[VIDEO] Janković v Turčiji gleda košarko s klopi slovenske reprezentance, saj ga sodišča doma nočejo obsoditi, sam pa obračunava z nemočnimi državljani!

Foto: Twitter. Luka Dončić je takole med tekmo s Španijo priletel v Zorana Jankovića, ki se ves čas smuka okrog slovenske košarkarske reprezentance in tekme gleda kar s klopi.

Boštjana Furlana, ki je Zoranu Jankoviću leta 2009 navrgel, da je vse leto kradel Ljubljančanom, so na prvostopenjskem sodišču spoznali za krivega kaznivega dejanja razžalitve. Šele po pritožbi na višje sodišče se je zadeva obrnila v njegov prid in se leta 2014, po petih letih sodnega pravdanja, zaključila. Toda javnost se sprašuje, zakaj so Furlanu sploh izrekli sodni opomin, kar je na slovenskih sodiščih redko videna praksa. Pravniki se strinjajo, da je bila grobo kršena njegova pravica do svobode govora, profesorji o Furlanovem primeru celo predavajo na fakultetah. Kako je mogoče, da je okrožno sodišče tolmačilo, da si Janković kot javna osebnost zasluži dodatno zaščito, ko pa je v resnici ravno obratno? Javne osebnosti so namreč po slovenskih zakonih lahko izpostavljene ostrejšim kritikam. Tudi tri leta po oprostilni sodbi na vrhovnem sodišču Furlan še vedno ne razume, kaj je tako razhudilo Jankovića, da se je spravil nanj, hkrati pa je ogorčen, ker se ljubljanskemu županu po drugi strani ne zgodi popolnoma nič, čeprav ima na grbi na desetine kazenskih ovadb. O tej temi smo prejšnji teden poročali tudi v naši novi oddaji Drugorazredni.

Naj spomnimo. Spor Boštjana Furlana z Zoranom Jankovićem se je začel 22. decembra leta 2009, ko je skupaj z drugimi predstavniki podmladkov pomladnih strank SDS, SLS in NSi ljubljanskemu županu simbolično predal igro monopoli, češ, naj se raje igra to igrico kot pa s premoženjem Ljubljančanov. Ker se je Janković bojda počutil izredno užaljenega, se je na Furlana spravil s tožbo. Samo nanj, saj so ostali člani podmladkov klonili pod županovimi pritiski in se mu celo opravičili. Začela se je prava sodna in medijska gonja proti Furlanu, ki je čez noč postal drugorazredni državljan.

Tako okrožno sodišče kot tudi višje sodišče sta stopili na stran Zorana Jankovića, nadaljeval se je medijski umor, saj so ga režimski mediji na vsakem koraku predstavljali kot lažnivca. Zadeva se je začela obračati v njegov prid šele po tem, ko so o njegovem primeru na glas spregovorili nekateri zelo ugledni slovenski pravniki in opozorili, da se Furlanu dogaja krivica. Po tem, ko se je zaradi pomanjkanja finančnih sredstev dolgo branil sam, mu je na pomoč zastonj priskočil odvetnik Stojan Zdolšek, ki ima največ zaslug, da je bil Furlan oproščen.

Foto: Twitter.

Režimski mediji stopili na Jankovićevo stran in Furlanu v usta polagali besede, ki jih ni izrekel
A kaj je Boštjan Furlan leta 2009 sploh dejal Zoranu Jankoviću, da je moral zaradi tega kar pet let hoditi po slovenskih sodiščih? “Božiček nam je namignil, da vam letos verjetno ne bo prinesel ničesar, saj ste celo leto lagali in zapravljali premoženje prebivalcev najlepšega mesta na svetu,” je Jankoviću povedal Furlan in mu skupaj z ostalimi člani podmladkov izročil igro monopoli. Ker se je ljubljanski župan počutil izjemno užaljenega, je bil od vsega začetka Furlanov primer v medijih neobjektivno predstavljen v korist Zorana Jankovića. Furlan je bil v medijih negativec, poleg tega pa skoraj ni imel možnosti pojasniti svoje plati zgodbe, pojasnjuje za oddajo Drugorazredni Furlan sedem let pozneje.

Kot je poročal že Časnik.si, je imel članek o tem dogodku v Delu naslov: “Vztraja, da je župan “balkanski kavboj”, v Financah: “Avtor fraze balkanski kavboj na sodišču” in na Siol.net: “Afera “balkanski kavboj” na sodišču”. V vseh teh naslovih je bila z velikimi debelimi črkami zapisana debela laž. Furlan Jankoviću namreč nikoli ni rekel, da je “balkanski kavboj” in to tudi ni bil predmet sodnega procesa.

Besede, da je Janković balkanski kavboj, ki ropa ljubljansko blagajno, je izrekel eden izmed drugih članov podmladka in nikoli Furlan. A ker se Furlan kot edini ni želel opravičiti, je trpel županov ego in začela se je sodna bitka. Janković je pozneje na okrožnem sodišču celo lažno pričal, da ga je Furlan označil za kradljivca, čeprav tudi tega Furlan nikoli ni izrekel. Najbolj neverjetno pri vsem skupaj pa je, kako sta tako okrožno kot višje sodišče tolmačili svojo odločitev, da je Furlan kriv. Obe sodišči sta namreč menili, da je treba Zorana Jankovića kot župana prestolnice posebej zaščititi. Kaj slovenski zakoni govorijo o javnih osebnostih, torej ni pomembno, ko na sodišče po “pravico” pride prvorazredni Janković.

Foto: Nova24TV. Boštjan Furlan.

