Zmaga resnice ali dvojni poraz Nataše Pirc Musar: Ko agenti globoke države začnejo izgubljati na sodiščih

Nataša Pirc Musar (Foto: STAfoto)

V zadnjih tednih smo priča več primerom, pri katerih lahko govorimo, da je na sodišču zmagala pravica. Najprej je klofuto v zvezi z globo, ki jo je izrekla Demokraciji, na ustavnem sodišču prejela nekdanja informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar, nato pa je sledila še odločitev ljubljanskega okrožnega sodišča, ki je razsodilo, da bo moral nekdanji obveščevalec in orodje globoke države Anton Peinkiher zaradi lažnivih izjav, s katerimi se je grobo spravil nad osamosvojitelja Antona Krkoviča, plačati odškodnino v vrednosti 7.250 evrov in poravnati pravdne stroške v vrednosti 5.755,98 evra. 

V prispevku, ki je bil objavljen v Dnevniku tajkuna Bojana Petana, se je Peinkiher posmehoval Krkoviču, da je skupaj z Janezom Janšo negativen in nekultiviran nastopač, ki se kljub temu, da je pred sodiščem v postopku zaradi nepotrebne sestrelitve helikopterja leta 1991 – neizobražen kot je -, predstavlja za junaka, primerljivega z ameriškim generalom Georgom S. Pattonom iz II. svetovne vojne.

Krkovič je trditve Peinkiherja označil za neresnične, žaljive in zaničljive, zaradi njih je bil porušen njegov duševni mir oziroma njegova duševna celovitost in zasebnost. Grobo so bile okrnjene njegove osebnostne pravice, razžaljena sta bila njegova čast in dobro ime.

Peinkiher se mora opravičiti, vzeti nazaj besede in plačati odškodnino
Peinkiher pa je Krkoviču očital celo, da je ta na lastno pest sestrelil helikopter, a je Krkovič le izvrševal povelje nadrejenega poveljstva, in sicer ukaz za bojno delovanje načelnika Republiškega štaba TO in ukaz za bojno delovanje vodje koordinacijske skupine republiških organov – ministra za notranje zadeve, ministra za obrambo in načelnika Republiškega štaba za TO.

BrGen Anton Krkovič (Foto: Nova24TV)

Okrožno sodišče v Ljubljani je tako odločilo, da bo moral Peinkiher zaradi lažnivih in žaljivih izjav o brigadirju Antonu Krkoviču plačati odškodnino v vrednosti 7.250 evrov, poravnati pravdne stroške v vrednosti 5.755,98 evra ter na svoje stroške odrediti objavo preklica izjav in opravičila v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO.

Sodišče je v sodbi zaključilo, da “obravnavane trditve toženca oziroma njegova mnenja oziroma vrednostne sodbe o tožniku kažejo na žaljiv namen in so imele glede na vse zgoraj razloženo po prepričanju sodišča le namen poniževanja oziroma sramotenja tožnika”. Očitno je, da je sodnica ugotovila, da Peinkiherjeve trditve ne temeljijo na dejstvih.

Peinkiherjeva odvetnica Nataša Pirc Musar
A to je bil zgolj eden od primerov v zadnjem času, ko smo lahko videli, kako izgleda, ko zmaga resnica. Če je sodišče Peinkiherja spoznalo za krivega razžalitve dobrega imena, pa je ustavno sodišče nekdanji informacijski pooblaščenki Nataši Pirc Musar v primeru oglobitve Demokracije ravno tako prisolilo svojevrstno zaušnico.

Preberite opravičilo, ki ga mora na sodišču spoznani lažnivec Peinkiher objaviti o Krkoviču v Dnevniku, Delu in na portalu RTV Slovenija!

Ustavno sodišče je namreč razveljavilo sodbo Okrajnega sodišča v Kranju iz leta 2014, ki je takrat potrdilo odločbo Nataše Pirc Musarjeve, da se zaradi objave dopisovanja sodnika Franca Dobrovnika in novinarja Mladine Igorja Mekine iz leta 2011 oglobi tako Demokracijo kot tudi njeno novinarko Petro Janša ter takratnega urednika Demokracije Metoda Berleca.

Janševa in Berlec sta takrat morala vsak plačati globo v višini 1.660 evrov, založnik Nova obzorja kot izdajatelj Demokracije pa kar 8.340 evrov. Pirc Musarjeva se je takrat izgovarjala, da je to med najnižjimi določenimi globami.

