V imenu boja proti seksizmu želijo v Veliki Britaniji prepoved pogovorov o športu na delovnem mestu

Ann Francke (posnetek zaslona: Youtube)

Vodja Chartered Management Institute je v nedavnem intervjuju opozorila na “problematične” pogovore o športu na delovnem mestu, ki po njenih trditvah izključujejo ženske. Po njenem mnenju bi iz tega razloga morali delodajalci preganjati pogovore o športu, saj lahko ti vodijo do seksizma.

“[Ženske] ne sledijo športu in ne marajo, ko se jih sili v pogovor o njih ali pa da niso vključene v pogovor,” je opzorila vodja Chartered Management Institute Ann Francke.

“Nič nimam proti navdušencem za šport ali ljubiteljem kriketa,” je nadaljevala. “A težava je, da številni ljudje niso ljubitelji kriketa.”

Če ne zanima žensk je pogovor izključevalen

Francke skrbi, da pogovor o športu na delovnem mestu, kot je npr. kakor piše BBC razpravljanje o prednostih VAR tehnologije (videosodnik) za nogometno igro, nekaj kar izključuje ženske.

“Zelo enostavno pogovor o VAR in trepljanje po hrbtu preide v pogovore o osvajalskih pohodih preko vikenda.” To je po mnenju Franckejeve pot do problematičnega vedenja moških.

https://twitter.com/akasha_diyunuge/status/1221847897861509125

Vseeno Francke sebe ne vidi v vlogi radikalke na njenem osebnem džihadu proti pogovorom o športu, saj jih ne želi prepovedati, zgolj moderirati. Vseeno je, kar se tiče javnega mnenja, osamljena.

Nekdanja ministrica za šport, civilno družbo in osamljenost Tracey Crouch je idejo Franckejeve označila za “kup nesmislov”, medtem ko je pisarniška menedžerka Debra Smyth opozorila, da bodo na Franckejinem seznamu za cenzuro tudi pogovori o priljubljenih TV serijah, resničnostnih šovih in sploh vsem ostalem o čemer ljudje radi razpravljajo, saj navsezadnje nimajo vsi enakih zanimanj.

Ivan Šokić

 • pajot

  he,he,he…Ann Francke,sej še kar dobr zgledaš…Maš problem? Pri nas ga lahko rešiš. Na gričku v Idriji.
  Pa tud Studenc ni zanemarljiv.

  • Rok Rolovic

   Ta ga najbrž že dolgo ni fasala.

 • Oregon

  pa dobr, a se vam je čist spipalo??

 • DEATH TO COMMUNISM

  Vam postaja jasno, kako daleč gre levuharski kretenizem?!?!?

 • Andrej

  Eni pa imajo talent za delanje problemov.

 • macon

  Moški bodo tako rešili stvari, da se s sodelavkami sploh ne bodo pogovarjali. Bral sem, da v ZDA lep del moških odklanja, da bi bili s sodelavkami sami v prostoru, ker jih lahko obtožijo nadlegovanja in ker je zato že veliko moških izgubilo službe in so jih za nič vlačili po sodiščih.

  • xtc

   Hja največkrat je težava ,da te sodelavke sploh niso atraktivne in zanje ne pokažejo zanimanja,ali pa celo nekatere poizkušajo kaj,ko pa ni odziva pa sledi prijava o spolnem nadlegovanju.

 • xtc

  Kaj zapisat ob temle?
  Tole,nisem ljubitelj športa,a Noro kravo je treba takoj na psihiatrijo.

 • Olga101

  Se vidi, da so levičarji brez zdrave pameti! Kaj lahko delate na delovnem mestu, vam kažeta Šarec z lepo Natašo…Milovan s Špelo Furlan….

 • šmentanamuha

  Pa ne bi za te ženske raje priskrbeli dobrih psihologov ali psihiatre?

  • Rok Rolovic

   To so take, ki že dolgo kurca niso videle, alI pa ga sploh niso.

 • Giulia Senne

  Moja ponudba velja za vse: [email protected]

  Moja ponudba velja za vse:
  Pozdravljeni, jaz sem tukaj govoriti s tabo o moj posojila, financiranje storitev v 48 urah. Kontaktirajte me na: [email protected].
  WhatsApp: +33644684281
  lepe pozdrave

 • marcel2m

  Debili pa res nimajo meja! Ko že misliš, da se zadeva malo ohlaja, pride nova cvetka.
  Strinjam se s tem, vendar po pogojem, da prepovemo tudi pogovor o modi, barvanju las, frizeraju, farbanju obraza, da prepovemo branje trič-tračev in pogovoru o njih … Vse to dedcev ne zanima in če se ženske o tem pogovarjajo, mi v takem pogovoru nimamo kaj početi.

 • Ivan Ivanovič

  Danes nora ideja, jutri politična korektnost, pojutrišnjem zakonska obveza, katere kršenje se obravnava kot sovražni govor, ki se sankcionira po zakonu. Ženske želijo obvladovati vse, kar se obvladovat da. Ni čudno, da se Evropa pospešeno orientalizira. To je pač odgovor narave na feministične norosti.

 • mare

  Sodoma in Gomora….

 • Peter

  Ponavadi ženske niso izključene iz takih pogovorv s strani moških ampak zato, ker jih to ne zanima.
  Torej, ker mene ne zanima, tudi ti ne smeš govoriti o tem.
  btw, kakšna bo pa kazen, če se bodo kljub prepovedi pogovarjali? Seks z najgršo sodelavko, no?

 • Resnicaboli99

  Kaksen bull shit. .kot da zensk ne zanima sport

 • KAPIBARA

  A mi moški pa moramo prenašat ta njihov PMS sindrom..

  – tudi to je seksizem- nas posilejvanje, z njehovimi osebnimi problemi

 • Ivan Ivanovič

  V imenu boja proti seksizmu želijo v Veliki Britaniji prepoved pogovorov o športu na delovnem mestu
  ***
  Kdo so ti, ki želijo? Ena zmešana feministka še ni vredna uporabe množine.

 • Ivan Ivanovič

  Ta gospa je podobna našim nevladnikom. Načeluje nekemu obskurnemu institutu za pretakanje iz votlega v prazno, ki ga očitno plačujejo ljudje, ki hočejo ustvarjatii kaos in uničiti evropsko civilizacijo. Večjo neumnost kot se spomni, več prostora dobi na Sky News ali BBC. Vse to spominja na naše kulturmarksistične anarholevičarje, ki jih nekdo plačuje, da poneumljajo folk in ustvarjajo kaos, nacionalka pa jim daje prostor za širjenje njihovih norosti.