Migranti 22-letnemu Hrvatu ukradli BMW-ja, našli so ga šele 430 kilometrov stran

Foto: B. Ć./ Slobodna Dalmacija

Predrzni sirski in pakistanski migranti so 22-letnemu fantu iz Imotskega na Hrvaškem ukradli njegov avtomobil BMW, in sicer pred njegovo garažo. Avtomobil so našli v 430 kilometrov oddaljenem Senju.

Prejšnji petek si bo 22-letni Ivan Mršić iz Imotskega pri meji z Bosno in Hercegovino zapomnil za vse življenje. Ko je svoj avtomobil pripeljal domov z bencinske črpalke in ga parkiral pred garažo, si nikoli ni mislil, da ga čez nekaj trenutkov tam ne bo več. Sprva je mislil, da gre za potegavščino katerega od prijateljev, vendar je kaj kmalu spoznal, da ne gre za šalo.

Po 430 kilometrih jim je zmanjkalo goriva
Krajo avtomobila je prijavil policiji, celo noč ni mogel zatisniti očesa, zgodaj zjutraj pa je dobil klic z imotske policije: “Vaš avto smo našli v Senju, lahko ga pridete iskat.” Senjski policisti so mu razložili, da so za krajo avta odgovorni trije državljani Sirije in Pakistanec. Kot so mu razložili, jim je ravno v Senju zmanjkalo goriva, kjer si jih nato prijeli.

Foto: STA

Mladi Hrvat je za Slobodno Dalmacijo priznal, da nikoli več ne bo puščal ključev v samem avtomobilu, saj zaradi navala migrantov Imotski ni več varen kraj.

C. Š.

 • Van Der Waals

  PRETEPST MIGRANTE PA V ZAPOR Z NJIMI!!!

  • cosmosjasnovidec

   Potem pa zvezati pred avto in naj ga vlečejo nazaj tja od koder so ga ukradli.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Osti jarej

  …a naj se s katro okol vozijo…kot eni debili ?!?

  • cosmosjasnovidec

   Naj se vozijo z tabo,če imaš morebiti kaj boljšega od Katre pa boste vsi na kupu.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • xtc

  Takole bo izgledala družba prihodnosti,če se norost ne ustavi.

 • SLO84
 • ZatonMesecnikov

  In? nauk zgodbe? Pridi po svoj avto 500 km proč, natankaj ga pa odpelji. Pa vesel bodi, da ti ga niso stolkli.

  kaj pa trije tatovi? Opozorilo, pa v azilni dom. Od tam pa špura kamorkoli že.

  Če želiš jih pa toži. Imel boš stroške advokata, dobil pa ne boš ničesar. Ker jim nič ne moreš vzeti. To je to. In to se lahko zgodi vsakomur.

 • Staybell geenius

  Kaj pa najnovejša iz ZDA, kjer so prestregli zaroto obtoževanja Roberta Muellerja spolnega napada? Ženskam so ponudili odplačilo kreditov in 20.000$ zato, da bi lažno ovadile Muellerja ter spodkopale njegovo avtoriteto ter preiskavo, ki jo vodi.
  Največja ironija: kako mi desni ves čas razlagajo, da vse te ženske le lažejo (takrat, ko je potrebno zagovarjati “svoje”) in da so navadne lovače na denar. Sedaj pa se izkaže, da so točno desni pravzaprav tisti, ki lažejo in lovačam plačujejo, da za njih deskreditira njihove politične nasprotnike.
  Toda vsi vemo, kakšen bo epilog: zgodilo se ne bo popolnoma nič, ker ta novica načrtno ne bo prišla do nobenega desnega navijača, saj se je ne da “spolirati” v nekaj dobrega za desnico.

  • ZatonMesecnikov

   Trumpek, ne govori nam, ker poznamo levičarje. Brez morale so. ker kot pravi Luka Polmesec, lažno pričanje levičarja je upravičeno, če gre za obrambo civilizacijskih pridobitev. (Luka Polmesec, predvolilna soočenja).

   Zato naenkrat toliko obtožb župnikov, pa toliko obtožb leti na Trumpa in politike, ki so njemu pri srcu. Pa na Ivana Janeza. Levičar se lahko zlaže in krivo priča kadarkoli, saj mu to dovoljuje njegova filozofija omenjena v prvem odstavku.

   kar spomnimo se komunističnih diskreditacj in lažnih obtoževanj svojih političnih nasprotnikov na zrežiranih sodnih procesih v zgodovini. Če so imeli sploh to srečo. Če niso kar potihem izginili. So jih peljali v 13. brigado, ali pa na “sprehod”, kot so takrat rekli Borci NOB.

   • Staybell geenius

    Res si se presegel. Čestitam, spacal si kar tri odstavke, brez da bi karkoli povedal in dokazal.
    Deset dolgočasnih stavkov, v katerih nisi povedal absolutno ničesar, razen da si postavil na ogled svojo ideološko zaslepljenost z vsemi klasičnimi “triggerji”, ki jih desni ven mečete, ko nimate za povedati popolnoma nič. Med te vključujem Mesca, Janšo, NOB, komuniste. Manjka le še Kučan kot vseprisotni “babajaga” desnice.
    Skratka, še vedno drži vse, kar sem napisal: trumparji ste bili zaloteni sredi zarote, ki ste jo hoteli podtakniti Muellerju, toda nihče od vas tega ne bo zvedel, saj Fox tega nikakor ne bo povedal. Bodi iskren, si slišal o tem še kje drugje kakor tukaj?

    • ZatonMesecnikov

     jaz nisem Ćelavi Edi, da bi šnofal po Washingtonu za Trumpom. Pa dobil plačano od slovenskih davkoplačevalcev za pljuvanje po njem in njegovi ženi, rojeni Slovenki Melaniji.

     • Staybell geenius

      Ponovno, bedni poizkusi spreminjanja teme na neke edije in melanijo, kot da naj bi ti nasedel.
      Kako ste navijači prozorni in dolgočasni, ko nimate nič za povedati.
      Še drugič: ničesar nisi dokazal in še vedno drži vse, kar sem napisal v prvem komentarju.

     • ZatonMesecnikov

      Tvoje pisanje je samo plod tvojih insuniacij.

     • Staybell geenius

      https://lawandcrime.com/high-profile/looks-like-someone-may-be-planning-false-sexual-assault-accusations-against-robert-mueller/
      https://www.theatlantic.com/politics/archive/2018/10/special-counsel-refers-scheme-targeting-mueller-to-fbi/574411/

      Za razliko od vas navijačev, imamo normalni ljudje vedno dokaze za naše “insinuacije”.
      Glede na to, kako ste bili desni zaskrbljeni zaradi lažnih obtožb o spolnem nadlegovanju… zdaj se je izkazalo, da zato, ker sami to počnete in sklepate, da to počnejo tudi vsi drugi.

      Tako da prosim, povej še kakšno o NOB in komunistih, ker drugega itak ne znaš.

     • ZatonMesecnikov

      Daj ga seri, nesposobni ste polemizirati z lastno glavo, vaši “dokazi” se vedno manifestirajo v obliki yutub linkov pa linkov sumljivega izvora. Potem se pa jebi in ćitaj.

      Polemiziranje z levičarčki praviloma izgleda takole.

      Ti mu napišeš pol strani argumentov, on ti v odgovor prilepi jutublink. To je to. Sam je nesposoben sestaviti deset smiselnih stavkov. Hebeš takšno polemiziranje…

     • Staybell geenius

      Če bi vsaj pogledal članek za več kot 3 sekunde, bi videl, da ti ne limam nobenih youtube klipov, ampak je v članku točno razloženo, kdo je vir in kako so do informacij prišli.
      In ne, napisal nisi niti enega samega argumenta, tvoj celoten komentar je bilo navadno projeciranje lastne nekompetentnosti name, medtem ko si nabijal o nekih komunistih, NOB in janši…WTF???!!!!
      Polemiziranje z desničarjem izgleda takole: prilimaš dva različna članka, kjer je vse razloženo, on pa ti nabije nazaj da gre za “youtube klip sumljivega izvora”. Članek, besedilo, napisano z besedami in stavki, je označil za “Youtube klip”.

     • Staybell geenius

      Kje si se zdaj skril?

      Kje je tvoj odgovor?
      Nimaš nič za povedati, potem ko sem ti jasno razložil, da ne gre za noben “jutub klip” ampak za resen članek, celo dva.
      Spomni me naslednjič, da te ne jemljem več resno.

 • Staybell geenius

  In še:
  Kanye West, en teden nazaj: “Odstranite 13. amandma, saj suženjstvo obstaja le še v glavah. MAGA!!!”
  Kanye West danes: “Zavedam se, da sem bil izkoriščen za širjenje sporočila, s katerim se ne strinjam.”
  Z drugimi besedami: ker je druženje z odprtim rasistom in samooklicanim nacionalistom začuda škodilo mojemu ugledu (beri: prodaji), sem kot samooklicani genij sklenil, da sem bil nemočna, zavedena žrtev. Do naslednjič, ko bom potreboval malo publicitete.

 • Miccy

  Ubogi mladenič, ki si je od ust trgal za BMWja! Žalostna zgodba, ki nam naj bo v opomin, da ne puščamo avta odklenjenega s ključi v njem. Kajti ta grozota se zgodi samo in izključno v bližini beguncev. Med nami, poštenimi in delovnimi, kraj avtomobilov ni bilo! Nikoli!

  • stajerc5

   Delas veliko krivico trenirkarjem oz. vsem yugovicem, ker omenjas samo nevarnost blizine beguncev- ahahahahaaa…beguncev???!!! = teroristov, posiljevalcev, kradljivcev, morilcev, roparjev in dvakrat zganih polopic!!!

   • Miccy

    Ne strinjam se s tabo, ampak kot se me večkrat ugotovila, postaja ermin desničar sinonim za nebrzdano sovraštvo in primitivizem brez primere. Dvakrat žgani? Bedno, res bedno brati kaj takega o ljudeh, ki so temnejše polti od nas. Rasizem se temu reče in vse kaže se ga skupaj z nacizmom slovenska desnica več ne brani.

    Me pa zelo veseli, da vsi po vrsti sočustvujete z ubogim 22-letnikom, ki so mu ukradli BMW-ja. V navadi je, pri pridnih, delovnih, poštenih in belopoltih, da si v državi, kjer je povprečna bruto plača okoli 500€, pri rosnih 22-ih kupiš BMW? Pomembno je, da ti krade naše gore list, kajneda?

    • stajerc5

     Torej, odgovor 1:
     Ne sme se uporabljati besed kot so: Niger, neger, crnc, Zumba in se enih par. Dvakrat zgani se ni prepovedan!!!
     Odgovor 2:
     Ta kup rje ali ostanekek enega BMW-ja ni vreden vec kot malo rabljeno boljse kolo! Pa tudi ce bi bil nov Porsche, te nima niti slucajno kje srbeti od kje mu denar!

     PS.: Potegni en Joint in se umiri ter ugasni fausijo…

     • Miccy

      A tako? Hvala, ker se mi pojasnil pojme. Torej, sme se poniževati in izražati rasizem z izrazi, za atere vsi vemo, da so skrajno žaljivi, niso pa uradno prepovedani? Dvakrat žgan je torej sprejemljiv izraz za izražanje rasizma?

      Nadalje, naj potegnem joint? Zakaj bi počela kaj takega? Morda bi potlej nehala spraševati, od kod nekomu tako mlademu BMW? Poleg tega, od kod nenadoma podatek o vrednosti avomobila, ki nenadoma stane nekaj več kot je “malo rabljeno boljse kolo!” Nimam pojma, na čem ste ostali, da preberete take podatke !

     • cosmosjasnovidec

      Kamelotrajbarska muslimanska golazen naj ostane tam kamor spada pa je nihče sploh ne bo omenjal,ker mu ne bi bila interesantna.
      Če pa tale gnoj leze v EU kjer mu ni mesto pa za tako parazitsko podgano niti ne obstaja ime.Oziroma kako naj bi rasistično imenovali takšen navaden pljunek kateri je manj vreden od kakršne koli fekalije.
      Že ti musliči kateri so se prislinili v Slovenijo smrdijo po samem ovčjem in kozjem dreku ter onesnažujejo ozračje ti kateri prihajajo imajo pa še večji smrad,ker žerejo vso svinjarijo.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

    • pajot

     Če sem jaz rasist,ker ne maram temnejše polti v moji domovini,kako bi rekla temnopoltemu,ki ne mara belcev in se je priklatil v moj dom,kjer ubija,krade in posiljuje?

    • cosmosjasnovidec

     Desna stran nima nikaršnega opravka z vsem kar omenjaš.
     Osebno nikoli nisem trpel ne musličev,ne šiptarjev in v drugo razmišljanje me ne more prepričati nihče.
     Da pa kamelotrajbarske svinjske muslimanske golazni žive ne morem videti je pa k temu pripomogla njihova pedofilska,teroristična,posiljevalska,morilska,lopovska ITD. usmerjenost.
     Mrzim jih tako daleč,da se v mojo bližino naj ne prikaže niti eden,ker ga bom enostavno ubil iz jeze kaj počnejo drugi ne glede ali je bil zraven ali ne.
     Za vse te kriminale katere sem naštel pa je ravno kriva leva zahojena pritegnjena stran v kateri so sami bedaki drugače se ta muslimanska svinjad ne bi naseljevala v EU.
     Niger spada v Afriko saj je rojena opica kakor tudi umazan dvakrat zapečen Arabec kateri je potomec Kamele.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

  • ZatonMesecnikov

   ha, ha, Mici. kriv je tisti, ki je nekoga spravil v skušnjavo in ne tisti, ki je zagrešil kaznivo dejanje. Bedaki levičarji dejansko tako mislite. zato so Slovencem vsi drugi ponavadi krivi, ne oni sami za svoje težave.