Ustavno sodišče odločilo v prid svobode govora in informiranja javnosti
Ustavno sodišče je ocenilo, da okrajno sodišče pri zagotavljanju funkcije sodnega varstva iz ustave ni upoštevalo meril in zahtev, ki so jih v svojih odločitvah v primeru kolizije dveh enakovrednih pravic že večkrat razložili ustavno sodišče, Evropsko sodišče za človekove pravice in Sodišče EU. Šlo je za pomen raziskovalnega novinarstva z vidika pravice novinarke do svobode izražanja in s tem na drugi strani informiranja javnosti o zadevah javnega interesa, kar ravnanje sodstva nedvomno je.

Pritisk proti preiskovanju kriminala v slabi banki se stopnjuje: Poslanec Jernej Vrtovec prejema preko odvetnice Nataše Pirc Musar pozdrave globoke države!

Agenti globoke države so tako v nekaj tednih utrpeli kar dva udarca, ki sta vsak na svoj način pokazala, kaj je dopustno in kaj ne. Namreč, novinarji Demokracije so ravnali pravilno in v skladu z zakonom, ko so objavili pogovore med novinarjem in sodnikom, ki so v času objave služili kot neposreden dokaz neformalne povezave med novinarji režimskih medijev in sodno vejo oblasti. Po drugi strani pa je sodišče pokazalo, da ni mogoče kar na slepo in brez kakršnihkoli dokazov lagati o nekom in žaliti njegovega dobrega imena.

A saga se nadaljuje. Namreč, Peinkiherjeva odvetnica je ravno Nataša Pirc Musar, ki je v primeru razžalitve Krkoviča povedala, da se bosta s Peinkiherjem na razsodbo najverjetneje pritožila. Čeprav bi moralo priti do izvršbe sodbe, se ta v primeru pritožbe zadrži, agenti globoke države s Pirc Musarjevo na čelu pa bodo še naprej poskušali doseči svoje.

Rihard Orel

 • Imperial Commando

  V levićarstvo se podajo izmečki družbe. Luzerji , ki niso nič zmožni narest. dada pa tunek. ko vas jebe

 • Antonius

  Tale ocvirk poln samega sebe z obrazilom na, Gamaša Pirh Mustafa je trden člen v verigi izbrancev globoke države.
  Umišlja si, da je edina, ki o pravu ve vse, Zorcu in Jakliču pa niti prek njunih potplatov ne seže.

  • Valter BraniSlav

   Najela jo je Melanija TRUMP.
   TOREJ JE NAJBOLJSA.
   Pa se Trumpa ne bo zapeljala ker grde babe Donalda ne zanimajo.

   • IZBIRA

    Menda se je sama ponudila!? Al pa je infiltrirana komi-agentka!

    • Valter BraniSlav

     Ne. Melanija jo je izbrala zato ker ve da je Donaldu Natasa nezanimiva.

     • IZBIRA

      Ne ga srat :)

  • anzek

   ++++++, še nekaj se je pokazalo, da se Vi in ostali vstajniki, ki ste se zbirali pred sodiščem, naredili tisti pozitiven zasuk v razmišljanju poštenih sodnikov, zato je zasluga za pozitiven trend pri razsdodbah sodišč v prid demokratičnim vrednotam, katere opažamo v zadnjem času, tudi Vaša zasluga!

   Res ste naredili eno ogromno delo, moj poklon.

   • Antonius

    Tole priznanje pa dobro *dene*. Vztrajniki smo se vztrajniško trudili po svojih močeh, zato se zelo dobro počutim, ker je resnica o krivosodju končno načela razjedati sodniško nedotakljivost, njih vsemogočnost in njihov lažni napuh.
    Upam, da bo diferenciacija med tožilci in sodniki izvrgla vso tisto golazen, ki zaradi poklicne etike in moralnih ravnanj v tožilske in sodniške vrste nikakor ne sodijo.
    Poklon? Tudi jaz, za vas snamem klobuk z glave.

    • antimur

     Predlagal bi vam, da “Vstrajniki”, ki poznate zadeve s protesti, nadaljujete svoje delo pred okupatorsko medijsko kučanistično greznico RTV, se vam bomo pridružili.

     • Antonius

      Janko Gedlička je dal zanimivo pobudo o plačevanju rtvS, ki sem jo zaradi njegovih računalniških nezmožnosti in težav, posredoval na e. portal SDS.
      Bom videl, kaj se bo iz tega *izcimilo*.
      Seveda ne pričakujem hitrega odziva, ker v tem času tudi poslanci koristijo svoj dopust.

