fbpx

Clintonova razgaljena v vsej svoji bedi – Trump jo je “razmesaril” kar pred TV zasloni

Foto: epa

Donald Trump je Hillary Clinton v njunem drugem televizijskem soočenju sinoči obtožil lažnivega govorjenja, jo “okronal” za hudiča in ji zagrozil z zaporom. 

Republikanec in predsedniški kandidat Donald Trump je sinoči v St. Louisu svojo demokratsko konkurentko Hillary Clinton, s katero se je skupaj pojavil pred kamerami na njunem ponovnem televizijskem soočenju, obtožil laži in jo celo oklical za hudiča ter ji v ostrem, uro in pol trajajočem besednem spopadu zagrozil z zaporom, navaja STA.

Foto: epa

Foto: epa

Novembrske predsedniške volitve vse bližje
Ker se “novembrski dan D” vse bolj bliža, se tako predsedniški kandidat Trump kot tudi njegova protikandidatka Clintonova vse bolj trudita za povečanje svoje priljubljenosti v ameriški javnosti. V ta namen sta se pred dnevi – ob koncu septembra – besedno že spopadla pred TV zasloni. 

Donald Trump: “Clintonova bi bila v zaporu, če bi bil jaz predsednik!”  
To je na včerajšnjem soočenju med drugim izjavil republikanski predsedniški kandidat, ki se je v svojem govoru sicer osredotočil na nekatere afere, povezane s Clintonovimi, med drugim na spolne škandale moža demokratske kandidatke, v katere naj bi bila tudi sama posredno vpletena, in sicer tako, da je verbalno napadala ženske, ki jih je Bill Clinton spolno zlorabil, še navaja CNN. 

Clintonovo bremenijo še druge afere
Pred časom so javno podobo demokratske kandidatke že očrnile različne afere. Še posebej odmevne so bile tiste, povezane z razkritji njenih elektronskih sporočil, za katere je uporabljala kar zasebni strežnik, četudi so bila zaupne narave. Obenem so se v javnosti pojavile navedbe, da je Clintonova računalniško le napol pismena. Omenimo tudi afero s seks škandali Billa Clintona, ki mu jih je pomagala prikrivati. Vprašljivo pa je tudi njeno zdravstveno stanje. Levičarji trdijo, da ima pljučnico, njeni napadi pa izgledajo bližje epilepsiji. Mnogi se zaradi teh in še drugih škandalov sprašujejo, ali je Clintonova sploh primerna za najvišje politično mesto v državi.

D. M.