Homoseksualni lobi se je z inkvizicijskimi procesi lotil znanstvenika, ki je posvojitve otrok v gejevske skupnosti, označil za najhujše primere zlorab

Ulrich Kutschera

Za evolucijskega biologa Ulricha Kutschero je proces proti njemu, ki ga vodi homoseksualni lobi, čarovniški proces in srednjeveško “kurjenje knjig”. Njegova knjigo Paradoks spolov je homoseksualni lobi takoj po izidu ostro napadel. Na sodišču pa se mora zdaj zagovarjati zaradi intervjuja, ki ga je dal za kath.net in v katerem je imenoval posvojitve otrok v  gejevske skupnosti “pedofilija, ki jo sponzorira država” ter jih označil kot primere “najhujše zlorabe otrok” v družbi.

V demokratičnih, konservativnih medijih je bilo stališče evolucijskega biologa dobro sprejeto in pozitivno ovrednoteno, v levo-liberalnih in “LGBT-prijaznih” medijih, kot je queer.de, pa so obsodili njegova stališča in sprožili orkestrirane napade na znanstvenika ter vse portale, s katerimi je bil pripravljen govoriti.

Portal Sputnik je od Kutschere želel izvedeti, kako se sooča s sojenjem in več o ozadju njegove teorije. Povedal le, da ga je homoseksualni lobi vzel na piko, ko je lani izdal knjigo Spolni paradoks, ki se je LGBT-lobiju zdela sporna, zdaj pa se mora evolucijski biolog Ulrich Kutschera zagovarjati na sodišču.

Za evolucijskega biologa Ulricha Kutschero je proces proti njemu čarovniški proces in srednjeveško “kurjenje knjig”. Njegova knjiga Paradoks spolov je bila po objavi dejansko zelo napadana. Na sodišču pa se mora zagovarjati tudi zaradi intervjuja, ki ga je dal za kath.net in v katerem je posvojitve otrok v gejevske zveze imenoval “pedofilija, ki jo sponzorira država” in v tem videl primere “najhujše zlorabe otrok” v družbi.

Homoseksualnemu lobiju naklonjena politika izvaja eksperimente z otroki, meni biolog Kutschera
Profesor Kutschera je ocenil, da mora na sodišče iz političnih razlogov, ne pa zaradi žalite predstavnikov gejevske in lezbične skupnosti. Ob te meni, da prizadevanje za lažno strpno družbo ovira njegovo znanstveno delo, primer pa vidi kot kombinacijo obeh pojavov. “Po eni strani sem že vrsto let politično nekorekten znanstvenik – delam v Nemčiji in Kaliforniji – postal sem opazen. S kreacionizmom sem se ukvarjal pred desetimi leti in govoril proti homeopatiji. Postavil sem se proti histeriji podnebnih sprememb in v tem kontekstu me morajo zdaj tudi kritizirati. O moško-ženski vsegliharski teoriji, ki prihaja z izrazom ‘teorija spola’ menim, da ne velja počenega groša, saj teorije v znanosti vedno temeljijo na dejstvih. Ne vidim nobenih resničnih dejstev, ki bi dokazala, da so moški in ženske tako podobni, da ni mogoče najti nobenih razlik. Biologija in zdrava pamet jih poznata že stoletja.”

Foto: iStock

Na vprašanje, kako je mogoče, da je proti kakršni koli diskriminaciji homoseksualcev, hkrati pa ni naklonjen temu, da bi se homoseksualci poročili in posvojili otroke, profesor Kutchera pravi: “Ne, to ni protislovje. To sem opisal v svojem učbeniku Paradoks spolov. Zadeva je pravzaprav središčna tema knjige, ki jo imamo pred seboj. Prvič, učbenik je tako ostro napaden, da se avtorja postavi pred sodišče. V osebnem in poklicnem okolju, še posebej v Kaliforniji,  sem s homoseksualci odlično sodeloval vrsto let.

Bistvo pa je, da zakonska zveza zahteva dva različna spola, sicer se otroci ne morejo roditi. To pomeni, da imajo otroci pravico odraščati v takšnem okolju, v katerem se lahko rodijo, vse preostalo je skrb zbujajoča ideologija in zloraba otrok. Imam naslednje mnenje. Država varuje povezavo med moškim in žensko iz zelo pomembnega razloga: ker država lahko obstaja le, če obstajajo otroci. Tudi če posvojimo tuje otroke, ni prav, ker so njihovi starši izrinjeni. Narava zna poskrbeti za red, biologija pa to lepoto opazuje in sporoča ljudem, da imajo prav, ko se zavzemajo za tradicionalne vrednote, skladne z naravnim redom, položenim v človeka.”

Franci Donko

 • xtc

  Znanstvenik je zelo dobro povedal-biologija je jasna in narava je jasna.
  Očitno samo homotom manjka ,da bodo naravo razglasili ,da je himofobna kot njeni zakoni,ki delujejo.
  Skratka Homosksualno norost je treba ustaviti preden norci res sprožijo katastrofo.

 • Lisjak

  Mogoče bo tudi predsednik EU peder.