     • rrrrr

      Lepa obljuba, a malo prepozna. Če nas je leta 2014 vsaj 200 na dan protestiralo pred mafijsko krivosodno inkvizicijo na Tavčarjevi, je to v pol leta zneslo skupaj cca. 36.000 protestnikov proti enoumju. Dosegli smo malo ali skoraj nič.
      A če bi se nas na dan, 20.06.2014, ko je udbomafijska krivosodna inkvizicija pod diktatom F21 s krivično obtožbo , na brutalen, brezpriziven način v slogu kake Burkine Faso. strpala šefa edine protirežimske opozicije v zapor, zbralo na istem mestu in ob isti uri 36.000 ljudi HKRATI, potem bi….
      potem bi, DOKONČNO PADEL REŽIM !

     • antimur

      Bo pa zdaj in to zagotovo, pa bo kdo protestiral ali ne. Vsi zločinski in okupatorrski režimi propadejo že zaradi naravnih zakonitosti, ta Kučanova zločinska banda je pa tik pred zanesljivim koncem.
      P.S.: Kar se tiče množičnosti protestov, imaš vsekakor prav, da smo Slovenci preveč ležerni. Do zdaj so bili v ospredju rdečezvezdaši, pritepenci, kriminalci in zločinci, tako kot vedno in povsod, najprej nastopi divjaška drhal, tista golazen, ki ima od takšnih režimov koristi in jih brani, toda ker ne prenehajo srati po glavah državljanov in jih ropati, se zadeve obrnejo in so lahko hudo nevarne za okupatorje, v tem primeru kučanistične levefašiste.

    • Franc Vidrih

     Mnogokrat potrjujem vaše komentarje s klikom +. Tudi sam bi večkrat kaj napisal, vendar vi tudi moje misli bolj učinkovito napišete kakor bi jih jaz sam. Tudi jaz sem bil nekajkrat me vstajniki pred sodiščem in res so se stvari krivosodja obrnile na bolje. Nas čakajo, kakor je že antimur predlagal, še spremembe na komunistični RTV. Prepričan sem, da bomo z vašo pomočjo in komentarji uredili tudi to. Lep pozdrav vsem DOMOLJUBOM!

     • rrrrr

      Kratka opomba: ljudje, ki smo dan na dan v vročini, dežju ali mrazu protestirali pred Hišo sodne sramote, smo bili vztrajniki.
      “Vstajniki” so bili od medijev našuntani bebčki, ki so v MB sesuvali Kanglerja, po celotni jugoSloveniji pa reformno naravnano Janševo vlado…. in bili pri tem uspešni.
      Vljudno prosim, da se oba izraza po nemarnem ali z nevednosti ne zamenjuje.

     • Franc Vidrih

      Hvala za opombo. Iskreno se opravičujem. Prosim za opozorila tudi v bodoče. LP

     • rrrrr

      Franc, zelo kulturen odziv. Vedno dobrodošel in tudi vam prijeten večer.

 • Valter BraniSlav

  Pazite se.
  Natasa Pirc je odvetnica prve dame ZDA.
  CE BOSTE NATASO KRITIZIRALI VAS BO TRUMP CEZ GOBEC!!!

  • IZBIRA

   Razkorak med primernostjo Musarce in potrebami Melanie Trump za odvetniškimi storitvami je širši kot je širina Atlantika med Evropo in Ameriko za časa Kolumba.

   • rrrrr

    Bravissimo, maestro!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Bom napisal samo P.P, da nebi P.P tožila Novo24 :-)

 • Amerikanc

  Kdor jo pozna, ve, da je ona navadna partijska butara. Nekaj je podedovala že v genih.

 • GverilaStyle

  Zgleda kot industrijski ocvirek…..al pa vsaj, da bodo iz nje naredili industrijske ocvirke…..lepo rejeni so teli veljaki…..njihova hrana ima več kalorij…..kaj čmo, več denarja več kalorij.

  • SIMON ROZIC

   —iz rodu Panvita , prva štala levo!!!!

  • zokispoki

   Pickin cvarak !

 • Common Sense

  Mirc Pujsar bi bilo primernejse ime.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Pepa….

