fbpx

Nova razkritja v zvezi z pedofilskim milijarderjem Jeffreyjem Epsteinom: Odpečateni dokumenti razkrivajo, da so mu za rojstni dan iz Francije pripeljali 12-letne trojčice, ki jih je spolno zlorabljal

Jeffrey Epstein, princ Andrew, takrat 15-letna Virginia Roberts Giuffre, in Epsteinovo dekle in dobaviteljica mldoletnic Ghislaine Maxwell (vir: twitter)

Odpečateni sodni dokumenti pokojnega pedofilskega judovskega milijarderja Jeffreyja Epsteina obtožujejo, da si je za rojstni dan na svojem karibskem otoku priskrbel trojčice, stare komaj 12 let, za svoje sadistične zlorabe. Čeprav naj bi Epostein v strogo varovanem zaporu storil samomor, pa številni temu ne verjamejo. Ob tem pa prihaja na dan vedno več informacij o njegovem razvratu, pedofiliji in ljudeh v njegovem krogu. Med njimi je tudi britanski princ Andrew, mlajši sin kraljice Elizabete II.

Sodni dokumenti iz leta 2015, ki so bili del civilne tožbe Virginie Roberts Giuffre proti pokojnemu pedofilskemu milijarderju Jeffreyju Epsteinu so med drugim razkrili obtožbe, da si je Epstein za rojstni dan iz Francije priskrbel 12-letne trojčice, ki so postale žrtev njegovih pedofilskih zlorab.

Roberts Giuffrejeva je bila leta 1999, ko naj bi se to zgodilo, stara 15 let. Tudi sama pa je bila spolna sužnja v “službi” Epsteina in njegovega dekleta Ghislane Maxwell. Epsteinu naj bi trojčice priskrbel dolgoletni znanec in njegov redni gost, Jean-Luc Brunel, ki se je ukvarjal z iskanjem francoskih manekenk.

12-letnice so ga morale oralno zadovoljevati
“Jeffrey se je hvalil, ko jih je spoznal, da so stare 12 in so prišle iz Francije, saj so tam zelo revni in njihovi starši so potrebovali denar ali karkoli je že bilo, in lahko one ostanejo,” je povedala Roberts Giuffrejeva.

Nekoč s pedofilskim milijarderjem na veliko prijateljevali, zdaj se povezav z njim otepajo: Pedofilska naveza in trgovina z ljudmi sega vse do Kube

Roberts Giuffrejeva je potrdila, da je dekleta tudi sama videla na otoku. Epstein pa ji je večkrat opisoval, kako so ga 12-letne trojčice masirale in oralno spolno zadovoljevale. Dan zatem pa so jih odpeljali nazaj v Francijo.

Brunel je dekleta kupil od staršev. V zameno jim je ponudil “običanje vsote denarja, vize in obljube o manekenski karieri”, je po poročanju Daily Maila povedala Roberts Giuffrejeva, ki danes šteje 35 let.

V pedofilijo vpleten britanski princ
Epstein je v zameno za stalni dotok mladoletnic vložil milijon dolarjev v Brunelovo manekensko agencijo MC2, ki je delovala v Miamiju. Epstein pa je mladoletnice iz tujih držav pogosto gostil v stanovanju svojega brata na Manhattnu. Brunel je pogosto rekrutiral mladoletnice iz Južne Amerike in Vzhodne Evrope.

Roberts Giuffrejeva je ravno tako Epsteina obtožila, da jo je mladoletno silil v spolne odnose z britanskim princem Andrewem. Zdaj se po pisanju Daily Maila vrstijo pozivi britanskemu princu, naj razkrije razsežnosti svojega prijateljevanja z Epsteinom.

Sumljive okoliščine smrti pedofilskega milijarderja
Epstein je umrl v svoji zaporniški celici vsega 24 ur potem, ko je v javnost prišlo 2 tisoč strani dokumentacije, ki je razkrivala razsežnosti njegovih pedofilskih zlorab mladoletnih deklic. Uradno naj bi šlo za samomor. A ob tem je vrsta dejavnikov, ki na Epsteinov “samomor” mečejo dvome.

Obdukcija razkrila: Pedofilski judovski milijarder Epstein se ni obesil, ampak je bil zadavljen?!

Namreč, Epsteina paznika več ur nista pogledala, varnostne kamere v celici so prenehale delovati ravno v času smrti in eden od paznikov je nadomeščal nekoga drugega. V sami celici ni bilo ničesar, na kar bi se lahko obesil, rjuhe so tanke in šibke, kar pomeni, da ne zdržijo teže odraslega človeka, ravno tako pa je obdukcijsko poročilo pokazalo, da je Epstein utrpel zlom podjezičnice, kar je značilno za žrtve, ki so zadavljene in ne obešene.

Ivan Šokić