fbpx

Največ mrtvih zaradi posledic koronavirusa v državah, kjer so na oblasti socialisti

Krste umrlih za posledicami koronavirusa v Španiji. (Foto: Epa)

Zdravstvena kriza pandemije virusa covid-19 je razgalila sposobnost nekaterih vlad v Evropi. Levi vladi Španije in Italije imata skupaj 220.812 okuženih prebivalcev, mrtvih pa 23.158 prebivalcev. Skrajno levoliberalna Švedska pa se je kljub temu, da imajo 5466 okuženih in 282 mrtvih, odločila, da bodo izvedli eksperiment prekužitve naroda, vendar strokovnjaki napovedujejo, da bo ta država naslednja tempirana bomba.

Italija in Španija sta žarišči evropske epidemije virusa covid-19. Španija bo že jutri prehitela Italijo po številu okuženih, število umrlih pa tudi zelo hitro narašča. Na Švedskem pa so se odločili za tvegano taktiko prekužitve. Veliko svetovnih zdravstvenih strokovnjakov je odsvetovalo to zamisel, saj bo zaradi tega še večje število mrtvih v daljšem časovnem obdobju.

Bivša Šarčeva vlada je bila veliko bolj podobna vladam Španije in Italije s pomanjkanjem ukrepov. S tem so neposredno ogrozili zdravje mnogih slovenskih državljanov. Mogoče so slovenski državljani imeli srečo z novo vlado Janeza Janše, saj bi morda sicer tudi pri nas poskusili izvesti eksperiment prekuževanja. Sporni eksperiment sedaj izvajajo v multikulturni globalistični Švedski, kjer se raje kot omejevanja gibanja prebivalcev poslužujejo bolj tveganih manevrov in za katero pravijo, da je naslednja tempirana bomba.

Španija in Italija imata največ mrtvih, Švedska ima največ mrtvih glede na število okužb
Italija ima do sedaj 110.574 okuženih, 13.155 mrtvih in 16.847 ozdravelih. Španija ima 110.238 okuženih, 10.003 mrtvih in 26.743 ozdravelih državljanov. Liberalna Švedska ima 5466 okuženih in 282 mrtvih švedskih državljanov. Vendar je zelo zanimivo spremljati države kot so Izrael, Norveška in Avstralija, ki imajo podobne številke okuženih. Vendar nobena od teh držav nima toliko smrtnih žrtev kot Švedska. V Izraelu imajo pri 6360 okuženih 33 mrtvih, Norveška pri 5071 okuženih 47 mrtvih, v Avstraliji pa pri 5108 okuženih 24 mrtvih.

Podatke o številu okuženih, mrtvih in ozdravelih po posameznih državah lahko pogledate TUKAJ.

Luka Perš