fbpx

Vsi govorijo o tej fotografiji: “Nekateri ne morejo počakati na poročno noč”

Foto: Michel Klooster

Par z Nizozemske je šokiral z nenavadno poročno fotografijo. Pozo za fotografiranje mladoporočencev je predlagala kar nevestina mama, po objavi na Facebooku pa je fotografija s svetlobno hitrostjo zaokrožila po spletu.

Predvsem neveste so tiste, ki ne razmišljajo toliko o ceni, ko gre za poročne fotografije. Vse želijo, da so te čudovite, saj želijo imeti najlepši mogoči spomin na ta poseben dan. Izbira fotografa in pozneje različnih poz ženina in neveste je zato ena izmed najpomembnejših stvari poročnega dne.

Idejo dala nevestina mama
Zato toliko bolj preseneča izbira poze nizozemskega para, ki, milo rečeno, ni ena izmed pogostejših, ki si jih izberejo mladoporočenci. V nasprotju z običajnimi fotografijami, s katerimi nas mladoporočenci zasujejo prek družbenih omrežij, sta se odločila narediti nekaj povsem drugačnega. Najbolj smešno pa je, da je idejo za pozo dala kar nevestina mama, piše Večernji list.

Fotograf Michel Klooster je par fotografiral v gozdu. Nevesta kleči na kolenih pred ženinom, on pa ima spuščene hlače. Hm … Gre za izredno prepričljivo fotografijo, zato so mnogi nasedli in verjeli, da nevesta ženina oralno zadovoljuje.

Tudi fotograf je z objavo fotografije na Facebooku in komentarjem pod njo še podkrepil ta ugibanja. “Nekateri ne morejo počakati, da se zabava konča, da bi lahko uživali v poročni noči. Na srečo sta si vsaj izmenjala zaobljubi in sta že uradno poročena.”

Všečki pod fotografijo so se kar vrstili. Kot je dejal fotograf, so si takšnega fotografiranja zaželeli tudi drugi pari. Kar trije so ga poiskali in izrazili željo, da bi se tudi oni želeli fotografirati tako.

B. O.