Bolno do konca: Lutke za seks v velikosti in podobi otrok

Foto: epa

Cariniki na Norveškem so zasegli 21 lutk za seks, izdelane po podobi in v velikosti otrok.

Norveška policija preiskuje najdbo tamkajšnjih carinikov, ki so odkrili 21 lutk za seks, ki so bile izdelane po podobi in v velikosti otrok. Že od jeseni 2016 je norveška carinska služba odkrila več primerov, ko so Norvežani naročali in uvažali lutke za seks, ki so kopija otrok, poroča Speisa.

Nekateri prejemniki teh lutk, večina jih je v podobi majhnih punčk, so bili v preteklosti že obsojeni zaradi kaznivega dejanja spolne zlorabe osebe, mlajše od 15 let, več od njih jih je imelo “dostop” do otrok prek družine ali dela, nekateri od naročnikov pa policiji v preteklosti še niso bili znani.

Nekatere lutke oblečene v otroška oblačila
“Ko vidim to, močno reagiram. Prvo pošiljko smo zasegli oktobra. Zelo smo zaskrbljeni in šokirani,” pravi Jørn Ferner Bergersen, namestnik direktorja norveškega obveščevalnega centra carinske uprave, ki je še razkril: “Lutke so dolge približno en meter. Nekatere so bile zavite v odeje, nekatere pa so imele na sebi otroška oblačila. Poleg tega so vsi paketi vsebovali različne pripomočke za čiščenje.” Prejemniki so bili sicer moški, stari od 18 do 60 let, iz različnih delov Norveške.

Šokirani cariniki
“Nobenega dvoma ni, da veste, kaj ste naročili, ko ste se odločili, da kupite to punčko,” pravi Jørn Ferner Bergersen in ob tem pokaže na punčko, ki so jo zasegli pred nekaj dnevi. “Slabo mi je ob tem,” še dodaja. “Menimo, da je zelo pomembna naša socialno-zaščitniška vloga, ki jo imamo na meji.” Prav tako so bili ob odkritju nadvse šokirani tudi ostali zaposleni na carini. Glavna carinska preiskovalka Birgitte Hansson je priznala: “Na to, kar smo našli, nismo bili pripravljeni. Bilo mi je slabo.”

Marjanca Scheicher

 • Slovenec 33

  Ni se kaj čuditi.
  To je en od rezultatov multikulti nivojev, ki jih propagirajo aktivisti, ki se imajo za napredne.
  Po vseh državah EU so izdatno financirani iz denarja največjih pedofilov, sodomistov in drugih fetišistov in se skrivajo za t.i. “civilno družbo”.

 • Franc Šink

  Morali bi narediti tudi seks lutko ljubjanskega šerifa, saj se vedno giblje med takimi in podobnimi.Ogabno ni kaj.

  • janez55

   ali pa lutko kakšne predane članice SDS.

   • Franc Šink

    Na katero pa trzaš? Povej naslov.Mogoče kar na Forum 21?Tam imate spolne blodnje!

  • rrrrr

   Saj so jo že naredili, v F21, pa ne gre v prodajo. Je provizija višja od prodajne cene.

 • rubec

  Meni je žal da sem jo sploh naročil. Poslali so mi model z avtomobilskim ventilom tako da jo moram pumpat na bencinskih črpalkah. Pa še svoj spanec sem si zjebal ker moram vedno čakat da pumpo prej zaprejo. Mona glih nisem.

  • Nata

   A, da ne ? Si…..si, ker se pri belem dnevu ne upaš iti napumpat !!

  • Matt von Glanz

   Nisi tipicen tak, jaz imam Makitin kompresor za jurja in garazo za tri avte. Zunaj dobermane, veze na carini.

 • bojan

  Nič me nebi čudilo če so med levaki pedofili … med migranti pa ni razpave … je še kej bolj bolanega od tega

  • Goran Hvala

   Ocitno so na svetu sam komunisti in migranti…sej se mi prov smilte slovenci s kaksnimi ste obkrozeni…

   • rrrrr

    Si mislil, ogroženi?

    • Goran Hvala

     Ne ne…sem ze prav napisal…tud mislil sem obkrozeni…sej na tem portalu izves da so vsi komunisti..ameriko vodijo komunisti, v evropi sami komunisti, na vzhodu tako ali tako…jezes no…pa tega noben ne vid razen novatv….

     • rubec

      Hvala Hvala za sočutje. Ti verjetno živiš na nekem zelo oddaljenem kontinentu in nisi deležen tega zla. Pa še, kapo dol da znaš tako dobro slovensko. Vidi se da nisi pozabil svojih korenin. So stari starši še tukaj, živi ali so že oni emigrirali pa si ti že tretja generacija?

     • Goran Hvala

      Emigrirajo ponavad tisti ki so vojno pusili….

     • airways

      Pokvarjeni levičarji! Si srečen zdaj?

 • Nata

  Oh, meni je slabo že nekaj časa. Pa se leta in leta ni nobeden zganil,
  Ko so možakarji v zrelih, ali pa poznih letih množično hodili v seks turizem !!
  Dajte no ? A tisto je bilo pa v redu ?
  In tiste države, ki so se takim turizmom preživljale, so kdaj odgovarjale ?
  Pa družine, ki so živele od poklica svojih fantičev in deklic ? Moj Bog ??
  Pa internati in zavetišča za otroke……..tudi cerkvena seveda.

  Za otroke ?Ne bi nadaljevala. Kar so dovoljevali leta in leta, to imajo.

 • šmentanamuha

  Multikulti gre v smeri uzakonjenja pedofilije oz. vsaj dopuščanja le-te. Dolgo časa je zgledalo, da so to le izjeme, zdaj pa se vse bolj kaže kot pravilo, sicer tiho, ampak v praksi deluje. Tako kot utajevanje davkov.

  • Matt von Glanz

   Nihce pa nic ne vprasa otrok, v tej zadevi ne. O tem naj govorijo na otroskem parlamentu, saj JIH zadeva. Kdo jim bo predstavil izhodisca? Mirovni institut? Amnesty?

 • šmentanamuha

  Šerjatarji bodo tudi pri nas kmalu zahtevali uzakonjenje otroških porok, seveda samo moških z deklicami, obratno tudi pri njih ni dovoljeno, se mi zdi. Znabiti, da se bodo tudi pri nas pedofili začeli spreobračat v islam, ker tam ne bodo stigmatizirani in jim ne bodo kršene njihove moške človekove pravice. Mrs. Porich from Bosnia bi nam lahko kaj povedala tudi o tem. Nas zelo zanima, kako je kaj s to versko svobodo moškega pri njih, ker si želimo spoznavati druge kulture in vere. Se pametne in moralne muslimanke strinjajo s tem? Je pri njih otrok žival ali majhen človek z otrokovimi pravicami?

 • xtc

  DEJSTVO JE DA PREVELIKA TOLERANTNOST DO DEVIANTNIH SKUPIN TERJA SVOJ DAVEK VSE VEČ JE IZTIRJENCEV IN TI TO PRAV NIČ NE SKRIVAJO NASPROTNO;CELO PROMOVIRA SE S STRANI LEČARJEV:sKRATKA :ČE NEKDO NEBO NASTOPIL Z TRDO ROKO SE BO TOLE VSESKUPAJ SLABO KONČALO:kAZALO PA BI POIZKATI NAROČNIKA ZADEVE IN GA ZAPRETI DOSMRTNO: