fbpx

[Pozor, ni za občutljive!] Na hrvaškem našli zmrznjeno migrantsko družino – jih je v ledeno in gozdnato pokrajino namenoma poslal nekdo, ki bi iz tragedije promoviral migracije?

Foto: glasnarodabih.com

Gre za novo potegavščino ali usodo nepremišljenih migrantov, ki sredi zime tavajo po balkanski migrantski poti? Usoda migrantov je velikokrat negotova, res pa je, da nanjo lahko v veliki meri vplivajo sami, recimo z ustreznimi oblačili, opremo in predvsem, da se v hudem mrazu ne podajajo na pot. A velikokrat so prav migranti tisti, ki prisilijo ženske in otroke k nadaljevanju poti, čeprav imajo v BiH zagotovljene ustrezne ogrevane nastanitve …

Pred kratkim smo poročali, da je noseča ilegalka, ki je s skupino drugih ilegalnih migrantov prek planine Plješevica želela priti na Hrvaško, izgubila otroka zaradi podhlajenosti in slabega stanja. Kako neodgovorni so ilegalni migranti, pove podatek, da je bilo v skupini, ki so jo vodili štirje moški ilegalni migranti, kar šest otrok. Smo pa tudi poročali o potegavščinah migrantov, ki jih levičarji uporabljajo predvsem za scene utopljenih otrok in utapljajočih se migrantov v Mediteranu.

Da je do tragedije prišlo, so izključno sami krivi, saj je v Bosni in Hercegovini ta hip dovolj ogrevanih prostorov, ki so namenjeni ilegalcem. Kljub temu so krenili na Plješevico, kjer je globok sneg, temperature se spustijo krepko pod ničlo. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Biscani.net je objavil, kako so noseči ilegalki priskočili na pomoč, a je zaradi mraza izgubila otroka.

Sedaj pa je spletni portal Glasnarodabih.com objavil fotografije mlade družine, ki je prav tako izgubila boj proti mrazu. Na Hrvaškem naj bi jih našli zmrznjene, žal je bila vsaka pomoč prepozna. “Nekje v hrvaških gozdovih žal niso premagali smrtonosne ovire,” so zapisali ter dodali, da so umrli migranti domnevno iz Irana. Med njimi je tudi malček …

Foto: glasnarodabih.com

M. S.

Komentarji so onemogočeni.