[Video] Evropski poslanec Zver za Nova24TV o podlih lažeh Fajonove: “Nisem prepričan, da ne bo tudi sodna pot potrebna, da se te stvari razčistijo!”

Foto: Nova24TV

V včerajšnji oddaji Tema dneva se je v živo iz Evropskega parlamenta javil evropski poslanec dr. Milan Zver. Zdi se, da se bitka pred novimi volitvami v EP zaostruje. Nastopi zloglasne levičarske evroposlanke Tanje Fajon v Evropskem parlamentu so bili že večkrat kontroverzni in so delili slovensko javnost, zdaj pa je njen govor na plenarnem zasedanju v Bruslju na temo boja proti sovražnemu vzdušju in fizičnemu nasilju nad demokratičnimi nosilci mandata presegel vse meje. V oddaji se je na vse to odzval dr. Zver, ki je opozoril tudi na možnost tožbe proti Fajonovi, prav tako pa je spregovoril o svojem delu v preteklem mandatu.

Evropski poslanec iz vrst Slovenske demokratske stranke dr. Milan Zver je uvodoma poudaril, da je Tanja Fajon kar dvakrat ostro napadla SDS, njenega predsednika in sestrske stranke. Tokrat je govorila v kontekstu sovražnega govora in nasilja, kakor smo že včeraj poročali na spletnem portalu Nova24TV, in je poskušala seveda iz politične klime v Sloveniji potegniti nekatere zaključke, ki so seveda alarmantni. Zver je pojasnil: “Nismo pričakovali, da bi si dovolila na odprti sceni tako govoriti in tako obtoževati SDS.

Najprej je predsednika Janeza Janšo skupaj z Matteom Salvinijem in Viktorjem Orbánom označila za fašista, nato je govorila o financiranju politične kampanje SDS s strani madžarskih kolegov, kar je seveda popolna laž, to ne drži. Madžari so čisto po podjetniški logiki vstopili v televizijo Nova24TV in to je to. Za nekakšno financiranje politične kampanje seveda ni šlo. To so obrekovanja, laži in lahko bi rekli tudi sovražni govor. Lahko bi se kolegica spomnila tudi nekaterega drugega sovražnega govora, ki je prihajal z leve strani. Nekatere naše kolege so preganjali nazaj v Barbarin rov, grozili celo z življenjem kolegu dr. Anžetu Logarju in dr. Jožetu Možini in ne nazadnje večkrat celo predsedniku Janši.”

Tanja Fajon se je ostro spravila tudi nad Ligo in Fidesz
Fajonova je v govoru omenjala predstavnike stranke Lega Nord, ki naj bi pred leti italijansko kolegico Cecile Kyenge primerjali z orangutanom, na Madžarskem pa naj bi se varnostniki javne televizije fizično lotili opozicijskih poslancev, denimo Laszla Varja, ki je končal v bolnišnici. Za napadom naj bi stala stranka Fidesz Orbána. Zvera smo tako vprašali tudi, kaj njegovi italijanski in madžarski kolegi pravijo o teh obtožbah. “No, če je to res, kar se je zgodilo v Italiji, je to seveda nesprejemljivo. A to, kar se je zgodilo na Madžarskem, pa ni resnična interpretacija. Neposredno sem se pogovarjal s kolegi iz Madžarske, ki so mi povedali, da ni šlo za tak primer, pač pa je skupina šestih poslancev opozicije vdrla v javno televizijo in želela sodelovati v nekaterih oddajah v živo, ki so že potekale. Seveda niso bili vabljeni in tudi kamera dokazuje, da so jih prijazno opozorili nekajkrat in šele nato uporabili silo in jih odstranili in televizije. To je ta zgodba in noben član varnostne službe na tej televiziji ni član Fidesza in niti tisti, ki so to oddajo urejali. Torej Fidesz nima s tem dogodkom praktično ničesar,” je poudaril Zver. Vprašali smo ga tudi, kaj meni o obtožbah Fajonove glede financiranja medijev Nova24TV in Demokracija, o čemer je povedal naslednje: “No, to je še ena za lase privlečena trditev. Že prej sem dejal, da so Madžari vstopili v medijski prostor čisto po ekonomski logiki in da stranka SDS nima s tem ničesar. Ni mogoče zdaj s tem povezovati Fidesza in SDS in trditi, da Fidesz neposredno financira svojo sestrsko stranko, članico EPP. Te stvari se lahko razčistijo tudi na drugih mestih,” je bil jasen.

