Grozljivka v Grčiji: Migrant iz Pakistana ugrabil 12-letno punčko in jo imel za spolno sužnjo kar tri leta – rodila mu je tudi otroka

Foto: iStock

V Grčiji so očitno nezakoniti migranti povsem brez nadzora! 34-letnega migranta iz Pakistana so namreč šele pred nekaj dnevi aretirali, potem ko je več let v svojem domu v grški Menidi zadrževal deklico in jo imel za spolno sužnjo.

Deklica, po rodu Grkinja, je bila ugrabljena leta 2013, ko je bila stara 12 let. Njena tragična zgodba se je začela potem, ko jo je mati zapustila, nato pa jo je ugrabil pakistanski migrant. Deklica je kar tri leta živela kot v nočni mori. Pakistanec jo je vsak dan posilil, seveda jo je imel neprestano pod ključem.

Leta 2015 je deklica zanosila in rodila istega leta v mesecu oktobru. Pobegniti ji je uspelo šele leta 2016, kjer je varnost našla v ženskem zatočišču.

Ko je najstnica povedala svojo grozljivo zgodbo v zatočišču, so moškega končno aretirali. To pa se je kljub vsem podatkom zgodilo šele pred nekaj dnevi, natančneje 27. decembra 2017, piše Voice of Europe. Migrant iz Pakistana je obdolžen ugrabitve, zapeljevanje otroka, mlajšega od 14 let, in zlorabe.

M. S.