Ste se že kdaj vprašali o mentalnem zdravju levičarjev?

Datum:

Ste se že kdaj vprašali o mentalnem zdravju levičarjev? Njihovo razmišljanje namreč najbolj spominja na um shizofrenika, ki ne ve, v kaj verjame in kaj zagovarja. Izpostavljam le nekaj primerov shizofrenije politične misli slovenske in globalne levice, zaradi katerih boste morda doumeli, zakaj je vprašljivo samo mentalno stanje tistih, ki zagovarjajo leva politična stališča.

Prva kategorija je zagotovo demokracija. Vsi levičarji so veliki zagovorniki tako imenovane neposredne demokracije, ker se baje borijo za ljudski glas. Da bi bil lahko vsak državljan slišan in bi odločal v vseh stvareh, povezanih z državo. Na drugi strani pa obožujejo diktatorske režime. Levičarji obožujejo ruskega predsednika Vladimirja Putina, ki svoji državi vlada s trdo roko, njegovi politični nasprotniki pa umirajo v prometnih nesrečah ali gnijejo v zaporih. Navdušujejo se za komunistične diktature. Za Sovjetsko zvezo, Kubo, Severno Korejo, Venezuelo. Častijo najbolj krvave diktatorje preteklosti Mao Zedonga, Tita, Pol Pota, Stalina in Lenina. Najbolje povzame levičarsko shizofrenijo parola “E viva il comunismo e la libertà!”. Naj živita komunizem in svoboda. Svoboda in komunizem sta izključujoča se pojma, saj komunizem gradi na kolektivni zavesti in ne na osebni svobodi. V kaj torej verjamejo, v neposredno demokracijo ali diktaturo?

Shizofren odnos do pravic žensk
Druga velika shizofrena ideja levice je njihovo dojemanje pravic žensk. Na Zahodu, v najbolj razviti in egalitarni civilizaciji na svetu, vpijejo, da imajo ženske še vedno premalo pravic. Skrajne feministke gredo še dlje. Za svoje dostojanstvo se borijo s protesti, na katerih nage tekajo po ulicah mest, kažejo svoje vagine in kričijo, da se ne bodo pustile nadvladati šovinistični družbi. Na pamet jim ne pade, da je družba, ki takšno ravnanje dopušča, najbolj liberalna družba na svetu. Na drugi strani pa borci za pravice žensk aktivno sodelujejo pri uvažanju ilegalnih migrantov z Bližnjega vzhoda in iz Afrike. Večinoma gre za muslimanske prišleke, kar pomeni, da so vzgojeni v ideologiji, ki žensko postavlja na raven živali. Posilstva ne priznavajo, ženska mora nujno nositi prisilno versko pokrivalo, ne sme iti na tržnico, mlada dekleta pa so prisiljena v poroko z več kot štirikrat starejšimi moškimi. Mnoga umrejo na poročno noč zaradi krvavitve, po posilstvu “ljubečega” moža. Za pravice žensk v teh državah se levica ne bori. Kaj so torej? Se borijo za ženske pravice ali za zasužnjevanje žensk? Glede na njihov shizofreni odnos do tega vprašanja ne moremo vedeti.

“To je projekt ‘Dvigovanje krila’, ki slavi raznolikost vagin” (Vir: Twitter)

Shizofrenija do kapitalizma
Prav tako je shizofren njihov odnos do kapitalizma. Vsi povprek so polni besed o tem, kako je kapitalizem zloben, kako izkorišča delavce in kako bi v socializmu bolje porazdelili denar bogatih tistim, ki si ga zares zaslužijo. Pa ste že kdaj videli poslance levih strank, da bi uporabljali severnokorejski mobitel? Da bi se vozili z lado nivo? Da bi uporabljali venezuelski računalnik? Kje pa! Na seje državnega zbora se odpravijo z Applovimi računalniki, vozijo se z mercedesi, pogovarjajo se prek Samsungovih mobitelov. Torej s samimi stvaritvami kapitalizma. Zanimiva izbira produktov, če je pa kapitalizem tako zanič. Najprej kritiziraš kapitaliste (recimo Steva Jobsa), nato pa kupiš Apple in tako ravno temu kapitalistu daš denar. Shizofreno.

Feministka Barbara Rajgelj (Foto: Tw)

Shizofrenija do ljudi, ki imajo urejeno življenje
Primerov shizofrenije levice je še veliko, a ena samcata kolumna ne dopušča pisanja o vseh. Naj za konec omenim še zadnji poskus evropske levice za večjo “demokracijo” Evropske unije. Levičarji, ki vseskozi kritizirajo Bruselj, želijo dati ravno Bruslju še več moči. Želijo še bolj centralizirati Evropsko unijo, da bi ustvarili nadnacionalno pošast, ki bi ji vladali prek svojega vpliva na bruseljske birokrate. Kajti verjemite, morda v Bruslju politično vlada desnica, birokracijo pa ima v rokah levica. Zato si kljub kritikam Bruslja želijo dati še več moči bruseljski birokraciji. Da bi lahko tako kot vedno v preteklosti vladali brez volitev, navzven pa vzdrževali masko demokracije. Če ne verjamete, vprašajte znance, ki so privrženci Levice in nasprotniki Bruslja, ali so za večjo centralizacijo EU in za krepitev pristojnosti bruseljskih birokratov. Če so pošteni levičarji, vam bodo odgovorili DA.

Normalni ljudje gremo zato levičarjem tako v nos, ker se držimo določenih načel in morale. Sami so politično shizofreni in zato ne prenašajo ljudi, ki imajo svoje življenje urejeno. Sovražijo ljubeče družine, sovražijo razgledane učitelje, sovražijo krščanstvo, sovražijo matere, sovražijo lastno državo. Čas je, da politiki shizofrenije in sovraštva rečemo NE in si ne pustimo vzeti svojih prepričanj.

Aleksander Rant

Sorodno

Zadnji prispevki

Evroposlanci: Vnovična izvolitev von der Leynove je zamujena zgodovinska priložnost!

Evroposlance iz vrst SDS smo povprašali, kaj menijo o...

Slovenske železnice po številu zaposlenih prekašajo celo ameriški Amtrak

Gospodarnost in učinkovitost investicij Slovenskih železnic je pod drobnogledom,...

Ameriški intelektualec: “Podporo Trumpu generira strah pred komunizmom”

Ameriški matematik, investitor in javni intelektualec dr. Eric Weinstein...