Ustavni pravnik dr. Matej Avbelj: Skrbi me slovensko nepoznavanje prakse Evropskega sodišča za človekove pravice
Za oddajo Drugorazredni je o tem govoril tudi ustavni pravnik dr. Matej Avbelj, ki o Furlanovem primeru več let predava na Evropski pravni fakulteti. Avbelj opozarja, da so slovenska sodišča na nižjih stopnjah pogrnila na zelo preprostem primeru, ko sta se v besedni obračun zapletla posameznik in znana osebnost in ko so slovenska stališča to dejstvo povsem spregledala ter posameznika obsodila za družbeno povsem sprejemljiv govor.

Avbelj opozarja, da je bila Furlanu z obsodbo in izdajo sodnega opomina kršena svoboda govora. Šlo je namreč za politično satiro v predbožičnem vzdušju. “Svojim študentom tako predavam, da je bil v bistvu obsojen kar Božiček,” je povedal naš sogovornik, ki ga najbolj skrbi nepoznavanje prakse slovenskega ustavnega sodišča in Evropskega sodišča za človekove pravice na področju svobode govora. Avbelj še dodaja: “Za razvpite politike je lahko javna kritika torej še posebej ostra!”

Foto: Nova24TV. Dr. Matej Avbelj.

In medtem ko je bil Boštjan Furlan leta 2014 na vrhovnem sodišču vendarle oproščen, se Zoranu Jankoviću še vedno ne zgodi popolnoma nič. Tudi v najbolj občutljivih zadevah, kot je spolno izsiljevanje farmacevtke, slovenska sodišča ne opravljajo svoje naloge. Zaplete se že pri tožilstvu, včasih celo s tako banalnimi izgovori, češ da je treba vse prisluškovalne dokaze (ki so še posebno obremenilni za ljubljanskega župana) izločiti, saj tožilka obtožnice ni vložila pravočasno.

Luka Svetina (povzeto po oddaji Drugorazredni)

 • AlojzZ

  Volivci želimo kavboja Jankovića! Pa naj stane, kar hoče!
  TAKO JE!

  • MEFISTO

   Poceni ne bo!

 • tzt

  Seveda, da krade. Saj drugega ta balkanski primitivni pritepenec sploh ne zna. 10% zase in še 10% za Udbomafijo. Zakaj pa ima 6 računov v Švici? Da si bo gor nakazoval svojo “skromno” mezdo? Pa socialno za intelektualca Jurčka in Damjančka? Bejžte no.

  Kaj pa dela ta srbski gangsterski cigo na klopi reperzentance? Zaduhal je denar. Po končanem Euro basketu bo začel na veliko pritekati sponzorski denar na račun KZS. Tukaj ga bo začel s kufri nosit ven!

  Jankovića je treba takoj strpat za rešetke.

 • MEFISTO

  Lahko je Jankoviću!

  Za katerokoli stran bo navijal, bo navijal za svoje.

 • antimur

  Slovenija je zaradi zločinca in antislovenca Kučana in njegove bande postala prava smrdljiva greznica. Ne vem, ali sodniki in tožilci niso normalne osebe, ali pridejo tako deformirani iz PF, kjer predavajo levofašistični predavatelji, kot da bi od mrtvih vstali pravni profesorji iz stalinovih časov. Da se pa okrog Kučana zbira samo največji odpadek v Sloveniji, je pa vidno že iz vesolja. Ve se pa, da je Janković eden izmed največjih kriminalcev, ki se s tem odvratnim ksihtom (Erčuljeva je drugega mnenja) slini vsepovsod v ospredje, kot je za čefurje značilno.

  • luckyss

   Banda se zbira tako okrog Kučija kot tudi JJa…
   Dajte si naredit en poligon v stilu paintballa in se malo postrelit med sabo…Drugače bo še koga kap od mržnje..Namesto barvnih kroglic predlagam bojno municijo…
   Tako pa samo serete in jamrate…

   • MEFISTO

    In samo to, kar ti naseeješ, diši po vijolicah

    • luckyss

     Meni to diši po resnici, vam pa ta očitno smrdi..

     • rrrrr

      Bil je mož. Imel je psa. Lepo ga je redil. Nekoč mu ukrade kos mesa, zato ga je ubil. Bil je mož. Imel je psa.Lepo ga je redil. Nekoč mu ukrade kos mesa, zato ga je ubil.
      Bil je mož……….

     • luckyss

      Pa dajmo še eno za ta portal, ki slavi po jamranju..:))

      Čebelica leti z neba leti leti vse niže
      vse niže in vse bliže čebelica leti z neba.

      Čebelica od kod in kam te nesejo peroti po jasni zračni poti
      čebelica od kod in kam?

      Kje pa je tisti ciciban, ki venomer razgraja
      ki mamici nagaja, kje pa je tisti ciciban?

      Če bil bi tukaj ciciban, čebela svetlokrila, le kaj bi mu naredila
      če bil bi tukaj ciciban.

      Če bil bi tukaj ciciban takoj mu bridko želo zapčim v trdo čelo
      če bil bi tukaj ciciban.

      Potem bi jokal ciciban in kričal na vse grlo, da vse bi skupaj drla
      tako bi jokal ciciban.

      O naj le joče ciciban, kriči naj kakor hoče zvoniti iza toče
      nič ne pomaga ciciban.

      Kaj misliš da bi jokal sam, jokala brez pokoja bi šele mama moja
      kaj misliš da bi jokal sam.

      Kaj tudi joče mamica, če ciciban skače in si strga hlače
      kaj tudi joče mamica.

      Če hlače strga ciciban jih mamica zašije a očka mu nabije
      s cvetlično bilko zadnjo stran.

      Premotil si me ciciban, ne vem kaj sem hotela, po kaj sem priletela
      premotil si me ciciban.

      O saj pove ti ciciban, le vprašaj ga čebela, po kaj si priletela
      ne laže pa ne ciciban.

