Pedofilu, ki je zlorabil skoraj 200 otrok, sodili kar v zaporniški celici!

Foto: Facebook

Obsojenega pedofila, ki je zlorabil skoraj 200 otrok, so zaporniki v angleškem zaporu zabodli do smrti. Očitno je bil 33-letni Richard Huckle iz Ashforda v Kentu deležen maščevanja, potem ko so ga leta 2016 obsodili na 22 dosmrtnih kazni. 

Huckle je priznal, da je spolno zlorabil 71 otrok v starosti od šestih mesecev do 12 let, in sicer v obdobju med letoma 2006 in 2014, poroča britanski BBC.

Nespodobne fotografije delil z drugimi
Iz poročila je razvidno, da je bil Huckle napaden z improviziranim nožem, medtem ko se je nahajal znotraj svoje zaporniške celice v zaporu Full Sutton. Na sojenju pedofilu leta 2016 so preiskovalci razkrili, da so našli preko 20.000 nespodobnih fotografij in videoposnetke njegovih napadov, ki so bili deljeni z drugimi pedofili na temnem spletu z imenom The Love Zone.

Foto: iStock

Huckle se je predstavljal kot učitelj angleščine in krščanski prostovoljni delavec v Kuala Lumpurju, glavnem mestu Malezije, kjer je oskrboval siromašne otroke. V eni izmed objav je izpostavil, da je siromašne otroke veliko lažje zapeljati kot pa zahodne otroke iz srednjega razreda.

Po navedbah v poročilu je pedofil poskušal s svojimi kaznivimi dejanji zaslužiti čim več denarja, saj je za objavo fotografij zahteval finančni priliv. Huckle je ustvaril tudi priročnik z navodili na 60 straneh za druge pedofile, ki se želijo izogniti ujetju. Tudi na podlagi tega vodilni preiskovalci ugibajo, da je zlorabil skoraj 200 žrtev, je razvidno iz poročila Fox Newsa.

Izprijeno obnašanje kot rutina
Sodnik Peter Rook je ob izreku kazni Huckleju leta 2016 zatrdil, da je več kot očitno, da so zanj grozljivi zločini predstavljali le rutino.“Vaša izkrivljena prepričanja v zvezi z otroki so globoko ukoreninjena,” je kritično zatrdil pedofilu in po poročanju Breitbarta dodal prepričanje, da če ne bi bil aretiran, bi nadaljeval z izprijenim načinom življenja, katerega podrobnosti je rad delil z drugimi spolnimi prestopniki.

Hana Murn

 • lokec

  Skrajšali so mu muke!

 • pajot

  Pravična kazen za izrojenca.
  Znano je,da pedofili v zaporih ponavadi končajo z nožem v hrbtu.
  Ni bolj zavrženega dejanja,kot je posiljevanje otrok.

 • Artur

  Edino pravilno.

 • Unikatna

  Drugo si niti ni zaslužil kot smrt…

 • Marko Prec

  In kdaj bodo zaprli Blažiča z Demokracije?

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Kulturni marksisti se trudijo da bi pedofilijo normalizirali ter legalizirali v naši družbi.
  Če pogledate proteste antifa v ZDA se Antifa zavzema za North American Man/Boy Love Association (NAMBLA) imajo na svojih transparentih – to je diabolična aktivistična orgnizacija ki se zavzema legalizacijo in da družba sprejme pedofilijo in pederastijo za normalno in dobrodošlo, kaj je Bolano in nekoč bi takšni izmečki dobili batine, zdaj pa lahko to propagirajo. Te izpirjence je treba odstranit iz družbe in jih pozapret, da ne bi NIKOLI več ogrožali kateregakoli otroka.

  Iz Šolskega sistema jih je treba pregnati.

 • xtc

  Zaporniki so samo pokazali kaka je previlnas kazen za pedofile in tiste,ki jo želijo legalizirati.

 • šmentanamuha

  Bo zanimivo, ko bodo iz The Love Zone začeli kapljati LGBTQP-evci. Že to, da prihajajo v šole in vrtce otrokom razlagat, da lahko spremenijo spol in da lahko tudi moški rodijo (“kako zanimivo je lahko življenje”, so po pisarili v prejšnji številki Zarja Jana), je zločin sam po sebi. Če to počno ob podpori institucij, ki takemu početju dajejo legitimnost, se zdi, da je vse v redu. Pa je res? Kako pa kaj otroške poroke pri muslimanih, kdaj jih bomo požegnali kot “pravico do drugačnosti in verske svobode”?

 • Olga101

  Človeku se obrača želodec! Enim sodijo, druge uvažajo,saj islam podpira pedofilijo! Kje so pravice otrok?!!!!!!

 • NoName

  Zgleda, da imajo jetniki v vseh državah večji smisel za pošteno sojenje kakor naši sodniki.
  Tak človek si drugega niti ne zasluži.

 • bojan

  Pedofile in posiljevalce v zaporih čaka zagotova smrt …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!