 • IZBIRA

  Musarca, katere pamet je obrtnosorazmerna z njeno ambicioznostjo, jo pa kompenzira svojo kilažo in fanatizmom revolucionarnega likvidatorja, deluje na podlagi potreb krepitve globoke države in osebnih financ. Zato je osebna Kučanova likvidatorka morale, etike, pravice in poštenja. Kučanu moram priznati, da je v njenem primeru dobro kadriral. Za masko humanosti in liberalnostipa sta zgolj samoljubje in karierizem. Oba sta pri razumevanju demokracije in sposobnosti nositi sram, nepričakovano podobna.

 • kralj matjaž

  Ampak škoda je narejena. To je problem.
  Torej država lahko popolnoma uniči ugled posameznika, tistim, ki pa so odgovorni, pa se ne zgodi nič.

  • IZBIRA

   Kok pa naj bi Kučan odgovarjal CK ZKS. če je pa on predsednik?

 • IZBIRA

  Neverjetno pa je., da je ta revolucionarna črkobralka zastopnica Melanie Trump v Sloveniji. Kake lovke majoti komunisti, to je nevrjetno! Treba ameriško ambasado seznaniti s kom imajo posla!

  • Mislim,, da sem takrat nekje brala, da jo je Nataša sama poiskala in se ji ponudila za zastopanje..

   • IZBIRA

    Grozen osebek, puli živc!!!

  • SIMON ROZIC

   Po moje jo je priporočal rdeči Han, ki baje pozna starše in tudi njo.
   Revi se niti ne sanja, da je najela najbolj zlobnega satana !

   • IZBIRA

    Many face specimen. Dirty bussineses.

  • WISKY 1000

   JA IN TO ČIM PREJ

 • Artur

  Njihova revolucija traja še danes na takšne ali drugačne načine, ker pa rdeči bandi preveč ne uspeva se predvidevam nameravajo lotiti še bolj podlih prijemov ali še kaj hujšega – že preverjenih metod iz polpretekle zgodovine narodno izdajalskega terorja.

 • totex39

  Upajmo, da bomo tudi pri nas dosegli pravičnost na sodiščih, čeprav je bilo potrebno pri tem veliko vztrajnosti in poguma, se vsaj vendar le premika v pravo smer.

 • Andrej

  Če se bo Pirčeva pritožila in bo pritožba padla, mora nositi pol stroškov v zvezi s tem ona, pol pa tisti, ki ga zagovarja. Če bi se ti stroški naprtili državi to ne bi bilo prav.

 • antimur

  Izdajalcu Kučanu sledi še samo največji slovenski odpadek, med njimi je vsekakor Musarca.

 • RATATA

  Pravi fenomen, ki živi v osamosvojeni socialistični Republiki Sloveniji je ta balinkugla z navlečeno motorististično čelado.
  Folku nesebično privošči socializem in se zanj srčno bori, uživa pa v prihvatizaciji, ki jo izvaja njen musar.

 • IZBIRA

  Ne morem si pomagati, da ne bi bil pri tej ženski osebi sexističen, izjemoma, se opravičujem. Namreč vprašam se kakšen libido mora imeti oseba, ki ga privlači taka ženska? In kakšen je moški s takim libidom, ki išče potešitev pri njej? Al gre za kaj tretjega?

  • xtc

   S tem se nima smisla ukvrjat,nekateri pač imajo fetiš na “bolj mesnate” verjetno izgleda nekako tako kot ji jezdil na air bagu.

