALE
   o sestanku v Parlament-pubu.
   PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI JE NAKLJUČNA.

 • sunday

  to se fajonkla samo začasno prilagaja slo. ovcam – po volitvah bo vse po starem !!!

  • Janez Kepic-Kern

   KAJ PA T. FAJON IN M. KUČAN VESTA
   O ZGLEDNIH
   “ORLIH” DR. J. E. KREKA, 1908-1940.
   “ORLI” DR. J.E. KREKA, 1908-1940,
   SO PRED 2. SV. VOJNO
   – OPIRALI TEDANJO VSESLOVENSKO – LJUDSKO STRANKO.
   No ja ?
   Potrebna je obnova politike.
   NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
   Predlagamm tole.
   AMPAK !
   Slovenci se moramo najprej notranje
   prenoviti in povezati na
   osnovi naše kvalitetne tradicije,
   PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
   A
   VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
   VERJETNO
   ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
   Življenje pa ni – ideologija
   pač pa
   realna stvar – način kako ljudje živimo.
   živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

   “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
   praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
   VREDNI SO
   VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
   “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

   Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
   ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
   ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
   proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
   in ima za vodjo
   res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
   Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
   za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
   Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
   NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
   Jaz
   Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
   da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

   – vzgleduje – po uspešnih

   množičnih
   in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
   ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
   MOJ
   PREDLOG JE RESEN !
   Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

   DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
   D R U Š T V O
   “ORLI” DR. J. E. KREKA

   – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
   ORGANIZIRANI

   KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
   Imeli so tudi
   realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
   KI JE VKLJUČEVAL:
   – versko etično, družinsko – vzgojo,
   – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
   izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
   kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
   – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
   Osnovne info o vrlih in krepostnih
   ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
   dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
   O začetni
   organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
   pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
   Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
   P.S.
   ZLATA KNJIGA “ORLOV”
   FRANC TERSEGLAV, 1910.

   https://www.slovenska-biogr
   SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

   IZ MOJE “SLOVENIANE”

   BESEDILO IN NOTE
   HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
   Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
   k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
   te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
   a nad 80 let neizvajane
   originalno slovenske – skladbe !
   “BRATOM ORLOM”
   BRATOM ORLOM !
   DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
   KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
   SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
   K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
   GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
   BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
   ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
   V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
   V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
   DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
   MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
   OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
   NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
   – SE NAŠE SILE BORE !
   OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
   STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
   K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
   VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
   Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
   KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
   Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
   uglasbil Hugolin Sattner
   Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
   Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
   posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
   Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
   iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
   KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
   kulturno samostojnih “Orlov”.
   S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
   totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
   temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
   Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
   A v srcih nas
   – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
   nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
   – duh
   krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
   “Bog daj” !
   In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
   In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
   Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • Get Smart

  SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
  = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
  = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 =
  = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji,
  predsednik pa je tovariš Milan KUćAN,
  ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, ki so ga uradno preimenovali v LDS.
  DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški LDS i tako dalje do tokija, so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur (KPJ + SKOJ), ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
   (ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

    • Get Smart

     PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zazanamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno …
     LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
     Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke.
     Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
     1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
     2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
     3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!