fbpx

Superjunak Chuck Norris podprl Trumpa in povedal nekaj krepkih na račun Clintonove

Foto: epa

Igralec in mojster borilnih veščin Chuck Norris je v časopisnem članku podprl Trumpa za predsednika ZDA in povedal nekaj pikrih na račun Hillary Clinton.

Legendarni akcijski igralec, ki piše za ameriški medij MND, je v svoji kolumni izrazil zaskrbljenost zaradi predsedniške kandidatke Hillary Clinton“Ko sem ta vikend gledal nov dokumentarec ‘Hillaryina Amerika: Skrivnostna zgodovina demokratske stranke,’ ki ga priporočam vsem domoljubom na ogled, sem zopet razmišljal o grozovitih posledicah še enega predsedovanja Clintonovih,” zapiše Norris.

Nato je vsem republikancem in ljubiteljem svobode položil na srce, naj se združijo v podpori Donalda Trumpa, sicer bo Clintonova avtomatsko slavila na volitvah.

Tako je spoznal Trumpa
Šestkratni svetovni prvak v karateju se je spomnil njegovega prvega in edinega trenutka, ko je pred 42 leti spoznal Trumpa na svetovnem prvenstvu v karateju. “Ko sem ga spoznal me je vprašal čemu se bom upokojil, sem mu dejal, da sem star 34 let in da sem držal titulo svetovnega prvaka šest let. Želim se upokojiti kot zmagovalec.” Trump je po pripovedovanju Norrisa premislil za sekundo in mu odgovoril: “Razumljiva poteza.”

Kdor ne gre na volitve naj si sam pripiše zasluge
Norris je tistim bralcem, ki ne marajo Trumpa sporočil, da bodo prijetno presenečeni, ko bo postal voditelj naše države. “Nobenega dvoma ni, da NE za Trumpa pomeni glas za Clintonovo, zato se mora vsak zamisliti nad dejstvom, da kdor ostane doma na dan volitev, pravzaprav voli za Hillary. Na to pravzaprav tudi računajo,” svetuje filmska legenda.

M. P.