      Če pa ne laže ciciban potem je fant od fare naj skače vse potare
      da le ne laže ciciban.

      In cici-cici-ciciban, čebelica prepeva vse više poleteva
      za njo mi gleda ciciban.

     • rrrrr

      Bil je mož. Imel je…………

 • luckyss

  Dončić je imel idealno priliko, da mu stopi na glavo..;)

  • totex39

   Mu ni mogel, a nisi videl, da ga je še odrinil od sebe, bi se fant lahko še poškodoval.

  • Novakec1

   Ne seri saj sta rođaka.

   • luckyss

    Že njegov (Saša Dončić) oče je rojen v Sloveniji, medtem ko Zoki sanja v cirilici ;)

    • učko

     Zokića v Srbiji ne jebejo! Zato jim je pa tako servilen in jih vabi sem gor in jim rihta najboljše parcele v Ljubljani. Vse samo za to, da bi ga vsaj malo “obrajtali” !!!!

     • luckyss

      Ima dovolj srbske mafije v Ljubljani…in z njimi zgledno “poslovno” sodeluje..

    • Novakec1

     Za zokija so v Gorenju naredil PS z napisi v cirilici mu dobr laufa prenje cvenka

 • Božo

  Najprej so bili pogumni in pred kamerami gobezdali, ko jih je Zoki tožil so se pa razjokali in opravičili. Mularija itak.

 • Marko

  Zoki care ti navijaš za naše, ne pa izdajalec Janša, ki vedno podpira Ustaše.

  • Olga

   Demenca? Imate svoje še vedno v hosti? Revež…..

   • MEFISTO

    In tudi prispevek za Heimatbund še plačujejo.

  • MEFISTO

   To je samo nick istega moža.

 • Olga

  Volitve in lustracija! Mafijankovića in Murgleoneja v zapor! Sodniki, ki kršijo človekove pravice in ustavo, pa naj odgovarjajo kazensko in materialno!

  • luckyss

   Če bi bila lustracija, bi vaš pastir sljadoljed prodajal…Bi bili pripravljeni na takšno “žrtev” ?!…;))

   • tohuvabohu

    Zakaj že?

 • Anton

  Luka drugič malo bolj direktno v tega “gospoda”

  sarkazem press

 • MEFISTO

  Zanima me, ali bi si protikorupcijska komisija upala procesirati Jankoviča zaradi barantanja s seksom in s službami.

  Nikjer na svetu, celo v Severni Koreji ne, ne bi mogel biti niti en dan župan glavnega mesta človek, ki se je tako pregrešil, kot se je Janković.

  Pri nas pa se zgodi, da se mu kljub taki prtljagi javno udinja celo sam premier, ki se je zavihtel na ta položaj zaradi domnevne ekstremne strokovnosti in utelešene etike ter morale.

  • luckyss

   V normalni državi bi ga odstavili…normalen človek pa bi sam odstopil…

   • MEFISTO

    Vidiš, saj gre, če hočeš.

    • luckyss

     Seveda gre, če ti ni treba za vsak korak pogledati k pastirju ;))

     • tohuvabohu

      Nihče te ne sili gledati kamorkoli, tudi če si klonirana ovca.

   • macon

    Normalen človek ne bi takole izsilil seksa.

 • MEFISTO

  Danes pa nastopa mož tisočerih nickov z najmočenejšo postavo.

  Dan se je pa šele dobro začel in Najplemenitejšega ter dr. janeza cepca še ni poslal na fronto.

  Ni čudno, da neprestano dežuje.

 • sloustava

  Lep primer sprijenosti kucanizma in zlizanosti mafije in kavbojstva! Volitve, lustracija, sodisce, DOB! To bo vrsti red nalog slovenskega naroda!

 • totex39

  Škoda vseh besed, ki jih izrekamo proti Jankoviću, kajti za sabo ima “murgelski klan” in ravno zaradi tega on dobro ve, da ima zaradi tega moč in se lahko vsepovsod šopiri in dela kar mu je ljubo.

 • Antonius

  Najlepše mesto, po Jankoviću je tudi edino mesto v kulturnem svetu, ki mu županuje posiljevalec.
  Izsiljevalec in posiljevalec je šel v Turčijo nabirati politične točke za svoj totalno zavoženi osebni ugled.
  Ko sem videl barabo hoditi po Pogačarjevem trgu, sem videl županskega razcapanca v ponošenih kavbojkah in črtasti majci, ki jo ne bi našli niti pri Karitas.
  Ko bo šel poslednjič na volitve, ga bo treba iz nje pospremiti z izdajalskimi prisluhi, kaj je od socialno ogrožene mame zahteval, ko je izsilil, da jo je posilil.

  • luckyss

   V bistvu ne gre za posilstvo ampak za izkoriščanje položaja..
   Torej bi bila normalna posledica odstop…

   • Antonius

    Vse, kar se vam zgodi proti vaši volji je nasilje nad vami.
    Zloraba položaja, da uresničiš seksualni nagon je najbolj podla oblika seksualnega nasilja nad socialno ogroženo.
    Nesrečna mati je morala proti svoji volji pristati na seksualno zlorabo svojega telesa, da ji je izvoljeni predsednik ljubljanske uprave /župan/ “pomagal” iz hude socialne stiske.
    Za tovrstno nasilje je odstop absolutno premalo. Kazenski pregon je običajen postopek za take zlorabe.

    • Ana Job

     “Nesrečna mati” ni ena ubuga reva, ni iz revne familije. Ali naj se tako obnašajo vse ženske, ki so v stiski, da dajejo noge narazen? Če je farmacevtka, ni zaostala oseba, da bi jo nekdo posilil. V Ljubljani že dolgo kroži zgodba, kako Opankar rihta službe. Reva si ne bi najela Mihe Kozinca.

