[Foto] Melania Trump ob obisku vojakov v Iraku navdušila s sproščenim videzom, po vrnitvi pa zasenčila mainstream medije s sončnimi očali!

Melania Trump in Donald Trump (Foto: epa)

Melania Trump je tudi tokrat s svojim modnim izborom vzbudila kar nekaj pozornosti. Po vrnitvi z božičnega obiska ameriških vojakov v Iraku je s sončnimi očali zasenčila lažne novice nekaterih mainstream medijev, ki so trdili, da naj do obiska ne bi prišlo. Nekateri kritiki z družbenih omrežij, ki ji občasno radi očitajo drag izbor oblačil pa tokrat niso bili zadovoljni niti z njenim sproščenim videzom, kakršnega je izkazala ob samem obisku vojakov.

Nošenje sončnih očal ob temi je v ameriški pop kulturi značilno za zvezde, ki jih preganjajo paparaci, v primeru prve dame Melanie Trump pa je tokrat to po vsej verjetnosti predstavljalo odziv na nekatera poročanja mainstream medijev, da naj se Trumpova sploh ne bi udeležila obiska. Tokrat je ob vrnitvi poročanju portala Breitbart navdušila z zelenim plaščem znamke Prada, usnjenimi oprijetimi hlačami znamke Ralph Lauren in z rjavimi čevlji brez pete Christian Loboutin. Sončna očala znamke Saint Laurent, ki so požela največ pozornosti se sicer prodajajo za 350 dolarjev.

Melania Trump (Foto: epa)

Melania Trump (Foto: epa)

Na srečanju z vojaki presenetila s sproščenim videzom
Ob samem obisku vojaške baze Al Asad v Iraku pa je presenetila s sproščenim videzom. Za srečanje z vojaki je po poročanju Yahoo! Lifestyle prva dama takrat izbrala bluzo v gorčični barvi, temno zelene hlače, obute pa je imela tipične ameriške delavske čevlje znamke Timberland. Zaradi slednjih je požela nemalo škodoželjnih kritik svojih levičarskih nasprotnikov na družbenem omrežju Twitter.

Melania Trump z vojaki ob božičnem obisku v Iraku (Foto: epa)

Melania Trump (Foto: Twitter)

J. Ž.