”Dobrosrčna” Islamska država zaposlila hendikepiranca: Posedli so ga v invalidski voziček, ki je eksplodiral

Foto: Twitter

Kot vsaka progresivna in inkluzivna organizacija Islamska država ponuja zavetje vsem. Ne izključuje nobenega in v njenem naročju imajo vsi enake možnosti. Tako se je zavzela in v svojem slogu poskrbela za hendikepiranca: “Res je, da sem invaliden, a sem kljub temu dobil veliko ponudb in možnost zaposlitve,” je dejal novoimenovani džihadist, ki je novim ”prijateljem” zaupal svoje življenje. Popeljal se je z invalidskim vozičkom, ki je med vožnjo eksplodiral.

Invalid, ki je izkoristil priložnost, ponujeno od Islamske države, je svoje življenje povsem zaupal džihadistom, ki se jim je nedavno pridružil. Kot član smrtonosnega kulta se je zaradi najnovejšega posnetka Islamske države peljal z invalidskim smrtonosnim vozičkom, na katerega so bile privezane bombe. Te je med vožnjo detoniral in improviziral brutalni napad na nedolžne Kurde.

Abu Abdillah Ash-Shami je tako dobil kratkoročno, tvegano in samomorilsko službo, povezano z bombardiranjem. Novi video Islamske države prikazuje omenjenega džihadista na invalidskem vozičku, na katerega so privezane bombe. Tako opremljen se pelje in med vožnjo detonira improvizirano eksplozivno napravo. Ta ekskluzivna priložnost povzema trenutno dogajanje v zahodnih državah, džihadisti pa napeljujejo na to, da se bodo tamkajšnji prebivalci slej kot prej morali seznaniti s katastrofalnim uničenjem sveta, kot ga poznajo. Z videom, ki so ga objavili, želijo prikazati, da se sami ne bojijo smrti, ki jim jo je morebiti napovedal Alah.

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Z dejanjem pozvali k izvedbi več samomorilskih akcij
Video ponazarja usklajene napade južno od reke Evfrat in prikazuje številne domnevne ugrabitve ter mučenja Kurdov, nato pa prikaže omenjenega novega džihadista Abu Abdillah Ash-Shamija in jokajoča se nečaka ter hčerko. Novi član omenjene organizacije pri tem ostane nepoškodovan, saj ga drugi džihadisti tik pred eksplozijo dvignejo iz samomorilskega bombnega vozička, Ash-Shami pa nato gledalce videa povabi k izvedbi več samomorilskih akcij, posebno, če bodo te vključevale smrt drugih nevernikov, kot so Kurdi. “Res je, da sem invalid, a sem dobil veliko ponudb za delo, zaposljiv sem na različnih področjih … Tega ne počnem zato, ker bi bil šibak niti ne zaradi slabosti ali trpljenja. To počnem zaradi Alaha, želim ga srečati,” je še povedal.

A. L.

 • dr Janez Sveti

  Če si v Siriji na invalidskem vozičku se samomor z bombo sliši, kot veselica.

  DR Janez Sveti genij

  • KAPIBARA

   Saj je res..
   Pri nas še do vozička ne prideš..l

   • učko

    na bolhi za 50 ojrov rablen

    • Bastian

     Ampak na na raketni pogon kot ga je imel mr. Hik v AlanFordu

     • Karmen

      Ni bil mr. Hik, apak Presvitli.

    • Rožle

     Pa brez bombe ?…eh, jajca

   • dr Janez Sveti

    Daj ne jamraj…
    DR Janez SVeti

 • glenn hales

  Z negativnimi novicami ne boste zmagali na volitvah.
  In zakaj ti nisi ustvaril nic?
  Moral bi se bolj zanimati zase in manj za druge. Potem bi tudi ustvaril vec.
  Od zelje da sosedu crkne krava ni se nihce obogatel.

 • Fenix Ariel

  In sodrga verjame v te novice… Dobro jutro.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!