   Pa veš zakaj je tako Mici? ker levičarji ne poznate vesti in duše, ter morale, ki iz tega izhaja. da je vsak sam odgovoren za svoja dejanja. In naj zanje tudi plača.

   kaj praviš na ameriško serijo bajt cars, ko američani tatove spravljajo iz ulic v ćuzo tako, da jim pustijo avto odklenjen s ključi, ko se ptiček usede pa spelje, mu pa računalniško zaklenejo avto pa ustavijo mašino. Pa v čuzo.

   V Sloveniji zaradi levičarskega načina razmišljanja definitivno kaj takšnega ni možno, ampak bi bil kriv policaj, ki ga je spravil v skušnjavo.

   • Miccy

    Oprosti ampak če se nekdo ne strinja z bednim tekstom in nasprotuje izbruhom sovraštva proti migrantom, ni avtomatično levičar. Vse bolj imam občutek, da desnica postaja sinonim za nebrzdano sovraštvo in primitivizem.

    • ZatonMesecnikov

     Če morda kakšen desnega svetovnega nazora grozi, pa levičarji dejansko pobijajo.

     Migranti naj doma ostanejo, pa bo. Več jih bo sem, več bo kot praviš nebrzdanega sovraštva in primitivizma. Ne moreš kar zamenjati kulturo pa prebivalstvo Europe brez odpora.

     • Miccy

      To, kar počneš, je odpor? Nekako spominja na nacizem, pa brez zamere!

     • ZatonMesecnikov

      ne more, ker delavski socializem je bil levosučna svetovna usmeritev.

  • Clemen J.

   Res je tudi pri nas se to dogaja, in večina storilcev je ekonomskih mograntv ki delajo v evropi, romuni, turki, albanci, bukgari, ki med potjo domov ukradejo kakšen avto.

 • Djuro Sumar

  Kot da samo migranti kradejo avtomobile. Mene bolj zanima, kako je 22 letnik prišel do BMV-ja.

  • Franc Šink

   Ta letni znamke BMW dobiš za jurja evrov.

   • Djuro Sumar

    Imaš prav. Šele sedaj sem pogledal sliko.

    • cosmosjasnovidec

     Kaj si pogledal?
     Ti se pa butalec ravno razumeš na Bmw-je.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

 • Olga2345

  Divjaki so se pelpeljali k Tanji Fajon in Milanu Kučanu…

  • Djuro Sumar

   Od same žlehtnobe si začela že jecati.

   • cosmosjasnovidec

    In kje ti vidiš kako jecanje kozojebec Levuharski zabit?
    Kaj se levaki in komunajzerji sploh oglašate,če vidite,da ste fuknjeni pod nulo.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • David Hitler

  Samo crknen zamorc je dobr zamorc!

 • Steiermark

  Priporočam Hrvatu, da po celem avtomobilu opravi ddobro dezinfekcijo, sicer se mu lahko zgodi, da se bo nalezel kakšne podganje mrzlice, kuge , gobavosti itd…….

 • šmentanamuha

  A celo ključe je pustil v avtu? Pa ravno sem se vprašala, kako so avto spravili v pogon.

 • BlackOpsSystem

  430km???? A vmes ni nobene meje al so jih cariniki zamenjali za avtohtone???!!!!

 • Veritass

  Ubogi 22 letnik. Ostal je brez svojega stroja za ubijanje (divjanje po cestah s staro kripo). Begunci pa morajo priti na sever. Menda ne bodo pešačili, če jim idiot pusti na dvorišču odklenjeno kripo s ključi. Domorodci takih jajc niti ne povohajo.
  Seveda NORA24 pa mora iz tega kot vedno narediti šov. Bedniki.

 • moj pogled

  Imbecil (IM -397- BE), srečal to vozilo in voznika letos na Makarski rivieri. Moral bi ostati za vedno brez vozila in hodit peš. (Samo) morilec na 4 kolesih.