Princesa Charlotte ponovno pritegnila pozornost medijev z neprimernim obnašanjem: Množici je namesto pozdrava pokazala jezik!

Princesa Charlotte (Foto: Spletna družbena omrežja)

Princesa Charlotte je pred kratkim ponovno pritegnila pozornost medijev s svojim neprimernim obnašanjem. Namesto da bi množici prijazno mahala, jih je “pozdravila” s kazanjem jezika.

Čeprav je stara komaj štiri leta, je princesa Charlotte ponovno našla način, kako priti na naslovnice medijev. Medtem ko njeni starši niso bili pozorni, kaj mlada princesa počne, je ta množici pokazala jezik.

Pomanjkljiva vzgoja kljub pomoči varušk
Človek bi si mislil, da bodo kraljevi otroci ob vsakodnevni pomoči velikega števila varušk in asistentov brezhibno vzgojeni, vendar temu, na veliko začudenje mnogih, ni tako. Kljub vsej strokovni pomoči, ki sta je deležna starša Kate Middleton in princ William, jima očitno svojih otrok še vedno ni uspelo naučiti bontona.

Princesa Charlotte z mamo (Foto: Spletna družbena omrežja)

Mlada članica kraljeve družine je pred nedavnim pri ljudeh izzvala salve smeha, ko je, namesto da bi mahala, kot je to v navadi pri kraljevi družini in kot so to storili njeni starši, množici raje pokazala jezik.

Charlotte se je s svojo mamo, vojvodo Cambriško, in šestletnim bratom Georgeem udeležila humanitarne regate v Cowesu. Medtem ko sta Kate Middleton in princ William jadrala, sta za otroke skrbela njena starša, Michael in Carole Middleton. Žal kraljevi par ni prišel do zmage, ampak le do tretjega mesta.

To seveda ni bilo prvič, da so se otroci kraljeve družine neprimerno vedli. Neprimerno vedenje pa v kraljevi družini ne pripisujejo zgolj najmlajšim članom, saj je v preteklosti medijsko pozornost večkrat pritegnilo škandalozno vedenje njihove tete Pippe Middleton.

Pia Porenta

 • RATATA

  Pia, ne bodi zaskrbljena, niti se ne zgražaj, saj iz take punce, enkrat, zagotovo še bo nekaj! Če ne drugega, se bo postarala ampak, to fotko bo pa vedno z veseljem pokazala, saj je na njej enkratno normalna!

  • pupa

   Če ga je pokazala pomeni, da ga ima. Ima pa še celo življenje pred seboj, da se nauči svoj jeziček uporebljati v pravem času, na pravem mestu, s pravim namenom. Predvidevam da se je zelo hitro kot vsak otrok naučila uporabljati svoj jeziček za sesanje mlekca pri njeni mamici.

   • RATATA

    Nagonsko že. Sesalka pač. Tudi na otoku so sesalci menda.

 • Nšo-či

  Kakšna varuška? Upam, da so jo starši objeli, in ji umirjeno in odločno pojasnil situacijo. Sicer bo celo življenje skušala zbujati pozornost pri drugih ljudeh, se ukvarjala s kljubovanjem namesto, da bi razmišljala o sebi in bi jo skozi življenje vodilo ravnovesje srca, razuma in duše.

 • herman

  Našo patičko Angelco za guvernanto, pa bo hitro spravila smrkljo v red.

 • baubau

  najbrž bi bil tudi moj odziv tak,če bi me razkazovali kot predmet in igračko za množice…ali kdo ve,kje so prave meje podofilije?

 • Dolfić 20.4.

  Luštna mami, luštni otroc. Genetika je genetika.
  Jaz imam tako Musto obobalno. Čez oušen pa rudečo Gill v kompletu.