fbpx

Religija miru?!: Najprej ga je vprašal, ali je musliman, nato ga je ugriznil v uho

Slika je simbolna (Foto: iStock)

Turški voznik v Avstriji je potem, ko je prisilil 26-letnika, da ustavi avto sredi ceste, najprej vprašal, ali je musliman, nakar ga je napadel in ugriznil v uho.

V sredo med deseto in enajsto uro zvečer se je na policijski postaji majhnega avstrijskega mesteca na skrajnem zahodu države ob Bodenskem jezeru oglasil 26-letni mladenič z nadvse nenavadno poškodbo. Namreč, njegov napadalec ga je ugriznil v uho, poroča Jihad Watch.

“Kazal je vidne poškodbe na ušesu,” je za novinarje povedal policijski tiskovni predstavnik Rainer Fitz. Mladenič iz Harda je povedal, da se je vozil po cesti v predmestju, ko ga je začel nadlegovati voznik mercedesa pred njim. Ta ga je namreč prehitel in potem večkrat nenadno in brez razloga zavrl. Mladeniču je zaradi njegovega obnašanja kaj hitro prekipelo, zato ga je tudi sam prehitel in pokazal Turku, kako neprijetno je tako obnašanje.

Policija napadalca še išče
Oba voznika sta se ustavila ter izstopila iz svojih avtomobilov. 35-letni voznik starejšega srebrnega Mercedesa s turškim naglasom je pristopil do mladeniča in ga vprašal, ali je musliman. Ta ni bil prepričan, ali je prav slišal, in ga je vprašal, naj ponovi, kar je rekel. Turek je trenutek izkoristil, da je mladeniča do krvi ugriznil v uho. Napad naj bi trajal 20 sekund, policija pa še ni rešila primera. Policijski inšpektorat je zato zaprosil kakršne koli priče dogodka za pomoč. Neznani napadalec naj bi bil visok okoli 165 cm in imel tri dni staro brado.

Ivan Šokić