Ne želite si doživeti česa takega: Hči in mati skupaj prebolevali covid-19 v bolnišnici, nakar ji je mati umrla pred očmi!

Datum:

Medtem ko je celotna družina Anabel Sharma zbolela za koronavirusom, je Anabel skupaj z materjo dobila težjo obliko bolezni. Kasneje sta bile obe sprejeti v bolnišnico, kjer sta bili  skupaj v sobi priključeni na aparate in sta skupaj prebolevali bolezen. V spomin sta tudi posneli spominsko fotografijo, nakar je mati 24-ur kasneje umrla. “To je bilo najtemnejše obdobje mojega življenja”, je dejala Anabel, ki se zaradi prebolevanja bolezni ni mogla udeležiti materinega pogreba. 

V družini Anabel Sharma iz Velike Britanije je koronavirus zajel vse njene družinske člane. Anabelin 12-letni sin je že septembra zbolel za covidom-19 po prihodu iz šole. Kasneje je zbolela tudi Anabel, njen mož Bharat ter sinova Jacob in Noah. Na koncu pa je tudi mati bila pozitivna na covid-19. 49-letno hči Anabel in 76-letno mater Mario Rico so sredi oktobra odpeljali v kraljevo bolnišnico Leicester, kjer so ju nastanili skupaj v isto sobo in ju priključili na aparate.

Mati in hči sta ste skupaj v bolnišnici borili s covidom-19. Maria je umrla 1. novembra – le 24 ur po tem, ko sta se v spomin fotografirali, medtem ko je bila mati na respiratorju, Anabel pa je nosila kisikovo masko. Ko je mati umrla, je Anabel snela kisikovo masko, da se je lahko poslovila od matere, omenjeno preizkušnjo pa je označila za najtemnejše obdobje njenega življenja, je poročal Daily Mail.

Anabel Sharma (Foto: Facebook)

Anabel se ni mogla niti udeležiti materinega pogreba
Po njenih besedah je bilo v bolnišnici grozno, medtem ko je morala 24-ur na dan nositi plastično pokrivalo, poleg tega pa je še morala opazovati, kako ji umira mati. Zaradi prebolevanja covida-19 se Anabel niti ni mogla udeležiti materinega pogreba. “Ogledala sem si ga v živo. Bila sem sama, tako kot moja družina. Drug drugega nismo mogli potolažiti, kar mi je zlomilo že tako krhko srce,” je pojasnila.

Foto: Facebook

Anabel, ki je sicer mati treh otrok je pozvala vse, naj upoštevajo pravila, da ne bodo izgubili svojih družinskih članov. “Nikoli si nisem mislila, da nas bo covid-19 udaril. Hitrost s katero je covid-19 pustošil po naši družini je bila zastrašujoča,” je dejala Anabel za Mirror in še opozorila: “Če kdo razmišlja o kršenju pravil, bi ga pozvala, naj se postavi v mojo kožo in razmisli, kako bi bilo videti, kako umre tvoja mama ali če bi ti rekli, da morda ne boš več živel.”

Sara Rančigaj

Sorodno

Zadnji prispevki

Zala in Boris Tomašič prihajata v Kozje

Voditelja oddaj Kdo vam laže in Signal, Boris ter...

Tihotapca prevažala kar 36 ilegalcev

Novomeški in brežiški policisti so prijeli tihotapca ljudi s...

Ameriška veleposlanica obiskala Brežice

V sredo, 21. 2. 2024, je Občino Brežice in...

Tudi kokoši imajo lahko svojo vilo

Podjetje Run Tiger je pod blagovno znamko Run Chicken...