Donosen migrantski posel: Samo na enem grškem otoku kar 114 nevladnih organizacij in 7.356 “prostovoljcev”

"Nevladniki" na Lesbosu. (Foto: epa)

Na grškem otoku Lesbos je od leta 2016 do danes, po ocenah grške vlade, delovalo kar 114 nevladnih organizacij, z vojsko 7.356 “prostovoljcev”. Kot poročajo grški mediji, vlada nima popolnoma nobenega nadzora nad njihovim delovanjem.

Do tega, za nekatere šokantnega, podatka je javnost prišla na podlagi poslanskih vprašanj grškega poslanca Charalamposa Athanassioua, ki jih je zastavil ministroma za trgovino ter migracijsko politiko.

Odgovori obeh ministrov so razkrili, da je sicer znano, koliko jih deluje na njihovem področju, vendar pa so nevladne organizacije in njihovo delovanje popolnoma izven nadzora vlade, saj sta obe ministrstvi prelagali odgovornost eno na drugo, na koncu pa se je izkazalo, da nihče nima podatkov, kaj točno počnejo nevladne organizacije in njihovi zaposleni.

Foto: epa

C. Š.

 • šmentanamuha

  Nekaterim nam je to jasno že od leta 2015, ko so pripluli prvi trije čolni čez Sredozemlje. Moja napoved je bila, da se bo sranje začelo najkasneje v 5 letih. No, hvala Bogu, se je začelo že prej, kar pomeni, da se je začelo tudi upočasnjevanje teh migracij. V roku 2 let bo prišlo ali do kolapsa, kar lahko pomeni državljansko vojno, ki bi ji lahko rekli tudi verska vojna, ali do popolne zapore in doslednega zavraćanja teh vsiljivcev, ki pa resnici na ljubo mislijo, da so tukaj celo dobrodošli. Po mirni poti bomo to lahko rešili, če oblast prevzame desnica v Evropi, po levem scenariju pa se začnite učiti Koran, sicer ste ga najebali.

  • Zgornji

   žal bo od vsega naštetega scenarij le najhujši : Začel so bo Kolaps , in nato črtomirov Boj ( Ne Boj – Mesarsko Klanje ) , in Šele nato , ko se bo planet očistil pokvarjene gadje zalege staega dela sveta, bo nastopila Nov Doba za Človeštvo. Prej pa žel ne . In to naj bi bilo izvedeno do leta 2027,5 +/- 5 let tolerance. lp do tedaj.

   • šmentanamuha

    Pozabljaš, da so bolj kot migranti, ki bodo dvignili sidro takoj, ko bo zagustilo, nevarni notranji izdajalci, ki jim sedaj omogočajo prihod. Zato je potrebno levico preprosto zaustaviti z volitvami, tako da se jim odvzame politična moč. Tu je ključ. Migranti se brez teh izdajalcev ne bi znašli in tudi ne bi hodili sem na slepo, če ne bi dobili zagotovila, da jih tukaj čaka Indijakoromandija. V trenutku, ko bodo izdajalski anarhisti in openborderji izgubili politično moč, se bo vse spremenilo. Verjemi. Zato moramo najprej onesposobiti glavo hobotnice. Šeriatarji se bodo spokali tako kot se je pred 400 leti pobrala izpred dunaja vojska Sulejmana Veličastnega.

    • Zgornji

     Ja, skoraj si dobro govoril, le da (pozabljaš) , da so za to prvo vrsto levuharjev zadaj čakajoči še druga in celo več vrst podobnih zlobnežev. Pa tudi zdajšnji parazitski Migranti bodo šli prej krasti in ropati , preden bi obrnili nazaj dol v njihove puščave !!! ! !!! Torej, nebo tako enostavno kot si opisal. Žal bo treba poprijeti za Težje ukrepe …

 • Zgornji

  Anarhija prepolnih riti Nikol NIč dobrega ne naredi !!! ! !!!

 • Gr Enze

  Vsega je preveč

 • WatsonForus

  hmmm, le kaj naj bi počele ? Švercajo migiče , Soroš pa plačuje ! Pomoje Soroš misli , da ko bo on CRKNIL , da se mora tudi svet sesut.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!