Neverjetno, ampak resnično! (Foto: Facebook)

Slovenska demokratska stranka bo premislila tudi o tožbi proti Fajonovi
Kot je še povedal Zver, se bodo organi stranke seveda morali sestati in o vsem tem pogovoriti. “In nisem prepričan, da ne bo tudi sodna pot potrebna, da se te stvari razčistijo.” Bliža se tudi konec petletnega mandata evropskega poslanca in vprašali smo ga, na katere dosežke je kot evropski poslanec in član SDS v tem obdobju najbolj ponosen. Zver je odgovoril: “Čas je, ko veliko medijev sprašuje ravno to. Tako da delamo obširne analize svojega dela za zadnji mandat. Lahko rečem čisto na kratko, da sem najbolj ponosen na dosežek, in sicer na otvoritev dvorane v EP, ki nosi ime po dr. Jožetu Pučniku, očetu slovenske državnosti. Tega dogodka, inauguracije se je udeležilo ogromno pomembnih ljudi, od predsednika EP do predsednika slovenske države, predsednika politične skupine EPP, predsednika SDS in mnogo drugih vidnih politikov iz sveta evropske politike. Tako da, na ta dogodek sem zelo ponosen, dr. Pučnik je skupaj z drugimi velikani evropske politike in prav tu mu je mesto. Seveda sem največ energije vlagal na področje mladine in športa, bil sem stalni poročevalec za Erasmus+, kjer smo naredili pomembne premike naprej. Ne samo v smislu vsebine in funkcioniranja sistema, pač pa tudi v smislu pridobivanja denarja, EP je predlagal celo trikratno povečanje proračuna za Erasmus+, tj. za 45 milijard, kar je velik znesek in nekajkratnik slovenskega proračuna. Prepričan sem, da se bomo tekom pogajanj s Svetom uspeli približati tej številki. Seveda pa je bilo delo opravljeno tudi na drugih področjih, kjer sem deloval, predvsem sem si prizadeval, da bi se slovenska kultura videla in slišala tudi v evropski prestolnici.”

J. Ž.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Laž je nesmrtna duša slovenskih komunistow. To je že od nekaj znano.

  • slosin

   …vseh, ne samo slovenskih

  • Rožle

   Ja, sam je problem ..,
   ker lewak že tolk laže, da že kar sam seb verjame …

  • Kataklizma

   Kam sebe uvrščaš?

   • WISKY 1000

    KAJ SI PISMEN??

 • Stajerka

  To je tisto, ko nestrpneži strpneže učijo strpnosti!

  Pravilna odločitev bi bila prizemljitev največjih nosilcev sovražnega govora in potvarjanja dejstev, kar jim je v krvi. Bi pa bilo dobro, da se v EU parlamentu obelodani poveličevanje enega največjih zločinskih sistemov v zgodovini človeštva!
  Bodo pa letošnje evropske volitve prelomne za obstoj in smernice EU. Upajmo, da se tehtnica prevesi v desno!

 • goldhorn

  Upam, da Fajonova ne pride več v parlament.

  • WISKY 1000

   prostor ji je na dobu,izdajalka SLOVENIJE.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Fajonka + Stanovnik = super kombinacija. Kje se pa skriva murgelski palček??

  • von Rhein

   Poglej v odprtino na puloverju.Vedno ga nosi s seboj.

 • Rožle

  Laže kot lewak teče …

  • WISKY 1000

   in pesek,pravijo korošci.

 • macon

  Leva fašistka je pač premaknjena kot vsi skrajneži zmeraj in povsod. Brez naši in njihovi, groženj in laganja ne more in taki se pač poslužujejo zavržnih metod in sredstev.

  Te barabe so uzurpirale javni prostor in takoj naredile preklop, da so tam, kjer so, ker so sposobni in napredni, ne ker so psihopatski ritolizniški pokvarjenci kar je spet opis vseh režimskih prostitutov zmeraj in povsod. Bolj skrajen je režim, hujši psihopati in pokvarjenci so njegovi izpostavljenci in tukajšnji levi režim lahko svojo skrajnost samo zaostruje, ker druge poti nima.

