fbpx

27-letni Britanec brutalno pretepel 35-letnico, ker z njim ni želela v posteljo

Emma Higginson pred in potem, ko je bila brutalno pretepena (vir: twitter)

Dopust v Turčiji se je za Britanko Emmo Higginson končal drugače, kot bi si želela. Potem ko je zavrnila moškega, ki je želel z njo spati, jo je ta brutalno pretepel. Policija je napadalca pridržala.

35-letna Emma Higginson je na počitnicah s prijatelji v Turčiji spoznala 27-letnega Declana Marshalla. Skupina je Marshallu na zadnji dan dopustovanja v Icmerju po poročanju portala The Sun ponudila, da prespi na kavču. Nekaj minut pozneje, ko se je Higginsonova odpravila spat, pa je opazila, da je Marshall zlezel v njeno posteljo, da bi imel spolne odnose.

Higginsonova ga je zavrnila, česar pa Marshall ni dobro sprejel. 35-letnico je brutalno pretepel. Naslednje jutro jo je na balkonu vso razbito v mlaki krvi našel prijatelj. Utrpela je hude poškodbe obraza, za katere je potrebovala 50 šivov, in izgubila en zob. “Spomnim se, da je rekel, da nimam spoštovanja, a sem rekla, da imam fanta. Zatem me je dvakrat udaril in sem izgubila zavest.”

27-letni Declan Marshall (Vir: Twitter)

Poškodbe na njenem obrazu in krvave rjuhe v sobi pričajo, da jo je surovež pretepal tudi, ko je izgubila zavest. “Želim, da vsi vidijo, kaj mi je storil. Moja mama in sestra sta me komaj prepoznali.” Poškodbe naj bi bile tako hude, da bo Higginsonova, kot trdi, potrebovala plastično operacijo.

35-letna Emma Higginson na poti v bolnišnico. (Vir: Twitter)

Marshall bo pred sodnika v Turčiji stopil ta teden. Njegov odvetnik je sporočil, da je bil njegov klient v času napada pijan in se ne spomni ničesar, razen tega, da jo je “malo odrinil”.

Ivan Šokić