Namesto hvaležnosti grožnje s smrtjo: Prosilci za azil napadajo zaposlene v azilnih domovih, ker jim ni všeč hrana in ker nimajo brezžičnega interneta?!

Foto: epa

Po informacijah avstrijskega ministrstva za notranje zadeve se zaposleni v azilnem domu soočajo s smrtnimi grožnjami, teh pa so deležni prav s strani razjarjenih prosilcev za azil. Namesto, da bi bili hvaležni, da lahko v Avstriji zaprosijo za mednarodno zaščito, so tako v samo zadnjem letu organi prejeli kar 15 prijav groženj s smrtjo.

Informacije pa v javnost niso pricurljale po uradni dolžnosti za to odgovornih organov, temveč šele potem, ko je David Stögmüller iz avstrijskega zveznega sveta naslovil vprašanje na avstrijskega ministra za notranje zadeve Herberta Kickla, piše Breitbart. Do incidentov je prišlo v mestu Maria Enzersdorf na vzhodu Avstrije, in sicer zaradi tega, ker so želeli biti migranti premeščeni v drugo ustanovo. Eden izmed prosilcev za azil naj bi enemu od zaposlenih grozil celo z železno palico.

Povod za ostale grožnje s smrtjo zaposlenim pa je bil precej različen. V Salzburgu je migrant grozil, da bo ubil zaposlenega zaradi hrane, v Bergheimu pa sta bila dva migranta tako jezna, ker nista imela dostopa do brezplačnega interneta, da sta grozila, da bosta ubila enega izmed delavcev v azilnem domu.

O grožnjah s smrtjo pa poročajo tudi iz Italije. Tam je lani 26-letni prosilec za azil iz Senegala fizično napadel zaposlenega v azilnem domu, ker niso upoštevali njegovih stalnih zahtev po namestitvi brezžičnega interneta. Še o hujšem primeru poročajo iz Švedske, ko je leta 2016 prosilec za azil iz Somalije Youssaf Nuur umoril patronažno sestro v azilnem domu Alexandro Mezher. 22-letnico je zabodel do smrti. Leta 2017 pa je migrant iz Nigerije ubil Soopiko P., prav tako zaposleno v azilnem domu. Morilca 22-letne Soopike so prijeli šele v Švici.

M. S.

 • pajot

  To so šele začetki. he,he,he…kaj še vse pride. Bo še veselo.

  • wert

   Ne kliči vraga !

   • pajot

    Jaz ga ne kličem. Za to so zadolženi Soros,Merklova,makron in podobna svojat.

 • Vlado77

  Normalno. menu a la carte in internet 1000mb . Domači ,ki živijo na robu pa naj še malo počakajo. Morda bodo dobili kakšen € preden bo veljala Sharia- takrat pa se ve kdo bo deležen kakšne pomoči- samo muslimani.

 • Andrej

  Sem naj pridejo. Cerar, Erjavec, Šarec, Levica in podobni, s Fajonovo na čelu, jim na naš račun nudijo pravo ugodje. Kmalu bo še đamija dokončana in vse bo v redu. Bogi mi.

 • Van Der Waals

  MUSLIMANSKE ILEGALCE… SAMO DEPORTACIJA!!!

 • Franc Šink

  Pusti jih saj ne vedo da niso normalni.

 • soc

  Vso to svojat socialnega turizma in lova na potrebne plavolaske (od 10 do 90 let) je treba vrniti domov, takoj. Ali želimo slovensko Slovenijo ali evrabijski kalifat?

  Vsi jutri na Jelšane ob 9h, da podpremo Slovence, ki jim želi opičja levica vsiliti še en dom za to svojat, gotovo tudi z ustrezno prehrano in brezplačnim WiFi-jem !

 • trumpet2018

  plazma zaslon ,halal, hitri internet in 5G, pa eno po kepi. Menarodna zaščita? pred kom ali čim? A jih kdo preganja? Ali pred kom bežijo?

 • Olga101

  Tudi zato je treba nagnati Šarca z vsemi Sorosovim plačanci vred, ker ne varuje slovenskih meja in želijo njegovi talibani odpirati migrantske centre proti volji ljudi!
  Na evropskih volitvah dajmo levičarskim talibanom nogo!

 • Dragan Krstič

  Na Švedskem je vedno več napadov muslimanov na Arabce krščanskega porekla, policija pa jim ne nudi zaščite.

 • Borut Stari

  Mrtve straže na vso šengensko mejo. Tako kot je to na svoji meji izvajala Jugoslavija, Če to ne zmoreta policija in vojska angažirajte (poglejte vstran) oborožene Šiškove varde in vahte.Ker so ilegalci dobro oboroženi s pametnimi telefoni bodo po izmenjavi informacij trikrat premislili o prehodu SLO/HR meje.

 • wert

  Vlada, ki ni sposobna zaščititi svojih državljanov naj ODSTOPI !

 • Get Smart

  Saj ščiti svoje, ne sicer ljudi, temveč »smrtne neprijatelje ljudi«. Torej, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
  (ŠARAC SD Levica DeSUS SMC SABratušak zares LDS PS Verniki u Šoltesa …)
  še kako ščiti svoje,
  neumno pa je, če ljudje pričakujete, da bo MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ščitila ostale državljane Slovenije, ki ni bila in ni njihova opcija.

  • Get Smart

   POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na (1.) PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO, za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka, ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak … in (2.) na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: poštena občečloveška dela ali izvajajo ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU kot MURGLkomiji.
   Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

   • Get Smart

    MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo državo/politejo, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
    –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
    –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
    –gezoslavski KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …= kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

 • mare

  Prav je, ker smo Evropejci navadni brezjajčniki.

  • tonite falco

   Žalostno, toda resnično. Treba bo se postaviti po robu tej invaziji muslimanov, ker drugače nas bojo skrajšali za glave!

 • Zoran Vules

  Ko smo bili v Jugoslaviji se je z aviona videlo da nismo za skupaj.(čeprav je bilo v Sloveniji lušno) In smo šli na svoje.Sedaj pa pravijo da ni problem z avganistanci sirci afrikanci ……..To je pa res noro.Ni šans da bi se tile intagrirali.Zakaj si jih tile ki to podpirajo ne vzamejo v svojo bližino?

  • tonite falco

   Bi si jih vzeli v svojo bližino, če bi si upali in ob tem dejanju ostali brez vratov!

 • xtc

  Za to drhal je samo vojaška disciplina,če ne gre ,gre pa z kundaki nato razumejo in je mir.

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!