fbpx

Razuzdana Violeta Tomić sprožila val zgražanja: “Lačen in žejen ne moreš graditi revolucije”

Foto: facebook

Poslanka Levice Violeta Tomić je glasna zagovornica socializma in raznih komunističnih režimov po svetu. Seveda pa si v svojem prostem času pogosto privošči “razvrat” – tako je na Twitterju dr. Božo Predalič delil fotografijo, na kateri se Tomićeva zabava in pači. Tipično za salonske levičarje, najglasnejši, ko je treba blebetati v prazno, medtem ko se predajajo svojemu užitkarstvu na račun davkoplačevalcev, kakor je to storila Tomićeva v primeru svojega obiska Venezuele.

“Lačen in žejen ne moreš graditi revolucije,” se je nad fotografijo, na kateri se poslanka Levice Violeta Tomić prenažira in pači, pridušal Božo Predalič. Nič kaj bolj prizanesljivi niso bili niti drugi komentatorji na Twitterju, ki ne morejo biti tiho ob tem, da Tomićeva nekaj govori, dela pa nekaj povsem tretjega. Na fotografiji, ki jo je objavil Predalič, lahko vidimo, kako se Tomićeva mirne duše predaja užitkarstvu brez kakršnekoli skrbi za nek osnovni bonton. Poslanka Levice tudi sicer ne slovi po elegantnem oblačenju ali dami primernem vedenju.

Tej “tradiciji” se ni izneverila niti med svojim lanskoletnim dopustom. Naš bralec jo je ujel, ko je potovala na otok Vis, ob tem pa je niso zanimala pravila lepega vedenja – vsaj kar se tiče sedenja, pa tudi za poslanko v njenih letih se ne spodobi, da naokrog paradira v nadvse kratkih hlačah, imenovanih hotke. Pravi šok pa je za avtorja teh fotografij sledil, ko je Violeta desno nogo dvignila na klop, kjer je sedela, in tako v zelo kratkih hlačah vsem postavila na ogled notranjost svojih stegen in še kaj … Ste že pozabili, kako se je vedla? Spomin si lahko osvežite TUKAJ.

Njena vulgarnost pa ni edino, kar bode v oči. Tako je Tomićeva velika zagovornica venezuelskega komunističnega režima, ki je trenutno na robu kolapsa in državljanske vojne. Pred časom je posnela tudi video za venezuelsko veleposlaništvo v Sloveniji, kjer pravi: “Pozdrav Venezuelcem! V imenu ekosocialistov Slovenije, Združene levice in mene osebno izražam veliko podporo venezuelskemu ljudstvu in njegovi nesmrtni revoluciji,” v videoposnetku nagovarja v Sloveniji živeče Venezuelce. “Mi, ki smo živeli v Jugoslaviji, ki je bila vzor socializma in neuvrščenosti, dobro vemo, kako je, ko izgubiš svojo neodvisnost in suverenost. Kako je, ko zamenjaš bratstvo in enotnost za lažno demokracijo. Kako je, ko zamenjaš socialno državo za nekaj materialnih dobrin.” To je prvič, da je kdo označil to, da imamo lastno državo in neodvisnost za izgubo neodvisnosti in suverenosti.

(vir: Facebook)

To pa še ni konec zblojenosti poslanke Levice. Tako sta se skupaj s strankarskim kolegom poslancem Miho Kordišem pred časom na stroške venezuelskih davkoplačevalcev odpravila iz Madrida v Caracas, in to kar z nekdanjim Chavezovim vladnim letalom. Nad videnim sta bila navdušena. Nič čudnega, da si želita takšno “komunistično razkošje” pripeljati tudi v Ljubljano, pa čeprav na račun vseh Slovencev.

(vir: Facebook)

A odkar so se v tej za Levico obljubljeni južnoameriški deželi začeli upori proti komunistični oblasti, je Levica na Venezuelo pozabila. Svojo pozornost so v stranki raje posvetili vsem tegobam nezakonitega migranta Ahmada Shamieha, za katerega je vrhovno sodišče odločilo, da mora biti deportiran nazaj na Hrvaško. Poslanci Levice bi lahko iz solidarnost migranta spremljali na poti domov. Zagotovo bi bila to največja usluga, ki so jo kadarkoli naredili naši državi, katere neodvisnost pojmujejo kot nekaj slabega. Mogoče jim bo v Siriji lepše.

V Vietnamu, kjer so tudi nastale razvratne slike, si je privoščila masažo. (vir: Facebook)

 

(vir: Facebook)

B. K.