     Brezmejna nebuloza je ta mit o nedolžni mamici. Pride mi naprej, kot primerjava naivne Rdeče Kapice,ki obišče volka. Opankar je volk, hudiča! In to vemo vsi normalni državljani!

     • indijanka

      Ana, vse kar si napisala drži. Samo tudi Antonius ima prav. Farmacevtka ni želela seksat z Jankovičem. Želela je le stanovanje. Postavil jo je v vlogo prostitutke. Noben moški nima pravice tako ponižati žensko. Sploh pa ne nek župan. Želela ga ni..ne njega, ne ponovitev.

     • Antonius

      Indijanka, bravo za tvojo pokončno in objektivno presojo o izsiljenem ravnanju posiljene farmacevtke.

     • indijanka

      Ne gre za pokončno držo :). Gre za pogovor prijateljic, ki dopuščata različno mnenje druga drugi in se ne spreminjata. Ano imam rada tako kot je ❤.

     • Antonius

      Kaj pa je objektivna presoja drugega, kot pokončna, neomajna drža.
      Sicer pa sestopam s tegale vrtiljaka nakladanj v katerega sem bil povsem nič kriv porinjen.
      Steklina mi pride v pomisel, ko spodaj berem spotike na moj komentar.

     • bednick

      Objektivne presoje ni.

     • Ana Job

      Tebe v vojni ne bi potrebovali! Všeč mi je, kadar premagam koga. Drugače poslovno že dolgo ne bi več obstajala. Sem ti pozabila povedat, da med drugim odlično igram šah.

      Lepo se imej in še naprej zagovarjaj mamice, ti bodo v dno srca hvaležne. Vsaj take, ki se vlačijo z Opankarjem. Te mamice niso vredne počenega groša.

      ŠAH MAT

     • bednick

      indijanka je z malo.

     • Ana Job

      Sama je dala noge narazen, na silo jih ni razprl. Opankar ni stanovanjska! Sram jo je lahko, on je pa itak iztirjen Balkanec z odprto zadrgo.

     • indijanka

      Ljuba moja prijateljica. Dolgo sem razmišljala kot ti. Potem pa sem svoje razmišljanje obrnila. Ne razmišljam več o farmacevtki in njenih instant življenjskih rešitvah. Razmišljam o NIČELNI toleranci do nasilja v seksu. Seks sodi med najlepše aktivnosti dane človeštvu. Zgodba zaupanja in predaje dveh je. Če eden izmed njiju to zgodbo zlorabi. Posiljuje drugega. Kako pa misliš, da se je ta nesrečnica med seksom počutila? Je bila po seksu vesela ali je stala pod tušem, da bi sprala vso svinjarijo s sebe?

     • Ana Job

      Draga prijateljica, spoštujem tvoje mnenje. Jaz tujih, moških iz Balkana ne spuščam za vrate spalnice. Ljubim se samo z moškim, ki ga ljubim in prekleto dober sex imava, ker sva si tudi drugače pisana na kožo.

      Kot majhno punčko so me učili, naj ne odpiram vrat tujcem in naj se varujem tujih moških. Previdna sem. Moj moški mi je kupil celo paralizator v obliki šminke in solzilec. Tako, da lahko samo resnično rečem, da je ta farmacevtska tehnica, zelo neumna trola. Jaz bi dala Opankarju in njej enako kazen.

     • indijanka

      Ana ali veš zakaj imam Antoniusa tako rada in je meni sanjski moški? Zaradi njegove človečnosti. Zaradi njegovih stališč v tej zgodbi, mu še bolj zaupam.

     • bednick

      Jaz se v tem primeru strinjam le z Ano.

      Če je Janković posiljevalec potem je posiljevalcev 75% ZAKONSKIH mož.
      Sem rekel samo 75%?

      Ti pa itak samo čakaš, da moraliziraš.

     • indijanka

      Ti nisi Ana. Tvoje mnenje pri meni nič ne šteje. Samo ljubimci brez domišljije in srca posiljujejo svoje žene ali ljubice. Ženske si svoje moške želimo in zelo rade imamo seks. Ne verjamem, da je 75 % moških posiljevalcev. Zakaj si ne kupiš pol lutke za napihnit, če ti je pri seksu popolnoma vseeno ali se ženska odziva in se te želi ali ne? Lahko odkrijeva še eno skrivnost, ki je očitno ne poznaš. Ženska pri seksu lahko doživi vrhunec..po domače pride ji. Kdo pa si ti, da boš ženskam to odvzel?

     • bednick

      “Zakaj si ne kupiš pol lutke za napihnit, če ti je pri seksu popolnoma vseeno ali se ženska odziva in se te želi ali ne?”
      ———————————
      A sem zgoraj kaj govoril o sebi?
      Spet nizki udarci.
      Spet mi hočeš nekaj naprtit!
      stalno obračaš moje komentarje u božjo mater, karkoli napišem, obrneš!

      Zdaj te pa resno vprašam:
      a si ti sploh sposobna realno razmišljat?

      Oseba z alter egom še nikoli ni priznala, da je motena.
      In ta oseba si ti !

     • indijanka

      Sama na portalu ne šahiram. Za osebna mnenja gre. Moja toleranca do nasilja je ničelna in tako bo tudi v prihodnje! Kljub tvojemu Šah Matu. Medtem sem nabrala dve košari marel v notranjskih gozdovih. Kostanja še ni ali pa sem bila prepozna. V gozdu je lepo.

     • bednick

      Uboge marele.

     • indijanka

      :)hmmm..ja.