 • PLavi-mil

  Ne samo govoriti, dajte jo že enkrat na sodišče, da ne bo lapala in trosila laži.

 • Hribouc

  Kuga se pa glasi tale zadrtež levuharski spet!?

  28.zahtevam kot opeharjeni volilec SDS/dr.Zvera , da nemudoma odstopi s poslanskih funkcij!
  Mene, gaunar sprenevedavi in rdeči kameleonski hibrid ne boš zastopal !
  Terjam tudi opravičilo ŽRTVAM KOMUNIZMA V SLOVENIJI IN NJIHOVIM SVOJCEM ! za vse, kar si po pisanju dr.Turka pel slavospeve slovenskim množičnim morilcem še tik pred osamosvojitvijo !!!!

  ———————————————————————————————————————
  Berite si tole ljudje – kdo danes hvali dr.Zvera in ga daje na piedestal :

  JANEZ KOCIJANČIČ v zadnjem Reporterju po Zakonjškovih odvetnikih piše, prepis:

  Na pisanja g.Turka se odzivam tudi zato, ker neresnično trditev o meni uporablja kot argument za diskvalifikacijo uglednih osebnosti slovenskega javnega življenja, kot so sociologinja dr.Spomenka hribar,
  novinar dr.Markeš in evropski poslanec dr.Milan Zver, ki jim po mojem skromnem mnenju dr. Turk ne sega niti do kolen….
  KAKŠNA REFERENCA, KAKŠNA ZDRUŽBA ! In dr.Zver seveda potuhnjeno molči – imel je priliko za spoved pravega dedca, pa v intervjuju g.Brlecu v Demokraciji ni povedal prav čisto nič, čeprav so bila vprašanja eksplicitno jasna !

  • garfi

   Zver res izgleda kot gLobaList
   Tomčeva se pa na gLobaListični rtv stiska skupaj z mafijko fajonovo kadar nastopata skupaj

 • milanček

  krivi smo sami, saj delamo s to sodrgo dobesedno v rokavicah! spomnite se, kokoši so šle od maše v cerkvi in volile komunajzarja kućana, ter vzdihovale, kako ima plave oči, pa zastopi če moreš! Ja, predragi zavedni Slovenci, treba bo narediti konec tej mafiji, ki načrtno uničujejo slovenski narod!

 • garfi

  PRED LEWIČĆARJI NAS REŠI LE DRŽAVLJANSKA AKTIVNOST
  VSI NA VOLITVE IN ZMEČMO DOL gLobaListično Bando-mafijo
  Zver, Tomčeva in Šulinova EU=€U=jugoslavija

 • Rožle

  No, končno bravo NovaTV za ukinitev prijave kot gost ..!!!

  • garfi

   upam, da ukinejo murgelske plačance, ki so vse huje grozili, lagali in svinjali

   • macon

    Potrebuješ admina, ki duševne bolnike sproti briše. Da ne bom pristranski: podpis cosma jasnovidca je tudi nesprejemljiv, če se gremo kakršnokoli debato.

    • Rožle

     no, ja ..
     in če smo iskreni so lewićarji v veliki premoči kar se tiče umazanega jezika ..
     cosmo pa po navadi vrne udarec v enaki meri

    • Friderik Peršič

     Sorry , potem ne bo ostal nihče …

     • garfi

      saj si nihče
      1182:278

     • Friderik Peršič

      Ko ti to napiše lik iz risanke , ki nima toliko jajc da bi se podpisal …a ni lepo biti anonimni junak …?

     • garfi

      ti si iz takšne risanke, da potrebuješ pozornost admina

    • garfi

     to so po moje vsi njihovi, ki se pretvarjajo tudi kot desni
     potem pa sledi napad s cenzuro

   • Viktorh

    Očitno je Petrovc pokojni, Mihca so hospitalizirali, njegove potomce pa črtali s seznama komentatorjev

    • Rožle

     Ja, cepec ni kar tako omenja svoje Begunje kjer tudi domoval na psihiatriji..
     .. se mu je pa psiho stanje očitno res poslabšalo

    • garfi

     so že nazaj žal
     admin mora ukrepati

 • Anton

  če pogledate lestvico priljubljenosti , vidite kako demokratični v deželi tej smo

  sarkazem press

 • totex39

  Človek res ne more verjeti, da so ravno te mladi politiki taki ekstremni levičarji s komunističnimi idejami. Potrebni bodo resni ukrepi, drugače se nam nič dobrega ne piše.

