Hrvaška: zaposleni na plaži se je fizično znesel nad turistom!

Hrvaška, Makarska. Fotografija je simbolična. (Foto: sta)

V kraju Tučepi blizu Makarske je prišlo do fizičnega obračuna zaposlenega na plaži s turistom. Najemodajalec ležalnikov se je fizično znesel nad gostom, ker se je nastanil poleg njegovih ležalnikov. 

Najemodajalec ležalnikov je v kraju Tučepi v Dalmaciji izgubil živce in se fizično znesel nad turistom. Izgred se je zgodil v začetku avgusta, kar se je sicer pripetilo prvič doslej, lokalni podjetnik pa je zaradi izpada ostal brez koncesije za opravljanje dejavnosti. Turist je namreč po prihodu na kopališče svoje brisače in ležalne podloge odložil poleg ležalnikov v lasti podjetnika, poroča Jutarnji list.

To je lokalnega koncesionarja močno razjezilo. Začel je kričati na gosta, ga odrinil z blazine in nazadnje vrgel po tleh. Po incidentu je posredovala makarska policija, zatem pa večkrat sestal lokalni Svet za podeljevanje koncesij, ki se je po prejetju uradnega policijskega poročila odločil, da se koncesionarju odvzame pravice za opravljanje dejavnosti. Podjetnik je tako izgubil licenco, posledično pa bil primoran odstraniti ležalnike.

Plaža, ležalniki. Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

Domen Mezeg