 • Andrej

  Homiči bodo v kratkem ukinili biologijo. Srednji vek je bil v primerjavi z njimi, LGBT in pedofili prav svetel. Kmalu bodo začeli postavljati grmade.

 • RATATA

  Pol se pa kopata v kadi zakonca Jože in Anton skupaj s posvojencema Jožekom in Tončekom. Tič na tiča s tičem pri tiču…

  • samotoje

   Čista idila.

   • RATATA

    Vsaj eden mora biti črn zamorc!

  • Ana Job

   Grozno.

 • stajerc5

  Samo se malo, pa bodo pedri zahtevali, da se jim vgradi plasticna maternica.

 • Nata

  Malo zlobna pripomba, a mi žilica ne da miru.
  Torej, ona druga slika . . . . . .vidite, kako ga nežno podpira, ker je pred kratkim rodil dvojčka ??
  To pa je ” ljubezen ” . . . . .

  • RATATA

   Tudi carski rez ni več tisto, kar je nekdaj bil!
   Zvečer, ko bom skopan in se bom donegoval, si bom končno poiskal presredek.
   Moram ga najti, ker mi pripada, saj imamo demokracijo, za povrh smo pa tudi vsi enaki!
   Ko ga najdem, se bom ponosno sprehodil po našem becirku, imel bom parado, in nihče ne bo vedel zakwaj izraz zadovoljnega nasmeška na mojem obrazu…, če ga najdem seve.

   • Marija

    Če ne si ga daj narediti,saj vse znajo.

    • RATATA

     Marička pumagi,nissem ga našel! Državo bom toźil

 • Van Der Waals

  VELIKO PODPORNIKOV IMA LGBT! TREBA JE GLASOVE NA VOLITVAH NABRAT! MUSLIMAN PEDER JANKOVIČ TO ZAGOTOVO VE!

 • Franci

  PRAV IMA – idiotsko gibanje, za sebe se naj držijo če se zavohajo in NE posiljuje druge s svojo sprevrženostjo

 • Observer

  “in v katerem je imenoval posvojitve otrok v gejevske skupnosti “pedofilija, ki jo sponzorira država” ter jih označil kot primere “najhujše zlorabe otrok” v družbi.”

  Žebljica na glavo. Vladajo nam homoseksualci in pedofili, ki so v najvišjih slojih družbe, zato pa si pišejo zakone in zganjajo LGBT propagando, da svoje predatorstvo legalizirajo. Na Norveškem so pred časom imeli pravi škandal, ko se je razkrilo, da jim socialne službe dostavljajo otroke. Drugje ni nič drugače.

  https://www.rt.com/news/367652-norway-pedophiles-arrested-scandal/

  “At least 20 people have been arrested in Norway on pedophile charges,
  officials say, adding that the suspects include lawyers, economists and
  even a primary schoolteacher. Reports claim the case also involves
  politicians and a police officer.”

  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/norway-paedophile-ring-police-arrest-51-men-a7432441.html

  Homoseksualci priznavajo:
  https://traditioninaction.org/HotTopics/a02rStatistcs.html

  Many homosexuals admit that they are pedophiles: “The love between men and boys is at the foundation of homosexuality” (22).
  (22) San Francisco Sentinel, 27 March 1992.

  V Ameriki imaš celo organizacijo, ki se bori za “pravice” pedofilov. Nambla se ji reče.

  CREEPY UNCLE JOE
  https://www.youtube.com/watch?v=KQ-YjGmpO4Q

  • šmentanamuha

   LGBTQ totalitarizem je daleč večja nevarnost kot te umetno ustvarjene migracije. Migrantski kaos potrebujejo zato, da medtem ko se mi ukvarjamo z nadležnimi migranti in njihovim nasiljem, oni pišejo zakone po svojih potrebah in jih potrjujejo v parlamentu. Temu se reče skrenjenje pozornosti. Stari triki nove budale.

 • šmentanamuha

  Res me zanima, če muslimani sploh vejo koga volijo na volitvah,ker tko vneto podpirajo Jankoviča in levičarje?

  • Marija

   Vedo vedo.Samo trenutno jim to odgovarja,ker imajo tako odprto pot v državo.Ko bodo na oblasti bo pa druga pesem.

 • Antonius

  Ker so istospolni, zaradi osebnih razlogov, prikrajšani za roditeljstvo, si lahko namišljeno družinskost in starševstvo osmislijo s posvojitvijo mladega udava in zajčkov.

 • Estrim Rolls

  uboge sirote. ni dovolj da so spolni sužnji v rimokatoliških sirotišnicah. sedaj jih hočejo dajati v rejo gey parom. ubogi otroci

  • Marija

   Zato pravim vse vere ukiniti,ker so leglo vsega zla.Vsi zločini,vse hudobije se zgodijo v imenu nekih bogov in pravic do svobode enakosti itd.Dejansko pa so vsi ti voditelji viri vsega zla.

   • Nata

    Težka bo !! Kajti k veram se štejejo tudi vse ideologije in njihovi Bogovi !!

 • Miro Jereb

  Razlika med traktorjem in geyem ? Nobene. Oba imata usrano gumo…

 • Marija

  Ah ja saj ti bodo počasi tudi moški rodili.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!