fbpx

Šok za levičarje! Muslimanski migrant v Nemčiji umoril moškega, ki ga je sponzoriral!

Foto: družbena omrežja

Nemški mediji navajajo, da je migrant iz Sirije Mohammed Omran Albakr umoril svojega sponzorja Michaela Riecherja, ker je odkril, da je Riecher Jud, ki je sponzoriral obnovo sinagoge.

Umor Michaela Riecherja v Nemčiji še kar buri duhove, ob tem pa se pojavlja vedno več novih dejstev, ob katerih bodo celo migrantoljubci ostali brez besed. Preiskovalna komisija za umore je kot kaže prepričana, da je prosilec za azil iz Sirije umoril Riecherja, ki ga je sponzoriral in mu celo omogočil nastanitev, da je lahko migrant živel v Nemčiji. Ugotovili so namreč, da je sprva harmoničen odnos med prosilcem za azil in Michaelom Riecherjem nenadoma postal težaven, poroča Jihad Watch.

Zakaj se je njun odnos kar naenkrat spremenil iz harmoničnega v “na nož”? Morda zato, ker je migrant Mohammed Omran Albakr odkril, da Riecher sponzorira združenje za prenovo in restavriranje sinagoge v mestu Horb?

O tem, kako je Riecher zavezan sinagogi, je poročal celo dnevni časopis Schwarzwälder-Bote, ki je na svojih straneh zapisal: “Meščane Horba so sedaj prosili za donacije: vse do aprila 2015 lahko podprejo stalno razstavo v dvorani Judovskega muzeja. Vsak evro bo podvojil Michael Riecher.” Je torej umor zagrešil musliman z antisemitskimi namerami?

M. S.