     • Ana Job

      Spoštujem tvoje mnenje, meni osebno šovinistično nastrojeni pokrovitelji niso pri srcu. Nikoli ne bom branila žensk, ki poskušajo s sexom izsiliti usluge. Če pa jih, naj pa držijo jezik za zobmi. Z mafijo se ne posluje. Punčka je prezabita, da bi to vedela. Ženska v današnjem času potrebuje ostre možgane, sicer jih dobi po glavi. Ženske smo se morale že od nekdaj boriti za svojo pozicijo v družbi. In take lajdre, brez možgan našemu spolu delajo sramoto.

     • fmg9

      Znana krčma se zopet odpira za debate…

     • Antonius

      Javno je bilo objavljeno, da se ženska, mati dveh otrok ločuje, potrebuje redno službo, da bo vzela v banki kredit za stanovanje, ker bi ji socialna služba brez stalnega bivališča lahko odvzela otroka. Prisluhi so celo dali slišati, da se mu je hotela izogibati, ker je zahteval preveč.
      Moški o ženska vendarle malo drugače razmišljamo, kot ženske o ženskah. Menda vam je vse jasno o njih. Ko sem še psa sprehaja po ljubljanskem Tivoliju, smo se lastniki psov na daleč pozanimali o spolu psov. Psice so znale biti v ob srečanjih zmeraj problematične.
      Kaj več od moralizatorskega obsojanja o nasilno pofukani niti nisem pričakoval.
      Čisto vseeno mi je, če “uboga reva” ni iz revne družine. Zakaj bi pa morala biti, saj vendar vsi bežimo od revščine.
      Postavi se v njeno kožo in daj za jutrišnji kruh in otroka noge narazen nekomu, ki ti je odvraten, se ti gabi.

     • Ana Job

      Meni se zdi še vedno čisto navadna kurba, kar je storila. Tudi jaz sem imela že denarno stisko in sem opravljala dve službe hkrati, da sem samo delala in spala. In to je trajalo dve leti. K Opankarju se pomoč ne hodi, le kje je dobila potem denar za enega najdražjih odvetnikov? Podstavljena je bila in to je jasno. Najlažje se je izgovarjati na otroke! Ta lekarnarca je sramota za ženske! Prostitutke svojega posla ne obešajo na velik zvon! Resnična nemarna packa, ki se pentlja s smrdljivim balkancem.

      Jaz nikoli ne bi bila v njeni koži, ker mi delo ne smrdi in vem, da pri mafijozotih nimam za iskati pomoči!

     • Antonius

      Nikoli ne boš v njeni koži, zato tudi nikoli ne boš razumela njenega ravnanja.
      Z navadno kurbo jo zmerjaš in se njej ob bok postavljaš s svojo denarno stisko.
      Si bila morda takrat v denarni stiski z dvema otrokoma in brez stanovanja?
      Ker je tebi vse jasno in zatrdno veš, da je bila farmacevtka dogovorjeno podstavljena, nam razloži še, zakaj je šla podstavljena farmacevtka z Jankovićem še v posteljo, ko je že vedela, da so prisluhi posneti?
      “Jaz nikoli ne bi bila v njeni koži……”?! Pazi, da te Murphy ne sliš!

     • Ana Job

      Nehaj ga že enkrat srat s to “mamico ubogo”, ker nam gre že vsem na kozlanje. Če je iskala pomoč skozi posteljo, naj drži gobec. Starše ima dovolj premožne, da bi ji lahko pomagali. Nastavila je rit, zdaj pa joka. To je njen problem in očitno tudi tvoj, moj pa ne! Briga me, kaj imate tam v lepi beli Ljubljani.

      Pa še enkrat, jaz delam da denar zaslužim in moram dobro delati, da zaposlenim plačam prispevke. Nič v življenju mi ni bilo podarjeno, že 16 let sem direktor firme ki obstaja že skoraj 30 let, zato s to prasico, ki bi rada z ritjo nekaj dosegla nimam prav ničesar skupnega.

     • Antonius

      Spoštovana direktorica, če nek problem ni vaš problem, potem se ne spotikajte ob komentar, v katerem ni omenjen noben vaš problem.
      “Naj drži gobec”! Izbrano, zadržano in direktorsko izobraženo?!

     • Ana Job

      Tudi ti ga že enkrat drži! In se spravljaj na babice, ker ženske mojih let te še povohale ne bi. “Mamice” so očitno tvoj fetiš, ker vedno samo o mamicah govoriš, druge ženske zate ne obstajajo.

      Ja, res je. Tvoja draga “farmacevtska mamica” je nastavila raje rit, kot da bi poiskala delo. Tipična sodobna cipa! Samo hoteli na Bledu so letos iskali 45 ljudi za delat, pa jih niso dobili, ker “drage mamice” raje nastavljajo riti, kot da bi poprijele za delo. Zaključi že enkrat in zapri to svojo fafljo vsevedno!

     • Antonius

      …………….. :-) …………..

  • Ana Job

   Ženska se je sama strinjala, da je sexala z njim. Ena velika packa je, ker se mu je ponujala. Sram jo je lahko. Itak je točno vedela kam gre in kakšen sloves se Opankarja drži. Take neumne, nastavljače so v sramoto ženskam.

   Opankar ima pa itak za sabo mafijski klan, tako, da bomo morali prvo obračunati z mafijo, ki ga je nastavila.

  • indijanka

   Mogoče se pa prihodnje leto upokoji? Mogoče mu bo ponujena tiha poravnava skrita očem smrtnikov. Za svoje življenje po njegovih besedah ne potrebuje veliko. Golovec in trenirko. Pa 5 dni dopusta, pa tut potovati ne mara. Najbolj hecno je, da ima prav. S svojim denarjem si kupi samo trenirko. Butale mu financirajo pa vse preostalo..poseben ogled košarkaške tekme, seks…..in tako naprej.

