19-letnico zaradi kratkih hlač nagnali iz trgovskega centra!

Foto: Facebook

Zaradi nošenja kratkih hlač je morala Američanka v ameriški zvezni državi Alabama zapustiti trgovski center v mestu Mobile. Glede na to, da smo v 21. stoletju in da ne gre za muslimansko državo, ni čudno, da se je zgodba znašla na naslovnicah številnih časopisov. 

Po navedbah 19-letne Gabrielle Gibson, ki se je o neljubem dogodku v trgovskem centru Bellair razpisala na družabnem omrežju Facebook, so njena oblačila najbolj zmotila tamkajšnje varnostnike.

Problematično, ker ni mogel umakniti pogleda
Varnostnik J. Mathis je Gibsonovi zatrdil, da je najbolj problematično to, da zaradi njenih oblačil ne more umakniti pogleda z njenih ritnic. Čeprav mu je najstnica odvrnila, da naj je ne gleda in bo problem rešen, je ni želel poslušati. Nič bolj profesionalno se nista obnašala varnostnik Davis in vodja varovanja Jim

Foto: Facebook

Po besedah najstnice je bila celotna trojica izredno nesramna, zagrozila ji je, da bo poklicala policijo, če ne bo nemudoma zapustila nakupovalnega središča. Najstnica kljub razlagi, da je zunaj izjemno vroče in da oblačila niso nič posebnega, ni uspela prepričati varnostnikov, zato se je odločila, da odide. Naslednji dan je Gibsonova ponovno vstopila v trgovski center in videla, da je večina obiskovalcev v kratkih hlačah, zato je o tem spregovorila na ves glas, da bodo ljudje vedeli, kakšen je odnos varnostnega osebja v priljubljenem nakupovalnem središču.

N. Ž.