[VIDEO] Potniki na letalu šokirani zaradi obnašanja med perverznežema

Foto: YouTube

Na javnem mestu obstajajo določena pravila obnašanja, za katera nekaterim očitno ni mar. Dober primer tega je nedavni Ryanairov polet, na katerem so potniki doživeli šok, ko so videli, da se je pohotni par kar vsem na očeh predajal mesenim užitkom. Kasneje se je izvedelo, da je imel fant doma nosečo dekle, na počitnicah pa se je zabaval z drugimi. 

Perverznega para več kot očitno sploh ni motilo, da je letalo polno potnikov, da bi se umaknila vsaj v stranišče letala. Eden izmed potnikov je dogajanje posnel na letu letalske družbe Ryanair, ki je bil prejšnjo sredo na poti od Manchestra do Ibize.

Potniki so sprva začudeno pogledali, ko so videli, da se je ženska povzpela na sopotnika, potem pa je dvojica pričela s predajanjem užitkom, medtem ko je bilo letalo na poti do otoka zabave. Eden izmed zgroženih potnikov je povedal, da sta pred tem sicer govorila o tem in dodal, da je bil prepričan, da se le šalita.

Sprva so menili, da gre le za šalo
Fant je pričel nato kričati, če ima kdo pri sebi žele, pri čemer je imel v mislih kondom. “Vsi smo se smejali, ker smo bili prepričani, da gre za šalo, a čez deset minut je vrag vzel šalo.” Po besedah potnika je par izgledal zelo pijano, zaradi česar je pritegnil še več pozornosti. Višek pa je vsekakor nastopil po tem, ko je ženska snela svoje spodnje hlače, moški potegnil hlače navzdol, nato pa je ženska pričela poskakovati po njem. Kot lahko vidimo, nekateri res ne poznajo nobenega sramu in se niti malo ne ozirajo na druge. Le kam drvi naš svet in koliko še sploh pomeni dostojanstvo?

H. M.