Religija miru?!: Najprej ga je vprašal, ali je musliman, nato ga je ugriznil v uho

Slika je simbolna (Foto: iStock)

Turški voznik v Avstriji je potem, ko je prisilil 26-letnika, da ustavi avto sredi ceste, najprej vprašal, ali je musliman, nakar ga je napadel in ugriznil v uho.

V sredo med deseto in enajsto uro zvečer se je na policijski postaji majhnega avstrijskega mesteca na skrajnem zahodu države ob Bodenskem jezeru oglasil 26-letni mladenič z nadvse nenavadno poškodbo. Namreč, njegov napadalec ga je ugriznil v uho, poroča Jihad Watch.

“Kazal je vidne poškodbe na ušesu,” je za novinarje povedal policijski tiskovni predstavnik Rainer Fitz. Mladenič iz Harda je povedal, da se je vozil po cesti v predmestju, ko ga je začel nadlegovati voznik mercedesa pred njim. Ta ga je namreč prehitel in potem večkrat nenadno in brez razloga zavrl. Mladeniču je zaradi njegovega obnašanja kaj hitro prekipelo, zato ga je tudi sam prehitel in pokazal Turku, kako neprijetno je tako obnašanje.

Policija napadalca še išče
Oba voznika sta se ustavila ter izstopila iz svojih avtomobilov. 35-letni voznik starejšega srebrnega Mercedesa s turškim naglasom je pristopil do mladeniča in ga vprašal, ali je musliman. Ta ni bil prepričan, ali je prav slišal, in ga je vprašal, naj ponovi, kar je rekel. Turek je trenutek izkoristil, da je mladeniča do krvi ugriznil v uho. Napad naj bi trajal 20 sekund, policija pa še ni rešila primera. Policijski inšpektorat je zato zaprosil kakršne koli priče dogodka za pomoč. Neznani napadalec naj bi bil visok okoli 165 cm in imel tri dni staro brado.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha
  • Steiermark

   ——en bruh vse to satanistično nakladanje…… mi pa samo nemo gledamo in sprejemamo….

  • Zgornji

   SEM POGLEDAL, JA, IN VEČINOMA IMA PRAV, … AAAAAAAMPAK, PRI RAZNOLIKOSTNIH MULTIKULTI IDEJAH GA JE PA USTRELIL MIMO TAKOOO KOT JE SPLOH MOŽNO !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Hm, a ni Avstrija čisto blizu nas?

  • Steiermark

   -“Pri nas” poznajo takšno ludožersko obnašanje še iz časov “nob”, ko so partizani jedli človeške organe, svojih žrtev, katerim so, še živim izrezali, npr srce, jetra in pili kri, direktno iz vratnega vboda, tako da, kot izgleda, tale turek, je šele na začetku ludožerstva, ko se zadovolji s kosom odgriznjenega ušesa – oboji pa imajo svoje ludožerce , učiteje, med levaki, ki pri nas lomastijo in pijejo kri Slovencem, že več kot 70 let ter prenašajo svoje udožersko znanje, na vse nas!

 • Marija

  Ni besed

  • Zgornji

   So , so … še jih imamo … !!! ! !!!

 • skorpijon93

  če boste volili levico bo v sloveniji enako ! pamet v roke na volitvah

  • Zgornji

   ŽE ITAK BO, ČE PA SE BODO POKVARENE LEVUHASKE BARABE IZVOLILE, BO PA SAMO ŠE TOLIKO PREJ !!! ! !!! AAAMENNN !! ! !!! Žaaal.

 • Janez Smodis

  Nesnage Turške

  • Zgornji

   HUDIČI SATANSKI ZLOBNI POKVARJENI ROPARSKI PEKLENSKI MOHAMEDANSKI ARABSKO TURŠKI !!! ! !!! VESOLJNI SKRETNI PEKLENŠČKI , NATANČNEJE , NO, BTW !!! ! !!!

 • Zgornji

  JA, JE TUDI BIL ŽE DOVOLJ POMEHKUŽEN AVS3JEC, DA JE ČAKAL ZLOBNEŽA, DA JE PRIŠEL DO NJEGOVEGA UŠESA … !!! ! !!!
  NAAAJ TO PROBA PRI MENI, SKRET MOHAMEDANSKI, IN BO KMALU LAHKO PREŠTEL SVOJA UŠESA, KOLIKO SE MU JIH ŠE DRŽI NJEGOVE ZLOBNE POKVARJENE GNILE ZVERINSKE BUČE !!! ! !!! PA ŠE KAJ DRUGEGA BO TUDI LAHKO PREŠTEL , KAR MU BO MANJKALO … !!! ! !!!
  AMENNN !!! ! !!!

 • Olga2345

  Nasilni ideologiji in divjakom ni mesta v Evropi, zato naj pokajo, z Merklovo in Junkerjem vred!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!