Afričani zanimajo levičarje le tako dolgo, dokler njihovo trpljenje izrabljajo za politično agendo

Aleksander Rant, urednik in voditelj. (Foto: Nova24TV)

Živimo v svetu, kjer se globalna levica spopada s pojavi, ki niso jedro problemov današnje družbe. Odgovore, zakaj nam gre tako slabo, iščejo v fašizmu, homofobiji, nacizmu, ksenofobiji, mizoginiji in drugih izrazih, ki ne pomenijo nič oprijemljivega. Levica čuti, ne razmišlja. Nima nobenih trdnih moralnih stališč, na katerih bi stala in okoli katerih bi gradila svoje ideje in programe. Pri njih je tako kot v preteklosti pomembna samo ena stvar: če nisi z nami, si fašist, nacist, homofob, ksenofob, islamofob, mizogin itd.

Resnične težave pa levičarjev ne zanimajo. Pojdimo po vrsti. Fašizem je dandanes vsaka ideja, ki omejuje ideje izrojenih postkomunističnih levičarjev. Ne zanima jih svoboda govora, ne zanima jih enakopravnost spolov, ne zanimata jih blaginja ali varnost. Vsak normalen ukrep države, ki gre proti njihovemu svetovnemu nazoru, označijo za fašizem, češ da se država vtika tja, kamor se ne sme. Zanimivo je, da svoje ideje širijo izključno prek prisilnih državnih aparatov.

Vzemimo za primer svobodo govora. Kdor zagovarja absolutno svobodo govora (kjer izgubimo vsi in vsi pridobimo), je fašist, kdor pa zagovarja državno cenzuro vsake misli, ki gre proti levici, je borec in aktivist. Namesto da bi si levičarji prizadevali za to, da lahko vsak govori, kar želi, tudi če to nekoga boli, se borijo za prepoved samo tistega govora, ki boli njih. Proti svojim političnim nasprotnikom pa uporabljajo takšen jezik, da bi ga dejansko lahko opredelili kot sovražni govor. S takšnim delovanjem ustvarjajo problem in polarizirajo družbo, namesto da bi jo poenotili tako, da bi vsem pustili svobodo govora.

Pravilno bi bilo vse posiljevalce in pedofile obsoditi enako ostro
Prav enako je pri problemu tujcev. Tisti, ki zagovarja varnost in dobro lastnih državljanov pred tujimi državljani, je ksenofob. Je, po besedah vidne novinarke RTV, mentalno omejen. Kdor se boji za svojo prihodnost ob prihajajočih hordah nekonformnih mladih moških z Bližnjega vzhoda in iz Afrike, je ksenofob in fašist. Ropi, umori, posilstva in kriminal migrantov pa levičarjev ne zanimajo. Za ta dejanja imajo vedno pripravljen izgovor, da so pač ubogi na duhu ali pa da niso prilagojeni naši družbi. Primer. Ko migranti posilijo desetletnega dečka, to opravičujejo, ko belec posili mlado dekle, pa zahtevajo smrtno kazen. S tem ustvarjajo problem, namesto da bi ga reševali. Pravilno bi bilo vse posiljevalce in pedofile obsoditi enako ostro, ne pa da jih med seboj razlikujemo. A zahtevati za ilegalnega tujca enako kazen kot za domačina, je za levico fašizem in ksenofobija.

Spregovorimo še o po levičarskem mnenju marginalizirani skupini homoseksualcev, lezbijk in drugih spolnih posebnežev. Levica vseskozi govori, da družba odriva homoseksualce, da nima posluha za njihove težave. Sama jih spodbuja, da se v javnosti ločijo od drugih ljudi, da se združujejo v društva, da aktivno delujejo v družbi za svoje “pravice”. Ko nekdo govori o tem, da noče dati otrok v posvojitev gejem zaradi mnogih dokazanih zlorab, ko nekdo govori, da je poroka institut združitve moškega in ženske, ko nekdo vztraja pri stališču, da homoseksualnost ni naraven pojav, ga levica označi za homofoba in fašista. Ko pa podatki pokažejo, da je večina duhovnikov pedofilov bila ravno homoseksualcev, ki so zlorabljali otroke svojega spola, pa to za levico ni problem. Problem so duhovniki in pedofili, ne ukvarjajo pa se s tem, zakaj je večina teh homoseksualcev. Levica ustvarja problem, ko homoseksualce ločuje od širše družbe, ko jih zagovarja posebej. Ko se bori za pravice gejev, namesto da bi se potegovala za naravno sprejemanje različnosti. Danes nihče v Evropi ne bo pobijal in kamenjal ljudi samo zato, ker so homoseksualci. Z ločevanjem homoseksualne in heteroseksualne skupnosti levica le ustvarja zid med ljudmi, ki se bo tako kot vedno v zgodovini podrl nasilno.