  • goldhorn

   Kako ekstremen je šele Mladi forum SD….. Še Milanu je bilo nelagodno na njihovem kongresu.

   • SIMON ROZIC

    Milan na kongresu mladcev SD? Kaj je tam počel? Se je samo
    poslavljal? Upam!

 • Antonius

  Saj že ves čas trdim, da Tanja Fajon nima kakšne posebne pameti. Ona je zdresirani pudelj, ki laja na ukaz.
  Policijsko izšolanim psom je tudi treba ukazati, da se zaženejo.

 • žogica

  Nisem poslušala Fajonkinega govora in ga tudi ne bom komentirala, je pa več kot očitno, da se je tudi Zver podal v predvolilno bitko za Evropski parlament… Vsaj en mandat bi mu še zelo pasal, upam, da ga ne bo dobil!

 • Ivan Friderik Novak

  Fajonovi ne verjamem vsega in se z njo v marsičem ne strinjam (tudi z Zverom ne).
  Način “pranja perila” Milana Zvera pa kaže na zelo nizko raven omike omenjenega.
  Ja, ugled Slovenije, kaj je že to?

 • Vera

  Fajonova se ne zaveda kakšno škodo dela Sloveniji s svojim napačnim delovanjem . Tudi nek publicist si je upal pred časom nekaj pisati na dolgo in široko o g.Zveru in stranki SDS . Zdi se mi, da bi tam tudi morali odgovoriti na težke obtožbe .saj upam , da ni nič od napisanega res .

  • žogica

   Upaš, torej ne veš? Ti še kar upaj!

   • Rožle

    A naomi campbell si pa samo na Demokraciji .. ?

  • Tomi

   O ja, se zaveda, je pač pokvarjena.

   • Vera

    Gleda in dela samo za sedanjost, ker je očitno bodočnost ne zanima , saj je obvarovana iz leve strani .

  • WISKY 1000

   če se ne zaveda potem mora pod nujno na zdravljenje.

 • Rožle
 • janez

  Ta Fajonka pa res simbolizira levuharsko greznico.Boljše niso mogli izbrat.

 • Viktorh

  Skrajna levičarka s hostarskimi navadami.

 • soc

  Fajonka je tipični produkt FDV šole orto levice in kot taka celo zelo reprezentativna za svojo sila klavrno domovino. Kar se mene tiče, raje vidim, da je v Bruslju, kot da jo zlobni palček postavi na visoko pozicijo v slovenski izvršilni oblasti.

  Pa še dodaten, marsikomu gotovo manj všečen komentar. Ko berem misli sicer narcisoidnega prebežnika Turka (ki je celo doktoriral na Sorboni, česar nikoli ne pozabi omeniti, res jaka muda), dobim o gospodu Zveru žal precej slabo mnenje. Znana je (francoska…) modrost, da je čudak tisti, ki v mladosti ni levak, a da je še večji čudak tisti, ki je po štiridesetem še vedno levak. Vendarle, gospod Zver je le malo predolgo služil interesom partije in svojega mentorja Prunka, da bi bil v mojih očeh danes povsem kredibilen. Veliko bliže mi je Brščič, ki se zanesljivo nikoli ni udinjal murgelski srenji.

 • lado

  IVAN ,ZLEZI V FA….o STANUJE PA GRDULA NA ZBILJU !!! FAŠISTIN ŠE HUJE ,KOMUNIST BABJI !!! A BI KDO TOZIL ZA SOVRAŽNI GOVOR SD-eva m !!!!!!!!!!SMRT KOMUNIZMU IN KOMUNISTOM !!!!!!! ZIGH HEIL !!!!!

 • dk

  Nekateri “komentatorji” na tem portalu se še vedno prodajajo kot demokrati, so pa v resnici pritlehni lažnivci in hinavci ter podporniki levih mafijskih strank.

 • mapu

  V torbici ima denarnico, v denarnici ima dva predalčka, v enem potrdilo, da ni kura, v drugem ima pa koruzo.

  • SIMON ROZIC

   Ta boljš!

 • ljubinica

  V EU parlament bi morali poslati Grimsa, da bi zaprl gofljo tej pokvarjenki.

