fbpx

Tekmovalka šova Sanjski moški nudi svoje erotične fotografije za 11,99 dolarjev na mesec!

Ana Pusovnik. (Foto: Instagram)

Na eni izmed slovenskih komercialnih televizij se je pričel resničnostni ljubezenski zabavni šov Sanjski moški. Šestnajst tekmovalk se trudi, da bi na koncu osvojilo srce Gregorja Čeglaja v vlogi sanjskega moškega. Med njimi definitivno izstopa “svobodomiselna” tekmovalka Ana Pusovnik. Kot so nam sporočili bralci v uredništvu, je Pusovnikova aktivna na družbenem omrežju Only fans, kjer nudi dostop do svojih erotičnih fotografij za 11,99 dolarjev na mesec.

Na slovenskih televizijskih zaslonih lahko spremljate resničnosti šov Sanjski moški. Šestnajst tekmovalk iz celotne Slovenije se je odločilo, da  bodo ljubezen svojega življenja poizkusile poiskati preko televizijskih zaslonov. Med njimi pa je veliko zanimanja med slovenskimi gledalci in nekaterimi slovenskimi mediji požela 23- letna Ana Pusovnik.

Mlada triindvajsetletnica iz Slovenj Gradca se predstavlja kot model. Na družbenem omrežju Instagram ji sledi več kot deset tisoč sledilcev. Slovenjgradčanka je kot kaže zelo svobodomiselna mlada ženska, ki sledilcem deli svoje vroče fotografije. Bralci in pred dnevi tudi medij Slovenske novice so odkrili, da ima Pusovnikova še eno zanimivo skrivnost. Vsak od njenih sledilcev ve, da je fotomodel iz Koroške uporabnica družbenega omrežja Only Fans.  Na njih nudi dostop do svojih erotičnih fotografij in redno komunicira s svojimi sledilci.

Ana Pusovnik ponuja svoje gole telo za nekaj več kot 10 evrov na mesec na družbenem omrežju Onlyfans. (Foto: Instagram)

Only fans, omrežje, kjer se nekatere ženske osvobodijo in za primerno ceno ponujajo svoje erotične fotografije
Znano družbeno omrežje Onlyfans je luč sveta ugledalo leta 2016. Sedaj imajo že več kot 70 milijonov sledilcev in milijon uporabnikov ustvarjalcev vsebin. Vrednost družbe je čez dve milijardi evrov. “Čar” sodobnih omrežij je ta, da je uporabnicam določen del populacije pripravljen plačat za gole, žgečkljive, erotične fotografije in videoposnetke. Ena izmed teh uporabnic je tudi Ana Pusovnik.

Ana Pusovnik. (Foto: Instagram)

Luka Perš