Sorodnika venezuelskega diktatorja Madura zaradi tihotapljenja kokaina zaprli za 18 let

Foto: Twitter

Nečaka žene venezuelskega komunističnega diktatorja Franquija Francisca Floresa in Efraina Antonia Campa Floresa so v ZDA zaradi tihotapljenja 800 kilogramov kokaina obsodili na 18 let zapora. Primer še dodatno potrjuje navedbe, da je venezuelska vlada neposredno povezana s kriminalom in trgovino s prepovedanimi drogami.

Ameriško sodišče je na 18-letno zaporno kazen obsodilo sorodnika venezuelskega tirana Nicolasa Madura, konkretno nečaka njegove žene Cilie Flores, zaradi tihotapljenja kar 800 kilogramov kokaina v ZDA. Tožilstvo je zanju sicer zahtevalo 30-letni zaporni kazni.

Dvojico, povezano z venezuelsko socialistično oblastjo, so prijeli na Haitiju, od kjer sta nameravala pretihotapiti pošiljko prepovedane droge v ZDA. Pri tem so jima pomagali pripadniki teroristične marksistične organizacije, znane pod imenom Revolucionarne oborožene sile Kolumbije (FARC).

Venezuelska vlada neposredno povezana s trgovino s prepovedanimi drogami in terorizmom
Agenti ameriške službe za boj proti drogam (DEA) so ugotovili, da sta bila Franqui Francisco Flores in Efrain Antonio Campo Flores v vojni z ZDA. Na prijetje se je odzvala tudi njuna teta in žena Nicolasa Madura, ki je izjavila, da je šlo pri aretaciji za spodkopavanje socialistične vlade Venezuele. “DEA so storili kriminalno dejanje ugrabitve,” zatrjuje Cilia Flores, ki vztraja, da so dvojico ugrabili na ozemlju Venezuele, s tem pa kršili suverenost revne države, ki se spopada s hudo ekonomsko in humanitarno krizo.

Družina venezuelskega diktatorja se je znašla v hudih težavah zaradi razkritij, da podpira mednarodni kriminal. (Foto: epa)

Primer po poročanju Breitbarta izpostavlja resničnost vse pogostejših obtožb in govoric, da je venezuelska vlada neposredno povezana s trgovino s prepovedanimi drogami. Že pred časom je ameriško zunanje ministrstvo razkrilo, kako Madurova vlada dovoljuje zloglasnima mehiškima karteloma Sinaloa in Zeta svobodno trgovanje s prepovedanimi drogami brez nevarnosti, da bi jih prijeli. Enako velja tudi za teroristično organizacijo Hezbolah, ki v Venezueli deluje povsem neovirano.

C. Š.

 • DJURO SUMAR

  Po prepričanju klero kapitalistov je Maduro ukazal nečaku, da mora tihotapiti kokain. Tam to pač spada v njihovo folkloro, tako kot pri nas blatenje levičarjev.

  • xtc

   Očitno imaš ti tudi tako “obrt” ,da si tako zapel za ta tekst,ki vas razgalja kriminalce.

   • DJURO SUMAR

    Sedaj sem pa še kriminalec.Bravo desničarji.

 • xtc

  Že videno in dokazano socialisti in komunisti ,kriminalci in zločinci.

 • lado

  šumar z prazno glavo!!!!boga mama joboli ko ga gleda opranca!!!!!!!!!!A GRE tomićka z levimi pomagat,DA DOBIJO EN CENT PLAČE!!??GRDULA ĆARAPANARSKA VI IDIOTI STE JO PA VOLIL;BOGI STE LEVAKI

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!