 • luka globus

  mah lajdra, ki bi za peneze prodala tud fotra in mamo…

  • SIMON ROZIC

   …in se poročila s Stanovnikom iz ZZZB. Plenice mu že menja….

 • Roman Benedik

  Zver se kar dobro redi v EU

 • FRANC3

  Laž je neumrljiva duša komunizma (beri: levičarstva).
  Ko jim razgališ resnico, te začnejo obtoževat s fašistom.
  Žalostno, kaj vse Slovenija fotra.

 • Jovo J.

  Predlagam NovaTV, da sooči Boštjana M. Turka in Milana Zvera…

  • marta

   Zakaj, če je govora o Tanji Fajon in Zveru ?
   No, ja ….. – predlagaš lahko, odločilo pa se bo uredništvo..

   • Jovo J.

    Tanja Fajon je govorila v Bruslju, na odprti sceni. Kritika s strani Milana Zvera je premalo.

   • Šobar Davorin

    Ne vejš? O hvalospevih omenjenega u, de taku zapišem, prejšnjem “sistemu”. Skuzi Turka najdenih.

 • zvone gabrijan

  Absolutno tožit, samo bojim se, da v slovenskem sodstvu to ne bo pilo vode.

 • xtc

  Čas je ,da SDS proti napol Arnavtki dejanji,ki jih obtožuje.
  Torej vloži tožbo ,da naj svoje trditve podkrepi z konkretnimi dokazi in dejanji omenjenih ,ki bi bila kazniva in bi kazalo da gre za fašizem tudi z vsemi pravnimi potrditvami in argumenti.

  Nadalje,četudi je nekdo nekoga zmerjal z orangutanom,gre za kaznivo dejanje razžalitve in se ve kakšne so konsekvence torej ne vidim nekih dilem.
  Glede Fajonove pa tole;čas je ,da se tejle vse bolj afresivni levi fašistki natakne nek pravni nagobčnik in se jo omeji na podajanje ne lažnih,ne hujskaških in skrajno anarho levičarskih izjav ,laži in žalitev.
  Skratka omejiti ji je treba nesramno dolg jezik na pravno dopustno normo.

 • Šobar Davorin

  gospod Zver, eurodeputat, so se nekaku lepo zaokroglili v zadnjih letih tam daleč u Brusli. Za naše peneze.

  • FRANC3

   Tudi Fajonka je dobila 2 kg, Peterle je pa shujšal.
   Če delo europoslanca sodiš po kilogramih, si falil.

 • FRANC3

  Še eden, ki ne loči zrnja od plev, demokracije od fašizma-nacizma-komunizma.

 • FRANC3

  Tanja Fajon je zlobna levičarka, polna laži in sprenevedanja.
  Pokojni Andrej Bajuk je pred leti v TV intervjuju povedal o dogodku, ki se je zgodil v Strasbourgu, ko je bil finančni minister 2004-2008. Z novinarko Tanjo Fajon so se dogovorili za intervju ob njegovem obisku v Strasbourgu. Ob dogovorjeni uri jo je Bajuk čakal na dogovorjenem mestu, a Fajonove ni bilo. Po eni uri čakanja jo je poklical, Fajonova pa mu je odgovorila, da ne bo prišla, ker nima časa.
  Me prav zanima, kaj bi počeli mediji, če bi se to zgodilo desnemu novinarju in levemu finančnemu ministru? Naslednji dan bi odletel kot novinar RTV SLO !!!! In prav bi bilo tako, v primeru z Bajukom, pa mediji niso poročali.

  • Jovo J.

   Evropski parlament v svojem pravilniku jasno določa različne načine potovanja na delovno mesto, ti so: letalo, avtobus, vlak, avtomobil, itd.

   Dejstvo: v Bruselj dr. Milan Zver skoraj vedno potuje z letalom, kar je že prva izmišljotina novinarja te kanalizacije. V Strasbourg pa je dr. Zver res večkrat potoval z avtomobilom. In?

   …..

   Rosc tako preko palca izračuna, da dr. Zver kopiči “mastne evropske denarce” s potnimi stroški!? Vrli Rosc “naračuna”, da Zver s potjo v Bruselj “našpara” 660 evrov, s potjo v Strasbourg pa 430 evrov. Šlo naj bi za razliko med “dejansko porabo goriva” in povrnjenimi potnimi stroški. Rosc potem orgazmira, ko “ugotovi”, da si Zver lahko v 5-letnem mandatu “našpara” 160.000 evrov, kar že zadostuje za nakup stanovanja.