Afričani zanimajo levičarje le tako dolgo, dokler njihovo trpljenje izrabljajo za politično agendo
Prav tako levice ne zanimajo lačni otroci v Afriki. Kje pa. Zanima jih le družbeni vpliv lačnih otrok iz Afrike. Največ pomoči afriškim otrokom namenijo verni katoličani, ki darujejo za misijone, ne pa t. i. kavč levičarji, ki imajo polna usta pravic črncev. Tako spet ne govorijo o tem, da je glavni problem Afrike neurejenost pravnih določil, da so problem diktatorji, da je problem neustvarjalna miselnost, da je problem pomanjkanje kakovostne izobrazbe. Ne. Levičarje bodo Afričani takoj, ko bodo samozadostni, nehali zanimati. Zanimajo jih le tako dolgo, dokler lahko njihovo trpljenje izrabljajo za svojo politično agendo.

Foto: epa

Zatorej je potreben konsenz o tem, kaj je pravi problem in kako ga rešiti. Desnica, ki je tradicionalno racionalna, rešuje resnične težave ljudi, levica pa imaginarne, da lahko ves denar, namenjen reševanju neproblemov, pobašejo v lastne žepe. Čas je, da nehamo s politično korektnostjo in začnemo reševati probleme, prave probleme tega sveta. Morda pa nam bo, ko sveta ne bomo videli skozi levičarsko lečo, celo kaj za koga uspelo narediti.

Aleksander Rant

 • Boris_j

  Lahko govorim (pišem) le zase. Ni res, da bom vsakomur s komer se ne strinjam rekel, da je nacist, fašist, ksenofob, islamofob, itd….

  Obstajajo inteligentni konservativci. Jordan Peterson je en znan primer, obstajajo še mnogi drugi. Nisem pa še naletel na zares inteligentne zagovore s strani skrajnih nacionalistov. Preprosto nisem. Velikanska večina stvari, ki jih spišejo je tako problematičnih, tako kremženja vrednih, da se lahko ustaviš pri vsakem stavku in ga problematiziraš in izpodbijaš. Ne držijo nobene resne vode.

  Njihovo pisanje je v glavnem eno samo zanašanje na navidezne “danosti”, ki so vse prej kot to.

 • Boris_j

  Vzemimo tole trditev: “Pravilno bi bilo vse posiljevalce in pedofile obsoditi enako ostro, ne pa da jih med seboj razlikujemo. A zahtevati za ilegalnega tujca enako kazen kot za domačina, je za levico fašizem in ksenofobija.”

  To je čisti primer slamnatega moža, oz. kar slamnate skupine. Če ne veste kaj je slavni “Strawman argument”, si preberite najpogostejše logične napake.

  Osebno se ne bi mogel bolj strinjati, da je treba vse posiljevalce in pedofile na slovenskem ozemlju enako kaznovati, da je zakon za vse enak. A ravno (skrajni) desničarji razlikujejo in diskriminirajo med enimi in drugimi, da bolj ne morejo. Najdite mi en članek na tem portalu o tem, da je Slovenec posilil Slovenko, ali pa kako drugo žensko. Ga ni. Zakaj? Ker se to ne dogaja? A bejžte no! Vam jamčim, da se, poznam najmanj eno žensko, ki bo to potrdila.

  Takih “logičnih cvetk” je v današnjih desničarskih tekstih kot listja in trave in dreka. Saj pravim, ne držijo nobene vode.

  • ZatonMesecnikov

   Koliko pa imaš avtohtonih janezev posiljevalcev na slovenskih tleh? Vse enako kaznovati, hahaha. Se strinjam. V Avstriji 92% vseh kaznivih dejanj zagrešijo migranti in njihovi potomci. Tako pravi avstrijska statistika Borise_Đ.

   • Jernej Arko

    pa kaškšnih 92% vsaj 140% :D

    • ZatonMesecnikov

     Ja, avstrijci izgleda namenoma znižujejo številko….

   • Boris_j

    Tako trdiš ti, ne pa avstrijska statistika.

    • ZatonMesecnikov

     Vzeto iz Krone.at.

     • Boris_j

      Od kje je pa to vzel Krone.at? Iz relevantne policijske statistike ali iz fake news internetnega prometa?

     • ZatonMesecnikov

      Avstrijske policije zelo verjetno. kronen zeitung je spoštovana inštitucija v Avstriji. Že dolga desetletja.

     • Boris_j

      Od Avstrijske policije zelo verjetno, da ne. Najbolj verjetno je, da so se v fake news slogu omejili na kak predel, morda celo sosesko kjer je število priseljencev zelo visoko in voila, potem tudi zgleda, da je tovrstnega kriminala veliko. Možno pa je, da so si vse skupaj povsem izmislili. Dam glavo stran, če je 92% vsenacionalna avstrijska statistika.

      Po tej “metodi” so v cerkvi duhovniki 100% pedofili, saj kdo drug pa tam še biva in zganja pedofilijo, tovornjakarji?

