fbpx

Američanka kljub nosečnosti s svojim drugim otrokom vztraja, da je transseksualni moški

Foto: YouTube

Ženska vztraja, da je še vedno transseksualni moški, kljub temu, da je noseča in je prenehala jemati moške hormone. Kaci Sullivan iz ameriške zvezne države Wisconsin nosi svojega drugega otroka, in to le šest mesecev po tem, ko je prenehala jemati moške hormone in se je zapletla v spolni odnos s svojim 27-letnim fantom. 

Sullivanova ima tudi 5-letnega sina, ki ga je rodila preden je poskusila zaživeti kot moški. “Ko sem postala noseča s prvim otrokom, sem še bila v zanikanju svoje transseksualnosti”, je pojasnila. “Upala sem, da mi bo nosečnost pomagala k boljši povezanosti z ženskostjo in k odpravi nelagodja, ki sem ga čutila do svojega telesa, a se to ni zgodilo.”

Trdi, da je zdaj njena nosečnost bistveno boljša
“Po tem, ko sem se opredelila kot moški, je moje telo močno povezano s tem, kako se vidim in zaradi tega je moja nosečnost bistveno boljša,” je povedala 29-letna Sullivanova. “Všeč mi je opazovanje tega, kako dojenček raste v meni,” trdi umetnica Sullivanova, ki je ustvarila serijo video posnetkov o svoji nosečnosti z namenom, da bi tudi druge podučila o svojih izkušnjah. Vodi tudi skupino, imenovano The TransLiberation Arts Coalition, ki na svoji spletni navaja, da družba v povezavi z mediji negativno vpliva na transseksualce.

Foto: iStock

Leta 2013 je začela jemati testosteron
Sullivanova izpostavlja, da je bila vedno nezadovoljna s svojim ženskim telesom in dodaja, da do svojega 18. leta sploh ni poznala pomena transseksualnosti. Express poroča, da je imela otroka s svojim nekdanjim možem, medtem ko je leta 2011 živela kot ženska in se je nato po razvezi odločila, da zaživi kot moški. Maja 2013 je začela z jemanjem testosterona, kar je vplivalo na izoblikovanje njenega moškega videza, vključno z rastjo brade.

Sullivanova po navedbah Breitbarta ni prvi transseksualni moški, ki ima otroka. V Ekvadorju se je namreč moškemu in ženski, ki sta poskušala živeti kot pripadnika nasprotnega spola in se nista odločila za operacijo genitalij, septembra lani rodil popolnoma zdrav deček.

N. Ž.