   ———-

   Vir: Politikis

   • Novo Jutro

    Ocenjevati človeka po izbiri prevoznega sredstva pa je malo smešno, blago rečeno. Včasih si pač kdo zaželi opazovati svet okrog sebe in se ustavljati na kakšnih všečnih mestih, tako, da to natolcevanje o bencinu in stroških pomeni prej prikrito podtikanje kot kak resen razmislek.

    • Jovo J.

     Runkl pravi –> Pred 5 let
     ————————————–
     Travel expenses

     Most European Parliament meetings, such as plenary sessions, committee meetings and political group meetings, take place in Brussels or Strasbourg. MEPs are refunded the actual cost of their travel tickets for attending such meetings upon presentation of receipts, up to a maximum of a business class air fare, a first class rail fare or €0.50 per km for car journeys, plus fixed allowances based on the distance and duration of the journey to cover other costs of travelling (such as motorway tolls, excess baggage charges or reservation fees, for example).
     MEPs may also be refunded up to €4,243 per year for other travel outside their own Member State undertaken as part of their work, and be reimbursed for up to 24 return journeys within their own

     ———————————–
     – če se pelješ z letalom, ne zaslužiš praktično nič, kar se potovanja tiče, a tudi porabiš praktično nič… na letalu te celo nahranijo.

     – če se pelješ s svojim vozilom, porabiš za gorivo 280€, cestnino pa dobiš povrnjeno…50€. Dnevnica pa pokrije pizzo na “dolgem” potovanju. Plačajo ti 1200€ za uporabo svojega avtomobila. Torej imaš čistega…920€, samo, da si se peljal tja in nazaj. Ni slabo…za nas navadneže.

     …meni se samo postavlja vprašanje: V čem je smisel potovanja 1200 km v eno smer z lastnim vozilom, če imaš plačano letalo???
     ———
     Vir:Politikis

 • ljubinica

  Mikija blokirati!

  • žogica

   Kar ti ne paše, pa blokitati? Si že slišala za demokracijo in svobodo govora, a misliš, da res verjamemo vsem Zverovim neblozam, ki jih lahko stresa na Novi, drugje ga itak nobeden ne upošteva!

 • Foglof Tunek

  He he…Nora24TV ni več vzdržala na več sto komentarjef na DEMOKRACIJI…ni več vzdržala brez TUNEKA !!!

  KOMENTIRANJE JE SPET OMOGOČENO !!!… KAPISH?

  • xtc

   Tunek kmalu boš PAST-KAPISH???

