fbpx

Zaradi te voznice tramvaja trobi ves Zagreb

Iva Pandžić (Foto: Facebook/Instagram)

Zagrebška voznica tramvaja se je znašla v središču pozornosti na Hrvaškem, v Srbiji in pa v Bosni in Hercegovini. Razlog za to je njen atraktiven izgled, zaradi katerega številni Zagrebčani hupajo za njo. 

Ko bi človek sprva zagledal Zagrebčanko Ivo Pandžić, bi si najprej mislil, da gre za manekenko. Temu pa še zdaleč ni tako, saj Pandžićeva že več kot leto dni opravlja delo voznice zagrebškega tramvaja.

Voznica tramvaja je še dodatno pridobila na priljubljenosti, ko so njene atraktivne fotografije preplavile splet. Pandžićeva je končala upravno šolo, a se je iz ljubezni do vožnje odločila za poklic voznice tramvaja, poroča hrvaški medij 24Sata. Deset mesecev je po njenih besedah trajalo usposabljanje za voznico. Opravljenemu teoretičnemu delu je sledila praksa, ko se je štiri mesece učila usposabljati tramvaj.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

O tem poklicu je sanjala od majhnih nog
“Že od malih nog sem imela rada vožnjo z avtomobili, avtobusi in tramvaji … V srednji šoli so mi prijatelji rekli, da bom voznica avtobusa ali tramvaja, in želja se mi je uresničila,” je povedala za portal Net.hr in dodala, da ji je pri tem najpomembneje, da jo podpira njena družina.

Voznica tramvaja je postala glavna tema pogovorov v regiji. O njej pišejo v Srbiji, Bosni in Hercegovini itd. “Potniki kar ne morejo odtrgati oči od nje,” piše Blic. “Lepa Iva je hit, pol Zagreba trobi zaradi nje,” navaja Kurir. “Voznica oziroma manekenka Iva je očarljiva za potnike,” poroča Bljesak info, Klix.ba pa dodaja: “Atraktivna voznica tramvaja je postala hit na družbenih omrežjih.”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sara Kovač