   • MEFISTO

    Na skritih destinacijah doma in po svetu ima spravljenega denarja za deset življenj in še za potratne sinove in snaho.

    • luckyss

     Kot vsak, ki je bil kdaj pri koritu in nima nekih načel..

    • indijanka

     …misliš, da ima dovolj, da sinova tega ne bi zapravila. Po moje on ve, da ne. Zato bi rad sodeloval še pri mnogo projektih :). Saj veš, da on špara. 13 let star svto ima. Verjetno se žena vozi z njim v šoping. On ga itak ne potrebuje.

     • MEFISTO

      To so že podrobnosti, vendar tudi mene skrbijo.

   • dež

    Njega bolj malo vidiš na Golovcu, s tem se zgolj hvali. Sem ga v vseh letih srečal samo enkrat.

   • KIKI

    Kakšen muslič bi se ga v Tiurčiji lahko lotil takole od “od zadaj” s kakšnim ostrim nožičkom
    in vsi bi imeli mir do konca življenja!

  • KIKI

   Njegova pamet gre po srbsko: UZDAJ SE USE I U SVOJE KLUSE!¨Tako on funkcionira
   in njegovi pajdaši!

 • učko

  Janković je tipični predstavnik “režimskega kretena”, ki je nedotakljiv. So nas “tovariši” pripeljali iz komunizma-socializma v lopovizem !!!!

  • KIKI

   Ta lopovizem = komunističnemu kapitalimu! Prijel se je vseh rdečih barab!z

 • učko

  Škoda, da ga ni zadel s komolcem !!!!

 • MEFISTO

  Danes je nedelja.

  To je dan, ko se mož tisočerih nickov z vsemi svojimi nicki v celoti in nesebično posveti temu portalu.

 • Vrba

  Živé naj vsi naródi,
  ki hrepené dočakat’ dan,
  da, koder sonce hodi,
  prepir iz svéta bo pregnan,
  da rojak
  prost bo vsak,
  ne vrag, le sosed bo mejak!

 • Cucurbita Pepo

  Janša leta 2011: Če bom pravnomočno obsojen, bom odstopil z vseh funkcij.

  • MEFISTO

   Spet nov nick!

   • Cucurbita Pepo

    S svojo izjavo ne trdim, da Jankovič ni pokvarjen. Zdaj imate 2 pokvarjeni osebi. Ena desna in ena leva :)

    • Cucurbita Pepo

     Politika deli ljudi, žal ne na podlagi dejstev.

     • Cucurbita Pepo

      Na politiko gledamo prevec pristransko.

    • KIKI

     Srba imate za reklamo? – in prevaro!…za zavajanje ljudstva, češ, glejte kako
     smo pošteni, tudi lastne ljudi “spravljamo” pred sodišče!!!

  • komar marko

   pošten človek je prepričan, da SODIŠČA sodijo na podlagi dokazov. POŠTENEMU čleveku je nerazumno, da rabiš 10 let, da dokažeš nedolžnost, medtem ko LOPOVI hodijo svobodni, ker aso iz istega gnezda kot SUDIJE! Ti še kaj ni jasno???????????

   • luckyss

    Ti je znana parola “ne priznajem ovaj sud”…
    Da malo pomagam…to je izjavila oseba kateri je JJ pisal pisma “neomejene pripadnosti”..če se blago izrazim ;)

    • komar marko

     tistih sodb ni nobeden razveljavil, če dojemaš PPOINT sodišča in kaj so! To pišem samo za FDV izobražene!

     • luckyss

      Seveda TITO ni imel ustreznega zaledja za razveljavitev sodb..

     • dež

      Namiguješ, da je Janša vplival na ustavne sodnike, da so odločili njemu v prid ?
      Naj te spomnim, da je bila odločitev sprejeta soglasno 8:0 (sodnik Zobec se je izločil). Ustavne sodnike imenuje državni zbor na predlog predsednika države (Drnovšek, Turk), verjetno je v tem primeru Janša vplival tudi na oba bivša predsednika in vse poslance DZ.

   • Cucurbita Pepo

    Confirmation bias is the tendency to search for, interpret, favor, and recall information in a way that confirms one’s preexisting beliefs or hypotheses.

    • KIKI

     “kok s ti pameten!”???? Si v prepisniškem krožku ?

     • Cucurbita Pepo

      V kopiranem clanku pise tudi, da se biasa ne znebis z inteligenco, ampak racionalnim razmisljanjem.

     • tohuvabohu

      Za racionalno mišljenje rabiš inteligenco, a ne, majmun?

     • Cucurbita Pepo

      Ne. Visoko inteligentni ljudje so lahko popolnoma neracionalni.

     • tohuvabohu

      A ti bumbar ločiš, kaj je zadostni in kaj potrebni pogoj?

     • Cucurbita Pepo

      Delali so študijo, kjer so preverjali pristranskost ljudi. Ugotovili so, da pristranskost ne pada z VEČANJEM inteligence.

  • KIKI

   Pepo, ali veš kaj je pravnomočna obsodba? – pri nas velja samo za “drugorazredne”…
   s pripisom ” v imenu ljudstva”…Obsodba brez dokazov nikoli ne more bit pravnomočna!

   • Cucurbita Pepo

    Obsodba brez dokazov je lahko pravnomočna, nebi pa smela biti.

    • dež

     Te redna sodišča obsodijo za dejanje, ki ga KZ ne navaja kot kaznivo dejanje (ga sploh ne vsebuje), ga utemeljijo z “neznanega dne, na neznanem kraju, na neznan komunikacijski način” in ti meniš, da je to pravnomočna obsodba v skladu s KZ, za katero se od nekega politika pričakuje, da odstopi z vseh funkcij ? Ne bodi smešen.