 • Franjo Trojner

  EU je razbila levičarska ideologija, dekadentni Juncker, trapasta Merklca in socialističen gizdalinček Macron.
  Soliranje Merklce in Macrona, ki sta si zaradi svojih gospodarskih interesov dobesedno podredila nesposobne in nespodobne institucije EU je v veliki meri krivo, da je VB bila prisiljena izstopiti iz EU, iz istega vzroka se v EU vedno bolj nesrečno počutijo narodi/države VIŠEGRAJSKE skupnosti, kakor tudi Avstrija, Italija, Grčija, Belgija in še kdo. Merklci, Macronu in institucijam EU z Junckerjem na čelu je uspelo odgnati tudi prijatelske države ZDA, tako, da je danes EU, Evropa ostala brez dveh močnih tradicionalnih zaveznic ZDA in VB.
  Da je EU v totalnem raszsulu smo na lastni koži občutili tudi v Sloveniji vsaj trikrat:
  – prvič pri diktatu iz EVROPSKE BANKE glede saniranja bančne luknje in bank ( razlastitev malih delničarjev )
  – drugič, ko je na poziv Merklce našo državo nezakonito prečkalo več, kot 500 000 migrantov
  – tretjič so nas institucije EU z Junckerjem in našo Bulčevo na čelu pustile na cedilu, ker niso spoštovale zakonodaje EU, torej vladavine prava in niso ukrepale in ne ukrepajo proti članici EU Hrvaški, ki ne upošteva razsodbe arbitraže na naši južni meji in morju.
  Komisarji EU so nas združno z Hrvati nategnili tudi za Teran in Krajnsko klobaso in samo Bog ve za kaj še vse ??
  Glede evropske poslanke Fajonce in njenih izjav, tudi v slovenskih medijih, ko zmerja Madžare, Italijane in po novem tudi Avstrjice z fašisti, bi se pa tudi naš predsednik države Pahor, predsednik vlade Šarec in predvsem policija in sodstvo morali že zdavnaj odvzvati, kar bi bilo normalno, če bi bila naša država zares demokratična in pravna, mar ne? Nenazadnje ne smemo pozabiti, da v naši državi živi tako Madžarska, Italijanska in nenazadnje tudi Avstrijska manjšina, ki pa zaradi levice na oblasti zaradi ideoloških vzrokov v naši državi še ni priznana. Fajonki bi nekdo moral povedati, da država Avstrija daje kruh tisočerim delavcem iz Štajerske, Prekmurja in Koroške, katerim lastna država Slovenija ni bila zmožna zagotoviti dela in s tem človeka dostojnega živlenja. Fajonci je potrebno tudi povedati, da njena stranka SD vsa ta dolga leta na oblasti z vsemi ostalimi levimi strankami vkup ni bila sposobna zagotoviti svojim državljanom dostojnega živlenja, kar se kaže v :
  – 400 000 zelo revnih državljanih
  – mizernih penzijah in plačah, ki so vsaj dva krat manjše, kot v Avstriji!!!
  – v nedelujoči pravni državi
  – v nedelujoči delavski zakonodaji
  – v globoki/korupcije polni državi
  – v zafurani tranziciji
  – v zafuranen, prezadolženem zdravstvu, kjer pacienti čakajo v vrsti leta na obravnavo pri specialistu ali na nujne operacije, če omenim še zobozdravstvo pa smo itak v čisti buli..
  – v prezadolženosti države
  – v režimskih medijih
  – v pospešenem begu možganov iz države
  – v negativni selekciji v politiki in od politikov nastavljenih kadrov na ministrstvih, v državni upravi, javni upravi institucijah itd.
  Takšna EU, brez enakovrednih vseh 28 zvezdic/suverenih nacionalnih držav/politik, kot si jo zamišlja politična levica doma v Sloveniji z Fajonko, Židanom, Mescem, Kučanom itd. na čelu in v EU z Junckerjem, Merklco in Macronom nima prav nobene prihodnosti, kar nazorno dokazuje tudi aktualen čas, dogodki, ki jih preko TV ekranov iz EU lahko spremljamo vsak dan in so zastrašujoči. Tudi nabijanje nagobčnikov, omejevanje svobode govora, vsa represija sodstva in policije, ki jo v EU in doma vedno bolj izvaja politična levica na oblasti za dosego svojih levičarskih ciljev proti vsem drugače mislečim nikoli ne more poraziti svobodnega KRŠČANSKEGA DUHA v stari Evropi, v EU in tudi v Sloveniji ne!
  Kot vse kaže bodo razlike, trenja v EU in tudi v naši državi vedno večja, kar se nazorno kaže že z pohodom, protesti rumenih jopičev v Franciji, z protesti v Nemčiji in nezadovoljstvom velikega dela državljanov EU z politiko EU institucij , kakor tudi politiko lastnih vlad, kar zna privesti do razkroja EU, upam, da brez vojn, kar pa za te prostore ni pravilo, mar ne?

 • ZatonMesecnikov

  #Evropski poslanec Zver za Nova24TV o podlih lažeh Fajonove: “Nisem
  prepričan, da ne bo tudi sodna pot potrebna, da se te stvari
  razčistijo!”#

  Sekaj Milan, pa ne pred slovenskim sodiščem. Kjer je tožilec, sodnik, porota, obramba paznik in eksekutor ena in ista oseba.

  Revolucionarno oziroma Ljudsko sodstvo to imenuje Levičar.

 • Miha

  kreten ali ti je sedaj lepo ko si se zbruhal

 • Bandit123

  Vse bodo rešile nove volitve v EU parlament, pa bo konec tega brezveznega prepucavanja. Zver se hoče oprati za svoje nedelo, pa sedaj meče blato na fajonko.

 • wowoo

  Kva je SDS komunisti… a ste se že preštel??? Mamico vam …

 • MOSTISCAR

  Daj Milan zlezi že enkrat ven iz riti J.J.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!