fbpx

Transvestit obglavil svojo mamo in z mečem nato grozil še očetu

Foto: Twitter

Moški je z mečem zabodel zabodel v srce svojo mamo, potem pa jo je še obglavil in pospravil njeno odsekano glavo v zamrzovalnik. Izkazalo se je, da je šlo za 47-letnega transvestita, s pestro zgodovino zlorabe kokaina in marihuane. Obtožili so ga tudi groženj svojemu ostarelemu očetu.

Moški, ki je hladnokrvno umoril svojo mati je policiji povedal, da jo je odrešil trpljenja. Poleg glave, je materi odrezal tudi prst, na katerem je nosila poročni prstan. V negliže oblečen Philip Tarver je bil obtožen umora svoje matere in groženj, s katerimi je pretil svojemu očetu. Tudi njemu je namreč grozil, da ga bo ubil. Storilec je še vedno živel doma, dobival pa je tudi še žepnino. Ko je prispela policija, jim je pomahal z zastavo in povedal, da se preda. “Žal mi je, da sem jo ubil. Vraga, pokesati se moram za svoje grehe,” je še dodal transvestitski ubijalec.

V noči pred umorom, je Tarver spil steklenico vodke in šest piv, potem pa se je, oblečen v žensko nočno oblekico oziroma negliže, podal na “spomladansko čiščenje.” Iz električne napeljave je potegnil televizijski kabel, da bi s tem ujezil svoja starša, ki sta nameravala gledati oddajo. Oče se je namenil televizijo priključiti nazaj, v tistem pa je zaslišal krik iz kuhinje.

Glavo pospravil v zamrzovalnik
Ko je prišel do tja, je zagledal prevrnjen stol in ženine negibne noge. Pred njim se je pojavil sin, ki je imel v roki meč in mu zagrozil, da bo z njim ubil tudi njega. Sin je imel v očeh blazen pogled, je povedal skrušeni oče. Vendar pa se je 84-letnemu očetu nekako uspelo ubraniti in je poklical na pomoč policijo. Morilčeva mati je pred leti sicer prestala več kapi, po katerih je imela težave z govorom. Večinoma se je sporazumevala z napisanimi sporočili. Očitno je imel njen sin občutek, da bo s smrtjo odrešena trpljenja. Kasneje je sicer povedal, da ga je nekaj obsedlo, da je doživel trenutek norosti. Povedal je tudi, da mora nujno nekaj spiti. Blaženo vodo, seveda, je dodal. Viski, irski viski rabim. “Nisem prenesel pogleda nanjo, zato sem materino glavo pospravil v zamrzovalnik,” je še obupano pojasnil Tarver.

Foto: Twitter

Kljub začetnemu priznanju, pa je na sodišču storilec hotel preložiti krivdo na svojega očeta. Tarver je sicer užival mamila, vendar pa so psihiatrični testi pokazali, da je odgovoren za svoja dejanja. Izrekel se je za nedolžnega, a ga je porota po skoraj trinajstih urah zasedanja, obtožila umora. Do tragičnega dogodka je prišlo v Wokingu, manjšem mestecu v Združenem kraljestvu.

Sara Kovač