Pedofilu, ki je zlorabil skoraj 200 otrok, sodili kar v zaporniški celici!

Foto: Facebook

Obsojenega pedofila, ki je zlorabil skoraj 200 otrok, so zaporniki v angleškem zaporu zabodli do smrti. Očitno je bil 33-letni Richard Huckle iz Ashforda v Kentu deležen maščevanja, potem ko so ga leta 2016 obsodili na 22 dosmrtnih kazni. 

Huckle je priznal, da je spolno zlorabil 71 otrok v starosti od šestih mesecev do 12 let, in sicer v obdobju med letoma 2006 in 2014, poroča britanski BBC.

Nespodobne fotografije delil z drugimi
Iz poročila je razvidno, da je bil Huckle napaden z improviziranim nožem, medtem ko se je nahajal znotraj svoje zaporniške celice v zaporu Full Sutton. Na sojenju pedofilu leta 2016 so preiskovalci razkrili, da so našli preko 20.000 nespodobnih fotografij in videoposnetke njegovih napadov, ki so bili deljeni z drugimi pedofili na temnem spletu z imenom The Love Zone.

Foto: iStock

Huckle se je predstavljal kot učitelj angleščine in krščanski prostovoljni delavec v Kuala Lumpurju, glavnem mestu Malezije, kjer je oskrboval siromašne otroke. V eni izmed objav je izpostavil, da je siromašne otroke veliko lažje zapeljati kot pa zahodne otroke iz srednjega razreda.

Po navedbah v poročilu je pedofil poskušal s svojimi kaznivimi dejanji zaslužiti čim več denarja, saj je za objavo fotografij zahteval finančni priliv. Huckle je ustvaril tudi priročnik z navodili na 60 straneh za druge pedofile, ki se želijo izogniti ujetju. Tudi na podlagi tega vodilni preiskovalci ugibajo, da je zlorabil skoraj 200 žrtev, je razvidno iz poročila Fox Newsa.

Izprijeno obnašanje kot rutina
Sodnik Peter Rook je ob izreku kazni Huckleju leta 2016 zatrdil, da je več kot očitno, da so zanj grozljivi zločini predstavljali le rutino.“Vaša izkrivljena prepričanja v zvezi z otroki so globoko ukoreninjena,” je kritično zatrdil pedofilu in po poročanju Breitbarta dodal prepričanje, da če ne bi bil aretiran, bi nadaljeval z izprijenim načinom življenja, katerega podrobnosti je rad delil z drugimi spolnimi prestopniki.

Hana Murn