 • xtc

  Mesna Bunka je dobila dva focna kot tudi lažnivi Tunek Peinkiher.
  Ne glede kakšna je ta EU pa vendarle se lahko njej zahvalimo ,da Kučanova monarhija počasi in vztrajno ,a vedno hitreje razpada.
  Seveda sta tako US kot sodnica v primeru Peinkiher,sledili navodilom US in ESČP,definitivno pa bodo sodbe v končni obliki skoraj identični kot sedaj,če gredo pred ESČP.
  Ravno to je začelo motiti SLO komuniste z Kučanom,Maslešo in Florjančičem,ki je začel javno kot predsednik VS govoriti ,da pač SLO nebi več spoštovala sodb ESČP,ki bi ji škodile ob enem pa se sestajajo z rusko sodno mafijo zapriseženo komunistu Putinu kot sami komunisti Kučanu,kar je vse v nasprotju z EU in rimskim pravom in normami.
  Seveda pa bi tisti moment,ko bi SLO država in pravosodje začelo z Rusko prakso,ki jim vse bolj diši zaradi nasilnega ohranjanja oblast,lahko prinese druge vrste težav. in sankcij.
  Skratka kljub izrecnim naporom Kučsn sodnemafije se zadeve počasi pomikajo njim v škodo,ker so pač pritiski iz tujine premočni in nekontrolirani upori proti tem lahko prinesejo za levo mafijo druge kazni v obliki financ in njih poslovanja v tujini,zsto morajo počasi stopati nazaj in popučati,sicer se divjr upirajo a boj izgubljajo,ker jih zadeve preprosto razgaljajo,kot mafijsko združbo tudi v mednarodni javnosti,kar se odraža na padanju kredibilnosti in uspešnosti doseganja ciljev SLO v tujini.
  Definitivno pa je zadeva Painkiher prelomna in dejansko dokončno zapira veliko polje izmišlanih laži,pol resnic in blatenj ter natolcevanj,ki jih je širila Kučanova klika,sedaj je bolj ali manj jasno pravno potrjeno ,DA GRE ZA LAŽI;BREZ DOKAZOV in odpira nadaljnje možnosti ukrepanja zoper še ostale širilce teh laži brezdokazov.
  Izrisuje pa se,da imata Kučan in njegove “resnice” zelo zelo kratke noge in to sedajpostaja tudi sodno potrjeno.
  Skratka izkazuje se ,da je Kučanova klika vseskozi skozi medije lažnivo obrekovala in širila laži z namenom diskreditiranja nasprotnikov no sedaj je to dokončno razpoznano kot laž.

 • IZBIRA

  Hvala, imam že mirnejšo vest, ker je razumljeno tudi z strani ženskega spola ;)

 • milanček

  uf, ta faca, te pa vse mine, človek ne more verjeti, kako je lahko tako nagravžna!!!

  • WISKY 1000

   a ta štoflc misliš?

 • montyamp

  Če pogledamo trojček VONTA-MUSAR-NUSSDORFER , vidimo zakaj je pol Slovenije lačne .
  O zafrustriranih furijah na položajih murglosrbske gverile pa boljše da ne začnemo .

 • Hamid Begic

  Anton Krković je “zrihtal” borčevsko pokojnino svojemu 12- letnemu vnuku. :)

  PS: To so te vaši domoljub, kateri ljubijo državo in “sovražijo” korupcijo. :)

  • šrauf

   Men jo je tud zrihtov. Sm komaj štirleten vpil na vs glas:”Slbe na vlbe!”

  • Peter

   Đouker, zadnja uradna izjava v zvezi z vprašnjem, ki ga odpiraš, spet.

   Če imaš ti kakšno novejšo, uradno, ne rekla kazala, nalepi link…

   »V zvezi z vašim vprašanjem, ki se nanaša na denarne prejemke (letni prejemek, veteranski dodatek), ki jih prejemajo člani družine Krkovič, in sicer Tone Krkovič, Toni Krkovič ml., Ivan Krkovič in Matija Krkovič, vam sporočamo, da Anton Krkovič prejema letni prejemek v višini
   1.104,77 eur bruto, oziroma 828,58 eur neto. Toni Krkovič ml., Ivan Krkovič in Matija Krkovič pa ne prejemajo nobenih denarnih prejemkov,« nam je odgovoril načelnik upravne enote v Kočevju Roman Kladošek po poprejšnjem soglasju omenjenih članov družine Krkovič.

   • Peter

    Đouker dokaza, da je njegova tridtev resnična do sedaj ni objavil, torej ga nima.

    Poskusil bo tov Goebbels še kdaj, dokler ne bo dovolj idijotov, ki bodo verjeli, no.

  • Peter

   Hamide, neć ne se javljaš sa resnicom ot dohotkov tamauga krkovića, ka je drurgaćna kot sem spot jast napisou. de. Torej lahk ugibam, da s mau nabiju, ako prođe prođe, de?
   Lej, drgać pa drugić piš tist, kar veš, da je res. OK, Hamide?

 • luka globus

  Pujsa PEPA

 • Basileus

  Kaj ni Nataška z globoke države kot jo nazivate, pravna zastopnica prve dame najmočnejše demokratične velesile na planetu?

  • Peter

   Hehe, đouker, dobro izkoroščaš zmedo, ki je nastala ob pajnkihnerju..
   Putiketa pa nisi vrgel na finto, no.

   • Basileus

    Ko se Petrčk oglasi ga zaboli.