  • macon

   Janša je hodil na sodišče, ne da bi vedel za kaj naj bi se zagovarjal. To so osnove prava, ki povedo, da brez kaj, kdaj, kje, kako in kdo sploh ni procesa, ker obtoženecse ne more dokazati, kje je bil vsak trenutek nekega obdobja in kaj točno je ves ta čas počel.

 • Gru

  Aha JJ pa loh klosarja tozi za zapis na internetu ? ;)

 • dež

  Ne vem, zakaj o tej barabi sploh pišete na tem portalu in mu delate reklamo. Ker spada izključno v črno kroniko. Ko bo v arestu, kamor edino spada, pišite o njemu.

  • KIKI

   V tej mafijski državi nimamo nobene možnosti, da bi glavne mafijce
   pospravili za rešetke, dokler obstoja vladavina Kučanizma in brezpravja
   po Bavconu, Masleši, Klemenčiču , Šketi….in njim enakimi!

   • dež

    Zaenkrat je temu res tako, na žalost.

   • opazovalec

    Pa saj ste imeli oblast v treh mandatih, pa niste s prstom mignili…..

 • Celjanka

  Srbi si prisvajajo naše igralce , ki so rojeni na slovenskih tleh , čeprav imajo delček korenin vezanih na Srbijo , jaz jim rade volje odstopim Zorana Jankovića , čeprav ima mamo Slovenko , takšnega sposobneža si Srbija zasluži , napredovali bodo v ekonomskem in koruptivnem smislu ! Jim ga zelo privoščim .

 • Jožef

  Spodobno in pošteno je, da čutimo neko spoštovanje do od naroda izvoljnih ljudi, kot so poslanci, župani, predsedniki in tako naprej. Ampak, če je med nami tak izvoljenec, kot je Jankovič, pač ni dvoma, ali ga moramo res spoštovati in častiti. Tisti, ki sredi krščanskega glavnega mesta dovoli postavitev sakralnega objekta največjega sovražnika kristjanov, si pač ne zasluži spoštovanja. Glede na dokazano mafijsko početje, pa bi moral biti že zdavnaj z zapahi. Če se pa dokaže , da je nedolžen, pa bil že na svobodi, tako kot g. Janša.

  • opazovalec

   Jožef, pazi kaj govoriš. Če bi mu dokazali mafijsko delovanje, bi šel v zapor, do sedaj mu ga pa še NISO. Pazi, da te ne toži, tvoj vzornik plačuje silne kazni vsako leto zaradi klevetanja, seveda če mu uspejo vročiti pošto, ker ima premajhne kaselc.

  • ogledalo

   Za t.i. gospda janšo je bilo dokazano, da je kriv. Obratno pa nikoli!

 • Rožle

  Usput bo pa še padla kakšna Türkish farmacevtka …

 • Upam da g. Jankovič danes ne bo sedel na klopi, ampak na tribuni, kjer so ostali gledalci. Kdo mu je to dovolil in kakšno čast pa ima on da sedi v prvi vrst na klopi? Mislim da si je ne zasluži…danes pa sedet na tribuno!

  • luckyss

   Vseeno mu lahko kakšen Vidmar “zafuka” žogo v glavo, če bomo na varni prednosti ;))

   • Hi hi, una prej (spodnji pist) od tebe mi je bila tudi dobra.

  • Kosobrin

   Denar je sveta in prvih vrst vladar!

 • Dobro, da so ti košarkarji moški, se jih pusti pri miru. Z rokemetašicam je bilo drugače??

 • Megatron Arrows

  Besede, da je Janković balkanski kavboj, ki ropa ljubljansko blagajno …………

  Če so košarkaši s slovenskimi materami Slovenci, je tudi Jankovič Slovenec, torej je ta stavek potreben manjše korekcije

  Besede, da je Janković slovenski kravji pastir, ki ropa ljubljansko blagajno…….

  in potem se vse spremeni: Ampak Wiki del Slovenije postavlja na Balkan https://sl.wikipedia.org/wiki/Balkan in nekje sem videl, da je mama Ivanka rojena v majhni vasici pri Črnomlju, torej delu Slovenije ki spada zemljepisno pod Balkan. Mogoče celo vas z uskoškim prebivalstvom??

  • dež

   Se ti ne zdi, da si malo pomešal državljanstvo in narodnost ?

   • Megatron Arrows

    Nič nisem pomešal, ker slovenska državljanstva so se delila vsakemu, ki je znal napisat svoje ime v formular za dodelitev državljanstva. Tudi taki, ki so imeli v Jugoslaviji drugo narodnost, so z lahkoto postali slovenski državljani.

 • Najplemenitejši

  Saj bi šel v Turčijo tudi Janša, toda Kosovo pač ne tekmuje. Slovenijo in Srbijo pa sovraži!

 • bubamara

  Zoki lahko v SLO dela kar hoče. Ogromno obrtnikov je spravil v stečaj. Še en odraz kake reve so Slovenčki. Ga ni junaka, ki bi poslal kakšnega narkomana na njegov naslov.

  • radames

   Zoki???? Izgleda, da ga obrajtaš, ko ga kličeš z ljubkovalnim imenom “Zoki”.

 • Bastian

  Med trimčkanjem na ne povem kje, sem slišal, ne povem od koga vendar povem kaj. Zokija je”počastil” s kartami isti gospod ki je z njim v Stožicah paradiral v častni loži 23.marca, 2013.

 • montyamp

  Srbe na vrbe , bodo spet bežali z ladjo čez hrvačko morje .

 • macon

  Komunajzarski “iznajdljivec” janković se je prislinil na košarkarsko klop, da mu ni bilo treba plačati karte.

