Prsata Kristina Mandarina poskrbela za popularnost tega sadeža – znana pekarna prodaja celo burek z mandarinami!

Kristina Penava, bolj znana kot Kristina Mandarina, je sprožila pravo evforijo pri popularizaciji mandarin. (Foto: Instagram)

Kristina Penava, ali bolj znana kot Kristina Mandarina, saj je zaslovela kot prodajalka mandarin, je na Hrvaškem sprožila pravo evforijo mandarin. Pekarne Mlinar so jih začele dodajati kar v burek. Številni so se odzvali s kritiko, saj se ve o katerih mandarinah je govora.

Lov na mandarine, ki ga je začela privlačna prodajalka Kristina Penava, se očitno še kar nadaljuje. Znani pekarni “Mlinar” so se očitno res dopadle Kristinine mandarine, saj so na temo tega v svoji pekovski izbiri dodali kar burek z dodanimi mandarinami.

Mlinar je svojo novo izbiro delil na Facebooku, kar je poželo tako duhovite reakcije kot zgrožene, ni pa šlo mimo obtožb, da gre tukaj namreč za seksizem. Objavo so delili tudi v Facebook skupini z naslovom “seksizem naš vsak dan”. “Izkoriščanje ženske spolne objektivizacije za lastno samopromocijo, nova raven dna. Mlinar ,” so zapisali pod objavo, ko je Mlinar na svoji strani napovedal nov izdelek – burek z mandarinami.

Foto: Facebook

Kako uspešna bo prodaja novega izdelka, bo kmalu pokazal čas.

Eva Poljanc

  • Sandokan

    vitamini, ki jih nujno potrebuje človeško telo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!