    • Peter

     Ja, Đouker, tako je to.
     Samo ti pjevaj, no.

     • Basileus

      Ko te osebno gane v skrajni meri je to samo tvoj problem. Jaz pišem o javnih osebah katere imam pravico kritizirat. Ti se daješ z mano.
      Vidim, da ne razumeš objektivnosti forumskega pisanja.

     • Peter

      Hehe, torej sem javna oseba?
      Ko se Petrčk oglasi ga zaboli..
      Plačancev nikoli nisem maral. Prodane duše.

     • Basileus

      Zakaj potem nisi ostal zvest partiji, če si že bil včlanjen? Potem si tudi ti neke vrste prodana duša.

     • Peter

      Ne, nisem bil včlanjen. Me niso hoteli. Sem bil užaljen, takrat, ker sem bil vzoren državljan, ampak malček drugačen, hehe, no.

     • Peter

      Ko se boš tukaj javljal pod samo enim nickom in ne pod x nicki, potem govori drugim o objektivnosti forumskega pisanja, plačanček, no.

     • Basileus

      Ni mogoče, ker mi vsak oseben račun banna, uredništvo portala.

     • Peter

      Že ve zakaj, kaj praviš?
      Mene so na hanzi banali že pred leti. Pa še ponosen sem na o, no.

     • Basileus

      Bannat te ne smejo nimajo pravice, ker jo plačuješ.

     • Peter

      Torej ti nisi tumpek?

     • Basileus

      No pajac zadosti sem ti namenil pozornosti. Lp

     • Peter

      Pač nisi tumpek. ALi pa si. LP.

     • Peter

      Prijavi se kot Joker in se tega drži.
      Četudi se tvoja mnenja ne bodo ujemala z mnenji ostalih, te bodo obdržali..
      Če pa izzivaš in nabijaš..potem pripiši sebi…

     • Basileus

      Razumem! Urednik portala. Daj si ime Gegec oz Kekec, da bosta z Ružlo složna v špijunski navezi za portal Nora24tv;)

     • Peter

      Nora je ekvivalent hanzi lažna tv, kot rzumem.
      Za Noro ti plačevati položnice ni treba. Plačuj še naprej fejk njuz hanzi.
      Pa srečno hodi, no.

     • Basileus

      Ne vrjamem ti, da ne plačuješ nacionalke.
      O objektivnosti ne bi s tabo debatirak. Laž in resnico si je moč prirediti sebi v prid.

     • Peter

      Seveda jo plačujem. Kaj je laž in kaj je resnica?
      Da se levica bori za delovnega človeka?

     • Basileus

      Me ne interesira ideologija.

     • Basileus

      Ne jemleš si k srcu poročanje kar se tiče politike. Stvar rešena kar se tiče resnice.

     • Peter

      Pa še to, jaz s tabo osebno nimam problema. Problem imam z osebki, ki se za plačilo javljajo sem pod nešteto različnimi nicki.
      Pa srečno hodi, Đouker, sva opravila, no.

     • Basileus

      Lep pozdrav, Petrčk.

    • Peter

     Ti je bila The Knife od Genesis všeč? Če pomisliš, da si ti takrat afne guncal na MMMS z enimi butastimi šlagerji, no?

     • Basileus

      Ti praviš, da ne spremljaš portala MMS. No vsaj to si mi napisal kake pol leta nazaj, če ne dlje.

     • Peter

      MMMS pomeni melodije morja in sonca, dragi Joker. Poskusi kaj drugega, no.

     • Basileus

      Vidm, da si z dopusta.

     • Peter

      Vidiš, če bi tov Joker opustil navado javljanja na ta portal z nešteto novimi nicki, tudi tega nesporazuma ne bi bilo.
      Za hvalisne plačančku, pa srečno hodi, no.

 • Janez Kepic-Kern

  KAKORKOLI !
  JUTRI, V SOBOTO 20.7. 2019 – JE V – B O V C U
  LETNI SHOD
  ČLANOV IN PODPORNIKOV NAJBOLJŠE SLOVENSKE STRANKE – SDS !
  Jaz
  Janez KEPIC-KERN – SEM PODPORNIK – – OK – SDS- ja !
  In bom
  seveda – tam – v BOVCU ! Se vidimo – v BOVCU ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • radames

  Musarjeva niti ne ve, kako je zoprna s svojim pojavljanjem na TV. Zoprna babura, ki na TV ne bi smela nastopati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!