fbpx

Ko medij izpade radikalno rasističen: Lezbična kolumnistka Guardiana označila bele ženske, ki volijo republikance, kar za “rasistične sadistke”!

Lezbična aktivistka in kolumnistka Guardiana Moira Donegan leta 1973. (Foto: Tw)

Britansko glasilo levičarjev in laburistov Guardian je doseglo novo dno, tokrat se je spravilo na bele ženske, ki volijo republikance, in jih obtožilo, da podpirajo kar “rasističen sadizem”. Tudi bele ženske naj bi se po mnenju kolumnistke pridružile “moralni koaliciji” črncev in ostalih žensk, saj nobena “spodobna in inteligentna” ženska ne bi smela voliti republikancev!

Guardianova kolumnistka Moira Donegan, ki se na svojem Twitter profilu opiše kot jezna feministična pisunka, je tokrat v besedilu, ki je preseglo vse meje, med drugim zapisala, da 53 odstotkov belih žensk, ki so leta 2016 glasovale za Donalda Trumpa, nakazuje na “splošno prepričanje, da bi bele ženske rajši izbrale rasizem, ki ga predstavlja republikanska stranka, kot pa da bi se priključile moralni koaliciji, ki jo predstavljajo črnci in ostale ženske”. Čeprav beli moški podpirajo republikansko stranko v alarmantno visokem deleži, bi po njenem mnenju morale biti ženske pametnejše. Zakaj? Doneganova pojasnjuje, da naj bi bile same žrtve seksizma!

“Nobena spodobna in inteligentna” ženska ne bi smela voliti republikancev
Razlog, da nobena spodobna in inteligentna ženska ne bi smela voliti za republikance, naj bi bil prisoten zlasti v kontekstu sadističnega rasizma, ki ga je v republikansko stranko ukoreninil Trump, prav tako pa naj bi rasistično krutost podpirali številni njegovi podporniki. Bele ženske bi po njenem mnenju morale prekiniti zgodovinsko navezanost na belo prevlado in sprejeti vzdržnejši model za prihodnost, kar je po njenem več kot očitno vse bolj socialistična demokratska stranka. “Ženske pa ne zapuščajo republikanske stranke tako hitro, kot bi upali,” nadaljuje zblojena avtorica kolumne in doda, da so bele ženske v Teksasu podprle “kuščarskega” Teda Cruza kar z 59 odstotki.

Ted Cruz (Foto: epa)

Da si nekdo drzne zavračati izrojeno socialistično in kulturmarksistično politiko demokratov, je za današnje levičarje nesprejemljivo!
“Kaj je narobe z belimi ženskami?” se še retorično vpraša in obupano nadaljuje s ponovnim navajanjem podatka, da pol žensk vztrajno voli republikance, čeprav naj bi bila to pošastno grda organizacija, ki naj bi bila vse bolj podobna sovražni skupini. Sprana kolumnistka nadalje zgroženo ugotavlja, da bo velika večina belih žensk, ki je Trumpa volila leta 2016, tega ponovno podprla leta 2020. Breitbart, ki je poročal o izprijenem besedilu, ugotavlja, da kolumnistka po vsej verjetnosti še ni dojela, da nekatere ženske pač ne želijo podpirati državnega financiranja feminističnih klinik smrti v okviru programa Planned Parenthood, da si želijo gospodarske rasti in čim višje zaposlenosti ter zavračajo izrojeno kulturmarksistično identitetno politiko demokratov.

J. Ž.