fbpx

Kravje ali mandljevo? Zaradi spora o tem katero mleka je boljše na Floridi tekla kri!

31-letni osumljenec Justin Anthony Garcia napadel znanca zaradi spora o mleku (foto: Šerifov urad v okrožju Lee)

Iz ameriške zvezne države Florida prihaja neverjetna novica o tem, kako sta se dva moška zapletla v konflikt, ker se preprosto nista strinjala s tem ali je boljše kravjo mleko ali mandljev napitek. Konflikt je med dvojico v neki točko narasel celo do takšne mere, da je prišlo do fizičnega spopada. 

31-letni osumljenec Justin Anthony Garcia je žrtev udaril v obraz. Napadalec je nato z žepnim nožem pričel loviti žrtev neznane identitete. Garcia je moškega zadel v trup in mu povzročil manjšo raztrganino.

Socialna omrežja so pregorela
Nestrinjanje glede tega, kaj je boljše, je preraslo v fizični obračun potem, ko žrtev ni želela pojasniti, čemu kupuje mandljev napitek. Kmalu zatem, ko je prišla v javnost novica, čemu so aretirali Garcio, so socialna omrežja ponorela od norčevanja. Objava na Facebook strani urada šerifa v okrožju Lee na Floridi je bila deležna kar 1,7 tisoč delitev in nešteto komentarjev.

Ljudje so v komentarjih pod novico o aretaciji pričeli diskutirati o tem, kaj je boljše, kravje mleko ali mandljev napitek. Mnogi so se pričeli spraševati katero mleko je tisto, ki ga je favoriziral napadalec, namreč policija tega ni izdala med poročanjem. Mnogi se niso mogli načuditi, da se lahko v fizični konflikt zapleteš, zaradi tako neumnega razloga.
Oglasila se je domnevna mati žrtve
Oglasila se je sicer tudi oseba, ki trdi, da je mati žrtve, poroča Law Enforcement Today. Helen Parrilla je poudarila, da ima tisto kar se je zgodilo zelo malo opraviti z mlekom. “No, naj razjasnim šalo. Sem mati žrtve, ki so jo preganjali in zabodli !!”,” je navedla in pojasnila, da je njen sin odšel k babici, da bi pomagal stricu popraviti  babičin avto, navzoč pa je bil tudi član družine Garcia. Babica je sina prosila, naj gre po mleko. Po besedah mame je Garcia žrtev nato napadel, zakaj je kupil mandljev napitek.

GOT MILK? Two men got into a verbal argument this weekend over which type of milk was better: Almond Milk or Whole…

Gepostet von Lee County Sheriff's Office am Dienstag, 29. September 2020

Garcia naj bi nato žrtev vprašal, kaj ta počne v svojem življenju. Napadeni je odgovoril, da je pravkar končal tečaj za nujnega zdravstvenega tehnika in da mora opraviti državni izpit. Žrtev je nato Garcia vprašala, kaj počne on s svojim življenjem, in Garcia je odgovoril, da je trgovec z drogami. Ko mu je njen sin rekel, da to ni najboljša izbira kariere, ga je Garcia udaril v obraz. “Rekel je, da bo ubil mojega sina,” je zatrdila glede napadalca, ki je pričel z žepnim nožem v roki loviti njenega sina in ga zbodel. “Hvaležna sem, da je moj sin živ,” je zatrdila. Napadalec in žrtev imata očitno skupno zgodovino.
Nina Žoher