fbpx

Prerok Mohamed napovedal, da bodo muslimani pobili vse Jude!

Foto: iStock.

V pridigi “Kdo bo osvobodil Al-Aqsa” je savdski klerik, šejk Mamdouh Al-Harbi rekel, da so muslimani v vojni z Judi, ne samo s sionisti, in da trditi drugače “pomeni zavračanje besed Alaha in preroka Mohameda,” poroča Jihad Watch. 

V pridigi, ki je bila 26. julija objavljena na spletnem portalu YouTube, šejk še trdi, da je prerok Mohamed napovedal, da bodo muslimani pobili vse Jude. Vsak, ki trdi, da smo v vojni s sionisti, ne z Judi, se moti. Naša vojna je z Judi, čeprav sionisti predstavljajo najbolj nevarno vrsto Judov. Alah in Mohamed nista omenjala sionistov, ampak Jude. Prerok Mohamed je povedal: “Sodni dan ne bo prišel, dokler se muslimani ne bodo borili z Judi. Muslimani jih bodo pobili in Judi se bodo skrili za kamenje in drevesa. In kamenje in drevesa bodo rekla ‘O, muslimani, o, služabniki Alaha, Jud je za mano, pridite in ubijte ga’.”

Konec 19. stoletja je Theodor Herzl začel politično gibanje sionizem, nacionalistično gibanje, ki si je prizadevalo za ustanovitev judovske države Izrael. 

U. V.