     • ZatonMesecnikov

      Ti kar verjemi avstrijskim virom Boris_Đ, Hanzi je na splošno miroljuben. Se pa balkanci štihajo tam gori pa mohamedi. Saj je bila pri nas tudi včasih v delu mala nočna kronika, kjer se je pisalo ime in prva črka priimka. je bilo vse jasno.

      To ste sami levičarji latentni pedofili Borise, po stari levičarski navadi pa druge obtožujete…

   • Hun1978

    Bagati Avstrijci se naslajajo na Tajskem tam kjer je dovoljen šopat fantke

    • ZatonMesecnikov

     Tega je bolj malo. Iščejo pa Tajke.

     • Hun1978

      Avstrijci, Nemci…nasploh bogati Severnjaki prednacijo v zblojenih fetisih

   • Hun1978

    brez “bosancev” građevina ne more laufat v Avstriji to je dejstvo…se pa strinjam, da migranti, ki niso specializirana delovna sila, Avstrija ne potrebuje

    • ZatonMesecnikov

     Tudi v Sloveniji brez njih tradicionalno ne gre….

     • Hun1978

      A niso jugovici lenuharji?

     • ZatonMesecnikov

      Mora biti dobra komanda. kakršna komanda, takšna naj bo banda, pravi ljudska….

     • Hun1978

      Velka vecina balkancev ni uporniskega karakterja…ce ne jih neb strigl kot ovce politiki

     • ZatonMesecnikov

      ravno nasprotno. balkan bi bil nek vzoren center razvoja in obilja. če bi bili Balkanci bolj disciplinirani…

     • Hun1978

      anticna Grcija, Solun, Dubrovnik…so bile civilizacije ko je s Evrope premoral samo lovce na divjad

     • ZatonMesecnikov

      Pa makedonija krona civilizacij, ko so se po silicijevi dolini spotikali bizoni pa nekaj indijancev….

     • Hun1978

      civilizacija, ki ji je bistvo gonja po materialnih dobrinah je obsojena na propad

     • ZatonMesecnikov

      Tako kot Rimljani ali kaj? Ali imaš kaj bolj svežega…

     • Hun1978

      tako kot Japonci npr….k zarad nerodnosti in samomorov robotizirajo proizvodnjo

     • ZatonMesecnikov

      Sem jih kar nekaj srečal. ne dajejo kakšnega vtisa degeneriranosti. Pravzaprav so zelo prisrčni….

     • Hun1978

      So prisrcni ker imajo spostovanje in dostojanstvo zakoreninjeno. Statistka samomorov je jasna..itak pa sam rad podajas statisticne argumente drugim ko se gre za tvoje prepricanje

     • ZatonMesecnikov

      In kaj pravi ta statistika hune?

      japonska ima 19,7 samomorov na 100.000 prebivalcev letno. Slovenija pa 21,4.

      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_suicide_rate

 • VERRZIFIKATOR

  MERIM, KAKŠNO JE RAZPOLOŽENJE,
  VIDIM, DA BOLEZEN NAPREDUJE,
  NEODZIVANJE BO ZANJO HUJE,
  KAKOR DATI KLAVRNO ŽIVLJENJE.

  TOLE BI ZATOREJ VSEM PREDLAGAL:
  IGNORIRATI LE KOMENTARJE,
  KO ODŽENEŠ PRAVI ČAS KOMARJE,
  BOŠ BOLEZEN DEDNO S TEM PREMAGAL.

 • Dillinger

  Levica je natega,da ji ni para,kako so lahko njihovi volilci tako ozko usmerjeni,
  v določenih segmentih zabiti do amena.

  • ZatonMesecnikov

   Gre za sprego pogojnega refleksa samoupravnih penzionerjev in pa novodobnih produktov ultralevičarskega izobraževalnega sistema. Stari penzioner trzne na besedo “levica”. ker so ga tako indoktrinirali skozi življenje.

 • Olga2345

  Slovenija pravih levičarjev sploh nima, ima le komuniste, zamaskirane v levičarje, ki delujejo natanko tako, kot je delal Stalin, izključujejo, širijo sovraštvo, delijo narod, iščejo sovražnike, diskreditirajo… vse pod taktirko udbomafijca, VEKEIZDAJALCA in zločinca Milana Kučana, ki dosmrtno sodi za rešetke!

 • Bandit123

  Rant, če bi bilo vse kar si napisal res, bi ti že zdavnaj zavezali jezik. tako pa še kar klobasaš.

 • Zgornji

  Dobro Razloženo !!! Hvala .

 • Jernej Arko

  Itak levičarji se spravlamo na desničarje ko jim ne dovolimo da se spravlajo na, geje, črne, tujce, in ostale majšine. Res nevem kako da se desničarji niso še uprli tem nehumanim zahtevam.

 • dob

  V JLA se je reklo: “manevar za zavaravanje neprijatelja”.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!