  • Nata

   Danes bo pa ” slavil in se jim lizal ” v Ljubljani. Ta je res mojster za pristavljanje piskrčka.
   Me zanima, koliko ljudi je podpisalo tisto zahtevo za njegov odstop ??

 • Valter BraniSlav

  Dragi Goran, pazi da ti tekme ne unicijo Tito, Kidric, Kardelj, Kucan ali zeli zelo zelo mocan gejevski lobi. Ti so zmozni vsega. Kar vprasaj bralce Nove in Reporterja.

  • Olga

   Kaj pa vera? Ga ne bo uničila? Pravoslavna vara je dovoljena?

   • Valter BraniSlav

    Saj je tudi tebi dovoljena vera v Jezusa. In to da hodis v RKC. Tudi v dzamijo lahko gres.

    • Olga

     Se vidi po komentarjih, kam pes taco moli!

 • Olga

  Ker ga volijo skorumpiranci, ki računajo na bonitete! Lepo smo jih videli na magistratu! V krivosodju ga ščitijo udbaši in skorumpiranci med sodniki, ki “zalagajo” spise in izločajo dokaze! Sklepam, da odobravate krajo, posilsvo matere samohranilke, korupcijo….Očitno bo tudi vaš z Mafijankovičevega treba odstaviti od korita!
  Furlanu so kršene temeljne človekove pravice! Tudi zanj po prišla pravica! Upam, da kmalu plačajo vse stroške in odškodnine skorumpirani sodniki iz svojega žepa!

  • Gru

   ” Sklepam, da odobravate krajo, posilsvo matere samohranilke”

   Haha res je boga samohranilka, z locenim mozem ki placuje za otroke in redno sluzbo.

   • Olga

    Torej odobravate nečastno dejanje Mafijankovića??

   • ogledalo

    …In ob oddajanju nepremičnin.

 • bednick

  Ana , čestitam !
  Imaš več” jajc” kot Antonius .

 • mapu

  Kdo je temu cigotu dovolil, da sedi na klopi za trenerje.
  Kdo je plačal njegovo pot in bivanje v Turčiji, če smo jo slučajno državljani Slovenije zahtevam takojšni sklic korupcijske komisije.

 • herman

  Janša pa gleda košarko doma iz fotelja, ker ga ustavno sodišče ne pusti zapret.

  • Rožle

   A tole ti je mama povedala ? …

  • Olga

   Mislite Milana Muglskega?

  • Janez

   ZDI SE,
   DA – ČE BI TEBE ZAPRLI – KAR TAKO ! Bi bilo – čisto ok.
   Že zaradi zagovarjanja lopovov. L.r. J. KOMENDA

 • Rožle

  Ne vidim njegove soproge v prvi vrsti …kaj ni župan Lj….družinski človek ?

  • Franjo Trojner

   A je farmacevtka že njegova žena?

 • Mojca

  Zoran vedno bom volila zate in za sluzavega Janšo.

  • garfi

   kaj si polž ?

   • Franjo Trojner

    ja in to tisti rdeči španski.

    • garfi

     rdeči so nam lazili po vrtu v tisočih in smo jih uspešno zatrli

  • Janez

   Bolje, da sploh ne voliš.
   NE LOČIŠ POŠTENIH IN LOPOVOV. L.r J. KOMENDA

   • ogledalo

    Poštena lopova? Oba!

 • garfi

  zoki spoki
  v zapor

 • Franjo Trojner

  Serboji imajo vsepovsod privilegije.

  • Franjo Trojner

   Nisn vido s kiro zastavo je te maho, z ono iz grada v Ljubljani gotovo ne saj tam tudi bolj poredko visi.

 • janez55

  Če bi Dončić takole padel na Janšo, bi Nova24TV gotovo zagnala vik in krik, da gre za atentat v režiji Murgel. Franci Donko pa bi v incidentu odkril zaroto gejevskega lobija.

  • if

   Ste protestirali, ko je ustavni pravnik Cerar organizial protiustavni odvzem poslanslega mandata?

   • janez55

    ne, ker barabe ne sodijo v parlament.

 • lokec

  Po sliki sodeč je Janković napravil faul nad Dončićem.

 • Olga

  Ali posiljevalec mater samohranilk v stiski res spada na častno klop med igralce? Fuj!

  • ogledalo

   Sram vas bodi za klevetanje!

   • Olga

    Tudi vas, da ga podpirate! Obenem vam svetujem, da si ogledate definicijo klevetanja v slovenskem knjižnem jeziku! Resnica NI klevetanje!
    Tudi če bo uspel odstraniti obremenilni dokaz iz sodnega spisa, je še vedno posiljevalec! Noben časten moški in celo župan ne izkoristi stiske ženske za seks v pisarni mesne hiše! Sramota!

   • MEFISTO

    S Politikisa ti pošiljajo pozdrave – tebi in tvojim ostalim bebavim nickom.

 • ogledalo

  Ja, če lahko obsojeni kriminalci hodijo v parlament, lahko tudi neobsojeni v Istambul!

  • MEFISTO

   Na tekme se ne vabi.

   Kdor ima denar, si kupi vstopnico in si častno ogleda prireditev.

  • Olga

   Laž je nesmrtna duša komunizma! Že videno in pričakovano!

 • Valter BraniSlav
 • modrec

  evo zmgal smo….to smo mi Slovenci

 • Burek Burecki

  Sej je slovenc takot cela kosarkarska ekipa… Edino pravilno da je tam sedel. valjda nebo sedel na turski strani… Boleki…

 • Primosio

  Dajte, ne zavajajte! Sedel je na nasprotni strani igrišča, na delu, kjer ni igralcev, tako kot na včerajšnji tekmi Aleksander Čeferin.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!