fbpx

Homoseksualni lobi se je z inkvizicijskimi procesi lotil znanstvenika, ki je posvojitve otrok v gejevske skupnosti, označil za najhujše primere zlorab

Ulrich Kutschera

Za evolucijskega biologa Ulricha Kutschero je proces proti njemu, ki ga vodi homoseksualni lobi, čarovniški proces in srednjeveško “kurjenje knjig”. Njegova knjigo Paradoks spolov je homoseksualni lobi takoj po izidu ostro napadel. Na sodišču pa se mora zdaj zagovarjati zaradi intervjuja, ki ga je dal za kath.net in v katerem je imenoval posvojitve otrok v  gejevske skupnosti “pedofilija, ki jo sponzorira država” ter jih označil kot primere “najhujše zlorabe otrok” v družbi.

V demokratičnih, konservativnih medijih je bilo stališče evolucijskega biologa dobro sprejeto in pozitivno ovrednoteno, v levo-liberalnih in “LGBT-prijaznih” medijih, kot je queer.de, pa so obsodili njegova stališča in sprožili orkestrirane napade na znanstvenika ter vse portale, s katerimi je bil pripravljen govoriti.

Portal Sputnik je od Kutschere želel izvedeti, kako se sooča s sojenjem in več o ozadju njegove teorije. Povedal le, da ga je homoseksualni lobi vzel na piko, ko je lani izdal knjigo Spolni paradoks, ki se je LGBT-lobiju zdela sporna, zdaj pa se mora evolucijski biolog Ulrich Kutschera zagovarjati na sodišču.

Za evolucijskega biologa Ulricha Kutschero je proces proti njemu čarovniški proces in srednjeveško “kurjenje knjig”. Njegova knjiga Paradoks spolov je bila po objavi dejansko zelo napadana. Na sodišču pa se mora zagovarjati tudi zaradi intervjuja, ki ga je dal za kath.net in v katerem je posvojitve otrok v gejevske zveze imenoval “pedofilija, ki jo sponzorira država” in v tem videl primere “najhujše zlorabe otrok” v družbi.

Homoseksualnemu lobiju naklonjena politika izvaja eksperimente z otroki, meni biolog Kutschera
Profesor Kutschera je ocenil, da mora na sodišče iz političnih razlogov, ne pa zaradi žalite predstavnikov gejevske in lezbične skupnosti. Ob te meni, da prizadevanje za lažno strpno družbo ovira njegovo znanstveno delo, primer pa vidi kot kombinacijo obeh pojavov. “Po eni strani sem že vrsto let politično nekorekten znanstvenik – delam v Nemčiji in Kaliforniji – postal sem opazen. S kreacionizmom sem se ukvarjal pred desetimi leti in govoril proti homeopatiji. Postavil sem se proti histeriji podnebnih sprememb in v tem kontekstu me morajo zdaj tudi kritizirati. O moško-ženski vsegliharski teoriji, ki prihaja z izrazom ‘teorija spola’ menim, da ne velja počenega groša, saj teorije v znanosti vedno temeljijo na dejstvih. Ne vidim nobenih resničnih dejstev, ki bi dokazala, da so moški in ženske tako podobni, da ni mogoče najti nobenih razlik. Biologija in zdrava pamet jih poznata že stoletja.”

Foto: iStock

Na vprašanje, kako je mogoče, da je proti kakršni koli diskriminaciji homoseksualcev, hkrati pa ni naklonjen temu, da bi se homoseksualci poročili in posvojili otroke, profesor Kutchera pravi: “Ne, to ni protislovje. To sem opisal v svojem učbeniku Paradoks spolov. Zadeva je pravzaprav središčna tema knjige, ki jo imamo pred seboj. Prvič, učbenik je tako ostro napaden, da se avtorja postavi pred sodišče. V osebnem in poklicnem okolju, še posebej v Kaliforniji,  sem s homoseksualci odlično sodeloval vrsto let.

Bistvo pa je, da zakonska zveza zahteva dva različna spola, sicer se otroci ne morejo roditi. To pomeni, da imajo otroci pravico odraščati v takšnem okolju, v katerem se lahko rodijo, vse preostalo je skrb zbujajoča ideologija in zloraba otrok. Imam naslednje mnenje. Država varuje povezavo med moškim in žensko iz zelo pomembnega razloga: ker država lahko obstaja le, če obstajajo otroci. Tudi če posvojimo tuje otroke, ni prav, ker so njihovi starši izrinjeni. Narava zna poskrbeti za red, biologija pa to lepoto opazuje in sporoča ljudem, da imajo prav, ko se zavzemajo za tradicionalne vrednote, skladne z naravnim redom, položenim v človeka.”

Franci Donko